Written by AbangNara | July 3rd, 2017

Sweet dan romantik sangat-sangat lamaran yang telah diterima oleh Mawar Rashid dari kekasihnya ini, Raf Yaakob. Memang boleh kena kencing manis. Dengan taburan kelopak bunga mawar membentuk ayat ‘Will U Marry Me?, Mawar Rashid adalah seorang gadis yang amat bertuah mendapat kekasih hati yang penuh romantik dan berani begini. Tahniah diucapkan buat pasangan ini.

mawar rashid raf yaakob

Sudah pasti Mawar Rashid menerima lamaran ini dan menganggap dirinya sebagai gadis yang amat beruntung. Kata Mawar:-

Saya harus akui tiada seorang pun pernah datang melamar saya sebelum ini dan saya gembira dan berharap dia adalah yang pertama dan terakhir, InsyaAllah. Untuk kejutan ini, saya diberitahu oleh jurugambar bahawa dia melakukan semua ini dengan sendiri”

Dari memetik kelopak mawar satu demi satu, menyusun dan menyalakan lilin dengan beberapa kejutan lain. Saya nampak usahanya untuk membuatkan saya gembira dan saya benar-benar tersentuh. Dapat saya rasakan saya adalah gadis yang paling beruntung di dunia

mawar rashid raf yaakob

Sama-samalah kita doakan agar urusan mendirikan rumahtangga buat Raf Yaakob dan Mawar Rashid dipermudahkan selepas ini. Tak sabar nak melihat mereka berdua bersanding di atas pelamin. Memang sama cantik dan sama padan. Sama-sama kita doakan.

17 responses to (TAHNIAH)Mawar Rashid Dilamar Oleh Kekasihnya, Raf Yaakob

  1. Anonymous says:

    Whooo???

    0

    0
    • Anonymous says:

      alaa bdk gst

      8

      0
    • Pak long renggos says:

      BODOH .. Nak lamar anak orang pi rumah laa jumpa mak bapak dia.

      14

      0
    • Miss Unibes says:

      Dulu aku ingat diorang ni pengganti Nora dan Bung Mokhtar ehh maksud aku Nedim, selepas diorang nikah haritu. Rupanya tak! Pengikut Awal Scha dan Hairul Hanis Zalikha. Ciss! Tu lah… Buat semua ni semata2 nak raih pujian siap masuk ig bagai. Yg aku tau aku suka Raf rap kat lagu ngan Fazley “kerna asmara”. Tu je.

      2

      0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      mawar rashid ni dia jambu sweet n cute..semoga bahgia…raf pon hensem n sepadan ngan mawar tapi hati pon mesti mau hensem jugak tau hehe..

      1

      1
  2. peratijangantakperati says:

    ermmm takkan mawar nak tolak tuah kan…
    duda kaya…itam pun itam lah..janji duit berkepok2..huhu

    mawar, bawak2 ler baca berita semasa kem berita sukan ke …tambah skit pengetahuan ye…

    org putih kata…BEAUTY WITH BRAIN

    18

    1
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      kawin ngan jantan pokai nak buat happe ! mesti la kawin nak senang bukan kawin nak susah..cari yg berduit cerah sikit masa depan..tak payah kaya sangat asalkn ada rumah ada kereta duit dh kira ok..hormat orang tua kiri kanan itu yg penting..

      7

      0
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        kenape ijau macm tak ijau aje kaler minah jambu ni ? jejari runcing minah jambu punya pasal ke ?

        0

        0
  3. Anonymous says:

    bimbo2 pun pandai cari laki kaya bkn cam korang…laki harap duit memanjang..hahaha

    5

    0
  4. Fidot says:

    Geli..hehe

    2

    1
  5. Beauty and The Beast says:

    Tahniah mawar gst n future husband

    1

    0
  6. Nad says:

    Gentleman sebenar akan minta izin dari wali si perempuan. Tak payah terikut sangat cite Hollywood la wahai Melayu.

    7

    0
  7. Miss Unibes says:

    Dulu aku ingat diorang ni pengganti Nora dan Bung Mokhtar ehh maksud aku Nedim, selepas diorang nikah haritu. Rupanya tak! Pengikut Awal Scha dan Hairul Hanis Zalikha. Ciss! Tu lah… Buat semua ni semata2 nak raih pujian siap masuk ig bagai. Yg aku tau aku suka Raf rap kat lagu ngan Fazley “kerna asmara”. Tu je.

    0

    1
  8. mawar gst says:

    bertuahnya raden ahmad faizal hitam manis dapat menjadi suami kepada mawar gst.. nampaknya couple ni sweet memang sweet.. mawar gst ni pelakon cantik walaupun benda gst pun tak paham.. semoga raf yaakob hitam manis dapat mengajar apa erti gst kepada mawar gst.. kesian dia gst pun tak paham.. yang dia tau mekap dan berfesyen je pandai.. haha..

    3

    0
  9. Anonymous says:

    pesal kaki mawar hitam?? hmmmmmmmmmmmm

    1

    0

Leave a Comment

Optional