Written by AbangNara | September 21st, 2013

Jutaan tahniah diucapkan buat Fouziah Gous dan Zhafran yang telah pun selamat bergelar suami isteri kira-kira 9.45 malam tadi dengan sekali lafaz sahaja. Majlis pernikahan telah berlangsung di Dewan Masjid Tengku Ampuan Jemaah Bukit Jelutong, Shah Alam.
fouziah gous
Mas kahwin yang dihantar ialah sebanyak RM1,112. Manakala wang hantaran ialah RM50,000. Pihak lelaki turut membawa 7 dulang hantaran dan dibalas 9 dulang oleh pihak perempuan. Antara barang-barang hantaran daripada pihak lelaki ialah sireh junjung, set barang kemas dan mas kahwin, set wangian, senaskah Al-Quran, cek hantaran, tas tangan dan kacamata, manisan dan coklat.
fouziah gous
Manakala, barang hantaran pihak perempuan pula berupa sireh junjung, sebentuk cincin, seutas jam tangan, kaflin dan kacamata, tali pinggang, sebatang pen dan clutch, set wagian dan penjagaan kulit, manisan strawberi dan manisan kurma.

fouziah gous

Tahniah diucapkan kepada Fouziah Gous dan Zhafran atas pernikahan ini. Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Tahniah sekali lagi!!!

60 responses to (TAHNIAH)Fouziah Gaus Kini Sah Isteri Zhafran Dengan Sekali Lafaz

  1. jambu says:

    neelofa xde ke admin????

    0

    0
  2. Anonymous says:

    neelofa

    0

    0
  3. Aaron Aziz says:

    Poyo giler~
    klik my profile pliss!

    0

    0
    • Sun says:

      jamban dah sental belum?? pergi sental biar smpai berkilat, nanti Sun bagi upah 10 sen, jadi lah kan dari kau menjaja “klik my profile” tiap2 hari mcm org giler

      0

      0
  4. mam says:

    tahniah!

    0

    0
  5. markonah says:

    nyampah betol aki ngan minah ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tak baik kau Markonah. Kau jenis manusia suka
      Menyamah dengan orang eh. Kau cantek dari
      Fouziah ke. Atleast hantaran 50 k alhamdulillah.
      Kau ada? 5k pun blm tau dapat.

      Markonah Markonah

      0

      0
  6. akulah aku says:

    tahniah sbb mndirikan masjid. tp inai kat tangan tu. mcm berlebih-lebih plak. nmpk kurang cun sikit.

    0

    0
  7. budak manis says:

    tudiaaaaa…tgn mcm keling…

    0

    0
  8. Mak jemah pemalu says:

    Alhamdulillah…menangislah setan2..

    0

    0
  9. […] Majlis pernikahan telah berlangsung di Dewan Masjid Tengku Ampuan Jemaah Bukit Jelutong Shah Alam Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Dengan, Gaus, Isteri, Kini, LAFAZ, SEKALI, […]

    0

    0
  10. t877 says:

    sapa ni?
    dia nyanyi or berlakon apa yg pling popular?

    0

    0
  11. Wow!! says:

    50K??
    Virgin lagi ker??
    Aq anak datuk pun 20K..
    Giler ar..

    0

    0
  12. Cube says:

    Buruknya inai…

    0

    0
  13. Adib says:

    Eeeeiiii….inai dia…. Macam hapa je

    0

    0
  14. Mamamia says:

    Alhamdulillah.. Semoga bahagia hingga ke syurga, aameen..
    Dah lengkap sebahagian dari agamanya, maka lengkapkanlah sebahagian lagi dgn taqwa..

    0

    0
  15. neelopeh says:

    Makan hati iqram dinzly… lalalaa

    0

    0
  16. minah jambu merah biru kire ok says:

    cantek pojiah gos n laki pon hensemmmm hehe semoga bahgia n semoga di murahkn rezeki kedua Nye amin..,lov uuuu..

    0

    0
  17. Terus says:

    Org tua kata senyum masa kawen..jangan nmpak suka sangat…snyum malu2 gitu perlu ada..

    0

    0
    • minah jambu merah biru kire ok says:

      tu zaman dolu doluuuuuuuu zaman skarang jangankn ketawa nk pekek pekek pon bolehhhhhhhhhhhhhhhh !! buekkkkkkkkk la lu !!

      0

      0
  18. tahniah says:

    tudia aihh,hantaran sampai 50ribu?! takleh mahal lagi ke~~

    0

    0
  19. Aku suka dia says:

    Tahniah pojiah dgn hubby….dua2 same padan..semoga cpt2 dpt ank!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Tahniah kerana telah selamat bergelar isteri. Tingginya duit hantaran. Sebab tu la agaknya Iqram melepas. Pojiah letak harga tinggi sangat .

    0

    0
  21. Lin says:

    Jurumekap lelaki…dh batal air sembahyang…

    0

    0
  22. Lynn Usj says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat Kedua pasangan moga berbahagia hingga akhir hayat ….

    0

    0
  23. Anonymous says:

    puhhyooooo…untong lerr 50k dpt..hahhaa..myb FG ni hafal alquran,solat xtggl,mgaji,pndai masak..kirenya full pakej la kn..
    ermm harap2 si suami berbaloi la bg hntran byk tu..jgn lpas ni laki jd dayus xtegur bini dedah sane dedah sini..hehehe..
    aku bkn dengki tp saje la nk gtau…
    k smoga pernikahan ni mendapat keberkatan n keredhaan dari Allah S.W.T..aaminn

    0

    0
  24. saya says:

    Syukur Alhamdulilah semoga berbahagia dan kekal hingga ke jannah…50k tu ok lah kasi dgn iklas dgn isteri dia bukan ngan pompan lain ape…tu hak isteri dia nk uatape dgn duit tu…

    0

    0
  25. hanari says:

    selamat semoga menjadi keluarga yang sakinah

    0

    0
  26. layankan ajee says:

    baru prasan fouziah n husband die muka ade iras2.. org kate sejuk umah tngga.. tahniah.. sama cntik.. biar la dorg nk kawen cmne.. yg korg over jelous knape? ntah papee..

    0

    0
  27. Bantal tak berapa busuk says:

    Tukang solek n pakaian smua llaki…sentuh2 smua suka la tu

    0

    0
  28. semut merah says:

    cantik!!! ciptaan ALLAH ni

    0

    0
  29. walah says:

    bagus lah dah kawin….tapi tak payah lah nak sebut hantaran tu semua….ramai orang kaya berduit pun tak ada yang nak bagi tau hantaran senyap jeee. macam riak pulak…jangan lupa bayar zakat dan income tax…duit hantaran boleh bayar tapi income tax berkira…..harap-harap lepas kawin zafran akan ingat keluarga jangan nanti kena queen control……memang menarik tema pernikahan …cuma pelik family lelaki yang diwar-warkan kuat agama pun dah terpesong ….mungkin sebab dapat menantu artis so terikut-ikut nak sangat glamer duniawi ….

    0

    0
  30. penama says:

    tahniah kepada pasangan pengantin baru…..kepada zafran jangan lupa keluarga anda yang sentiasa bersama anda susah dan senang…sentiasa utamakan bonda anda yang sentiasa mendoakankebahagian anda..jangan menjadi kacang yang lupakan kulit setelah berumahtangga…bonda tetap diutamakan walaupun anda beristeri 4..

    0

    0
  31. […] (TAHNIAH)Fouziah Gaus Kini Sah Isteri Zhafran Dengan Sekali Lafaz (58) […]

    0

    0
  32. pulut says:

    Laaa…satu family rupanya katik haaaa….. sian fouziah…baka katik kau dapat>>>huhuhu

    0

    0