Written by AbangNara | December 19th, 2011

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Marion Caunter dan suaminya, SM Nasa atas kelahiran bayi perempuan mereka. Berita gembira ini telah disampaikan oleh Marion sendiri menerusi Twitternya.

marion caunter beranak

Buat masa ini nama dan gambar anak perempuan Marion Caunter masih belum diketahui. Nanti kalau ada Abang Nara akan update anda semua. Di bawah ialah gambar terakhir Marion Caunter upload di Twitter miliknya sebelum melahirkan anak pertama mereka.

marion caunter beranak

Ucapkan tahniah kepada Marion Caunter di Twitternya sekarang jugak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to (TAHNIAH)Marion Caunter Selamat Lahirkan Baby Girl

  1. senah says:

    Alhamdulilah. Jadilah ibu dan bapa yang baik okkey ^^.

    0

    0
    • eleh eleh says:

      pernah jmpa dia kat bangsar village. fuhhh mmg cun, putih gebu…. ;)

      0

      0
    • marion kaunter pertanyaan says:

      ehhhh my klonnnn hehehe.. congratsss!!

      0

      0
    • fiza says:

      Alhamdulillah..bertambah lg seorang saudara islam..smoga dididik kejalan yg diredahi Allah .

      0

      0
    • marion counter bodo says:

      pompuan ni yg suka sangat masa berita osama laden terbunuh.padahal dia tak tahu bapak segala pengganas dan propaganda adalah amerika ngan yahudi..nasib baik la dia dok mesia, kalo dok tanah arab mampos pompuan ni kena tibai

      0

      0
      • kaki ayam says:

        yang ko nie kluar topic pa hal…lain yg di crita abg nara lain la ko komen…paloiiiiiiiiii!!!!!!!!

        0

        0
        • amerika penyelamat dunia says:

          hah elokla tu kita kena utamakan topik daripada sedara seagama..biar je sedara baru cam marion ni terus anggap mujahidin2 Islam tu pengganas..perjuangan dan kesengsaraan pejuang2 Islam bukan ada kena mengena ngan kita kan?sakit perit Rasulullah ngan Para Sahabat tu semua tipu je?

          0

          0
    • Jeng Rambo says:

      Tahniah..
      semoga baby x ikut perangai mommy dan daddy..

      mommy suka pakai sexy,jadi baby x boleh ikut tw..
      baby ikut yg baik2 je..

      semoga menjadi anak yg solehah,doakn utk kebaikkan mommy n daddy ye..

      semoga mommy terbuka hati utk menerima kenyataan bahawa dia adalah seorang Islam..

      sekadar nasihat utk baby :)

      so do dgn artis lain..

      0

      0
  2. Secret Admire Izreen Azminda says:

    1st

    0

    0
  3. Secret Admire Izreen Azminda Aznam says:

    1st

    0

    0
  4. qaseh says:

    Msti cantik mcm marion gak baby dia..congrate..

    0

    0
  5. ahkak puaka says:

    ORG KALAU DH CANTIK JELITA TU, TIME PREGNEN PUN TETAP NMPK CANTIK! U R SO SWEET MARION…SUKE TGK DIE NI. COMEL JE..

    0

    0
  6. kamariah says:

    semoga kehadiran orang baru ini meguatkan lg hubungan korang suami isteri….happy slalu…

    0

    0
  7. Stranger says:

    Untung baby tu lahir dalam family kaya raya

    0

    0
  8. Reena says:

    Mesti comel anak dia..congrats Marion.

    0

    0
  9. balqis says:

    tahniah to marion mesti cun baby dorg ni……….
    tp pose cam ni je slalu aku tngok kat twitter or mne2 even dia ni yg depan2 xpernah lg tngok nape erkkk???

    0

    0
  10. balqis says:

    tahniah to marion mesti cun baby dorg ni…………..
    tp nape pose cam ni je bnyk aku tngok kat twitter or even mne2 ada dia nape erkkk??? x confident ke nampak depan…….

    0

    0
  11. Piston Pecah says:

    comey macam sape tuh?

    0

    0
  12. alqis says:

    awat aku x pernah tngok gmbr marion ni dg abang ipar kat mne2 majlis erkk mse raya lepas pun cam buat asing2 xkanla sampai skunx masih lum boleh trima ni…dah setahun kn marion kawin dg adik dia. mse b’day abng ipar or baby shower marion pun x nampak pic dorg brsama kluarga kan….hny mse b’day SM Nasa je sy nampak pic satu family,yg tua ni kena bnyk2 bg nasihat kat org muda,org kawin ni jgn hny kerana cinta,cinta kat manusia pun tak kekal & bkn boleh bw kemana pun yg penting brlandaskan cinta kita kepada Allah SWT bru hidup rumah tangga ni SAKINAH-MAWADAH-WAROHMAH-AMANAH………
    meskipun baby lahir dlm family kaya raya yg penting kena imbangi dg ajaran agama la….harta bkn leh bw mati yg penting amalan kita. harap2 la dorg bahagia sampai akhir hayat amin…..

    0

    0
  13. sharnaaz says:

    She is so pretty!!

    0

    0
  14. amerika penyelamat dunia says:

    didikla anak mu baik2 marion..semoga kita semua selamat daripada fitnah Dajjal

    0

    0
  15. trace says:

    marion… ko bersenam apa ha lengan ko cantik padahal sarat pregnant????? hish,ini tidak adil! *larikkkk*

    0

    0
  16. ratna says:

    she looks so radiant….sangat cantik..and tahniah!! :)

    0

    0
  17. cherrina says:

    kagum sbb last skali die type Alhamdulillah..rase2 blom penah die type mende1 islamic ni sejak aku follow twitter dia..ape2 pun congrats MArion..eh jeles aku baby tu lahir dlm keluarga kaya giler

    0

    0