Written by AbangNara | September 30th, 2011

Sama cantik sama padan. Sama cute sama comel. Itulah pasangan suami isteri yang baru, Nabil dan Zira. Semoga perkahwinan mereka berdua akan diberkati sehingga ke akhir hayat. Wang hantaran sebanyak RM15,000 menjadi penanda Zira kini menjadi milik Nabil.

zira

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis perkahwinan Nabil Raja Lawak dan Zira dengan membaca entri ini sepenuhnya.

zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira
zira

Gambar kredit OhBulan dan Rotikaya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

159 responses to (TAHNIAH)Nabil Raja Lawak Kini Suami Kepada Zira

  1. lalala says:

    first! :D

    0
    0
  2. shaween says:

    tahniah nabil…semoga panjang jodohnya dgn zira…amin…

    0
    0
  3. ika says:

    tahniah!

    0
    0
  4. ACE says:

    PS3… mmg rare : )

    0
    0
  5. ika says:

    semoga bahagia..

    0
    0
  6. ika says:

    semoga bahagia..

    0
    0
  7. satu rumpun says:

    tahniah nabil dan zira..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…

    zira cantik…tpi lagi lawa kot kalo xmekap…..

    0
    0
  8. limau manis says:

    mcm muka alya isteri nabil…moga bhgia dunia & akhirat..:)

    0
    0
  9. ing says:

    selamat pengantin baru abam bil….

    0
    0
  10. JandaHot says:

    TAHNIAH LA NABIL…LAYARI KEHIDUPAN PENUH KEREDHAAN..BIMBING ISTERI MENJADI ISTERI SOLEHAH..

    UIHH , KADANG2 HIDUP KITA PERLU KELAKAR TAPI DALAMRUMAHTANGGA JANGAN NAK KELAKAR2 SANGAT..ADA YG SERIUS JUGAK.

    UNTUNG R NABIL .

    0
    0
  11. punch says:

    wah3… ps3

    0
    0
  12. Cube says:

    Nice and simple

    0
    0
  13. TanganKu Juga Sama Puaka says:

    pertama!!!!

    0
    0
  14. miss x says:

    selamat pengantin baru..
    semoga bahagia hingga akhir hayat..

    amin….

    0
    0
  15. Alhamdulillah…
    Tahniah kpd abg Nabil.. Semoga bahagia dalam melayari kehidupan berumah tangga…
    Bercinta hingga ke syurga..InsyaAllah…

    0
    0
  16. Beta Draconis says:

    Tahniah kepada Nabil dan isteri..selamat pengantin baru..semoga berbahgia ke akhir hayat…

    0
    0
  17. Alhamdulillah…
    Tahniah abg nabil..semoga bahagia dalam melayari kehidupan berumah tangga…
    Bercinta hingga ke syurga..InsyaAllah..

    0
    0
  18. hotwife says:

    muka macam tauke sendayu tinggi la..hehe cantik cantik

    0
    0
  19. Linda says:

    Tahniah Nabil & Zira…semoga berbahagia hingga akhir hayat…sweet…

    0
    0
  20. Dee says:

    Tahniah nabil & Zira…Semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga akhir hayat…sweet kapel…

    0
    0
  21. lolyat gang says:

    sape zira ni ?

    0
    0
  22. udang tersepit says:

    congrats

    0
    0
  23. zaza says:

    make up mcm ni kn cantik..lembut je xperlu pki lipstik merah menyala mcm couple yg bru2 ni kawen..i like…

    0
    0
  24. saya lah says:

    cantek isteri nabil…tapi irma lagi cantek

    0
    0
  25. Leah says:

    Tahniah nabil dan zira. Cantik zira pakai tudung.
    Kan comel kalau semua pakai tudung di majlis nikah.
    Tapi harap bila dah nikah pun dpt terus pakai tudung la ye.
    InsyaAllah….

    0
    0
    • silentgirl says:

      haah kan..comel zira pkai tdung..tahniah.hope pkahwinan kekal..

      0
      0
      • Kuruih says:

        ha ah.. kan baik kalu Leah bagi penerangan kenapa Allah SWT menyuruh kta pakai tudung.. kt sini. tang surah an Nur tu, rasanya semua dah hafal.. bagi lah lagi penerangan dan kupasan yg lebih mendalam.. tk gitu sg kan kan..

        um kalu takat nk kata menutup pandangan lelaki bukan muhrim tu pun rasanya semua dah tau..tk yah ulang lah kt sini…
        bagi lah kajian Islamik tntang tudung tu dari segi saintifik, biologi n sebagainya..

        nak juga ada yang bagi penerangan kt sini.. tk gitu?

        kalau takat suruh org brtudung.. semua pun boleh agaknya.. tp kalau kepala jerk bertudung tapi akidah dan sebagainya tak mampat tntang fitrah sebab mesebab tu.. ummm..,

        0
        0
        • pocong says:

          bgus klu nasihat org utk pki tudung…tp aku heran ngan skrg punye trend bertudung…cuba kaji betul2 cara pemakaian tudung yg sepatutnya…ramai yg pakai tudung,tp still pakai baju ketat2…nmpk kn lekuk2 bdn sana sini…ada yg bertudung tp pakai baju shirt yg lengan pendek smpi ke pangkal bahu…ada yg bertudung tp dada terdedah…so baik kaji dulu cara yg sepatutnya nk pakai tudung tu…klu org tu setakat pakai tudung,tp just utk pakai pasal nama muslim,hmm…rasanya baik xyah pakai kot…

          0
          0
        • cik comel says:

          mmg la ramai skrg yg bertudung tp perangai x elok.. x dinafikan hakikat tu. kebanyakan sekarang x memahami apa erti pemakaian tudung dalam erti kata yg sebenar. bertudung skdr fesyen..hmmm..tp bila ko kata bek x yah pkai tdung. tu ko silap..tudung tu wajib, at least org2 tu dah bertudung cuma niat perlu dperbetol..nak berdakwah bukan dengan cara kekerasan..peace

          0
          0
        • nanaTheWitch says:

          apsal ko terbakar??? terase eh kuruih? ish3…..

          0
          0
        • apo2la says:

          apo ekau merapek ni..
          pakai tudung dah memang WAJIB..

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          orang dulu2 tkde pn sebok2 nk suroh orang pakai tudong macm orang sekarang ni??? apeee orang dulu2 ugama kurang ke? cuba terangkn kt minah jambu ni apo2la ;(

          0
          0
        • Kuruih says:

          ubah topik nampak..

          jawab lah..
          jawab soalan aku tu.

          bagi lah penerangan..
          korang kan alim ulamak kt sini..
          korang kan ahli ilmu..
          tk kan saintifik reason pun tak tau

          atau korang yang terbakar?

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dorang ni cuma pandai cakap n komen je kuruih ! tapi habok pn tkdak ! orang komen pasal nabil ni nikah n kawin tapi dorang ni bukan nye komen pasal nabil tapi dorang kasi kutbah n ceramah ugama kt sini…………

          0
          0
        • manusia says:

          kajian saintifik ye…mengikut kajian saintifik produk2 penjagaan rambut wanita ni byk bahan kimianya, yelah dah nk tunjuk org kan kena lah highlight sane sini…pakai perapi, kena cahaya UV matahari, kena pakai spray ape semua…kena g salon blanje ratus2 last2 efek kat kulit kepala dan tahan lama ke…hehe…itu kajian mudah yg rasanya dak2 sekolah rendah pun bleh pikir…

          setiap ketentuan Allah ada hikmahnya…samada kita nak buka mata dan buka hati untuk menerima atau tidak…diorg memuji isteri nabil pakai tudung di samping menasihat org…diri sendiri dinasihati sama…jd x perlu nk marah kalau org pesan buat sesuatu yg baik…lainlah kalau die suruh wat jahat, mencurik ke, mengumpat ke, buat maksiat ke…itu lojik lah kita nk marah kan?? :D

          0
          0
        • nenek muda says:

          jgn lah jadi org yang jahil..nampak sgt x baca al-quran dan maksudnya…dah tertulis di dalam al-quran kewajipan seorang wanita menutup aurat..sendiri kaji lah..mls nak cakap byk

          0
          0
        • Kuruih says:

          hahahahhaa…
          adoiii,,,

          tu lah hari2 ber”guru’ kt beautiful nara ni sampai tk dak masa nk tambah ilmu pengetahuan tentang agama Islam.
          kalu iye pun nk baca gosip.. agak2 lah..

          org lain kat ceruk sana.. sampai bertahun2 buat kajian tentang ajaran Islam dan suruhan Allah swt. yang mkcik dok kt sini mengumpat orang jerk

          jgan yakin sangat dgn jawapan2 anda ni..hehehe… aku rasa org2 alim n berilmu dah duk senyum2 kamben baca jawapan2 yg kurang ilmu tp mengaku beramal..ni

          apa2 pon aku bg 1/4 markah kt jawapan MANUSIA.. kerana dia cuba menggunakan akal fikiran wajar dia..

          tp manusia, ada lagi jawapan yg padat dan tepat yang pasti akan menguatkan keISLAMAN kita semua sekiranya kita sanggup mengambil sedikit masa menggali ilmu Islam..

          bukan perasan dah cukup.. dan dah boleh kutuik orang lak

          0
          0
    • lee says:

      nikah kat mesjid..kena pkai tudung laa…sememek di rumah sendiri..tu tak pakai..ni je bezanya

      0
      0
    • truth says:

      hukum Allah pn nk persoal.xpaham betul la aku. Kalau kuruih ngn minah jambu pandai sgt napa korg x bt kajian saintifik sendiri je.nak suruh2 org plak. kalau kau kata kau dh tau pasal surah annur,apasal kau xpham2 sendiri!
      org pandai cari jalan,tp org bodoh asyik nak cari alasan. x salah pn kalau leah nak berdakwah kt sini.mmg dituntut dlm Islam.Korg 2,hati sendiri pn xleh nak berdakwah,xyah la nk kutuk2 org plak.

      0
      0
      • nanaTheWitch says:

        ko assumed org lain yg kondem pndpat ko,bg ceramah kt sni bajet betol,blagak alim tapi ilmu xcukop TETAPI, ko xsedar care ko pon sama je lah (dfense dri ko). ko pon percaya pendapat ko je betol.. hei, masok blog hburan so kne jd jhat jgak la??? poor judgement la you kuruih…

        0
        0
  26. pinkpurple says:

    omoooo!!sweeett!ok sgt!..simple2 je.major love!moga bahagia nabil n zira

    0
    0
  27. zaza says:

    kn cantik make up mcm ni..lembut jek..xpyh la pki lipstik merah menyala..tahniah..

    0
    0
  28. icha says:

    cntk hntaran….

    0
    0
  29. peminat IRMA HASMIE says:

    kesian IRMA kott.. tapi at least lepas die putus ngan si nabil ni, die akhirnye bertudung kann.. alhamdulillah ~

    0
    0
  30. Wanita says:

    Em…cite dorang x best..!!

    0
    0
  31. Anabobo says:

    Mcm tak caya nabil dah jadi suami orang

    0
    0
  32. nabilah says:

    tahniah nabil & zira… Semoga bahagia hingga akhir hayat :)

    0
    0
  33. cili pedas says:

    nabil serius lawaaa bini u!! smoga berkekalan… mesti best kan si zira ni dpt laki yg every hours lawak je keja dia…mesti zira muda smpai ke tua sbb asyik gelak je… nway tahniah beb! comey kamu berdua!

    0
    0
  34. kay says:

    lg comey dr bj memeh kawen.. hoho

    0
    0
  35. acong says:

    yeap..even kite tau die tak bertudung at least die hormat majlis akad nikah & masjid..tak cam memey..nikah cam cik pon

    0
    0
  36. lia says:

    alhamdulilah terdiri sebuh lg masjid, smog bhagia hngga ke akhir hayat.. amin.. serba sederhana nabil n wife tp ttp berseri dan nmpk meriah.. perkahwinan nabil n wife x de la dngr mcm GAH sngt, tp bg aku majlis diaorang nmpk lbh teratur dan kemas, wlau pn kos x smpai brjuta2 kn.. mcm nie la br majlis perkahwinan…. selamat pengantin baru nabil n wife….

    0
    0
    • avatar says:

      betul cakap lia tu…tak perlu berjuta2..inilah majlis yang sederhana dan lebih class dari mjlis menorm tu..alhamdulilah…tahniah

      0
      0
  37. Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

    Selamat Pengantin Baru aku ucapkan… Semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya.

    0
    0
  38. miloya says:

    cantik zira,si memey tk btudung langsung msa nikah.. kesian,hahaha

    0
    0
  39. mee goreng says:

    Jauh brbeza klau nk dbandingkan dgan memey ngan norman 2…xpyah nak ada org sponsor pon meriah jgak…btw semoga berkekalan sampai bila2 ye Nabil….

    0
    0
  40. mummy honey says:

    My opinion, lagi kelas hantaran nabil & zira kalau nk comparekan dgn hantaran memey & norman.

    0
    0
  41. saya la says:

    hantaran ps3??haha comel…:D

    0
    0
  42. Naga Ganas says:

    I give them 3 4 years tops.. pastu babai. Lu pikir sendiri beb!!! hahahaha

    0
    0
  43. i suka says:

    hantaran lg cantik2 dr si memek tu…
    nway…congratz to u nabil…

    0
    0
  44. tom yam says:

    Jauh lebih sopan klau nk dbndingkan dgan memey n norman…xpyah org sponsor bjuta2 pon tetap meriah….

    0
    0
  45. Sweet31 says:

    Tahniah! Bagus lah dah kawin.. Hindari maksiat…

    0
    0
    • along says:

      aku cukup2 HAIRAN, sweet31 ni ucap tahniah, siap kata hindari maksiat pun ada org dislike juga noo… ish3… buta hati gamak…

      0
      0
  46. Sudu says:

    Jauh lebih sopan klau nk dbndingkan dgan memey n norman…xpyah sponsor brjuta2 pon meriah je….

    0
    0
  47. cili pedas says:

    lawanya bini u nabil!! semoga berkekalan ek… best kan si zira ni dapt laki 24 hours lawak je keja dia…mesti zira ni muda sampai tua…kan3.. ko mmg lawa zira!

    0
    0
  48. NanaNera says:

    Cantek Zira bertudung..nampak seri pengantin..
    Tahniah both! semoga bahagia dunia akhirat…

    Anyway..muke nabil tengok la bile2 pun..senyum lebau same jeeeee… huhuhu

    0
    0
  49. dewi says:

    nak kawin jugak la. hahaha.. congrats nabil!

    0
    0
  50. selitone says:

    Selamat….!!

    0
    0
  51. snake says:

    hantaran ps3.. 1st time tgk…

    0
    0
  52. budak nakal says:

    cantik bini nabil pakai tudung..tape nape tinggi bonar sanggul nyer tu…udah2 lah ikut pesyen sanggul tinggi cam bonggol unta ni..

    0
    0
  53. no name says:

    tahniah nabil…selamat sudah……. ;)

    0
    0
  54. geri says:

    bosannnn…!!

    0
    0
  55. namaakuM says:

    tahniah!

    majlis nie simple tapi nampak meriahnya suka tgk. xsemestinya kena sponsor JUTA JUTA je baru nak meriah kan?

    bersederhana ikut kemampuan lg afdal. untuk elakkan berlakunya gejala “hutang tak bayar” di kemudian hari. ;)

    0
    0
    • postvthinker says:

      aku sokong x dpt sponsor bejuta pun tp tetap nmpk class, tgk hantara ckp….

      0
      0
      • ong-bak says:

        kena sponsor juta2 tp kalau org hadir setakat 200 apa jg? X meriah la camtu. Mcm ni kan bgs, wpun sederhana tp jemputan x terhad… Tahniah kepada Nabil & isteri. Selamat menjalani kehidupan berumahtangga & semoga berkekalan hendaknya.. :))

        0
        0
    • Suci says:

      mesti nk perli memey ngan norman hakim kan ?? nape x ckp direct jek…

      0
      0
  56. miss annur says:

    x sakit ke pinggang bini nabil duduk senget camtu..

    0
    0
  57. klazz kau jah says:

    pernikahan yg simple but nice … tahniah nabil…
    jgn notty2 lg tau…

    0
    0
  58. madiey says:

    Thniah buat Nabil dan psangannye Zira..smga kekal hngga ank cucu n akhir hayat..smga lpas ni dpt bg kami ank2 yg hndsome cm Nabil n comel2 cam Zira k…;)

    0
    0
  59. bukan peminat nabil says:

    walaupun x disponsor berjuta2 tp majlis tetap meriah,hantran cantik2,pengantin berseri2 dan mengikut syariat islam..walupun zira free hair tp di hari perkahwinan bertudung nmpak manis dan berseri sgt..tahniah krn pakai pakian menutup aurat xmcm artis yg bajet ala2 ank mat salleh pkai ntah ape2 jd bahan bt org gelak..selamat pengantin baru nabil dan zira.smga bahagia ke akhir hayat..

    0
    0
    • humble girl says:

      betul cakap awk…sejak dua menjak artis2 dah mula trend baru, masa akad nikah rambut berjurai2…start dr tomok ari tu smpaila ke memey suhaiza. at least masa akad nikah pakai la tdung tanda hormati majlis akad nikah, kita kan org islam ..berseri je wajah pengantin, tambah seri bila pengantin pompuan bertudung litup..selamat pengantin baru nabil n wife ;-)

      0
      0
  60. linn says:

    congrate nabil!simple but nice.untunglahh :)

    0
    0
  61. mamma mia says:

    Sejuk mata memandang….

    0
    0
  62. mummy honey says:

    hantaran nabil & zira lg kelas dr hantaran memey & norman.

    0
    0
  63. faizniey says:

    tahniah…smoga berkekalan sampai di dunia dan akhirat wat nabil…

    0
    0
  64. love gossip says:

    simple wedding but nice! nmpk kesuciann die. muka zira nmpk cam alyah la plakk..hmmm

    0
    0
  65. Terlanjur says:

    tahniah nabil……………………

    0
    0
  66. farabella says:

    Tahniah buat Nabil dan Zira, semoga bahagia hingga ke syurga.. Cantik hantaran, berkenan pulak tengok..

    0
    0
  67. sha says:

    tahniah nabil n zira! cantik la..simple je pelamin tp cantik.. muka zira nampak macam ala2 iras tiz zaqyah skit..

    0
    0
  68. nurul says:

    tahniah nabil…..cantik wife die….yg duk tepi wife die tu Jaclin Victor ke…..

    0
    0
  69. deeamy2008 says:

    tahniah nabil n isteri….kerna mendirikan masjid sebelum ditangkap khalwat, harap2 tiada lagi la mereka2 yg mendirikan masjid hanya selepas ditangkap berzina……..nauzzubillah…..

    0
    0
  70. anaVann says:

    bkn nk kata apa,artis ni..bila nk kawin..mcm tu gak nk cerai. bersederhana kn elok. btw,tahniah nabil n wife smoga bkekalan akhirnya!~

    0
    0
  71. Pakar Wang says:

    Tahniah kepada Nabil dan isteri. Semoga kekal rumahtangga ini hingga ke akhir hayat.

    0
    0
  72. emmy says:

    tahniah abg nabil n kak zira,,,kt ska u all kwen scra sdrhana tp u all stay look very beuty

    0
    0
  73. zaza says:

    tahniah..kn cntik pki tudung..make up pun lembut jek.xpyh la pki lipstik smpi merah menyala…hantaran pun cantik..kawen pki duit sndri jek xpyh nk ditaja juta2 tp hampeh jek…

    0
    0
  74. nad says:

    congrats nabil n wife…cantik n berseri2 wife nabil 2..suke tgk majlis dorg…mcm lagi meriah n lagi seri je dari pengantin yg d sponsor juta2 2…huhuhu..

    0
    0
  75. kek coklet says:

    ni baruu la cntik n simple…i like..huhu
    tahniah nabil n zira

    0
    0
  76. Oni says:

    Teruja aku tengok pic wedding diorang ni. Aku pun nak kawen gak! hehe

    Sejuk mata aku tengok wedding simple, senyuman yang simple. Nampak lah seri pengantin tu. Lagi satu, aku respect dekat nabil sebab kali ni dia nampak serius. Tu tak tunggu lama-lama. Hope Nabil boleh jadi ketua kapal yang bagus.

    Kuatkan iman dalam diri dulu, baru boleh bimbing orang lain. Semoga berjaya dan kekal sampai akhir hayat. :D

    0
    0
  77. Mat says:

    pakai cek tu..
    Selagi cek tu tak boleh ditunaikan..
    kira kawen ‘hutang’..

    haha

    0
    0
  78. babe says:

    Tak kiraa..nak cite pasal irma jugak. malam td lepak dkt old town white coffea jalan yap kwan seng. Irma ada kat sana dgn one guy….very lovely. Semoga mereka menemui bahagia…amenn…

    0
    0
  79. mummy says:

    wife nabil mcm alyah pn ade…. cantik ..

    0
    0
  80. Fatin says:

    Simple tp nice…xder la nk dedah sne dedah cni cm TUtttttt….

    0
    0
  81. postvthinker says:

    ehem..ehem.. nie pekawinan yg rasanya nye x la dpt sposer yg berjuta2 tp majoriti ckp perfect and cantik.. yg dpt sponsor berjuta2 adoi sakit mata melihatnyer serba serbi cacat…

    0
    0
  82. mieera idora says:

    Hai aper ker pesen bini nabil nie….x sakit ker pinggan ker…

    0
    0
  83. ade aku kisah? says:

    semasa ber’couple = x bertudung,
    semasa akad nikah = bertudung,
    semasa bersanding = x bertudung,
    semasa Solat = bertudung,
    semasa bercerai (naik mahkamah) = bertudung spec mata hitam(wajib dah,maklum la malu,)
    selepas bercerai = tak bertudung,
    semasa lahir = tidak bertudung,
    semasa masuk kubur = bertudung

    0
    0
  84. sokongje says:

    Simple & Nice…congrats!!!

    0
    0
  85. Tahniah Nabil..semoga terus berjaya dalam karier..maklumlah kat Msia ni kalau da kawin karier akan turun sedikit demi sedikit..apa2pun sbg org berpengalaman kawin muda masa tgh top ianya adalah satu cabaran dalam kerjaya kamu..

    0
    0
  86. Gen2Merah says:

    tahniah buat Nabil.. all the best buat mereka.. semoga sentiasa berbahagia

    0
    0
  87. abu says:

    tahniah nabil.. bagus la kawin cepat2 kalau dah sampai seru..

    0
    0
  88. sasuke96 says:

    semoga berbahagia selalu d smping wife yg trsyg…

    0
    0
  89. Tahniah Nabil dan Zira….

    0
    0
  90. bonggol says:

    Cantik dah pakai tudung. tapi semacam ada bonggol unta di atasnya..

    0
    0
    • jejari motor je! tak berpuaka pon says:

      dia pun free hair je kan..pe ko heran kalo bonggol jalan ke unta ke time pkai tudung yg sekejap ni..semata nak menghormati masjid je kan…bguslah..kat masjid tak boleh bukak aurat

      0
      0
  91. farra hanny says:

    baju zira nie 100x lbh cantek dr bj tuuutttt…yg harga juta2 tu..

    0
    0
  92. azam says:

    alahai..cantik nye bini nabil..nabil pon ensem gak..huhuhu..erm yag xtahan tu pelamin dorg..simple..nice..beauty..n semua la..hantaran lagi la..simple je…yg xtahan…PS3 tu…aku nk gak wat hantaran bini aku nnt…hahahahah….

    0
    0
  93. bukan nama sebenar says:

    best tgk org dh selamat nikah……aku bila lah lagi…???

    0
    0
  94. ramli Man U says:

    tahniah nabil… nmpak yg dlm majlis ni xtimbul unsur riak… tahniah sekali lg, dan layarilah bahtera perkahwinan 2 dgn harmoni… kami doakn jodoh ni keka hingga ujung usia..amin

    0
    0
  95. ciksue says:

    apesal zira ni duduk macam nak terpulas pinggang..hahahha

    0
    0
  96. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Kelaaaaas Kau Nabil
    Hantaran cantik sungguh

    0
    0
  97. SiParaPara says:

    Tahniah Bang Bil! =D semoga bahagiake akhir hayat! buang yg keruh, ambil yg jernih… peace!

    0
    0
  98. eka abd hamid says:

    sweet sngt :)

    0
    0
  99. Hackers_1978 says:

    Kesian Irma Hasmie…Hari ni terserempak dia ngan pakwe (kepala botak)…Pakwe bawak kancil jek…takpe lah…rezeki dan jodoh kat tangan tuhan….:)

    0
    0
  100. hafisvr4 says:

    Tahniah bro, tabik spring, semoga berbahagia hingga anak cucu. senyum sikit bro, jgn sampai telinga

    0
    0
  101. hafisvr4 says:

    Assalamualaikum dan tahniah, peace yo

    0
    0
  102. Abang Nabil says:

    Tahniah Nabil! Moga berkekalan hingga ke anak cucu…

    0
    0
  103. insan says:

    tahniah nabil n isteri…semoga bahagia sll berkekalan ke akhir hayat… berseri2 muka nabil ngan isteri…

    0
    0
  104. miss_nonie says:

    irma xdtg ke mjlis nabil??…..:)

    0
    0
  105. rafflesia says:

    cantik jugaklaar nazira ni, tp x leh lwn cantik nyerr irma ..~

    0
    0
  106. smile :) says:

    NABIL!!!!!tahniah,selamat pengantin baru..comel isteri nabil..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat kalian berdua hendaknya..cepat2 dapat baby comel tau..

    0
    0
  107. mel says:

    nara, bukan wang hantaran yg jadi tnda zira milik nabil… tapi akad.. =)

    0
    0
  108. ida says:

    TAHNIAH to NABIL & ZIRA…

    dua2 sgt sepadan..sama cantik sama padan…

    doa sy semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin

    0
    0
  109. SUPERMOM says:

    HARAP KEKAL KE AKHIR HAYAT …CANTIK ISTERI NABIL….MUKA SEIRAS ORANG KATA JODOH KUAT…INSYAAALAH….KITE DOAKAN YE…

    0
    0
  110. lolz says:

    eiiii ! comelnya isteri nabil ni ! sejuk jea mata memandang (: hope korang kekal lah yee ! amiiin !

    0
    0
  111. yatt says:

    tahniah nabil semoga bahagia dan mendapat kesejahteraan berumahtangga Jadi suami yg baik yer semoga berjaya n terus maju dlm kerjaya aminnnnn

    0
    0
  112. elise says:

    slmt pngntin baru… smoga bahagia ampai ke syurga

    0
    0
  113. Anonymous says:

    cayalah.. moga berkekalan.. selamat mnjadi PAPA.. :)

    0
    0