Written by serenity | November 1st, 2014

Tahniah diucapkan buat pasangan Zain Saidin dan Rozita Che Wan atas kelahiran anak pertama mereka, seorang bayi perempuan. Kelahiran anak ini telah dilaporkan oleh HLive sebentar tadi.

@therealzainsaidin memanjatkan kesyukuran atas kelahiran cahaya mata perempuannya pukul 2.18 petang tadi. Bayi dan ibunya, @rozitachewan1 berada dalam keadaan sihat. Tonton @officialhlive pukul 8.30 malam ini untuk berita lanjut.

A video posted by officialhlive (@officialhlive) on

Wajah anak pasangan ini khabarnya akan didedahkan di rancangan HLive! malam nanti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (TAHNIAH)Rozita Che Wan Selamat Lahirkan Bayi Perempuan

  1. […] Baca Yang Ini Pulak:- Zain Saidin Gembira Rozita Che Wan …read more […]

    0

    0
    • Anonymous says:

      Penting ke?

      0

      0
      • Zairin. says:

        Salam anon 5.27pm …. Penting saudaraku krna Bertambahnya Umat Nabi Muhammad saw. Rasul suka umatnya yg ramai. Tidak Sempurna Iman seseorang skiranya kita tidak mengasihi saudara seislam kita sndri. Allah swt suka HambaNya yg menyayangi saudaranya. Olh itu Bergembiralah utk saudara kamu jk dia mndpt brita gembira. Terutama berita kelahiran & btambahnya umt Rasul yg kita muliakan. Allah swt akn mnggembirakn & merahmati skiranya kita berbuat demikian. Insya Allah. Berbaik sangkalah kita terhdp saudara seislam. Tahniah buat Pasangan Rcw & zain ….

        0

        0
        • Anonymous says:

          Oh… terima kasih saudara Zairin di atas penerangan… dengan itu saya mohon semua siaran radio dan tv adakan siaran langsung kelahiran… sila adakan juga skrin besar di luar hospital. Tiap2 hari perlu ada laporan khas kelahiran di dalam akhbar. Secepat mungkin ye… tak kira artis atau sesiapa sahaja… wajib ada laporan… jangan prejudis. Berita kampung2 yang sedang diranapkan oleh puak2 kapitalis… sila abaikan. Tak perlu dihebahkan oleh mana2 pihak.

          BERITA KELAHIRAN ANAK ARTIS INI ADALAH SANGAT PENTING…

          0

          0
        • Zairin. says:

          Salam anon 8.14pm. Sila fhm konteks yg sy sampaikn & jadilah Hamba Allah yg sentiasa berlapang dada & berjiwa besar. Apa yg awk dpt dngn menyindir bila sy berkata perkara yg benar berasaskn agama bukan ikut nafsu & emosi amarah. Wlpn Che ta slebriti bkn digemari ttp dia baru menimang chy mata. Raikn kaum ibu wlu siapa pun dia. Ini blog artis & tiada kena mengena dngn kipitalis. Sila kluarkn pendpt beremosi & amarah awk di blog2 poltik yg bnyk di lmn sosial yg lain. Jk tiada phk yg mlaporkn iaitu Phk media mk tiada brita ini. Brfikir scra bijak&waras.

          0

          0
        • Zairin. says:

          Bila sy kata Penting adalah dlm konteks bertambah umat Rasulullah. Adakh itu terlalu sukar utk difahami olh awk. Smua Kelahiran di dlm dunia ini adalh PENTING tdk kira Bangsa Agama Status Keturunan Pangkat Darjat krna smua baby adalh bersih dr dosa. Maka parentslah yg mencorakkannya. Kelahiran smua baby adalh Tanda Rahmat & Kebesaran Allah krna Dialah Maha Pencipta. Klu baby itu dilahirkn oleh seorg penjenayah skali pun, kelahiran itu tetap Penting. Tiada bias. Seorg ibu mukmin yg melahirkan bayi ganjarannya adlh Haji Mambrur.

          0

          0
        • Anonymous says:

          -WLPN CIK TA SELEBRITI BKN DIGEMARI ttp dia baru menimang chy mata.

          Kami semua suka cik ta… kenapa u kata cik ta selebriti yang tak digemari? Dia ada buat salah ke kat ngkau? Seronok tarbiah aku… sampai diri sendiri tak sedar dan lupa dah mengumpat dan menyindir orang lain… sama je ngkau dgn aku pun…

          0

          0
        • Stiap Muslim itu Bersaudara.zairin says:

          Salam @ anon 11.06pm. Kenyataan ‘TIDAK DIGEMARI’ itu merujuk kenyataan Sindirin kpd RCW olh @anon 5.27& 8.14 pm. Bginilah @anon skiranya awk Hamba Allah yg sama diatas sbb awk kata ‘awk& sy sama sbb suka mngumpat & mnyindir’ Mengikut pnduan dlm agama kpd Mukmin ‘TINGGALKANLAH MRK YG SUKA BERBALAH KRNA IA TIDAK AKAN MENDATANGKAN MANAFAAT KPD SESIAPA’. Rasanya awk muslim sbb tahu maksud TARBIYAH. Tahukah awk maksud Perbezaan Muslim & Mukmin ? Sindrn dibolehkan jk tdk langgar syariat. Wasalam

          0

          0
        • Anonymous says:

          -> Sindrn dibolehkan jk tdk langgar syariat.

          Oklah… Engkau suci dan berakhlak tinggi… lagi mempunyai sifat terpuji dan berkepimpinan cemerlang… golongan terpilih. Hanya golongan kau sahaja boleh sindir… aku tak boleh, sebab aku jahat… aku minta maaf sebab gunakan keistimewaan yang dianugerahkan untuk kau. Maafkan aku ye… aku salah… sekarang aku nak terjun lombong… selamat tinggal dunia… selamat tinggal sayang… i love u all…

          0

          0
      • Ritu vs Aya says:

        Ermmm lepas ni muler la buat Instagram untuk anak. Buat majlis cukur-jambul mcm anak raja. Lom abis pantang dah bawak anak holiday gi London. Shopping brg anak kat Singapore bagai.
        -Kang bile aku tegor orang kata la aku jeles…
        -Itu hak dia, biarkan dia…
        -Nak tegor inbox dia by personal..
        Tp yg aku respect Che Ta ni bile dia pregnant dia x pernah pakai baju pregnant yg nampak perot terjojol2 mcm Fasha. Fasha kena contohi Che Ta kot

        0

        0
  2. der.. says:

    Tahniah che ta n baby… mesti comel anak uolls..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Alhamdulillah. Moga jadi anak yg solehah.
    Zain mcm terharu sgt jd ayah..

    0

    0
  4. Good luck JDT says:

    Tahniah che ta dan zain…mesti anak korang comel mcm parents dia. Hrp che ta cpt sihat. Zain pls take care of che ta and the baby

    0

    0
  5. cik ta ti tu says:

    omg omg omg( macam cemas je) laaaaa che ta beranak ye? ku ingat pehal tadi. Maka sebok lah sekian manusia yang fanatik kat che ta ni, buka tv malam ni . hmmm, aku kompem tak buka tv. coz she is not my favourite artist.. omg omg la korang ye

    0

    0
  6. live says:

    eh xde part tunjuk dy beranak ke live?aku malas nk tgk.cume nk tau je..ad ke dy wat live time beranak.?da alang2 ditaja mahal2

    0

    0
  7. otakLUotakKATAK says:

    Ape benda lah mamat sekor kat atas tu merepek meraban hal runah org kampong kena roboh lah ke ranap lah…hayoooo pencacai hiburan tak suka dok rumah diam2..yg pergi google hal artis nape???…species2 otak katak puru ni always perasan perlu komen org berlebih2 sbb rasa diri perfect walhal tin kosong..cai…..bawak tin milo duduk depan surau lagi bagus cai dr lu org dok meroyan dengkikan artis..dah kerja dia artis…lu kije biase2 dok diam2 wat kije lu…nak glamour2 kije lah artis yea wahai2 cai2 yg stupid culture.. baca komen makhlok Allah yg otak katak dengki2kan artis2 ni buat perot wa nak terberak jer…..rezeki masing2 cai2 oii…cai oh cai kalau tak mau sakit hati tgk artis Malaysia hidup senang dgn usaha dia org mintak tolong cai2 jgn bukak TV atau sesekali follow artis2..cai SILA follow benda lain tapi kalau dah otak katak mana lu follow pun mesti otak lu reti nak komen negative pasal org lain jer sbb otak katak ape org buat dihati cai2 semua pasti tak puas hati..org2 yg tak sembahyang tak kenal Allah hati busuk..so tolong kembali pada Allah yer cai2 so belajar terima hakikat kerja sbgai artis tak sama sesekali dgn cai2 yg diluar sana yg budget artis….puihh! ..#janganJADIsochaiiiii!!

    0

    0
  8. LUotakkatakKE? says:

    Eh..sudah2lah dok dengki busok hati ngan org weiii…org2 macam lu org la biasenya mati katak kat jalan loke yew-kajang kena lenyek ngan tayar lori…aman dunia Allah ambik cepat2 manusia yg tak de manfaat utk org..yg tahu BUSOK HATI dgn rezeki org lain…#melayukuno

    0

    0
  9. LUotakkatakKE? says:

    Beza otak berakal dgn otak katak@bakal mati katak…*live* lu ckp je lu teringin nk tgk..dah tanya soklan pastu bg jwpan *malas aku nak tgk*…letih ngan pondan2 ni..huh!..dah2lah busok hati dgn rezeki Allah bg kat org…jhahh

    0

    0
  10. doa says:

    muga anak ini terpelihara dan memelihara keluarganya, hidup dengan jaya di dunia untuk akhirat. Amin.

    0

    0
  11. Anna Ezuan says:

    Tahniah

    0

    0
  12. Jue says:

    Tahniah Che Ta & Zain … baby girl yg sgt comel ^_^ ….

    0

    0
  13. […] (TAHNIAH)Rozita Che Wan Selamat Lahirkan Bayi Perempuan (25) […]

    0

    0