Written by AbangNara | May 31st, 2011

serina mengandung lagi

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Serina yang begitu produktif meramaikan umat Islam di dunia. Kini Serina sah mengandung lagi dan berdoa semoga anak kali ini ialah anak perempuan. Marilah sama-sama kita doakan semoga hajat Serina tercapai. Ucapkan tahniah kepada Serina di Twitternya sekarang jugak.

Baca Yang Ini Pulak:-

29 responses to (TAHNIAH)Serina Chef Wan Mengandung Lagi

  1. cik ayin says:

    wahh..seronok..tahniah… :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html says:

      sibuk jer orang yg kata umah tangga dorang bergolak….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Tarik Tali says:

      sebaik2nya nama Allah perlu ditulis dgn betul dan letakkan SWT dibelakangnya. jahil sgt ke??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • Anti Tarik Tali says:

        ko ni asyik nk tgk salah org jer.tegur dgn berhemah la beb kalo ko bkn dri golongan JAHIL!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • Tarik Tali says:

          Da nak aku tegur mcm mana??? ada aku maki hamun kat dia ke??? salah ke aku tanya dia JAHIL??? kalau aku jahil mcm dia xda la aku nk tegur dia… salah ke aku nak tegur saudara Islam aku yang pandang remeh temeh benda mcm ni???
          sedih ada manusia mcm ko. xleh dgr org nasihat… nk melenting x tentu pasal. mak bapak ko x ajar ke???

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
        • pOyo says:

          relaks la bang..jangan la melenting.maksud dia tu tak salah nak tegur..tapi jangan kasar.(ayat “jahil sgt ke??” tu agak kasar sikit) mungkin sesetengah org anggap ayat tu kasar. jadi baik gunak ayat neutral je. so sama2 leh terima.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • kennyremymartin says:

        tak letak pun tak berdosa…jangan mudah sangat kata orang jahil..kelak diri sendiri terpalit sama..wallahua’lam..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • titik says:

          klu kita boleh tegur orang, kenapa klu org tegur kita, kita nak melinting… ~selamat beramal~

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. cik ayin says:

    wahh..seronok..tahniah :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. tahniah serena..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. petai jering keldas says:

    abg nara ni lambat la…org sume dah tw…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • xde sluor says:

      elok le dia btau.bkn seme org tau benda yg anda dh tau.kan???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. mak bedah says:

    tahniah serina..seronok dgr….baru 2 3 ari lps tgk ulangan serina kawin kat AFC…da dpt berita ngandung anak ke2..hehehehehe…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. SonGoku says:

    Yeay! Tristan Tareef bakal dapat Adik!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  7. analuv says:

    congratz serina…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. lalalalaaa~~ says:

    suke dgr!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. mama says:

    bestnye!!! lama dah teringin yg ke-2 tp blum ade rezeki lg :( congrats serina :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. biarlah rahsia says:

    baka baik tu.. congrats serina…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. Gerrard says:

    tahniah serina :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tahniah pada serina …minah jambu doa kn ank kedua serina yg bakal lahir ni baby girl ok …..minah jambu puji ngan serina pasal serina tk takot mengandong ….ada separoh artis takot beranak n takot badan kembang selepas beranak nanti diorang akan cakap ( belom ada rezeki ape nk buatttttttt ) pada hl diorang ni sebenar nye takot nk beranakkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!! bukan satu dua tiga empat artis yg cakap macm tu !!!! tapi minah jambu tengok banyak artis yg alasan nye sama aje belom ada rezekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • marishadania says:

      minah jambu, tak baik buat fitnah. mana tau betul-betul mereka belom ada rezeki nak ada baby. saya sendiri bertahun kahwin belom ada anak.. bila org tanya, ckp je lar belom ada rezeki ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  13. baby says:

    wah best nya ..tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. sukaati akula says:

    test

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Merpati Putih says:

    congratz……….:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Merpati Putih says:

    test2x..mna komen ceq td? xda pn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Malaysian Lady says:

    congrats to her..well,some people mungkin x bersedia lagi utk ada anak.thats why keluar alasan x da rezeki lagi…kalau bagtau org malaysia kata x bersdia utk ada anak,nanti kena hentam pula…..kata x mau anak la bla2…(from my experience)so utk jaga hati org,mesti they have to say it like that…but marish has a point.some people MEMANG x da rezeki lagi..my parents got married for 8 years then baru conceive i…

    i dont think artist takut bdan naik ka apa…why should they worry when they have marie france or keep slim to sponsor them??think about it.cheers.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  18. Syue Mustafa says:

    Tahniah buat Serena & family.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. qasehraihan says:

    waaa…bagusla..tahniah serina..

    harap yg berisi2 tu berubah2 la ek..
    buruk beno ropenyerr..haha
    aurat tuuu…huk

    hai abg nara…lama xdatang cni..sori..
    bz kejar penghutang xbayar utang..

    tau sapa penghutang tu??huh..pendekarberkuda

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0