Written by AbangNara | May 31st, 2011

serina mengandung lagi

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Serina yang begitu produktif meramaikan umat Islam di dunia. Kini Serina sah mengandung lagi dan berdoa semoga anak kali ini ialah anak perempuan. Marilah sama-sama kita doakan semoga hajat Serina tercapai. Ucapkan tahniah kepada Serina di Twitternya sekarang jugak.

29 responses to (TAHNIAH)Serina Chef Wan Mengandung Lagi

  1. cik ayin says:

    wahh..seronok..tahniah… :)

    0
    0
    • kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html says:

      sibuk jer orang yg kata umah tangga dorang bergolak….

      0
      0
    • Tarik Tali says:

      sebaik2nya nama Allah perlu ditulis dgn betul dan letakkan SWT dibelakangnya. jahil sgt ke??

      0
      0
      • Anti Tarik Tali says:

        ko ni asyik nk tgk salah org jer.tegur dgn berhemah la beb kalo ko bkn dri golongan JAHIL!!

        0
        0
        • Tarik Tali says:

          Da nak aku tegur mcm mana??? ada aku maki hamun kat dia ke??? salah ke aku tanya dia JAHIL??? kalau aku jahil mcm dia xda la aku nk tegur dia… salah ke aku nak tegur saudara Islam aku yang pandang remeh temeh benda mcm ni???
          sedih ada manusia mcm ko. xleh dgr org nasihat… nk melenting x tentu pasal. mak bapak ko x ajar ke???

          0
          0
        • pOyo says:

          relaks la bang..jangan la melenting.maksud dia tu tak salah nak tegur..tapi jangan kasar.(ayat “jahil sgt ke??” tu agak kasar sikit) mungkin sesetengah org anggap ayat tu kasar. jadi baik gunak ayat neutral je. so sama2 leh terima.

          0
          0
      • kennyremymartin says:

        tak letak pun tak berdosa…jangan mudah sangat kata orang jahil..kelak diri sendiri terpalit sama..wallahua’lam..

        0
        0
        • titik says:

          klu kita boleh tegur orang, kenapa klu org tegur kita, kita nak melinting… ~selamat beramal~

          0
          0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      0
      0
  2. cik ayin says:

    wahh..seronok..tahniah :)

    0
    0
  3. tahniah serena..

    0
    0
  4. petai jering keldas says:

    abg nara ni lambat la…org sume dah tw…

    0
    0
  5. mak bedah says:

    tahniah serina..seronok dgr….baru 2 3 ari lps tgk ulangan serina kawin kat AFC…da dpt berita ngandung anak ke2..hehehehehe…..

    0
    0
  6. SonGoku says:

    Yeay! Tristan Tareef bakal dapat Adik!

    0
    0
  7. analuv says:

    congratz serina…..

    0
    0
  8. lalalalaaa~~ says:

    suke dgr!

    0
    0
  9. mama says:

    bestnye!!! lama dah teringin yg ke-2 tp blum ade rezeki lg :( congrats serina :)

    0
    0
  10. biarlah rahsia says:

    baka baik tu.. congrats serina…

    0
    0
  11. Gerrard says:

    tahniah serina :)

    0
    0
  12. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tahniah pada serina …minah jambu doa kn ank kedua serina yg bakal lahir ni baby girl ok …..minah jambu puji ngan serina pasal serina tk takot mengandong ….ada separoh artis takot beranak n takot badan kembang selepas beranak nanti diorang akan cakap ( belom ada rezeki ape nk buatttttttt ) pada hl diorang ni sebenar nye takot nk beranakkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!! bukan satu dua tiga empat artis yg cakap macm tu !!!! tapi minah jambu tengok banyak artis yg alasan nye sama aje belom ada rezekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!

    0
    0
    • marishadania says:

      minah jambu, tak baik buat fitnah. mana tau betul-betul mereka belom ada rezeki nak ada baby. saya sendiri bertahun kahwin belom ada anak.. bila org tanya, ckp je lar belom ada rezeki ..

      0
      0
  13. baby says:

    wah best nya ..tahniah

    0
    0
  14. sukaati akula says:

    test

    0
    0
  15. Merpati Putih says:

    congratz……….:-)

    0
    0
  16. Merpati Putih says:

    test2x..mna komen ceq td? xda pn…

    0
    0
  17. Malaysian Lady says:

    congrats to her..well,some people mungkin x bersedia lagi utk ada anak.thats why keluar alasan x da rezeki lagi…kalau bagtau org malaysia kata x bersdia utk ada anak,nanti kena hentam pula…..kata x mau anak la bla2…(from my experience)so utk jaga hati org,mesti they have to say it like that…but marish has a point.some people MEMANG x da rezeki lagi..my parents got married for 8 years then baru conceive i…

    i dont think artist takut bdan naik ka apa…why should they worry when they have marie france or keep slim to sponsor them??think about it.cheers.

    0
    0
  18. Syue Mustafa says:

    Tahniah buat Serena & family.

    0
    0
  19. qasehraihan says:

    waaa…bagusla..tahniah serina..

    harap yg berisi2 tu berubah2 la ek..
    buruk beno ropenyerr..haha
    aurat tuuu…huk

    hai abg nara…lama xdatang cni..sori..
    bz kejar penghutang xbayar utang..

    tau sapa penghutang tu??huh..pendekarberkuda

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

    0
    0