Written by AbangNara | February 23rd, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Lisa Surihani dan Yusry yang kini sudah sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Majlis pernikahan telah pun berlangsung di Hotel Marriot Putrajaya. Mas kahwin yang diberikan kepada Lisa ialah seutas rantai platinum.

gambar nikah lisa dan yusry

Majlis pernikahan yang bertemakan “Winter Garden” ini berjalan dengan suasana sederhana. Semasa lafaz nikah disahkan oleh para saksi, Lisa kelihatan mengalirkan air mata terharu. Untuk makluman, pihak pengantin perempuan menghantar 9 dulang hantaran dengan keyboard dan koleksi lagu Beatles antara hantaran yang menarik. Manakala pihak pengantin lelaki menghantar 7 dulang sebagai balasan.

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada pengantin baru ini. Nantikan sebentar lagi gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani.

39 responses to (TAHNIAH)Lisa Surihani Sah Bergelar Isteri Kepada Yusry Dengan Sekali Lafaz Sahaja

  1. Kunta Kinte says:

    Tahniah.. Kuciwa saya Lisa kawen.. uwaaa..!!!

    0

    0
  2. Alahai says:

    Soooo sweet.. Congrats Lisa & Yusry… Moga Lisa m’jadi isteri yg solehah… Aminnn..

    0

    0
  3. rozuan says:

    tahniah lisa!!

    0

    0
  4. akma94 says:

    congrats 4 both of u guys!!

    0

    0
  5. puteh says:

    alhamdulillah…

    0

    0
  6. tahniah says:

    Tahniah

    0

    0
  7. Oooopsss.... says:

    tahniah..semoga kekal selamanya..

    0

    0
  8. kamal says:

    tahniah lisa n yusri…… lps nie boleh la peluk puas2 dpn org sb dh halal !!!!!!! klu x sblm nie trlalu gedik sngt dpn org walaupn br je bercinta……. slmt pengantin baru smoga kekal lah hendak nye……… amin

    0

    0
  9. shuhada says:

    alhamdulillah..berkahwinlah untuk mdapat keredhaan Allah..Y&L,tahniah…..

    0

    0
  10. namaku peah says:

    “Majlis pernikahan yang bertemakan “Winter Garden” ini berjalan dengan suasana sederhana. ”

    ni yg dikatakan suasana sederhana?? ok fine..

    0

    0
  11. luqman hakim says:

    tahniah diucapkan semoga bahagia higga ke akhir hayat.cunnya pengantin.frustnya akuuuuuuuuuuuuuuuu.

    0

    0
  12. gurl says:

    tahniah yusri & lisa..:) semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  13. kentutbusuk says:

    hantaran keyboard dan lagu2 beatles????apakah?????????????????
    LOL
    lawok giler arrr
    hohoohohoho

    0

    0
  14. i love this couple says:

    Sweet sangat la pengantin baru ni…suka tengok! Semoga bahagia selalu dan kekal berpanjangan…

    0

    0
  15. bintang* says:

    tahniah yusri & lisa…selamat menempuh alam perkahwinan.

    0

    0
  16. Seety says:

    Syukur Alhamdulillah..Congratez both of them (Lisa & Yusri)..So Sweet.moga jodoh mereka pnjang dunia akhirat..Amin

    0

    0
  17. dik yaa says:

    tahniah lisa suriumah yusri…..

    0

    0
  18. Y says:

    nak nikah pun x pakai tudung… huk

    0

    0
  19. kemboja teck says:

    Satu lagi masjid sudah terbina. Alhamdulillah. Dengan izin Allah mereka kini halal untuk satu sama lain. Tahniah Lisa n Yusri.

    0

    0
  20. tahniah lisa dan yusry :)
    pewit!

    0

    0
  21. Reena says:

    Selamat Pengantin Baru..semoga kekal ke akhir hayat..

    0

    0
  22. izzah bkn nama sebenar says:

    tahniah!!!Lisa cantik sangat..gojes! smoga kekal hingga akhir hayat!cpt2 dapat baby keh…

    0

    0
  23. makcik kuntum says:

    makcik pon nk ucap thniah le kpd lisa ngn yusri.. pesan makcik kpd yusri, dont let the banana fruit two times.. makcik xmo dgr dah.. semoga berbahagia..makcik dah leh stat pilih nme tuk baby kamu berdoa la ye..hikhik..

    0

    0
  24. koiwatikoi says:

    mcm ustz azhar pnh kabo..
    hantarang hok molek blablabla.. (al-quran,sepersalinan smbahyang dlll)
    zmn skrg, letok gitar dlll (alat2 muzik)

    xpela.yg pnting.dh kawen pon bdk bdua tu.
    semoga pkhwinan yg diredhai Allah. selamat…

    0

    0
  25. John Jenin says:

    Bro Nara, patutnya ” Pihak pengantin lelaki menghantar 7 dulang hantaran dan dibalas 9 hantaran oleh pihak pengantin perempuan”..Walau mcmana pun..Bye..Bye..Lisa ku..hukhuk..

    0

    0
  26. barney stinson says:

    lisa mlam ni tahan yerrrr….

    0

    0
  27. june says:

    gemar ngan lisa ni…tp tetap pilih yusri, mcm xbest…welll tahniah

    0

    0
  28. […] Jutaan tahniah diucapkan kepada Lisa Surihani dan Yusry yang kini sudah sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Majlis pernikahan telah pun berlangsung di Hotel Marriot Putrajaya. Mas kahwin yang diberikan kepada Lisa ialah seutas rantai platinum. Majlis pernikahan … Continue reading → […]

    0

    0
  29. red rose says:

    Ada 2 3 kali lafaz kak bang Nara? hehe

    0

    0
  30. Mala says:

    Perempuan baik untuk lelaki baik.Semoga bahagia Kekal abadi.

    0

    0
  31. Spanar Jaya says:

    winter garden?perghh….!!

    0

    0