Written by serenity | May 30th, 2013

Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan tahniah kepada pelakon keturunan Latin Josiah Hogan atas perkahwinannya dengan seorang wanita bernama Nurul Hidayu pada 26 Mei lepas.


 

Antara drama yang menampilkan Josiah ialah Bulan Bintang dan  Kita, Cinta Jangan Pergi dan siri komedi berjudul XoXo, namun karya yang mempopularkan Josiah ialah filem pendek Passport Ekspres arahan Rewan Ishak.

Ini ialah merupakan perkahwinan kedua Josiah yang memiliki seorang anak lelaki bernama Irvine dari perkahwinan pertamanya. Kami di BeautifulNara.com mendoakan perkahwinannya berkekalan hingga ke akhir hayat.


34 responses to (TAHNIAH)Josiah Hogan Selamat Langsungkan Perkahwinan

  1. Aku Malas Nak cakap First says:

    Tahniah.. Walaupun seriesly aku x kenal ko.

    0

    0
    • hwahwahwa sengau says:

      Ni kan pelakon CINTA JANGAN PERGI TV9

      0

      0
    • Anonymous says:

      Seriously, sapa mamat ni, tak pernah dengar nama pun, tapi apapun semoga kekal dan bahagia selamanya disamping keluarga (tu anak dia ke?) dan bertambah rezeki untuk keluarga : )

      0

      0
  2. lalalalala says:

    dah nape kawen selekeh…btw congrats

    0

    0
  3. Lea Soraya says:

    Dia ni berlakon tersaaaangatlah kayu dalam Cinta Jangan Pergi. Dia jadi Dokter tunang Soraya (Tiz). Langsung takdak ekspresi muka, tapi gigih jugak nak berlakon.

    Iols sangatlah kemaruk tengok cita tu tiap2 minggu, semata2 nak tgk Khalil (Remy) dan Soraya (Tiz).

    Josiah, sila belajar dgn Remy and Tiz ok.

    0

    0
    • Zurahanah says:

      Pengarah ambik dia berlakon sb dia pandai berlakon la mangkuk…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Lea Soraya..anda nak berlakon sebagai pelakon extra tak.?.sila datang segera untuk uji bakat…

      jgn lupe bawak kayu..apa2 kayu pun boleh…haha…ko lakonkan watak sebagai kayu pun boleh..

      0

      0
  4. cik teratai says:

    hahhh? hud da kawen……………….?? isk..isk..T_T

    *frust tetibe*

    0

    0
  5. miss s says:

    smart la skt..

    0

    0
  6. cik teratai says:

    hape?? hud da kawennnn?? isk..isk.. T_T

    *sebak tetibe*

    0

    0
  7. sha says:

    suka lah dia belakon nampak sempoi

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Tahniah le..walaupn
    aku x kenal langsung…

    0

    0
  9. jonie says:

    oh naraaa…fyi..hud ni femes coz cinta jgan pergi…tolong la bro..promot la sikit..even ko kureng ngam dgn tiz n remy…ni tidak..entah apa mangkok drama pasport express yg d sebut nyaa…naraaa..oooo naraaaa….

    0

    0
  10. Na O Mei says:

    Menantu Rahim Razali yg berlakon ala2 ting tong dalam Almond From London raya thun lepas. Jadi suami Meiera Liaya..Kelakar kena buli ngan pak mertua yg nyanyuk…

    0

    0
  11. nor says:

    ayu, one of my technic school.congrat ayu

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Dia ni serabai.. harap lubang hidung aje besar.ada juga org nak. Nampak cam keras kepala.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau pegi ukur lubang idung dia ke..smpi nak tahu besar ke tidak?

      try kau hentak sikit kepala kau kat dinding…mana satu yang keras?

      0

      0
    • cik teratai says:

      amboi anon..ko judge Josiah ni mcm ko da berjiran bergurau senda bertepuk tmpar da berpuluh tahun kenn.. keras kepala ye?? ko tgk link ni.. dia ni more soft spoken dari ko non..

      0

      0
  13. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    pesal gambar tu macm gambar taon 50an ??? sengaje ke pe ?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    kalu rambut dia pendek mesti lagi hensem

    0

    0
  15. the padangs... says:

    baru je jumpa dia dekat rockomania di solaris.siap bgtau dia org pahang.hahaha,igt mat saleh mana kot.josiah ketua kumpulan maddame(underground) ramai peminat group dia.selamat pengantin baru bro~

    0

    0
  16. lololo says:

    dia ni belakon selekeh, kawen pon selekeh.

    0

    0
  17. so simple says:

    selekeh pon hensem…klu smart lg hensem…tp ada setengah org, smart pon tak hensem…klu selekeh, beruk kan hutan lg hensem kot…

    0

    0
  18. aku anak pahang says:

    Selamat Pengantin Baru org Kuantan…terbaik la…org pahang semua cantik2 dan femes2…

    0

    0
  19. […] (TAHNIAH)Josiah Hogan Selamat Langsungkan Perkahwinan (32) […]

    0

    0
  20. […] (TAHNIAH)Josiah Hogan Selamat Langsungkan Perkahwinan (33) […]

    0

    0