Written by AbangNara | October 5th, 2009

nabila huda mengandung

Tahniah buat Nabila Huda dan suami kerana dengar-dengar ceritanya Nabila dah mengandung sekarang. Nampaknya tak lama lagi Amy Search bakal bergelar datuk la. Mesti best dapat main ngan cucu nanti. Kalau dapat cucu lelaki leh teruskan generasi rockers. Kami berani jamin Amy Search bakal menjadi seorang datuk yang super cool dan mesra gitu ~~

Sekali lagi tahniah buat Nabila, suami dan Amy Search. Nanti kalau ada gambar Nabila Huda mengandung kami akan kongsikan bersama anda semua.

333 responses to (TAHNIAH)Nabila Huda Mengandung

  1. violet says:

    tahniah2….
    :)

  2. hantupensil says:

    perghh
    lajunya ko…

  3. Penari Poco2 says:

    tahniah…
    aku bila lak lg…hehehe…

  4. ANneDeSilva says:

    hahahahhaha…

  5. ANneDeSilva says:

    tahniahh….

  6. ANneDeSilva says:

    gambar lurah tak tahan tgok..
    but kita comment berhemah k..hehehehehhe

  7. jed hijau says:

    nabila tak sombong….kira oklah dia ni..

    dia mmg jenis menggelinjat sikit…harap2 dah berumur nanti perangai cam gini dah takde…..

  8. yula says:

    aku mnat dia blakon
    walaupon org dok kata kat dia mcm2
    janji rock
    yeehhh…yehh..

  9. Penari Poco2 says:

    best nyer mengandung…
    aku x experience lg…
    yg pnh mengandung tue kongsi2 lar ckit ceta
    kat kitorang…esok2 leh gak prepare…
    huhuhu…

  10. gossip girl says:

    oooo korg kt cni yer…
    tgl aku sorg2…
    sian aku…

  11. insuraya says:

    tahniah..

  12. gossip girl says:

    tahnia ka nabila…
    aku suka tgk org mgadung…
    cute… lbh lgi klu da sarat…
    cam mak buyung…
    mmg nature beuty tau…

    ntah la aku bila lg…

  13. jed hijau says:

    nabila ni kan mak dia orang telok gong klang…kawin ngan orang rantau panjang klang….sebelah kampung tempat aku tinggal sekarang…

    hehehhe….

  14. insuraya says:

    tiap2 org yg ngandung lain2 dia pny alahan..kdg2 xda alah pn..mcm sy plak bengkak satu bdn..mkn semua bedal je..ms tu la dpt kncing manis drh tggi,amik darah la..mcm2 hal,yg paling serik dok menunggu kt klinik tu kdg2 sampai tghari tggu.msa nk bersalin tu plak sakit yg sekejap2 tu yg xtahan tu..hny Allah je tau.tiap 5 minit sakit..huhu..

    • jed hijau says:

      siannya ko insuran….

      aku lak….teringin hari2 nak panjat gunung…..sib baik gunung tu jauh nun dekat himalaya…..

      hahaha…jangan marah ye…..gurau2 je…

  15. ANneDeSilva says:

    gossip gurl..
    amacam oh bulan?
    dh reda ke pergaduhan korg tu?

  16. ANneDeSilva says:

    gossip gurl ko ke dalam oh bulan yg buat statement

    “i penah pakai bikini…
    malangnya, i terlupa cukur bulu ketiak i..
    masa tu bulu ketiak i mmg panjang, lebih kurang 158cm…
    malu sungguh i…”

    terkejot anne…

  17. Penari Poco2 says:

    bila lar agaknyer aku dipinang nie…
    lmbt lg kot…
    hehehehe…

  18. Penari Poco2 says:

    oh bulan di mana dikau berada…
    tunggulah hari yg bahgia…
    ewah…ewah…

  19. Jojio says:

    Tahniah juge…

  20. Penari Poco2 says:

    naper lar terasa boring sgt2 nie…
    xtau nk wat aper…
    keje melambak kat atas meja nie…
    aku anggap xder keje jerk…kan sng…
    BORINGGGGGGGGGGGGGGGG…

  21. gossip girl says:

    boring p kt oh bln….
    mmg gempak gila…
    ada org kafir yg x sdr dri…

  22. ANneDeSilva says:

    mang dasyat gilerr…
    bahasa kesat sungguh…

  23. Penari Poco2 says:

    japs lg nak blik dah…
    kira blik awal skit…
    kang jam lak jalan, susah aku…

  24. Penari Poco2 says:

    japs lg nak blik dah…
    kira blik awal skit…
    kang jam lak jalan, susah aku….

  25. Penari Poco2 says:

    aiiikkk…
    mana lak korang nie…

  26. Penari Poco2 says:

    tatata…assalamualaikum…

  27. gossip girl says:

    tak hbis2 lagi kt oh bln ni…
    kencang tul!!!!

  28. yula says:

    mana p suma org ni

  29. ANneDeSilva says:

    poco ape makna dildo?

  30. aries_april says:

    tahniah…

  31. aries_april says:

    ANNE…
    CITER TU ARIES X PRNH DNGR LA…
    SORRY…
    YAHOO X LEH CONNET LAK..
    DIA MMG SKA BT HAL DKAT2X NK BLIK …

  32. ANneDeSilva says:

    pening anne arini..

  33. ammey says:

    aku nyer kak ipaq dh blik ke…hihihi

  34. ANneDeSilva says:

    aries tak jawab pon..

  35. violet says:

    korang
    lik kol baper?
    yula ko xpyh jwb
    aku taw ko kt uma

    adiq ipaq lik kol baper?
    huhu

  36. ANneDeSilva says:

    ooo taw dh…

  37. violet says:

    sume dh lik ker?

  38. violet says:

    topic topic topic

  39. violet says:

    k la..
    aku tnye korang eg..
    law korang bwk keta..
    korang akan kasi x org potong Q.?

  40. yula says:

    soklan
    minyak wangi pa yg hampa suka

  41. violet says:

    weh
    silent per

    xder org aku out

  42. wak tempe says:

    hallllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………………………………………………………………..heheheheheheheheheheheheheheheehehehehehehehehehe

  43. violet says:

    nk lik..
    c u 2mrw…
    :)
    muah yula
    muah antu

  44. wak tempe says:

    wak blah dulu wooooo…….nak mndi…….jap lg nk g msjd……………

  45. kay says:

    tahniah nabila…. terrer tuuu. aku minat kat dia nie. lakonan dia mantooop kat drama cili kering cili padi..kelakar gilerrr

  46. hek eleh…………
    sexy giler baju……..
    trsembul cam plkon telenovela lak aq tgk….
    nape lah ore islam skang ni dh xde rupa islam ek….

  47. gossip girl says:

    HI GUYS.. IM BACK…
    nmpknyer da cool yer kt oh bln…
    rpanyer kena tahi ngn indonboy…
    siut tul…

  48. ctzen says:

    cam gambo berbikini kat page sebelah,
    ni pulak gambo baju sopan dah abis stok, ni je stok yg dapat beli,
    nak tunggu bala turun cam kat negara jiran ke…..
    adoiiii…..
    mentang2 belum ada bala besar lagi,
    abih nak tunggu semua tu, baru pas tu nak terkial2 cara Quran…
    nak selongkar cari tudung…
    xpe2, bergembira, bergembiralah semua…
    kiamat lambat lagi kot….

  49. ctzen says:

    pi tukaq gambo lain le antu…
    seram aku tengok mata besar yg dah nak penuh kotak tu..
    cucuk kang ha

  50. pening says:

    Tahniahlah…..mpga dpt jg ibu yg baik

  51. Mr. Cuz says:

    tahniah2…bpe rmai da ucap tahniah…adui…

  52. pingkypanthers says:

    tahniah………

  53. helow says:

    tahniah” nabila..xlme nk jd mama,.. hehe”

  54. mawar says:

    nabila seksi..,tutup ckit yg dpn 2

  55. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

  56. Aw, this was a basically top quality article. In theory I’d prefer to write like this also – taking time and genuine work to produce a quality content… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to have anything done.