Written by AbangNara | March 29th, 2010

sari yanti hamil

Wah dalam diam-diam Sari Yanti rupanya dah mengandung 5 bulan. Tengok gambar muka dia kat atas tue pun nampak berseri-seri. Badan pun dah naik sikit. Kalau dulu kurus kering jer. Tahniah kami ucapkan.

Yang bestnya kami dengar Sari Yanti tolak semua tawaran drama untuk memastikan kandungan dia sihat betul-betul. Memang patut pun berehat banyak-banyak. Lagi-lagi untuk ibu mengandung macam Sari Yanti nie.

Apa-apa pun tahniah kami ucapkan kepada Sari Yanti. Semoga selamat semuanya. Lagi gambar Sari Yanti mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


sari yanti hamil
sari yanti mengandung

57 responses to (TAHNIAH)Sari Yanti Hamil 5 Bulan

  1. rosh says:

    tahniah…
    jaga diri n kandungan baik2…

    0
    0
  2. AYIEN says:

    tahniah..
    seronoknye tgk org mengandung..
    :)

    0
    0
  3. [email protected]&pet says:

    taniah

    0
    0
  4. AnneDeSilva says:

    dia ni mang cantik…
    suka sgt kt dia..

    0
    0
  5. AnneDeSilva says:

    mana semua?

    0
    0
  6. nani says:

    msti anak die cumel,,,,,cumel,,,,,cumel,,,comel…..

    0
    0
  7. cintaqaseh says:

    cantik lah sari yanti ni.Bila pregnant lagi berseri2..Semoga sari yanti dan kandungannya sihat-sihat saja.=)

    0
    0
  8. nia says:

    xsba nk tawen heeheheh

    0
    0
  9. Fact-oriented Person says:

    Dia ni agak kiut sebenarnya..nampak sangat remaja. Suka gak dengan dia ni sebab jenis tak banyak kontroversi dan lagi bagus kawin awal, so takde la isu kapel sana sini & clash etc.

    0
    0
  10. princessbutterfly says:

    TAHNIAH….

    0
    0
  11. Piston Pecah says:

    BN rasa anak lelaki atau anak perempuan?

    0
    0
  12. ctmunirah says:

    kalau dia berisi sikit lagi sure chumil. ni kurus bebenor…. harap2 pas bersalin nanti berat badan dia tak turun sangat hehehe

    0
    0
  13. ViZard8 says:

    hot mummy..

    0
    0
  14. ajuera says:

    comel je tgok pwot org preggy ni..x sabo ase turn i..nth bila agaknya..sob3

    0
    0
  15. Puteh says:

    ~”Service Charge utk Ibu”~kredit to tazkirah online

    Seorang anak mendapatkan ibunya yang sedang sibuk menyediakan makan malam di dapur lalu menghulurkan sekeping kertas yang bertulis sesuatu.. Kos upah membantu ibu:
    1) Tolong pergi kedai : RM4.00
    2) Tolong jaga adik : RM4.00
    3) Tolong buang sampah : RM1.00
    4) Tolong kemas bilik : RM2.00
    5) Tolong siram bunga : RM3.00
    6) Tolong sapu sampah : RM3.00
    Jumlah : RM17.00
    Selesai membaca, si ibu tersenyum memandang si anak. Si ibu mencapai sebatang pen dan menulis sesuatu di belakang kertas yang sama.
    1) Kos mengandungkanmu selama 9 bulan – PERCUMA
    2) Kos berjaga malam kerana menjagamu – PERCUMA
    3) Kos air mata yang menitis keranamu – PERCUMA
    4) Kos kerunsingan kerana bimbangkanmu – PERCUMA
    5) Kos menyediakan makan minum, pakaian dan keperluanmu -PERCUMA
    Jumlah Keseluruhan Nilai Kasihku – PERCUMA
    Air mata si anak berlinang setelah membaca apa yang dituliskan oleh si
    ibu. Si anak menatap wajah ibu, memeluknya dan berkata, “Saya Sayangkan Ibu”. Kemudian si anak mengambil pen dan menulis “TELAH DIBAYAR” pada mukasurat yang sama ditulisnya.

    0
    0
    • [email protected]&pet says:

      mcm iklan nak raya lak

      0
      0
    • Ryta says:

      Moral of the story: Kasih sayang ibu tidak dapat dibandingkan dgn wang ringgit hatta harta berjuta!
      Sayang ibu aku…..

      0
      0
  16. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    congratZ…TP X NMPK CAM NGADUNG PN KAN?
    KRS JA..

    0
    0
  17. putih says:

    bestnya komen ko puteh…ternangis hati aku kejap tau…ai pet n april…tadi aku bz….ada sape2 marah aku ke tadi…kuikui..mane bee,terus marah2 kan aku ke…huhuhu

    0
    0
  18. putih says:

    tahniah yanti…aku dulu 1st tgk dia kat kaisara,best je…cumel…ingatkan betul pakai tudung,rupa2nya tak…tapi cute juga..

    0
    0
  19. anne dan bee says:

    yeh-yeh…nak abis keje dah….mane anne n bee nih..majuk ke kat aku…

    0
    0
  20. Clipkertas says:

    tahniah….
    clip pun suke die gak..
    harap sari yanti jage diri elok2..

    huhu

    0
    0
  21. gosipgurl_fea says:

    comel tu…Cutemama

    0
    0
  22. Ryta says:

    Tahniah untuk Sari Yanti….
    Jaga kandungan leklok….
    Hot mum la you!

    0
    0
  23. eyriqazz says:

    tahniah..bang nara bila pula nak masuk meminang lisa surihani?dushh2….Blog Bang nara sudah bersawang…hak3,bila nak update ye?

    0
    0
  24. Zaza Muhammad says:

    wahhhh bestnyeee dpt baby.. nk gak nk gak

    0
    0
  25. dulu bukan ke pkai tudung…. dlm citer kisah kaisara tu pkai tudung… ish..ish…ish… pelakon….. tau2 jela

    0
    0
    • budakbertuah says:

      dia memang tak pakai tudung la. dia pakai tudung dalam cite tu je. ape la kau..haha. lemah..lemah..

      0
      0
  26. mak jah says:

    die mne pkai tdung la bai…kisah kaisara 2 just brlakon je..cm tiz zaqyah dlm nur kasih…fullstop

    0
    0
  27. mek kiah lawa says:

    sari yanti cantikkkk

    0
    0
  28. pinkypanthers says:

    tahniah……………………………..

    0
    0
  29. wawa says:

    haha..
    dh lme taw mse first2 sari yanti ngandung..
    siap ngidam mkn pisang lg..
    mak mrtua dia yg gtaw..

    0
    0
  30. princessbutterfly says:

    salam n selamt pagi…
    xde cerita baru ke BN

    0
    0
  31. [email protected]&pet says:

    PESAL XDER CITER BARU NI

    0
    0
  32. ???? says:

    slmat pagi?

    0
    0
  33. Kapamilya says:

    Lepas besalin nanti gemok le mcm tong drum. Pencen ler

    0
    0
  34. nana.. says:

    kapamilya hang nie knapa..tba2 ckp cmtu lak..bdan hang cm tong drum ka?

    0
    0
  35. rocco says:

    comelnye awek aku sorg ni…
    pregnant pon still comey…

    0
    0
  36. fuseloves says:

    makin comel =)

    0
    0
  37. artis terdedah says:

    tahniah..body makin mantap.geram plak aku tgk..

    0
    0
  38. jed hijau says:

    salam,
    Muka dia macam linda jasmin la…comelnya…

    0
    0
  39. Honeys says:

    Tahniah Sari Yanti =)

    Take good care of urself n ur baby.

    cute je ibu muda preggy =D

    0
    0
  40. swetglz says:

    wah,, ptot arh dah lame tak dgar khbar? rupeye hamil… smoge bahagie la nnt dapat anak k…

    0
    0
  41. Simply as we may have rode into the sundown, along came the Web, and it tripled the importance of the PC. – Andy Grove

    0
    0
  42. Rea Werring says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  43. Fay Salado says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  44. porno izle says:

    I assumed it was likely being some unexciting old report, nevertheless it definitely compensated for my time. I most unquestionably will post a link to this article on my web page. I am convinced my visitors are planning to find that realistically helpful.

    0
    0