Written by AbangNara | June 14th, 2010

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

Simple tapi tetap marvelous. Kami suka betul dengan gambar-gambar perkahwinan Harith Iskandar dan Jezamine Lim. Nampak sempoi jer majlis diorang nie. Tak ada lebih dan tak ada kurang. Yang penting hantaran RM50,000 tue beb!!! Sesuai dengan kecantikan dan keanggunan Jezamine Lim.

Buat yang tak tau, Harith Iskandar kenal isterinya, Jezamine Lim melalui Facebook. Jadi buat anda yang masih tak ada awek lagi, silalah aktif mengorat di dalam Facebook. Dah ada bukti nyata pengoratan di dalam Facebook boleh berhasil. Hari ini hari Harith, esok lusa mungkin hari anda kan?

Tahniah kami ucapkan kepada Harith Iskandar dan Jezamine Lim atas perkahwinan ini. Semoga berbahagian sehingga ke akhir hayat.

Lagi gambar sekitar perkahwinan Harith Iskandar dan Jezamine Lim dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Mstar.

Pastikan anda mengunjungi laman kami, www.setelkahwin.com untuk membantu di dalam perancangan majlis perkahwinan anda. Jangan lupa juga untuk mendaftar sebagai Member/Vendor bagi mendapatkan info-info terperinci tentang urusan yang berkaitan dengan hal ehwal perkahwinan. Dan jangan lepaskan peluang untuk menyemak senarai direktori perkahwinan kami yang telah mencecah lebih daripada 3500 penyedia-penyedia khidmat perkahwinan di seluruh Malaysia…!

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

gambar kahwin harith iskandar jezamine lim

42 responses to (TAHNIAH)Harith Iskandar Kahwini Jezamine Lim Akhirnya

  1. evox says:

    tahniah2 hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • samurai says:

      Syukur Alhamdulillah dengan nikmatnya…Tahniah diucapkan kepada kedua2 pengantin baru..
      selamat pengantin baru, smoga berbahagia hingga ke akhir hayat….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • FASHION says:

      tahniah..semoga kekal ke akhir hayat..semoga bahagie…hehehhe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Ayuhara says:

    Cantik wfe dia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. donut-cute says:

    tahniah…simple tapi cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. NST says:

    tahniah harith…tapi sedey pasal x de restu keluarga mentua……..sabar ye harith

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • futuremg says:

      iyerk?…hmmm, ader sowang penceramah ckp ar kan..bile nak kawin nie pepehal mak ayah dtg dulu…bakal husband dtg second..so..pk-pk kan lah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Betul ke diorang tak restu, or just hearsay? Harapnya tak btul berita tu sebab perkahwinan tanpa restu parents si pompuan especially memang besar efeknya kpd pasangan tu. Kalau btul tak restu pun, harapnya direstui..takkan tak restu lagi anak dah dapat RM50k…;-)

      Semoga kekal bahagia & tak jadi dpt nasib artis2 lain yg kawin ni bagaikan trial & error je..rasa tak ngam, esok lusa dah cerai.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Reena says:

    Dugaan untuk Harith. Sedikit duka dalam gembira. Buktikan kepada keluarga mertua that you can take a good care of Yasmin. Congrats Harith.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. atan ahmad says:

    tahniah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. FTN says:

    cantik doktor ni.. hari-hari nak jadi pesakit..hohoho
    untuk harith iskandar dapat doktor cun boleh jaga dia..

    psstt..jom baca pasal lebah mengawan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Zaza Gabor says:

    Dpt menantu bujang telajak tak kaye plak. Tu metua tak suka. Lgpn lain agama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. natts says:

    sabarlah, bimbing lah wife kearah kebaikan.buktikan pada family sana.yg you tak hampakan anak dia tu..semoga berbahagia.forever n ever!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. pett@nik says:

    Lirik Lagu Terbaru Astrid – Tentang Rasa

    Aku tersesat
    Menuju hatimu
    Beri aku jalan yang indah
    Ijinkan ku lepas penatku
    ‘tuk sejenak lelap di bahumu

    Dapatkah selamanya kita bersama
    Menyatukan perasaan kau dan aku
    Semoga cinta kita kekal abadi
    Sesampainya akhir nanti selamanya

    Tentang cinta yang datang perlahan
    Membuatku takut kehilangan
    Ku titipkan cahaya terang
    Tak padam di dera goda dan masa

    Dapatkah selamanya kita bersama
    Menyatukan perasaan kau dan aku
    Semoga cinta kita kekal abadi
    Sesampainya akhir nanti selamanya

    Dapatkah selamanya kita bersama
    Menyatukan perasaan kau dan aku
    Semoga cinta kita kekal abadi
    Sesampainya akhir nanti selamanya

    http://hotliriklagu.com

    Dapatkah selamanya kita bersama
    Menyatukan perasaan kau dan aku
    Semoga cinta kita kekal abadi
    Sesampainya akhir nanti selamanya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fikir says:

      wah pet.. skali ko kasik komen, trus sentap jiwa raga ngan lirik puitis tu. ececeh.. bravo bro..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Makdeton says:

    Baju pengantin pompuan tak terdedah macam Ummi Aida dan sesetengah artis melayu lain…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. mrs.ecam says:

    salam bang nara..

    nape lately x leh view pic dr blog bang nara nih…dl2 ok jek…tensen nih…help bleh…huuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. sayunk says:

    jupr dorg kt curve..daring jek
    tp time kawen..bgus la..santek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. student bandung says:

    awwhhh so sweet..semoga takde kisah rampas dirampas berlaku..
    sila jaga rumahtangga..all the best~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. hafizJB says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. rashid says:

    Siapa ada beli metro ada dia cite pasal Jazamine Lim ni…Bukan saja cantik, tapi berilmu tinggi…hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aReaL says:

    Tahniah, Bangnara Bila Lagi… Gambar Tunang da Tengok Dah… Hehehe… Jangan Tunggu Lama-lama… Nanti KEna Kebas… Muahahaha….

    Kenangan Bergambar Bersama KakNara Bila Nak Turun Padang Lagi… Nanti Bagi TAu La Eh… Leh Join..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. tie says:

    Aku tgk fb Jezamin Lim..Agak ketara jgk keseksian dia..M0del kah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      OMG..btul la. Sy ada tengok jugak FB dia tadi, memang seksi tak hengat.. Aduyai..tugas berat buat si Harith ni utk mendidik isteri & jangan biarkan keseksian spt dlm FB si Jezamine tu berterusan kalau inginkan kebahagiaan yg berkekalan……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. apeace says:

    gempak je statement ko lau x der awek leh cari lam FB…hhuhu. lau harith iskandar la nk ngorat lam MIRC pn gurl leh gile kat dia. yg penting ARTIS. any ware congrats la to u all

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. yana says:

    mmg mcm2 kaum la dlm family dier..
    rsenyer harith ade mix mat saleh,si jezamine lim ni plak tgk family dier cam cina..haha!!
    1 malaysia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Tahniah.. Semoga kekal hingga ke akhir hayat.. Harap dapat bagi bimbingan agama buat isteri.. Lambat laun keluarga mertua akan dapat menerima Harith..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Candid says:

    Just RM50K..???
    HUYO….!!!

    CANDID PHOTO

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lunia says:

    tak mcm cina ahh..bijak ahh..doctor tue!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. suri says:

    yg gambo nih tak seksi..yg reception tuh seksi gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. stamina waka says:

    awww…so sweet both of them…nampak bahagia..mungkin dah jodh..famly istri tak restu sbb lain agama lah kot..takut gak mcm ni sbb skg pun tgh dating someone kat fb…agama berbeza..takut nyer…tapi hati dah terpaut..oh hatii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. neeza fauzan says:

    tahniah !!!!!!!

    sya ucap kan pd 2mpelai pngtin ne .

    smga bkekalan hngga akhr hyt k . :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Anzur Anuar says:

    kenapa la kahwin kalau dah family x restu? adus…
    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. acquagirlz says:

    Tahniah, walaupn x dpt restu usha lah dh jodoh kan.buktikan klu gadis bkn islam convert islam kawin melayu pn tetap blh bahagia, kelurga tetap sy.pakcik sy mualaf pn tiap kali chinese new year dia blik.mula2 family x terima tapi skng dh ok anak pn dh 7 org bahagia jek.skng pn g umrah kali ke 3 allhamdulilah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. camne da kwin x dpt restu…
    bleh plak…
    hishhh…
    MARIED CANDID PICT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. eh eh…dah kahwin die…sukenye saye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aku says:

    X sangka jezamine lim dr fhm girl next door 2009 da jd bini harith iskandar,masuk islam plak tu…harap2 harith dpt kawal dier la…tp minah ni mmg seksi giler..ader lg poster dier dr fhm dlm bilik aku…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. Interesting post and good read, hit Google and doing some research on this topic. I look forward to reading more posts from you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0