Written by AbangNara | April 29th, 2011

anak maizawati

Wah minggu ini memang minggu kelahiran anak untuk selebriti Malaysia rasanya. Selain daripada Sazzy Falak dan suami, Maizawati pun telah selamat melahirkan anak pertamanya bersama suami barunya, Yassin. Untuk makluman, ini adalah anak ketujuh yang telah dilahirkan oleh Maizawati. Nama anak lelaki Maizawati ialah Muhammad Qhabel Izz Qhushairy.

anak maizawati

Berikut adalah kata-kata Maizawati tentang baby barunya ini:-

Alhamdulillah, saya telah selamat melahirkan bayi lelaki seberat 2.86 kilogram secara normal. Saya dan bayi berada dalam keadaan baik. Antara orang yang paling gembira mendengar berita ini adalah suami saya, Yassin kerana bayi ini merupakan anak pertamanya dan lebih menggembirakan apabila mengetahui bayi ini adalah bayi lelaki.

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Maizawati dan suami. Semoga berbahagia di samping cahaya mata ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (TAHNIAH)Maizawati Selamat Lahirkan Anak Lelaki

  1. secret says:

    pertama sekali…tahniah….. bapa muda. auw.

  2. ape2 je... says:

    TAHNIAH…

  3. wartawan bebas says:

    tahniah pada yassin dan maiza. moga dengan kelahiran anak ini lebih membahagiakan mereka suami isteri dan anak2, amin.

  4. [email protected] says:

    apa nama anak dia ni

    • ..mm.. says:

      Muhammad Qhabel Izz Qhushairy.

      Exicted sgt erk sampai xsempat nak baca???

      • [email protected] says:

        baca ayat yang kat bawah jer,,,
        comel anak dia, ,ak dia cantik bapak ensem dapat anak yang cute

  5. yume says:

    tahniah kepada maiza dan suami.

  6. tebuan says:

    emm .. x penat ker asyik beranak je .. ramainya laki dan ank si maiza nie ..

    • DiNdA kAnDa says:

      tak elok ckp cam tuh..bkn keje kita kan..nasib kita blm thu lg..at least ramai dah umat nabi Muhamad saw yg dia(maiza) lahirkan…

    • anabobo says:

      xde salah pon kalau dia kwen bnyk.lebih elok dari buat maksiat,
      apa salah lahir ank ramai2 ? berkembang umat nabi muhammad ..

    • hehe says:

      xde istilah pnt xpnt..klu da rezeki tuhan nk bg, trma jela..die laki rmai pn pas kna cerai..bkn nya die ad rmai suami dlm 1 msa.. bgs la brank pn..dpt byk pahala msa nga branak..ko tebuan tw ap..ko bertelur..xbranak

    • Kak Su says:

      Kalau kena ke engko suami isteri jenis yg susah nak dapat anak baru tahu dan bersyukurnya subur cam Maiza ni…

  7. Jabun says:

    productive betul maiza ni

    bangga laki dia

    tembak je teruss menjadi

    p/s waheeda bila lg hehehehe..

    • mat 3 suku says:

      bun .. org pompuan klau dah byk ank .. x bes .. huhuhu..

      • abg jawa says:

        opss abg jawa paham maksud ko Mat hahaha.tapi sekarang Mat byk product yg boleh ketat2 kn mana2 yang longar beli je…tembak dlm Jabun dun worry ko dua Mat
        ha kecil je tu..

      • Kak Su says:

        Ni lagi sorang..jenis nak bes je..hargailah isteri dan anak yang ramai…kemudian hari anak2 yg baik itulah yang akan membantu & menjaga kita…

    • Tok Kadi says:

      ekau pun buleh bun..

      • jabun says:

        ehehe..x buleh lg la tok

        x kn nk tembak sebarang

        sayang bakal2 doktor..terbazir

        hahaha..

        tggu kawen..

  8. zaia says:

    Tahniah~!!comelnye baby..

  9. soha says:

    mashaAllah lucu sgt baby tu hehe. tahniah!

  10. aku aje says:

    eh bukan ker dia baru kawin 8 bulan.. conpuse jap..tak cukup bulan yek..

    • dayang says:

      a ah la kan.bukan ke dia nikah ogos 2010..dlm 7 8 bru kawin kankankan..konpius da ni.

      • aquarius says:

        alah klu stakat 8 bln tak apa lg..jgn bru 4 5 bln dh tbranak bru lh blh dmusykilkan..contoh tdekat dgn aku..dua org kakak aku bru 8 bln kawin dh branak..sebabnya waktu nikah diorg bru lpas haid (aku tau lah sbb mrk kakak aku hehe) dah tu 4 5 mingu lg dri tarikh due branak dh tberanak awal..bukti juga dpt dlihat dri kad antenatal..kwn2 aku pn ada juga camtu..dah diorg tlampau subur hehe..juz think positif..tk pyh nak konpius2..:)

        • Kak Su says:

          Tu namanya bunting pelamin..klu org yg subur cam tu lah…lebih2 lagi bila time kawen tu lepas haid…lekatlah..

  11. anabobo says:

    rasanya xckp bulan.sebab apa aq baca,dia g melawat makcik dia kat kl, dan2 nak terberanak..tu lahirkan kt kl.
    tapi muka anak dia yaALLAH..comel amat !

  12. Myra Dolce says:

    pandai ke laki die jage anak…hehehe

  13. Tahniah diucapkan kepada suami dan maizawati tentang kelahiran ini..moga kalian menjadi seorang ibu bapa yang baik dan cemerlang kepada anak-anak kalian ini..Korang,try search kat google : Lady Gaga Pakai Pakaian Daripada Getah Buat Kondom!!memang aneh..Takut aku tengok

  14. Erin says:

    CongraTulations On The NewbOrn Baby

  15. hehe says:

    tembakan yg tepat n peluru yg bek..

  16. Radioactive water was found in buildings housing three of the six reactors at the crippled plant. On Thursday, three workers sustained burns at reactor No. 3 after being exposed to radiation levels 10,000 times higher than usually found in a reactor.

  17. arti nama says:

    naturally like your web-site but you have to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very bothersome to tell the reality however I will certainly come again again.

  18. arti nama says:

    I do not even know how I stopped up right here, but I thought this put up was good. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger for those who aren’t already. Cheers!