Written by AbangNara | September 30th, 2011

Sama cantik sama padan. Sama cute sama comel. Itulah pasangan suami isteri yang baru, Nabil dan Zira. Semoga perkahwinan mereka berdua akan diberkati sehingga ke akhir hayat. Wang hantaran sebanyak RM15,000 menjadi penanda Zira kini menjadi milik Nabil.

zira

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis perkahwinan Nabil Raja Lawak dan Zira dengan membaca entri ini sepenuhnya.

zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira

Gambar kredit OhBulan dan Rotikaya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

159 responses to (TAHNIAH)Nabil Raja Lawak Kini Suami Kepada Zira

  1. lalala says:

    first! :D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  2. shaween says:

    tahniah nabil…semoga panjang jodohnya dgn zira…amin…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  3. ika says:

    tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  4. ACE says:

    PS3… mmg rare : )

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  5. ika says:

    semoga bahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  6. ika says:

    semoga bahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. satu rumpun says:

    tahniah nabil dan zira..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…

    zira cantik…tpi lagi lawa kot kalo xmekap…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. limau manis says:

    mcm muka alya isteri nabil…moga bhgia dunia & akhirat..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. ing says:

    selamat pengantin baru abam bil….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. JandaHot says:

    TAHNIAH LA NABIL…LAYARI KEHIDUPAN PENUH KEREDHAAN..BIMBING ISTERI MENJADI ISTERI SOLEHAH..

    UIHH , KADANG2 HIDUP KITA PERLU KELAKAR TAPI DALAMRUMAHTANGGA JANGAN NAK KELAKAR2 SANGAT..ADA YG SERIUS JUGAK.

    UNTUNG R NABIL .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 153 Thumb down 2
    • ashlin ray says:

      congrats!! but irma lagi sweet n gorgeous..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Rest In Peace says:

      kesian…mangsa gila glamer..akhirnya ke jinjang pelamin setelah nama telah busok!

      Takziah!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • cicak kobeng says:

      lebeh suker dia ngan Irma…tapi nak buat camner; dia ni sudah ditelan gossip liar.

      sendiri mau ingat la..kawin je lah. populariti dah menurun kehnnn???

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • ricky says:

      tahniah bro..pelan2 dayung sampan..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 10
    • tahniah, bil:D

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Telinga capang says:

      “Sama cantik sama padan. Sama cute sama comel”.. Yg cantik, comel dan cute adalah wifenya saje… Kenapa setiap pasangan pengantin, mesti ada statement SAMA CANTIK SAMA PADAN.. padahal kdg2 salah sorang tu tak la cantik mana pun..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  11. punch says:

    wah3… ps3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Cube says:

    Nice and simple

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. TanganKu Juga Sama Puaka says:

    pertama!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  14. miss x says:

    selamat pengantin baru..
    semoga bahagia hingga akhir hayat..

    amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Alhamdulillah…
    Tahniah kpd abg Nabil.. Semoga bahagia dalam melayari kehidupan berumah tangga…
    Bercinta hingga ke syurga..InsyaAllah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Beta Draconis says:

    Tahniah kepada Nabil dan isteri..selamat pengantin baru..semoga berbahgia ke akhir hayat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 7
    • Beta Draconis says:

      aisehhh..ado oghang deslike den ucap tahniah…ntahapontah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 5
  17. Alhamdulillah…
    Tahniah abg nabil..semoga bahagia dalam melayari kehidupan berumah tangga…
    Bercinta hingga ke syurga..InsyaAllah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hotwife says:

    muka macam tauke sendayu tinggi la..hehe cantik cantik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. Linda says:

    Tahniah Nabil & Zira…semoga berbahagia hingga akhir hayat…sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Dee says:

    Tahniah nabil & Zira…Semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga akhir hayat…sweet kapel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. lolyat gang says:

    sape zira ni ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. udang tersepit says:

    congrats

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. zaza says:

    make up mcm ni kn cantik..lembut je xperlu pki lipstik merah menyala mcm couple yg bru2 ni kawen..i like…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. saya lah says:

    cantek isteri nabil…tapi irma lagi cantek

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. Leah says:

    Tahniah nabil dan zira. Cantik zira pakai tudung.
    Kan comel kalau semua pakai tudung di majlis nikah.
    Tapi harap bila dah nikah pun dpt terus pakai tudung la ye.
    InsyaAllah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 5
    • silentgirl says:

      haah kan..comel zira pkai tdung..tahniah.hope pkahwinan kekal..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
      • Kuruih says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 68
        • pocong says:

          bgus klu nasihat org utk pki tudung…tp aku heran ngan skrg punye trend bertudung…cuba kaji betul2 cara pemakaian tudung yg sepatutnya…ramai yg pakai tudung,tp still pakai baju ketat2…nmpk kn lekuk2 bdn sana sini…ada yg bertudung tp pakai baju shirt yg lengan pendek smpi ke pangkal bahu…ada yg bertudung tp dada terdedah…so baik kaji dulu cara yg sepatutnya nk pakai tudung tu…klu org tu setakat pakai tudung,tp just utk pakai pasal nama muslim,hmm…rasanya baik xyah pakai kot…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • cik comel says:

          mmg la ramai skrg yg bertudung tp perangai x elok.. x dinafikan hakikat tu. kebanyakan sekarang x memahami apa erti pemakaian tudung dalam erti kata yg sebenar. bertudung skdr fesyen..hmmm..tp bila ko kata bek x yah pkai tdung. tu ko silap..tudung tu wajib, at least org2 tu dah bertudung cuma niat perlu dperbetol..nak berdakwah bukan dengan cara kekerasan..peace

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • nanaTheWitch says:

          apsal ko terbakar??? terase eh kuruih? ish3…..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
        • apo2la says:

          apo ekau merapek ni..
          pakai tudung dah memang WAJIB..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 18
        • Kuruih says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 22
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 11
        • manusia says:

          kajian saintifik ye…mengikut kajian saintifik produk2 penjagaan rambut wanita ni byk bahan kimianya, yelah dah nk tunjuk org kan kena lah highlight sane sini…pakai perapi, kena cahaya UV matahari, kena pakai spray ape semua…kena g salon blanje ratus2 last2 efek kat kulit kepala dan tahan lama ke…hehe…itu kajian mudah yg rasanya dak2 sekolah rendah pun bleh pikir…

          setiap ketentuan Allah ada hikmahnya…samada kita nak buka mata dan buka hati untuk menerima atau tidak…diorg memuji isteri nabil pakai tudung di samping menasihat org…diri sendiri dinasihati sama…jd x perlu nk marah kalau org pesan buat sesuatu yg baik…lainlah kalau die suruh wat jahat, mencurik ke, mengumpat ke, buat maksiat ke…itu lojik lah kita nk marah kan?? :D

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
        • nenek muda says:

          jgn lah jadi org yang jahil..nampak sgt x baca al-quran dan maksudnya…dah tertulis di dalam al-quran kewajipan seorang wanita menutup aurat..sendiri kaji lah..mls nak cakap byk

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • Kuruih says:

          hahahahhaa…
          adoiii,,,

          tu lah hari2 ber”guru’ kt beautiful nara ni sampai tk dak masa nk tambah ilmu pengetahuan tentang agama Islam.
          kalu iye pun nk baca gosip.. agak2 lah..

          org lain kat ceruk sana.. sampai bertahun2 buat kajian tentang ajaran Islam dan suruhan Allah swt. yang mkcik dok kt sini mengumpat orang jerk

          jgan yakin sangat dgn jawapan2 anda ni..hehehe… aku rasa org2 alim n berilmu dah duk senyum2 kamben baca jawapan2 yg kurang ilmu tp mengaku beramal..ni

          apa2 pon aku bg 1/4 markah kt jawapan MANUSIA.. kerana dia cuba menggunakan akal fikiran wajar dia..

          tp manusia, ada lagi jawapan yg padat dan tepat yang pasti akan menguatkan keISLAMAN kita semua sekiranya kita sanggup mengambil sedikit masa menggali ilmu Islam..

          bukan perasan dah cukup.. dan dah boleh kutuik orang lak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • lee says:

      nikah kat mesjid..kena pkai tudung laa…sememek di rumah sendiri..tu tak pakai..ni je bezanya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • truth says:

      hukum Allah pn nk persoal.xpaham betul la aku. Kalau kuruih ngn minah jambu pandai sgt napa korg x bt kajian saintifik sendiri je.nak suruh2 org plak. kalau kau kata kau dh tau pasal surah annur,apasal kau xpham2 sendiri!
      org pandai cari jalan,tp org bodoh asyik nak cari alasan. x salah pn kalau leah nak berdakwah kt sini.mmg dituntut dlm Islam.Korg 2,hati sendiri pn xleh nak berdakwah,xyah la nk kutuk2 org plak.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
      • nanaTheWitch says:

        ko assumed org lain yg kondem pndpat ko,bg ceramah kt sni bajet betol,blagak alim tapi ilmu xcukop TETAPI, ko xsedar care ko pon sama je lah (dfense dri ko). ko pon percaya pendapat ko je betol.. hei, masok blog hburan so kne jd jhat jgak la??? poor judgement la you kuruih…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. pinkpurple says:

    omoooo!!sweeett!ok sgt!..simple2 je.major love!moga bahagia nabil n zira

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. zaza says:

    kn cantik make up mcm ni..lembut jek..xpyh la pki lipstik merah menyala..tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  28. icha says:

    cntk hntaran….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
  29. peminat IRMA HASMIE says:

    kesian IRMA kott.. tapi at least lepas die putus ngan si nabil ni, die akhirnye bertudung kann.. alhamdulillah ~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Wanita says:

    Em…cite dorang x best..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anabobo says:

    Mcm tak caya nabil dah jadi suami orang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. nabilah says:

    tahniah nabil & zira… Semoga bahagia hingga akhir hayat :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. cili pedas says:

    nabil serius lawaaa bini u!! smoga berkekalan… mesti best kan si zira ni dpt laki yg every hours lawak je keja dia…mesti zira muda smpai ke tua sbb asyik gelak je… nway tahniah beb! comey kamu berdua!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. kay says:

    lg comey dr bj memeh kawen.. hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. acong says:

    yeap..even kite tau die tak bertudung at least die hormat majlis akad nikah & masjid..tak cam memey..nikah cam cik pon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lia says:

    alhamdulilah terdiri sebuh lg masjid, smog bhagia hngga ke akhir hayat.. amin.. serba sederhana nabil n wife tp ttp berseri dan nmpk meriah.. perkahwinan nabil n wife x de la dngr mcm GAH sngt, tp bg aku majlis diaorang nmpk lbh teratur dan kemas, wlau pn kos x smpai brjuta2 kn.. mcm nie la br majlis perkahwinan…. selamat pengantin baru nabil n wife….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 2
    • avatar says:

      betul cakap lia tu…tak perlu berjuta2..inilah majlis yang sederhana dan lebih class dari mjlis menorm tu..alhamdulilah…tahniah

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

    Selamat Pengantin Baru aku ucapkan… Semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. miloya says:

    cantik zira,si memey tk btudung langsung msa nikah.. kesian,hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. mee goreng says:

    Jauh brbeza klau nk dbandingkan dgan memey ngan norman 2…xpyah nak ada org sponsor pon meriah jgak…btw semoga berkekalan sampai bila2 ye Nabil….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. mummy honey says:

    My opinion, lagi kelas hantaran nabil & zira kalau nk comparekan dgn hantaran memey & norman.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. saya la says:

    hantaran ps3??haha comel…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Naga Ganas says:

    I give them 3 4 years tops.. pastu babai. Lu pikir sendiri beb!!! hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. i suka says:

    hantaran lg cantik2 dr si memek tu…
    nway…congratz to u nabil…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. tom yam says:

    Jauh lebih sopan klau nk dbndingkan dgan memey n norman…xpyah org sponsor bjuta2 pon tetap meriah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Sweet31 says:

    Tahniah! Bagus lah dah kawin.. Hindari maksiat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
    • along says:

      aku cukup2 HAIRAN, sweet31 ni ucap tahniah, siap kata hindari maksiat pun ada org dislike juga noo… ish3… buta hati gamak…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  46. Sudu says:

    Jauh lebih sopan klau nk dbndingkan dgan memey n norman…xpyah sponsor brjuta2 pon meriah je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. cili pedas says:

    lawanya bini u nabil!! semoga berkekalan ek… best kan si zira ni dapt laki 24 hours lawak je keja dia…mesti zira ni muda sampai tua…kan3.. ko mmg lawa zira!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. NanaNera says:

    Cantek Zira bertudung..nampak seri pengantin..
    Tahniah both! semoga bahagia dunia akhirat…

    Anyway..muke nabil tengok la bile2 pun..senyum lebau same jeeeee… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. dewi says:

    nak kawin jugak la. hahaha.. congrats nabil!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. selitone says:

    Selamat….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. snake says:

    hantaran ps3.. 1st time tgk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 3
  52. budak nakal says:

    cantik bini nabil pakai tudung..tape nape tinggi bonar sanggul nyer tu…udah2 lah ikut pesyen sanggul tinggi cam bonggol unta ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 5
  53. no name says:

    tahniah nabil…selamat sudah……. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  54. geri says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 38
  55. namaakuM says:

    tahniah!

    majlis nie simple tapi nampak meriahnya suka tgk. xsemestinya kena sponsor JUTA JUTA je baru nak meriah kan?

    bersederhana ikut kemampuan lg afdal. untuk elakkan berlakunya gejala “hutang tak bayar” di kemudian hari. ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 3
    • postvthinker says:

      aku sokong x dpt sponsor bejuta pun tp tetap nmpk class, tgk hantara ckp….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • ong-bak says:

        kena sponsor juta2 tp kalau org hadir setakat 200 apa jg? X meriah la camtu. Mcm ni kan bgs, wpun sederhana tp jemputan x terhad… Tahniah kepada Nabil & isteri. Selamat menjalani kehidupan berumahtangga & semoga berkekalan hendaknya.. :))

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Suci says:

      mesti nk perli memey ngan norman hakim kan ?? nape x ckp direct jek…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  56. miss annur says:

    x sakit ke pinggang bini nabil duduk senget camtu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  57. klazz kau jah says:

    pernikahan yg simple but nice … tahniah nabil…
    jgn notty2 lg tau…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  58. madiey says:

    Thniah buat Nabil dan psangannye Zira..smga kekal hngga ank cucu n akhir hayat..smga lpas ni dpt bg kami ank2 yg hndsome cm Nabil n comel2 cam Zira k…;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  59. bukan peminat nabil says:

    walaupun x disponsor berjuta2 tp majlis tetap meriah,hantran cantik2,pengantin berseri2 dan mengikut syariat islam..walupun zira free hair tp di hari perkahwinan bertudung nmpak manis dan berseri sgt..tahniah krn pakai pakian menutup aurat xmcm artis yg bajet ala2 ank mat salleh pkai ntah ape2 jd bahan bt org gelak..selamat pengantin baru nabil dan zira.smga bahagia ke akhir hayat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
    • humble girl says:

      betul cakap awk…sejak dua menjak artis2 dah mula trend baru, masa akad nikah rambut berjurai2…start dr tomok ari tu smpaila ke memey suhaiza. at least masa akad nikah pakai la tdung tanda hormati majlis akad nikah, kita kan org islam ..berseri je wajah pengantin, tambah seri bila pengantin pompuan bertudung litup..selamat pengantin baru nabil n wife ;-)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  60. linn says:

    congrate nabil!simple but nice.untunglahh :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  61. mamma mia says:

    Sejuk mata memandang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. mummy honey says:

    hantaran nabil & zira lg kelas dr hantaran memey & norman.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. faizniey says:

    tahniah…smoga berkekalan sampai di dunia dan akhirat wat nabil…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. love gossip says:

    simple wedding but nice! nmpk kesuciann die. muka zira nmpk cam alyah la plakk..hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Terlanjur says:

    tahniah nabil……………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. farabella says:

    Tahniah buat Nabil dan Zira, semoga bahagia hingga ke syurga.. Cantik hantaran, berkenan pulak tengok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. sha says:

    tahniah nabil n zira! cantik la..simple je pelamin tp cantik.. muka zira nampak macam ala2 iras tiz zaqyah skit..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  68. nurul says:

    tahniah nabil…..cantik wife die….yg duk tepi wife die tu Jaclin Victor ke…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bidasari says:

      a’ah, nampak macam jaclyn victor.. Selamat Pengantin Baru Nabil & Zira

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. deeamy2008 says:

    tahniah nabil n isteri….kerna mendirikan masjid sebelum ditangkap khalwat, harap2 tiada lagi la mereka2 yg mendirikan masjid hanya selepas ditangkap berzina……..nauzzubillah…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  70. anaVann says:

    bkn nk kata apa,artis ni..bila nk kawin..mcm tu gak nk cerai. bersederhana kn elok. btw,tahniah nabil n wife smoga bkekalan akhirnya!~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. Pakar Wang says:

    Tahniah kepada Nabil dan isteri. Semoga kekal rumahtangga ini hingga ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  72. emmy says:

    tahniah abg nabil n kak zira,,,kt ska u all kwen scra sdrhana tp u all stay look very beuty

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  73. zaza says:

    tahniah..kn cntik pki tudung..make up pun lembut jek.xpyh la pki lipstik smpi merah menyala…hantaran pun cantik..kawen pki duit sndri jek xpyh nk ditaja juta2 tp hampeh jek…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  74. nad says:

    congrats nabil n wife…cantik n berseri2 wife nabil 2..suke tgk majlis dorg…mcm lagi meriah n lagi seri je dari pengantin yg d sponsor juta2 2…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  75. kek coklet says:

    ni baruu la cntik n simple…i like..huhu
    tahniah nabil n zira

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Oni says:

    Teruja aku tengok pic wedding diorang ni. Aku pun nak kawen gak! hehe

    Sejuk mata aku tengok wedding simple, senyuman yang simple. Nampak lah seri pengantin tu. Lagi satu, aku respect dekat nabil sebab kali ni dia nampak serius. Tu tak tunggu lama-lama. Hope Nabil boleh jadi ketua kapal yang bagus.

    Kuatkan iman dalam diri dulu, baru boleh bimbing orang lain. Semoga berjaya dan kekal sampai akhir hayat. :D

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  77. Mat says:

    pakai cek tu..
    Selagi cek tu tak boleh ditunaikan..
    kira kawen ‘hutang’..

    haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  78. babe says:

    Tak kiraa..nak cite pasal irma jugak. malam td lepak dkt old town white coffea jalan yap kwan seng. Irma ada kat sana dgn one guy….very lovely. Semoga mereka menemui bahagia…amenn…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  79. mummy says:

    wife nabil mcm alyah pn ade…. cantik ..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  80. Fatin says:

    Simple tp nice…xder la nk dedah sne dedah cni cm TUtttttt….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  81. postvthinker says:

    ehem..ehem.. nie pekawinan yg rasanya nye x la dpt sposer yg berjuta2 tp majoriti ckp perfect and cantik.. yg dpt sponsor berjuta2 adoi sakit mata melihatnyer serba serbi cacat…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  82. mieera idora says:

    Hai aper ker pesen bini nabil nie….x sakit ker pinggan ker…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. ade aku kisah? says:

    semasa ber’couple = x bertudung,
    semasa akad nikah = bertudung,
    semasa bersanding = x bertudung,
    semasa Solat = bertudung,
    semasa bercerai (naik mahkamah) = bertudung spec mata hitam(wajib dah,maklum la malu,)
    selepas bercerai = tak bertudung,
    semasa lahir = tidak bertudung,
    semasa masuk kubur = bertudung

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
  84. sokongje says:

    Simple & Nice…congrats!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  85. Tahniah Nabil..semoga terus berjaya dalam karier..maklumlah kat Msia ni kalau da kawin karier akan turun sedikit demi sedikit..apa2pun sbg org berpengalaman kawin muda masa tgh top ianya adalah satu cabaran dalam kerjaya kamu..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • minah deodorant 24 hours says:

      ko tipu…ko bkn artis ..tgk aaron

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ong-bak says:

      tp Johan kawin muda gak, makin meletup2 skg ni. rezeki masing2, bkn terletak pd kawin muda @ kawin lambat.. :))

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • jejari motor je! tak berpuaka pon says:

      ko titpu..ko bukan artis..tgk aaron

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Gen2Merah says:

    tahniah buat Nabil.. all the best buat mereka.. semoga sentiasa berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  87. abu says:

    tahniah nabil.. bagus la kawin cepat2 kalau dah sampai seru..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. sasuke96 says:

    semoga berbahagia selalu d smping wife yg trsyg…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  89. Tahniah Nabil dan Zira….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  90. bonggol says:

    Cantik dah pakai tudung. tapi semacam ada bonggol unta di atasnya..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • jejari motor je! tak berpuaka pon says:

      dia pun free hair je kan..pe ko heran kalo bonggol jalan ke unta ke time pkai tudung yg sekejap ni..semata nak menghormati masjid je kan…bguslah..kat masjid tak boleh bukak aurat

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  91. farra hanny says:

    baju zira nie 100x lbh cantek dr bj tuuutttt…yg harga juta2 tu..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  92. azam says:

    alahai..cantik nye bini nabil..nabil pon ensem gak..huhuhu..erm yag xtahan tu pelamin dorg..simple..nice..beauty..n semua la..hantaran lagi la..simple je…yg xtahan…PS3 tu…aku nk gak wat hantaran bini aku nnt…hahahahah….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  93. bukan nama sebenar says:

    best tgk org dh selamat nikah……aku bila lah lagi…???

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  94. ramli Man U says:

    tahniah nabil… nmpak yg dlm majlis ni xtimbul unsur riak… tahniah sekali lg, dan layarilah bahtera perkahwinan 2 dgn harmoni… kami doakn jodoh ni keka hingga ujung usia..amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  95. ciksue says:

    apesal zira ni duduk macam nak terpulas pinggang..hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Kelaaaaas Kau Nabil
    Hantaran cantik sungguh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. SiParaPara says:

    Tahniah Bang Bil! =D semoga bahagiake akhir hayat! buang yg keruh, ambil yg jernih… peace!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. eka abd hamid says:

    sweet sngt :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Hackers_1978 says:

    Kesian Irma Hasmie…Hari ni terserempak dia ngan pakwe (kepala botak)…Pakwe bawak kancil jek…takpe lah…rezeki dan jodoh kat tangan tuhan….:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  100. hafisvr4 says:

    Tahniah bro, tabik spring, semoga berbahagia hingga anak cucu. senyum sikit bro, jgn sampai telinga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. hafisvr4 says:

    Assalamualaikum dan tahniah, peace yo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. Abang Nabil says:

    Tahniah Nabil! Moga berkekalan hingga ke anak cucu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. insan says:

    tahniah nabil n isteri…semoga bahagia sll berkekalan ke akhir hayat… berseri2 muka nabil ngan isteri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. miss_nonie says:

    irma xdtg ke mjlis nabil??…..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  105. rafflesia says:

    cantik jugaklaar nazira ni, tp x leh lwn cantik nyerr irma ..~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. smile :) says:

    NABIL!!!!!tahniah,selamat pengantin baru..comel isteri nabil..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat kalian berdua hendaknya..cepat2 dapat baby comel tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. mel says:

    nara, bukan wang hantaran yg jadi tnda zira milik nabil… tapi akad.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  108. ida says:

    TAHNIAH to NABIL & ZIRA…

    dua2 sgt sepadan..sama cantik sama padan…

    doa sy semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. SUPERMOM says:

    HARAP KEKAL KE AKHIR HAYAT …CANTIK ISTERI NABIL….MUKA SEIRAS ORANG KATA JODOH KUAT…INSYAAALAH….KITE DOAKAN YE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. lolz says:

    eiiii ! comelnya isteri nabil ni ! sejuk jea mata memandang (: hope korang kekal lah yee ! amiiin !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. yatt says:

    tahniah nabil semoga bahagia dan mendapat kesejahteraan berumahtangga Jadi suami yg baik yer semoga berjaya n terus maju dlm kerjaya aminnnnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. elise says:

    slmt pngntin baru… smoga bahagia ampai ke syurga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. Anonymous says:

    cayalah.. moga berkekalan.. selamat mnjadi PAPA.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0