Written by AbangNara | December 22nd, 2013

Tahniah diucapkan kepada pemain bola sepak kebangsaan, Safee Sali yang telah sah bergelar suami kepada Sasha. Untuk makluman, Sasha berasal dari Indonesia, Majlis pernikahan telah berlangsung semalam, 21 Disember kira-kira jam 10.20 pagi secara sederhana di rumah pengantin perempuan.

safee sali nikah

Majlis resepsi sebelah pengantin lelaki akan diadakan pada 28 Disember 2013 di Kampung Dato Kamaruddin Tambahan, Bidor, Perak. Semoga perkahwinan Safee dan Sasha berkekalan sehingga ke akhir hayat. Beberapa lagi gambar pengantin baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram FeverPictures.

safee sali nikah
safee sali nikah
safee sali nikah
safee sali nikah
safee sali nikah

108 responses to (TAHNIAH)Safee Sali Kini Suami Kepada Sasha

  1. Lynn Usj says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat Kedua pasangan Safee& Shasha..moga berbahagia hingga ke jannah

    0

    0
    • min endon says:

      Bini dulu lagi cun aku rasa….macam kena guna2 perempuan ni bagi. Sebab tu nampak macam kena control….kbye….

      0

      0
      • EXO says:

        eeeewwwwww……indon !!!
        eh Safee nasihatkan bini kau tu pakai kerongsang bila pakai tudung, ni pakai tudung tapi leher nampak, leher pun aurat tau….pls jaga bhgn tu

        0

        0
        • nanas says:

          jadi indon lah safee sali lepas ni…jangan lupa kampung anda yer

          0

          0
        • ryuu says:

          bunge setepek kt telinga tu ambik tutup kat leher.

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          aik?laki ke pompuan tu?oppss…sasha..pompuan kot..sorry2….semoga bahagia..

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          wah, muka cam lelaki..
          tapi aku hensem lagi kan?

          0

          0
        • Bla Bla says:

          awak laki ke pompowan
          kl awak laki ce check family awak, dah sempurna ker tudung die orang
          kl awak pempowan ce check tudung awak..?
          ish.. x faham ler.. asik nk kutok owang jer…
          di kire elok lah tu bertudung, dlu die x pakai tudungpun
          Bini die dlu cam ner plak, dah sampai punye anak 2 pon x bertudung lagi..
          Ingat… sebelum kutuk orang ce tengok kite dlu ea..

          0

          0
        • Miss M says:

          kenapa kalau Indo? ada masalah ke kalau Malaysian kawin ngan Indonesian? kalau dah mindset mengatakan orang Indo adalah jahat.. memang sampai bila2 pun akan macam tu.. korang pernah ada kawan from Indo?pernah tak nak berkawan dengan mereka?
          mungkin laa orang Indo kate Malaysia curi budaya Indo, tp Malaysian sendiri tak suka ngan Indonesian.. nampak ni macam tak belajar sejarah form 1/2/3.
          tak semua orang indo ni jahat..dan tak semua orang malaysia ni baik.. fikir dalam2, adakah nenek moyang anda asalnya dari orang asli malaysia?atau dari keturunan parameswara?

          0

          0
      • 7-5=2

        pakaian pn dh mcm indon..skali2 muka pn nenek nmpak ke arah indon dh si sapi ni…

        0

        0
      • positive thinker says:

        be positive dude.
        don’t be so sceptical and judgemental person.

        0

        0
      • Mashi says:

        kesian ramai kat sini dapat dosa mengutuk bini safee.. kesian

        0

        0
    • aku student says:

      fify natasha bertunang. abang nara usaha la cket. asyik copy paste je. meh la aku ganti kau bang nara.

      0

      0
      • kaka says:

        sapo si fify natasha..xglemer punnnn.

        0

        0
      • Dena says:

        Tunang dengan muslim azman pilot MAS tu ke? Muslim tu my ex schoolmate tp fifi nampak budak sesangat lg…. Tp kalau betul pun ok je…xde masalah..cuma nampak mcm fifi terlalu cantik utk muslim.. Secara pandangan kasar… Selebihnye terserah pada jodoh

        0

        0
      • Anonymous says:

        sape ke fify natasya.. tak glamer langsung… kalo abg nara share mesti aku xnak baca

        0

        0
    • Olga says:

      APASAL BINI DIA BADAN GEMPAL N MUKA MCM PONDAN SIAM???????TERUK BETUL TASTE KAU SAFEE OIIII NI MESTI DAH KENA BUATAN MAK ESAH BIBIK NI KAN?

      0

      0
    • Olga says:

      BINI DIA NAMPAK CAM INDON KAMPUNG SGT,TARAF BIBIK2 PPRT 24 JAM!

      0

      0
    • Dena says:

      Ehhh lantak la bini die x lawa… Padan la ngan safee tu pun bukan lawa pon… Harap duit je la berkepok2 kot…..

      0

      0
      • bilakakjemahmenulis says:

        haa yang ni kakjem setuju. bukannya safee tu hemsem bebenor sampai nak expect dia dpt bini lawa sgt. haha. esok esok dah bole la mintak duit buat plastic surgery. ok byeeeeeeee. gurau je.

        0

        0
    • wannabe says:

      safee dapat bibik baru lah..

      0

      0
  2. wak karto says:

    Untung Wak Safee dapat bini dan bibik baru…..tak payah gi agency maid

    0

    0
  3. DEENA says:

    macam TUA ja, macam makcik je.

    0

    0
  4. Amy says:

    Tahniah moga berkekalan hingga ank cucu…amin

    0

    0
  5. Amoi Comel says:

    Teruknya taste hang… Kot ye pun cari yg lawa sikit pada ex wife hang tu ada jugak motip hang kawen lain!
    ‘Safee yg menunggang’…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Tahniah … akhirnya kawin jugak dengan orang Indon. Anak dara ke janda ke andartu. Orangnya nampak dah berumur dan nampak garang. Ni mesti kenal masa main kat Indon sampai bercerai berai.

    0

    0
  7. KIREI says:

    kalau boleh nk cari paper yg dia kata dia takkan cerai bini dia dulu…..tp mmg sesuai sgt la dgn ko pun..safee safee…kesian bini ko dulu penat , sakit beranak kan anak2 ko..last2 ko buang dia cmtu ja lepas ko p indon…main bola tak la hebat sgt aku tgk….

    0

    0
  8. FARAH says:

    safee dan kawannya aidil mmg suka cari yg muka nampak tua ek??. :D
    BTW,safee jgn lupa ye anak-anak mu dgn isteri dahulu.

    0

    0
  9. safe suka amah indon says:

    mak tgk indon ni mmg tua lah,muka kasar je xder air muka kemelayuan pn,oppssss…..sori indon rupanya mmg r teruk hehehe

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      kn minah jambu dh cakapkn kelmarinnnnnn yg penting atas katillll pahammmmm !! kalau dapat bini jambu pon kalau atas katil macm kayu nk buat apeeeeeeeeeee buang masa ajeeeee huh !!

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Minahhhhhh…!!!!!!!!!!!

        Nok lama x komen tapi lepas baca komen ko, macam otak nok yg tak berape geliga ni terfikir..– macam mana ko dpt idea yg penting atas katil..??? Dioarng baru je kawin..!!!! macam mana si safee tu tau yg Pompuan ni service bagus atas katil..???
        Takkan dia ada “test drive” kot..??? Tak baek kita buruk sangka..!! heheheheehe
        well., as long they happy together what else we can say but WARNING for Safee, jangan abaikan anak2.!!!!! Banyak sgt kes orang lelaki abaikan anak2..

        Yg pengomen2 lain tu, jangan la kita buruk2 kan isteri Safee ni. Kita yg tak tau cerita dok diam jer la.. Safee siap senyum kambing dlm gambar kita pulak yg Meroyan lebeh..!! hehehehe

        Daaaaaaaaaaaaaaaaaa….

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          helo bahlol ! minah jambu bukan cakap si safe ni dh try atau belom ngan bini dia niiiiiiiii macm semua orang tau dia kan baru kawinnnnnn mesti la malam pertama doramng baru tryyyyyyyyyy baru dia tau kt atas katil bini dia cmana ngok !! kn minah jambu komen > YG PENTING ATAS KATILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !! < KAU TK BACA KE ?????????????????? kau ni nok betol2 kampong lah !!

          0

          0
        • Nok-Nok-Nok says:

          Amboiiii Minah Jembu carot Nok Bahlol..,

          Tak sangka dulu dlm few artikel pengomen lain ckp ko BODOH rupa2 nye memang betol BODOH.. Janan salah sangka sebab Nok tak cakap ko BODOH, Nok cuma mengiya kan org lain yg ckp ko BODOH..
          ERmmm., Ko baca la balik betol2 komen Nok, kan ke Nok “double meaning” benda tu.. Ko LEMBAP sangat kenape..?? hahahaha

          Lg 1, Nok tak kesah ko nak kata Nok kampung, sekurang2 nye Nok komen ni dari Brussels.. Mungkin ko tu bermegah sangat sebab kokomen dari rumah nenek ko dekat Singapore tuh ek.???? ok la jugak.. Nok memahami.

          Yg penting jaga bahasa ok.. Bahasa tu cerminan diri kita.. Jappppppppppp., satu fakta buat ko, Nok rasa perkataan bahlol tu biasanye orang kampung jer yang suka guna dan semua bandar kat muka bumi Tuhan ni asalnye adalah Kampung.. Fikir2 kan lah ok..

          Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

          0

          0
  10. the story says:

    Aku ingat bini baru dia cantik mcm pelakon sinetron indonesia…rupanya low class taste macam maid indon! safee safee awatlah hang lagu ni!

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      org indon asli mana ada cantik, yg pelakon sinetron tu mekap je lebih, kalau tak mekap macam maid indon lah muka dia

      0

      0
      • Bla Bla says:

        Ko dah pi indon ke?
        mana ko taw pempowan indon x cantek
        yang dtg kat sini jadi maid tu pempowan kampong yang cari keje. ce ko tengok pempowan2 kat sane especially bandung
        baru ko taw…

        0

        0
        • kasut tumit tinggi says:

          kat bandung tu ramai perempuan indon mcm muka Nooraida butang tercabut tu, cantik ke macam tu ??

          0

          0
        • Bla Bla says:

          kasut tumit tinggi

          ko tengok kat Mall mmey le tebuka aurat sme..
          ce ko pi ke ” DARUL TAUHID”
          banyak cantek.. n tudung labuh lagi..
          x caye.. nti aku bgi ko alamat ea.. or ko cari kt google kt mane tu tempat-nyer

          0

          0
      • zaia says:

        mustahil la tak ada yg cantik asli bagi setiap bangsa. mesti ada..
        cuma bukan dapat kat safee salee la huhu..
        takpe la kalau dah cinta,apa yg kita nampak semua cantik.
        cuma aku terkejut juga la sanggup buat hal hingga berpisah dengan ex wife dan anak2,aku ingatkan terlalu cantik sangat gf/skandal dia hinggakan dia terleka ke, tapi camni je?mungkin ada kehebatan dan tarikan lain la kottttt

        0

        0
  11. nangoi says:

    pasni berkepok-kepok la safee ckp indon ek…xde la gamoknye loghat peghak dia.
    iya mas,ak kangen banget sama kamu..haha…

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      jadi mcm asyraf sinclair, ckp indon lebih fasih dr ckp melayu, dgn anak sekali cakap indon

      0

      0
  12. Jemah says:

    Ish aku lg lawa rasanya… Alahai… dah xde yg cantik ke kat Malaysia ni?

    0

    0
  13. Woweee says:

    Perghhh… Safee nikah foreigner. Selamat pengantin baru!

    0

    0
  14. citernyer says:

    dont judge a book by its cover, aku tak minat bola, aku tak ambik pot pun pasal player bola kat malaysia ni, tapi saper tau, bini jer ruper jer gituw, tapi servis/khidmat terbaik nong. itu yang terpaut. hanya dia yang tahu. keh keh. yang cantik tak semestinya terbaik semua dan yang sederhana tak semestinya takder keistimewaan. per pun moga bahagia sampai ke kubur.

    adeh, per lak darab2 nie bang nara ooooi??? soalan matematik tambah tolak udah2 ler. stres i tawwww.

    0

    0
  15. teah says:

    Aduhai…Carilah yang muka senonoh sikit.

    0

    0
  16. BUNKFACE NO.1 says:

    knapa kasar sangat bini dia. ?? macam bapok indon transfer jd perempuan, jumpa kt mana ni ?? kt pasar lombok ker ??

    0

    0
  17. Darwin says:

    H? there every ?ne, here every person iss sharing these kinds of experience, theref?re
    it’? good to read this web site, and I used to visit
    this websit? daily.

    0

    0
  18. xlawa pun wife dia yg skg ni.. mcm tua plak dri safee hhuhu..buta ke apa safee ni.. lawa lgi ex wife dia.. huhh!

    0

    0
  19. buta ke safee ni ape? mcm tua lgi bini dia dari dia..huhuhu.. lawa lgi ex wife dia..

    0

    0
  20. cutie pie . says:

    ermm dia ni retis ke nara ? Macam tak perlu je kot story dia ni nak menempek kat sini . hm NEXT !!

    0

    0
  21. Limah says:

    Buruk bebenor

    0

    0
  22. Limah says:

    Ehh buruk bebenor aku nengok tudungnye . Dah takde kerongsang ke mu nok pakai ? Habih takde pong buh laa bunga tuu kt leher muu , habis citer .

    0

    0
  23. minah jambu merah biru says:

    minah jambu tk minat lah ngan gini gini semua kalah jambu tkpe la jugak huh ! terima khaseh aje lah eh thank uuuu !

    0

    0
  24. kacang rebus says:

    alamak indonnn kew.. opppsss…terlebih sudah..

    0

    0
  25. ye-ye-o-jer says:

    naper warna baju mcm uniform superman?
    cemburu, irihati, dengki, hati kering..semua potensi ada ngan indon..
    lps ni, mesti berperang jer sbb indon sentimen lbh ngan msia…
    jodoh ketentuan Allah tp naper cari indon..???opsssss……

    0

    0
    • Bla Bla says:

      Ko ni…ye-ye-o-jer

      ckp jodoh ketentuan ALLAH, tapi nape cari indon??
      tu Allah yg dah tentukan nak wat cam ner?

      0

      0
  26. mak nyah ko sapee says:

    ini confirm kena jampi ni.. btw..bini dia ni bukan bertudung pun.. mcm pondan je muka.. kesian ko sapee.. bibik muka pondan juga yang ko nak..tp klu ko mmg dah kena jampi.. tak heranla.. pas ni ko makan nasi kangkang la pula.. iya masss.. katanya

    0

    0
  27. syabas safi harap berkekalan sampai ke huhujung nyawa

    0

    0
  28. tahniah la….jadi org indon ler lepas ni..hehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      Buat pengetahuan semua, saya adalah salah seorang saudara kepada Safee. Xpyh la korang nak ckp dia jd org indon ke lepas ni or apa2 lah. Sbb nya kami ni pon keturunan jawa perak. Ayah dia pon kuat jawanya. Jgn sedap mulut menilai apa yg terjadi tanpa korang tau apa kesah sebenarnya. Pls stop talking negative. Doakan Safee & isteri bahagia sampai akhir hayat dorang. Better doakan kebaikan dari doakan keburukan dan mencemuh yg bukan2. OK? peace.

      Assalamualaikum.

      0

      0
  29. RA ONE says:

    setakat minah indon rupa gitu melambak macam sampah kat kl ni ..

    0

    0
  30. brogagak says:

    waduh..kok emangnya udah kurang gadis dalam malaysia ya bung safee..kok indon itulah punca kamu cerai’in isteri tua..nah emang terbukti bukan gossip lagi..ya kan..

    0

    0
  31. konon says:

    tak minat pon.. tata

    0

    0
  32. akulahperempuanittew says:

    Jadi bibik le kor pasni safe oiiiii!!! abih le harta semua kena kikisssss!!!! penat je kor susah payah main bola!!

    0

    0
  33. BUNGA says:

    part mata ada iras julia hana…

    0

    0
  34. helina says:

    Mmmm…lepas nih kalo Safee main bola lawan Indon…camner la dia rasa ek? kalo kalah pon takpe…demi isteri tercinta happy negaranya menang…

    0

    0
  35. NOR says:

    OHHH PLEASEEEE…MERAH BIRUUUU??? ORG JB KER? NAPE YG SATU LG TUU TAK MERAH PUTEH…. PUIIIHHH…..

    *sorry aku tak minat dgn kome…

    0

    0
  36. anoynomous says:

    fuisyooo..padan la safee n sasha..
    muka indon sebenar

    0

    0
  37. LadySakura says:

    Sebagai orang yang close dengan Safee, dia memang tak lupakan wife & anak-anak. Dan pasal mereka bercerai, mereka yang rapat sahaja tahu apa sebenarnya yang terjadi. Harap maklum. =)

    0

    0
  38. kacang rebus says:

    bekas bini safee x nak tuntut 5k cam rita ke? cepat tuntut jgn bagi muka kat lelaki2..

    0

    0
  39. saya ok jer!! says:

    erk? ni bini ke muka bini baru dia?

    0

    0
  40. Mizs Areen says:

    Eley safi nih pown bajet macho law at lua tuh…
    law terserempak at mamak kebun teh jb tuuu….wat bodo mengalahkan artis ko.,
    bajet macho, last2 dpt wife kali nih hurmmmm….hampeh.!!!!!

    0

    0
  41. naruto says:

    takat muke macik2 gini kt pasar borong selayang pun brlambak, takpayah sesusah nk kutip dr indon sane~puiii
    btw congrats yer!hahahahaha

    0

    0
  42. Mizs Areen says:

    Eeeuuuwww….!!!!menyampah aq tgk mat poyo nih taw.,
    idop mengalahkan mcm gertis taw., law terserempak dy gah mam at mamak at kebun teh jb tuh…perghhhh muka cam na mntk pnampar jerk aq tgk taw…
    bajet macho puihhhh..!!

    0

    0
  43. pearl says:

    beria aku ckp ngan laki aku safee kawen pompuan indon lawa mcm cite sinetron..alih2 mcm ni rope..lawa lagi pondan mesia…

    0

    0
  44. BUNKFACE NO.2 says:

    wife safie ni janda..

    katenye safee ni dh terkena sbb b’hubungan ngn pompuan ni masa pompuan ni sdg jd bini org!

    mcm pondan je.. tp xpe lah, dh jodoh safee n pompuan tu.. hrp ni perkahwinan yg last bg safee..

    0

    0
  45. myzan says:

    hodoh je bini die

    0

    0
  46. G ONE says:

    muka safee pun mcm indon dh aku tgk..

    0

    0
  47. G ONE says:

    muka safee pun mcm indon dh aku tgk..

    semoga bahagia

    0

    0
    • Anonymous says:

      Assalamualaikum. Buat pengetahuan anda, sy salah seorang saudara kepada Safee. Yes, kami berketurunan jawa perak. Kalau muka mcm indon ke ape, kenapa? Masalah ke bg awk ya? Muka awk mcm anak mat saleh ye?

      0

      0
  48. Nak cakap says:

    Dulu si Aidil tu beria2 menafikan dia ade dgn zarema and ckp si rita buat mulut, tapi last2 memang betul..samalah dia ni dulu beria2 nafikan ade skandal kat indon..sekarang..lu pikir la sendiri..takkan pokok bergoyang kalau xde angin

    0

    0
    • booooooooooooooooooo says:

      setuju 1 juta kali… Jgn lupa masuk kan sekali si goalkeeper Apek tu, dulu pun beria2 nafikan hubungan dia dgn Luniey,sampai pompuan tu putus tunang, tup-tup buat PC kata nak kahwin… Mmg dah stail footballer malaysia kot, perasan hebat, main mcm t..k….

      0

      0
  49. hahahahha says:

    dah macam indon kat kongsi je aku tgk… hahahahhaa

    0

    0
  50. hunny says:

    laaaa…dalam banyak2 perempuan malaysia, kenapa laaa p pilih orang indon jugak? dah la xberapa nak sedap mata memandang, macam queen control pun ada jugak sikit kat safee ni. ape dah xde taste ke safee?

    0

    0
  51. Farah says:

    Dah mmg jodoh safee, berfikirlah dgn positif dan baik daripda asyik mengutuk cuma dpt dosa. Safee n istri baru yg dpt pahala korang dok mengutuk diaorg, fitnah tu lbh bdosa drpda membunuh. Apa yg buat korang rasa indonesia tu rendah sgt smpai korang benci dgn mereka? Jgn krana slah stu org indonesia yg mencuri/membunuh korang menghina satu negara. (Di malaysia pun lbh krg sama) Di mata Allah semua manusia sama, hanya Dia yg blh judge, so bawak mengucap lah korang n please stop the hate. Malaysia xkan mjadi negara islam yg adil klau u all kuat mengutuk and merasa diri masing2 benar. Cerminlah diri masing2 sebelum ‘mengutuk’ org lain. Anyway, tahniah safee semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat. (Even tho saya pun x suka lelaki yg bercerai dgn istri sbb ada org ‘ketiga’)

    0

    0
  52. Me says:

    Tahniah…

    0

    0
  53. Farah says:

    Hmmm…..Dah mmg jodoh safee, berfikirlah dgn positif dan baik daripda asyik mengutuk cuma dpt dosa. Safee n istri baru yg dpt pahala sbb byk dok mengutuk diaorg, fitnah tu lbh bdosa drpda membunuh. Ada bukti ke nak ckp pompuan tu pakai bomoh? Kita pun bukan kenal dgn diaorg pun, lbh baik jgn ikut campur urusan rumah tngga org lain. Apa yg buat korang rasa indonesia tu rendah sgt smpai korang benci dgn mereka? Jgn krana stu org indonesia yg mencuri/membunuh korang menghina satu negara. Di mata Allah semua manusia sama, hanya Dia yg blh judge, so bawak mengucap lah korang n please stop the hate. Malaysia xkan mjadi negara islam yg adil klau u all kuat mengutuk and merasa diri masing2 benar. Cerminlah diri masing2 sebelum ‘mengutuk’ org lain. n xyah lah nak mengutuk pompuan tu hodoh/pondan, org yg mengutuk pun blm tentu ‘cantek/hensem’ di mata Allah. Anyway, tahniah safee semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat. (Even tho saya pun x suka lelaki yg bercerai dgn istri sbb ada org ‘ketiga’. Biarlah Allah yg tentukan nasib dia baik atau tidak.)

    ps: terserah aku nak tulis pnjang2 n ni mesti ada yg kutuk komen aku, i dont mind, dpersilakan.. :) semoga anda dberi hidayah dan petunjuk oleh Allah swt.

    0

    0
  54. MAIYA says:

    safee sale..goodluck..your wife cantikkk benar…

    0

    0
  55. Mimi says:

    apakah ini yang dimaksudkan dengan ‘keluar dari mulut baga, masuk ke mulut buaya?’.

    0

    0
  56. adie says:

    laaa..ingtkn ala2 agnes monica.. sah kena mandrem dgn ex maid!

    0

    0
  57. amey says:

    Aku rasa muka safee lagi mcm indon dari bini indon dia….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Assalamualaikum. Buat pengetahuan anda, sy salah seorang saudara kepada Safee. Yes, kami berketurunan jawa perak. Kalau muka mcm indon ke ape, kenapa? Masalah ke bg awk ya? Muka awk mcm anak mat saleh ye?

      0

      0
  58. stella says:

    harap2 rozaimi tak ikut perangai mcm ni , klau ada twaran dr jantan dayus team, hrp dia tk terima .

    0

    0
  59. nenek masih dara says:

    apa la korang ni… memang la nenek tgk si sasha tu biasa2 jer tp xde la nk mengutuk ciptaan Allah.. tobat la korang oii… nenek ni da tua, makan garam dlu dr korang.. jgn da tua br nk insaf…

    0

    0
  60. seribu kali sayang.. says:

    eh..bini baru si safee ni pemain ragbi wanita indonesia ke pemain bolasepak wanita?hehehe..cuba tgk bentuk badan dia..rasanya bkn mata aku je yg kero.tp tingat plak aku kat bekas isteri dan anak2 di safee..syg sungguh disaat nama tgh naik dulu..tup2 bercerai.takdir tu mmg la takdir tapi….owhh..kalaulah safee tidak bermain dgn kelab indon tu..mgkin semua ini tidak terjadi..

    0

    0
  61. zul says:

    cantik

    0

    0
  62. sapi says:

    Selera sapie nie low class tullah.kalau aku ambil maid pun jauh lebih cantik dari hang punya sapie.apa2pun selamat berbahgia.buta betul cinta yea.

    0

    0
  63. Anonymous says:

    Buat pengetahuan semua, saya adalah salah seorang saudara kepada Safee. Xpyh la korang nak ckp dia jd org indon ke lepas ni or apa2 lah. Sbb nya kami ni pon keturunan jawa perak. Ayah dia pon kuat jawanya. Jgn sedap mulut menilai apa yg terjadi tanpa korang tau apa kesah sebenarnya. Pls stop talking negative. Doakan Safee & isteri bahagia sampai akhir hayat dorang. Better doakan kebaikan dari doakan keburukan dan mencemuh yg bukan2. OK? peace.

    Assalamualaikum.

    0

    0
  64. Anonymous says:

    No wonder la wife dia ada sket iras julia hana,ptt kna gossip ritu…

    0

    0