Written by AbangNara | January 21st, 2016

Pasangan sama cantik dan sama padan, Nazim Othman dan Bella Dally akhirnya memeteraikan percintaan mereka dengan ikatan pertunangan. Berita gembira ini telah disampaikan menerusi akaun Instagram @officialhlive. Menurut info, majlis pertunangan telah berlangsung di rumah keluarga Bella Dally di Sabah.

bella dally nazim othman bertunang

Buat masa ini masih tiada informasi lanjut sama ada daripada Bella Dally atau Nazim Othman. Apa pun, tahniah diucapkan. Semoga perancangan untuk ke peringkat seterusnya berjalan lancar. Tahniah!!!

15 responses to (TAHNIAH)Nazim Othman & Bella Dally Selamat Bertunang

  1. Anonymous says:

    nazim ni bukan orang Labuan kah…….. tak jauh labuan – kk….. pakai feri jak

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Tahniahhh.. Bru aku tau tunang nazim ni org sabah… Dorg ni mmg sweet..

    0

    0
  3. miss ungu violet says:

    bestnyaaa..tahniah..jaga baik2..*nada maria farida

    0

    0
  4. Anonymous says:

    tahniahh

    0

    0
  5. #aku bukan aku says:

    Bila nara nak post psal video lucah fazura ni pengecut btul la nara ni ke nara ni peminat fanatik pazura????hmmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      Abg Nara cuma tahu “cut and paste” dari website orang lain je or keratan suratkhabar… SEBAB DIA TAKUT KENA SAMAN.
      Kalau gossip tu mula dari dia…tertiba kena saman dia yang kena… tapi kalau dari website orang lain atau lain-lain media, dia boleh elak kena saman sebab dia kata orang lain yang tulis dulu…dia cuma ceduk je…

      Tu nama TARAK telur blogger….

      0

      0
  6. #aku bukan aku says:

    Aku cabar nara jdi blogger prtama yg post video lucah fazura ada bran nara oii comfirm ko akn lbih popular lpas nie…hmmm like or dislike yerk

    0

    0
  7. #aku bukan aku says:

    Aku cabar nara jdi blogger prtama post video lucah fazura ada bran nara oii comfirm lpas 2 ko akn jdi lbih popular….hmmm like or dislike yerk

    0

    0
    • Cacila says:

      Sudah2 la pasal video fazura tu. Kalau betul pun dia dlm video tu, sapa kita ni yg nk judge. Kau ni mesti org yg sama menyalak nk video fazura publish yg setiap post nara kan. Kau tgk sorang2 x boleh ke. Pastu 40 hari amalan kau x diterima. Bagus sgt.

      0

      0
  8. emm says:

    xhabis2 ko ni..klu btul la tu fazura..doakn dia brtaubat..klu bukn dh jatuh dosa fitnah org berzina..

    0

    0
  9. Anti batak says:

    Beriya sangattttt la korang nk nara update video lucah fazura, batak betuii, padahal bukan ke korang dah tgk bnyk kali video tu. Batak sangat, kesian mak pak kau dpt anak mcm kau. Nape la kecik2 kau ni taknak mampus kan?? Haha

    0

    0
  10. miss kepah says:

    wlupun aku tak suka fakezura tp xpyh lah nk suruh nara post…gila nk post video tu…mungkin kalau kluarkan crita je mcm kes atikah suhaimie tu ok lah kot..kes atikah tu pun tak takde bukti dia mmg telibat, i mean video tu tak tsebar pun…tp blogers smua dh kuarkan crita..bila bab fazura ni smua beria ckp jgn bukak aib org…tu je yg aku pelik n rasa tak adil..

    0

    0
  11. HerLadyShip says:

    i like this girl…beautiful….
    modern yg tidak terlajak
    wish u both, hingga ke jingjang pelamin
    ke jannah akhirnya….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    kasihi sayangi oh dirimu ..doakan trrbaik buat fazura.. hidayah buat semua

    0

    0