Written by AbangNara | August 5th, 2010

maizawati nikah

Nampaknya semua orang sudah bahagia dengan kehidupan masing-masing. Akhil Hayy dengan Waheeda. Dan kini bekas isteri Akhil Hayy, Maizawati akan bernikah 9 Ogos ini dengan seorang chef. Nama penuh bakal suami Maizawati ialah Mohd Yassin Rahim. Umurnya baru 23 tahun.

Untuk pengetahuan anda umur Maizawati ialah 35 tahun. Jadi diorang ada beza 12 tahun. Tapi apalah sangat perbezaan umur jika sudah kasih dan cinta. Bak kata orang tua, dalam percintaan bukannya usia jadi penentu tapi kematangan itu yang penting.

Tahniah dari kami kepada Maizawati dan bakal suami. Jangan lupa anak-anak pulak bila dah dapat suami baru nanti. All the best ~~

P.S: Apa cerita Nor Azita Osman nie?

116 responses to (TAHNIAH)Maizawati Dah Nak Kawin Dah ~~~

  1. SWEET says:

    ADA AKU KISAH

    0
    0
  2. natts says:

    bagus lah.mulakan hidup baru..pengalaman mematang kan kita..

    0
    0
  3. bedol says:

    wawa…aku pun tak kisah…sapa ko kan?

    0
    0
  4. SWEET says:

    SI CHEF TU KENA LER BELA ANAK TIRI
    DIA YG RAMAI TU
    6 ORANG
    JGN BUAT X TAU PULAK
    NANTI BILA LEPAS KAHWIN

    0
    0
    • x-not-x says:

      kata tak kesah..tapi komen juga.

      0
      0
      • NO KOMEN says:

        eh jgn ckp kt dia je..ckp sekali kt ustaz akil gak..jan mentang2 dapat bini fress lupe kt anak2..ustaz lah konon… x faham dunia sekarang..luaran je nme disanjung tinggi..hakikat nye dalaman hanya tuhan mengetahui..

        0
        0
  5. SWEET says:

    HARAP2 SI CHEF MUDA TU
    JGN LER PULAK
    BUAT X TAU DGN
    ANAK2 TIRI DIA YG RAMAI 6 ORANG TU
    SELEPAS KAHWIN

    0
    0
  6. Dato XXX says:

    aku takut nanti bila dah nikah anak2 kena hantar rumah mak ayah sebab suami baru nak privasi. memang ada orang baik tapi aku tak yakin sangat umur semuda ni sanggup terima pakej nikah mak dapat anak ekspress 6 orang. walau baik camna orang pun dia nak bela anak sendiri dari anak orang

    0
    0
  7. lady's says:

    tahniah.. u look beautiful girl. wallllah.

    0
    0
  8. SWEET says:

    AKU BUKAN APA
    KO KAHWIN DGN ORG MUDA
    UMUR BARU 23 TAHUN
    KERJA CHEF
    GAJI PUN CIPUT JE

    0
    0
    • sabar says:

      Jgn menghina pekerjaan org.. cik sweet.. kerja awk bagus sgt ke?? Gaji besau sgt ke?? Manalah kita tahu org yg kita pndg hina itu lebih dimuliakan Allah berbanding kita..

      Baguslah mereka dah nak berkahwin.. moga2 bertambah lg umat Nabi Muhammad.. skurang kurangnya ibu tunggal ni bakal punyai suami, sedangkan antum semua yg masih single.. blm tentu dpt pasangan yg cocok.. buatnya “bersendiri” smpai ke tua.. ha.. nak kata apa?? Jodoh, rezeki ajal maut semua d tanganNya..

      Kita doakan agar rumah tangga mereka nanti berkekalan dan sentiasa dlm Rahmat Illahi.. moga2 dgn doa kita ini.. tempias rahmatNya dpt juga pada kita mudah mudahan…

      0
      0
      • Tulip says:

        Dia nk bgtau la tu dia tu Doc gaji besar kalo x,xkn la dia siap tunjuk tangga gaji Doc bagai kan…agaknya ank buah sweet tu keje kat hotel xde bintang kot tu yg ank buah dia kt jd chef gaji ciput…huhu sori sweet lain kali jgn pndg rendah dgn job org lain.

        0
        0
    • lady's says:

      biar la dye mcm 2 r bgus x gylew harte. xkire pangkat.xkire umor, jnji percinyaan downg 2 bahagia jew smpai leh nak bwk kew kahwin.n yg lgi penting X RAMPAS SUAMI OWANG… e aku enty tol rampas merampas ni.. mcm si FASYAH SANDAH.

      0
      0
    • amy lailee says:

      rezeki Allah yg tentukan,bkn kita.cukup atau tidak kita x tau.artis yg gaji berpuluh ribu pun ada yg lupa nafkah anak2,bila dah dpt bini n anak2 baru.tiap2 anak2 tu ada rezeki yg Allah tentukan.jadi jgnlah kita plk nk memandai2.

      0
      0
    • SWEET IS WAWA says:

      apalah jakun tul kau ni sweet. chef tu gaji besar la ngong! ribu reban! ko ingat chef ni macam tukang masak kat restoren tom yam/ gerai sup tulang yg ko salu pegi tu ke? chef ngan tukang masak jauh panggang dari api dari segi kelayakan dan gaji. tu lah ko, kerja nyanyi dan kacau laki orang, apa yg ko tau?

      0
      0
      • mys abby says:

        cik sweet ni plak yg susah lbey2 pasal tanggungjawab org…tak phm aku…

        0
        0
      • SWEET says:

        AKU TAU LE
        ANAK BUAH AKU KERJA CHEF
        KALAU UMUR BARU 23 TAHUN
        SETAKAT DEMI CHEF JE
        GAJI BERSIH RM1,800.00

        BELUM CUKUP PENGALAMAN
        MASIH JAUH LAGI
        TANGGA NAK NAIK SAMPAI KE ATAS

        BYK TANGGA LAGI
        ASSISTANT CHEF DEPATY
        CHEF DEPATY

        MACAM DOKTOR JUGA
        U41 RM2,500.00
        U44 RM3,000.00
        DOKTOR TU PUN KENA NAIK TANGGA

        0
        0
        • BumbleBee says:

          macam laa ko yg limpahkan rezeki…tuah manusia xde mana2 insan termasuk ko dan kter semua buleh predict beb…

          one more thing…jgn anggap setiap manusia sama nasib dan takdirnya…(kalo semua sama, xdelaa Allah suruh kter berusaha, kemudian berdoa dan bertawakal padaNya)….

          0
          0
        • Tulip says:

          Apa kena mengena ngan doktor lak?ok lah dia jd chef dr tukang kutip botol,x yah lah ko sbk2 nk kira gaji org lain lantak dia lah mcmmn dia nk rancang hdp family dia..

          0
          0
    • Tulip says:

      Biar lah dia,rezeki Tuhan yg tentu kn..

      0
      0
  9. SWEET says:

    AKU BUKAN HINA PEKERJAAN ORG
    TETAPI AKU RASA MEMANG
    BERAT JUGA TANGGUNGJAWAB

    0
    0
    • cath zee says:

      cik sweet..percaya pada qada qadar..itu jodoh mereka…biarla dia…doa yang terbaik suda..

      0
      0
      • x-not-x says:

        eleh sweet ni..lebih2 komen plak.tadi kat kotak 1st,kata tak kesah.

        0
        0
        • SWEET IS WAWA says:

          gaji chef tu besar la wawa/fan wawa oi… tak habis2 meroyan kat sini. dah dapat ustad miskin tu senyap2 udah ler. tak puas2 hati lagi ke?

          0
          0
        • Aku says:

          Prihatin sungguh si sweet ni dok pkir tanggungjawab org len…InsyaAllah dia boleh.. Dr dok pkir tanggungjawab org kt bini dia..bek la ko pkir tanggungjawab ko kt Tuhan..kekeke.. Maksud aku..if ko tu blom kawen..still ado tanggungjawab jgk..so pkir je la tanggungjawab mano ekau xbuek lagi tu ea…

          0
          0
        • BumbleBee says:

          tul tu ‘aku’… cik Sweet kter plak yg tolong risaukan smpai nk merendah-rendahkan org lain… nama dh sweet dah, bawak2laa buat perangai sweet sket…

          0
          0
    • luvlavina says:

      umur 23tahun pon dh baligh..dh leh jg maiza..
      dr ko umo dh tua..tp otk udang..

      0
      0
  10. pizza says:

    Tahniah, walaupun aku cuak sket bab beza umur 12 tahun ni. Skrang mmg la. Lps 5-10 tahun, faktor fizikal dan seksual akan berbangkit. Ini benda asas dlm perkahwinan, naluri semulajadi dan salah satu faktor paling penting dlm perkahwinan. Hanya keimanan yang superb oleh pihak suami dapat mempertahankan perkahwinan yang keinginan biologi not fully contented.

    0
    0
  11. hahaha says:

    x best r gosip ni…x pames! hehe..

    0
    0
  12. aries_april says:

    alhmdlah..
    :-)
    moga bhgia…

    0
    0
  13. lagi hingus je Chef tu, mybe tekejut kot ada janda famous nak kat dia,.. tu pasal terus ajak kawen…jangan sampai nyesal lain hari……

    0
    0
  14. ain says:

    hye dunia
    nak bina masjid pun dok kata bukan2

    biau le dorang tu
    kalo dorang susah ke senang ke
    ade korang susah
    nak risau2 bagai wat ape

    doakan aje dorang bahagia
    doakan gak anak2 dia bahagia
    kita bukan tuhan nak adili
    Allah yang layak mengadili hanba2nya
    Dia tahu apa yang terbaik untuk hambanya

    0
    0
  15. […] Read More: Beautiful Nara […]

    0
    0
  16. Reena says:

    Dah jodoh, kawinlah…

    0
    0
  17. msmifa says:

    ha’a…betOl ckp ain tue…org nak kawen adalah lebey baek mendoakan…plik tOl la manusia skank org nak kawen pun komen bukan2…sabaq ja la ngn kerenah manusia nie…baek salah apatah lg yg buruk,,,,

    0
    0
  18. miss annur says:

    alhamdulillah.. semoga bahagia ke akhir hayat.. peduli kan apa kata org.. jodoh pertemuan semua sudah tertulis.. tinggal kita saja nak memperhalusinya..

    0
    0
  19. Tahniah… kite support je klu mende2 baik ni…
    semoga nasib ank2 pun sama terbela… jgn le lupe kebajikan ank2 dan jgn le ‘terlebey’ jaga plak.. nk wak gane mcm2 kes dah berlaku sblm ni, sekadar ingatan… tu je….

    0
    0
  20. lala says:

    sweet & seangkatan jeles la tu. maiza tu umur 35 anak berderet tapi rupa masih cun kalah anak dara muda mahupun tua. tu yg org laki suka sebenarnya. wanita berumur tapi cantik kalah anak dara ni lagi bes untuk jangka panjang sbb penyabar, understanding tak demanding mcm pompuan2 muda apatah lagi pompuan2 gedik perampas laki orang

    0
    0
  21. lalalalalalala says:

    harap2 berkekalan wlaupun umur bakal suami tu muda bebenor..harap jga bakal suami tu matang dan dpt menerima anak2 maiza…aminnn

    0
    0
  22. Ryta says:

    Tahniah untuk Maiza dan pasangan….
    Biarkan apa orang nak kata, asalkan anda berdua tahu tanggungjawab masing2! Harap2 perkahwinan kali ini kekal hingga ke hujung nyawa…..
    Semoga berbahagia selalu….
    :-)

    0
    0
  23. j says:

    congrats

    0
    0
  24. Roan the pink heart boy says:

    Cougar… Raar raar raar (nak buat bunyi rimau katanya)

    0
    0
  25. imah says:

    alhamdullilah..moga brpanjangan jodoh mereka

    0
    0
  26. minah says:

    tak jeran jeran rupanya ..

    0
    0
  27. eldacute says:

    yg kau dok kisah si maizawati nk kawin npe……..
    kalau die susah senang pun ko ke dok tanggung………
    ko jeles ke sweet tak ada laki nk kt ko

    0
    0
  28. cath zee says:

    sweet tacing lebih siot….pesal ntah…agknya dia ni sepupu sepapat si wawa gamaknye???ke tak suka tgk org bahagia?

    0
    0
    • SWEET says:

      AKU NAK JELES PEHAL PULAK
      NAK TANGGUNG SUSAH SENANGNYA DIA
      AKU CUMA BAGI PANDANGAN
      SEBAB INI PERKAHWINAN DIA KALI KETIGA
      FIKIRKAN ANAK2 TU DULU
      DAH LA ADA ANAK BERLAINAN
      BAPAK2 BIN & BINTI BAPAK2 LAIN

      0
      0
      • BumbleBee says:

        biarlah dia nak kawen berapa byk kali pun…bukan nya dia kawen time masih dlm edah…

        hanya kerana mentaliti ko di tahap rendah, jgnlaa nk anggap yg Maiza nk bina semula masjid yg telah runtuh satu ketika dahulu adalah satu kesalahan atau perkara yg tidak baik….

        mendoakan mereka yg terbaik kan lebih mulia~

        0
        0
      • senyum says:

        Ko ni sweet, jgn takbur.. Tak baik Mengata org!ko tau tak Allah Maha Berkuasa.. Jgn mengata org nnt jadi kat diri sendiri.. Ko nak ke?

        0
        0
  29. jimmy says:

    Tahniah diucapkan kpd Maiza & pasangannya… Bilalah giliran aku ni..

    0
    0
  30. nanaTHeWitch says:

    ntah.. bia la dowg nk kwen…
    skurngnya lpas dri dose, maksiat bagai…
    y korg (y bknaan) nk pk sgt psl duet pesal?
    allah y bg rezeki…ingt tu….

    0
    0
  31. kupiah merah says:

    ok lah tu dah kawin.dua-dua dah kawin dan menjalani idup masing..yang penting tanggugjawab kepada anak jangan dilupa..mak n ayah best kawin anak merana yang ni jadi tak best..apapun saya dan orang kampung saya mengucapkan tahniah..

    0
    0
    • SWEET says:

      BETUL3
      FIKIRKAN TANGGUNGJAWAB
      PADA ANAK2 TU DULU

      0
      0
      • BumbleBee says:

        alah..sweet. Ko komen yg atas skali dgn kata2 ADA AKU KISAH…. tp apesal ko plak yg byk bunyi ni???

        sendiri cakap tak serupa bikin…ada hati nk nasihat org lain…lol

        0
        0
  32. lulu says:

    tahniah …moga kekal bahagia selamanyer ……..

    0
    0
  33. apa aku kesah says:

    tahniah buat Maizawati….orang melayu ni biasalah kalau orang perempuan n janda dpt lelaki muda kutuk bagai nak rak, kalau jantan tua kawin dgn perempuan muda x pulak nak kutuk…yang kutuk ni pon org perempuan jugak lah u biasa lah…bodos

    walau dia dah berumur tapi masih cun melecun kalah anak dara….zaman skrg ni anak dara bukan confirm pun dara..hehehe lebih baik janda dah tentu tentunya dah x berdara …so apa salah kalau budak muda ni pilih janda cun macam maiza…tak gitu??

    0
    0
  34. Pak Cik Ku says:

    Setuju. Maiza pada pak cik sangat cantik orangnya. Tak mungkin si wahida tu dapat mengalahkannya sampai bila2.

    Dengar la kata pak cik yang dah banyak umur ni. NAnti bila si wahida tu umur 35, kamu tengoklah gambo dia. Hancus.

    0
    0
  35. aduss..melepas aku…

    0
    0
  36. nak komen gak says:

    bgus yer korang ni semua saling nasihat menasihati…bgus2…

    0
    0
  37. aku pon nk kawin jgk…kalau blh yg mcm maizawati ni mmg xkuar rumahla

    hehehe

    0
    0
  38. hehehehe…

    kahwinlh…maizawati…

    klu ko kahwin pn aku nk tgk sejauh maner keutuhan perkahwinan…ko…

    ckp pandai kat tv3 wanita hari ini…yg dh lama dlu…tup tap tup tap…dh jodoh…erk ele lu minah…pe jadah jodoh cmtu…tgh dlm kes cerai dh abiz kes cerai leh lak memunculan jdoh…

    watever…kisah pe aku kat chef…yg penting dia lg sibuk…

    kpd SWEET gua tabik sama luuuu…leh bertahan…wlupn 2-5 kuman yg mendtg wah2…

    bumbleBee…wei ckp tu pkirlh leluasan alam compare laki ngn prempuan…
    wei bumbleBee ni perkahwinan yg ketiga maizawati beb patutnyer dia perlu lebih berhati2…selalu kita dgrlhkn janda prempuan wlupun dia telah cerai 1 or 2 kali dia akn memilih jodoh dlm masa jgka pnjg…sesuai kerrr x…2-3tahun…ni tup tap jodoh pe kejadah beb…

    aku simple jerrr…bg aku xde salah akill hay dan maizawati…sbb tu ujian Allah dlm rumah tgga…tp klu diteliti lebih halus ko leh wat compare akill hayy ngn maizawati…lg bgus ko jd ahli kuarga diorg…senng citerr…

    yg minah ker mamat td ada kata ustaz miskin lu lg kurg hasam-ustaz maner miskin habaq skit mai spesific…

    lastly…aku ckp klu mamat chef tu nk tambah lg seorg aku ckp jgn nk salahkn dia beb…fefaham lh…

    0
    0
    • detective conan says:

      yg nak kawen tu maizawati..tp alih2 nk dikutuknya buat apa..korang kena ingt akhil tinggalkan dia,dia da la tak bekerja,sape nk tanggung makan anak2 dia.sebab tu la sekarang dia buat bisnes n mcm2 lagi la.sebab itu yg dia mampu buat untuk tanggung anak2 dia.mmg patut pun dia kawen sbb bg aku dia perlukan seseorg untuk teman dia..laki tu pun boleh tanggung dia dgan ank2 dia buat apa laki tu setuju nk kawen dgn dia klu dia sendiri dah sedar tanggungjwb dia nnt untuk jaga anak2 tiri..n aku rasa sweet dgn kentut1 buntut kuali ni org yg sama kot..mana la tau..lagi satu jgn ikut sedap mulut nk kata kat org,itu hal peribadi dia lantak la nk kawen sampai bape kali pun..kang kena kat btg hidung sendiri baru berakal

      0
      0
      • hahaha dektetif ats angin oh sgkaan anda salah…

        hehehe mamat dektetif aku bg ko contoh satu jerlh…ko kenal x seorg ustazah org jawa ntah pe namanyerr…dia pn cerai gak so dia xkahwin lg…tu belum citer psal anak2…bende simple jerr klu dh Allah tu dtgkn ujian ko xyah nk tgk sbelah pihak jerrr…;p tgk kedua2 belah pihak…

        hang tu xkata ikut sedap mulut ka?hehehe asal mmg keseluruhan janda xsmpi 1bulan dh leh dpt teman baru ka trus kata jdoh or kebnyakkn janda memerlukn lebih masa slepas cerai yg pertama dan keats?so ko dpt kajian yg maner?

        hehehe klu ko kata stakat mencari wang untk anak2 akill hayy dh bg dh…so klu maizawati sendri nk duit lebih pilh keje…adoi yai…

        wateverlh…tu blum masuk hal peribadi diorg time cerai tu mesti de agreement pe2…psal harta dan perbelanjaan untk anak2…dh ko nk jg anak2 sgt so tggunglh…watever…

        0
        0
    • BumbleBee says:

      future setiap org, siapalah kter nk tolong predictkan… kalo dier pikir berjuta2 kali pun…kalo Allah x izinkan jodoh dier smpai, xde makna jugak beb. Kalo dier punyer laa berhati-hati smpai tunggu 100 tahun sekalipun…kalo dpt gak yg x elok, pendek jugak jodohnya(cth terbaik – Nash. Menduda punyer laa lama, smpai masa dh smpai jodoh…x bertahan lama jugak pun) …kan?

      manala tau si Maiza tu dh buat solat istikharah ke and dh dpt petunjuk dr yg Maha Esa. kalo suatu hari nnt, pendek jugak jodoh yg ke3 ni…redhalah. Mungkin Allah masih ingin menguji dier. Kter semua just doakan yg terbaik cukuplah…

      dier melalui konsep yg sama masa bercerai dgn suami pertama dan ingin berkahwen dgn akhil hayy. Akhil hayy bukan chef tapi seorang yg berpengetahuan dlm bidang agama…but still x panjang jodoh juger kan? so jgnlah senang sgt nk under estimate lelaki yg muda atau yg tidak bekerja dlm bidang yg berkait rapat dgn agama.

      p/s: aku x nafikan Maiza perlu lebih berhati2 tapi bukan smpai nk menghalang dia dr membina masjid. If something happen, itulah risiko & dugaan yg dier sndiri perlu hadapi…bukan org lain nanti. So motif nk berkata-kata -ve??? renung2kan sndirilahh~

      0
      0
      • alamak hai bumbleBee…

        aku xunder extimate…aku compare pn sibuk aku rs xlebih dari tuuu…so?

        lg satu aku kuarkn sbb de mamat kurg hasam kata ustaz miskin…nk kata akill hayy miskin jauh skali de driverr…miskin ker de driver…ngn rumah dua tgkat?so LOL sape yg ckp tuuu…

        Btul tu bumbleBee..tp tu kn mmg dlam kebnyakan janda camtu…so?

        yg aku de kata negatif tu silalh kuarkn…tp yg last tu aku xrs negatif besar kemugkinan…

        tp dh kuar gambar kahwin tu laaaaah lebih kurg cam akill hayy rambut pnjng hehehe

        korg senngkn ckp dh jodoh…xde jodoh…tp penyebbnyer?percomparerannyer…watever…aku rs klu ko selesai kn masalah no hal pasti de jodoh…tp tgk gak jdoh nyerr selalunyer opposite…

        korg pndng serong kat akill hayy tp yg kat mamat kaca unic tu ha cmnerr xnk kerr kutuk dia?bermadu lg haaa…

        watver…

        0
        0
    • Nurul Faeza says:

      pelik laa nape si akhil hayy tu ade gelaran ustaz?..ilmu agama dia x laa tinggi mn pon..

      0
      0
      • nak gelak jap says:

        aku rase kentut yg sememangya busuk hati sebusuk kentutnya itu adalah SWEET atau pasangan dia..haha

        0
        0
  39. fuyoo.. 3x dah kawen kuat jugak nafsu si maiza ni…pasti dia banyak pengalaman tang tue…best lah minah ni…

    0
    0
  40. lili says:

    tahniah maiza.

    0
    0
  41. mizz says:

    Sweet ..ntah2 maizah ni amek bf ko ek..sbb tu ko anti benor ek hehe..jodoh pertemuan kat tangan Allah….kalau gaji kecil tp tau pikul tanggungjawab ..insyaAllah bahagia..gaji ebsar..dpt yg kaya raya pon lom tentu bahagia…kalau kaya raya tapi rampas hak org watpe…..syiok pe dpt chef..bleh ler anak2 die makan masakn papa baru ari2 hehe..jgn ribut2 suday…doakan kebahagian orang kan lebeh baek..

    0
    0
  42. lasagna says:

    tahniah maizawati, moga kekal ke akhir hayat hendaknye…..

    0
    0
  43. lady's says:

    alhamdulillah……dah selamat pon dia di ijab kabul kan semalam.
    selamat pengantin baru k.
    semoga berkekalan ke akhir hayat………….

    0
    0
  44. zhafzur says:

    alhamdulilah….da selamat pon di ijab kabulkan,kita sume doakan lah kbahagiaan utk maizawati, harap2 berkekalan…amin…

    0
    0
  45. rational says:

    sape2 yang gaduh ,sedarla anda tgah memperbodohkan diri korang..
    kalu bagi oppinion untuk kesejahteaan rakyat malaysia ok gak..ada value added.ni x gaduh benda xberfaedah..
    aku nak tanya soklan cepu emas..on average kegawatan ekonomi berlaku bape tahun sekali???
    kalu xtahu.tandanya korang banyak baca gosip dari nak tambah ilmu didada..sape2 yang melayu..cuba baca blog DR M…Dimana melayu n ke mana melayu..

    0
    0
    • hahaha…Dr.M?xhebat hampas…ko tny dia…duwit hutang ngn bank jepun dh bayar ka belum?

      0
      0
      • senyum says:

        Woit kentut busuk.. Hang ni dok mengata dr m.. Kalau dia takde pimpinan dia tak de, ko takde la peluang bertenet bergosip ni.., ko ni skang ni skang ni kat pakistan tgh Cari keja..Ni la masalah org mentaliti rendah..pandai memperlekehkan org lain tp diri sendiri jauh lebih rendah

        0
        0
  46. haha mcm2 skang nih.. tapi itulah kehidupan.. but sesapa yang nak kawin.. leh la jenguk2 page saya k…

    zuwandi.blogspot.com

    0
    0
  47. lili says:

    siapa yang kutuk maiza tu sebab dia jelaous maiza dah kawin ngan orang lain.apalah korang ni janji diaorang bahagia dahlah.

    0
    0
  48. lili says:

    maiza tu lawa sangat.tak heranlah dia kawin ngan orang muda.

    0
    0
  49. luvlavina says:

    tahniah tuk maiza & pasangan..moga kekal ke akhir hayat..

    klu korg sume nk taw..
    sweet 2 sbnrnye wahida..
    kentut 2 plak akhil..
    cz 2 dorg 2 org nie angin semacam je bila taw maiza kwen..

    0
    0
  50. insanee.. says:

    ee..tolong la..geli dowh tgk maizawati ngan suami dy..baju maizawati ketat sangat masa kawin..ish3..sepatutnya pakai lah baju yang longgar sikit..tgk wahida..dah pakai purdah dah..aku rasakan,,maizawati ni yang bermasallah..masa dorang bercerai,akhill x menggelabah pun..tp maizawati yg over..sibuk nak nyanyi la..ape la..jaga la maruah sikit..malu bebenor la aku kalo jd dy..kalo nak cari nafkah pun,,akhill bukannya abaikan anak2 pun..sengaja sibukkan diri kononnnya nak mencari nafkah supaya nampak akhill teruk..

    0
    0
  51. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

    0
    0
  52. TY for blogging this, it was unbelieveably informative and told me tons

    0
    0
  53. I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

    0
    0
  54. Teri Gemme says:

    I do agree with all of the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

    0
    0
  55. MP3Million says:

    A thoughtful opinion and ideas I will use on my blog. You’ve obviously spent a lot of time on this. Well done!

    0
    0
  56. Tumblr article…

    I saw someone writing about this on Tumblr and it linked to…

    0
    0