Written by AbangNara | February 18th, 2011

fazura duta terbaru lux

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura kerana dilantik menjadi duta terbaru kepada produx LUX. Dan tahniah jugak kepada LUX kerana membuat pilihan yang tepat. Sesungguhnya Fazura sememangnya memiliki wajah elegan dan sangat sesuai untuk memegang peranan sebagai Duta Lux.

Tahniah sekali lagi kepada Fazura. Nampak rezeki Fazura di tahun 2011 awal-awal lagi dah masyuk. Semoga terus dimurahkan rezeki.

122 responses to (TAHNIAH)Fazura Dilantik Jadi Duta Terbaru LUX

  1. bb says:

    cantik!!!!

    0
    0
  2. singa tido says:

    menarik..

    0
    0
  3. bb says:

    kulit mulus, putih, talented, fazura mmg sesuai.cntiknya ciptaan tuhan ni…

    0
    0
  4. syok.my says:

    tahniah jugak..

    0
    0
  5. yo.... says:

    TAK MINAT UR AT FAZURA NIEYH….MACAM GEDIXS SEMACAM N TAK BERAPA ADA TALENTED KALAU BERLAKON…..

    0
    0
    • nana says:

      TAK BERAPA ADA TELENTED? WAKAKA…. english pon terkehel nak comment orang

      0
      0
    • apo? says:

      ha..ha..ckp jela bakat beb…apa2pun jgn jd mcm kes avon plk..ingt x?..ala..yg kes ketiak basah tu..wakakaaa…ingt fazura, jgn lupa beli deodoran..

      0
      0
      • annoyed! says:

        kenapa kena disebut-sebutkan psl avon tu?.. masih lagi cari kesalahan org? ketiak kau tak pernah basah ke?
        Eh walaupun ketiak dia basah, tu menunjukkan yang dia cari rezeki dgn bersungguh-sungguh dengan titik peluhnya sendiri and also dia masih lagi ada confidence nak berdepan dgn org. kau berani ke??? ee, malu la sikit kau ni.. no class..

        0
        0
        • Lipstick Hijau says:

          betul tu annoyed!…ketiak basah pun nak heran…..ketiak basah bukannya seteruk mangkuk hayun yang g kelab malam…

          0
          0
        • haku ler says:

          kang liang bulu ketiak tersumbat kang, ade lah kena barah lah.. ape da.. singkat tol fikiran.. normal la tu berpeluh..

          0
          0
  6. mat jambu says:

    tahniah..
    memang sesuai…
    gadis melayu yang cantik…

    0
    0
  7. yanie hakim says:

    thniah2…. bgs fazura terplih.. dia berbkt, cntk, cmel, gebu.. sesuai lah tu…

    0
    0
  8. farra says:

    suker fazura…cntik asli….!

    0
    0
  9. yanie hakim says:

    ska faz ni… ptt terplih lah…. thniah2…

    0
    0
  10. katak kodok says:

    Makin masyuk rezeki Fazura lepas dia senyap dari kontroversi dulu. Diam2 dia buat duit byk… Taklah mcm sesetengah artis tu… Gebang2 tapi haprak…

    0
    0
  11. hahaha says:

    yesss…suka fazura.sangat cantik.cerdik dan paling penting tak hipokrit.

    0
    0
  12. Kasih says:

    fazura ni cantik dan berbakat… jadi mmg layak di lantik jadi gadis lux yg baru… tahniah…

    0
    0
    • mat jambu says:

      aik ucap tahniah pun org dislike?
      pelik2..

      0
      0
      • akutetapaku says:

        rsenye yg dislike 2 bkn xske komen thniah 2.tp xske si kasih ni.coz byk sblm ni komen2 kasih yg semmgnye positif,naif,baek,indah sume di dislike…………pd pndpt sy jelh ni………….

        peace no war..

        0
        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tk payah heran lah kalau orang nk dislike ! diorang punye suka lah…!!!!! komen2 minah jambu pn berape bnyak orang dislike!!! minah jambu tk heran lah !!!!! gi jehenem lah ngan diorang ni……sekali minah jambu petik sepuloh yang datang tau……………so….be coolllllllllllllllllllllllll

        0
        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        padan muka engkau!!!!!!

        0
        0
      • apa yg first says:

        pelik aku, kasih tulis perkara baik pun dislike.. ermm

        0
        0
  13. Delaila Rose Maria says:

    GADIS LUX YANG JELITA SELEPAS ERRA FAZIRA. FAZURA TAK MENGHAMPAKAN DENGAN BAKAT LAKONAN NYA YANG VARIASI, TAHNIAH.

    0
    0
  14. Nainasya says:

    ow dia nieh la yg ada hbgn dgn tengku tu kan?huhu so bila nk langsung nya cik fazura yg cantik jelita?;)

    0
    0
  15. zaia says:

    Tahniah..Fazura mmg sesuwaii jd duta Lux

    0
    0
  16. lopong says:

    lux ni slalu ambil yg dah mmg cantik jelita … ambil la yg bertudung pulak ..

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      Camne kalau lopong kluarkanlah produk sendiri nanti, bolelah ambil yg jelita dan bertudung? 2 in 1 gitu…..

      0
      0
  17. kutu says:

    kalu x cantik watpe jd duta…dah cntik jelita mmg la lux amik….xkan sabun basuh BREEXE pulak

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      breeze buat yg jelita bau wangi, cuba cium baju anda wangikan. Lux pula buat yg jelita tambah jelitalah….Nenek saya pun jelita dek Lux lah noi…tak caya tanya mak anda……cool…….:-)

      0
      0
    • Chuggington says:

      sabun popenjay xde sape jd duta ker? (HKLBR)

      0
      0
  18. kutu says:

    BREEZE….mamai hahaha

    0
    0
  19. joyah_sp0rt says:

    MEMANG AWESOME LA!!! AKU MINAT GILER NGN FAZURA NI..
    CANTIK,LEMAH LEMBUT & PLD PNTG DY DH X MCM DOLU2 LG… ADORE HER!

    0
    0
  20. nia says:

    alhamdulillah…rezeki si cantik :)

    0
    0
  21. rosjaja says:

    I suka sgt dia berlakon dlm gol and gincu. for me, english dia superb tak macam sesetengah artis tu..

    0
    0
  22. Ryta says:

    Awesome…great job Faz!
    Suka dgn dia…tak sombong bila jumpa peminat…
    :-)

    0
    0
  23. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    fazura tak berape jambu lah kalau nk di bandingkn ngan erra……….hidong erra mancong………..

    0
    0
  24. hot mama says:

    congrats r fazura ada kgk yg sudi offer u,tp da lama x dgr gosip psal u dgn kerabat raja tu………………alhamdulillah la tu itu nama nya rezeki

    0
    0
  25. enji says:

    fazura ni very sweet…ok la tu Lux pilih dia

    0
    0
  26. kenapa lux xpilih lisa surihani..
    lg bagus…comel…popular..
    edicated…xdak gossip mlampau…
    aku sukeeer lisaaaaa

    0
    0
  27. dimple k.f.s says:

    congratz faz..yu really deserve it fazura!!! ;)

    0
    0
  28. Miss_hujaN says:

    Tahniah fazura..suka sgt2 dia blakon ..Cute n sweet..

    0
    0
  29. OWH says:

    wow . she looks GORGEOUS !!!!!!!!!

    0
    0
  30. ImaDean says:

    yeah fazura…congrats!!
    luv her so much!!!

    0
    0
  31. ef..bee..ai says:

    kau memang cantik, kau memang gebu,
    m nasir kata tulus mulus
    p ramlee kata; rupa kamu yg cantik, senyum kamu menarik, oh nonaku fazura…
    inilah “bidadari…
    she has inner n outer beauty……
    i like…….

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      yg dislike tu…jealous kot. Jealous tak dapat jadi duta ke atau jealous tak cantik macam Faz.
      CooL……………………..

      0
      0
  32. cibiusagi78 says:

    lama la x dgr khabar fazura ni. semakin cantik. jumpa hari tu di ikea simple je… siap senyum je x buat muka sombong…..

    0
    0
  33. kutu says:

    minah jambu hidung mesti cam jambu air gak…sedap mengate duta breeze aku….fazura jelita ok…humble.. x mcm kau..

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      huh! hidong minah jambu mancong ! bapak pakistan katekn…………..mesti lah jambu ……………

      0
      0
      • ef..bee..ai says:

        ya ke….samalah cam mat nisfu kan….kah…kah…kah
        padanlah slalu komen yg busuk2,psal selalu bau yg busuk ye dik….kah3x
        CooL…………………..

        0
        0
  34. gosipgurl_fea1 says:

    baby face ~~

    0
    0
  35. Piston Pecah says:

    makin halus ler kulit fazura lepas nie…gebu tu

    0
    0
  36. zidan72 says:

    masuq…..bertambah cantik la…..

    0
    0
  37. anieziesai says:

    minah jambu ni menyemak je…mne2..ad je ko nih…pastu..komen…sume kne dislike…..hahaha..!!!

    papepn….fazura….mmg superbbbbb…!!!!!!!!!!
    sume sgt2…!!!!!

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      nk jadi duta lux mana boleh hidong kembang2 tk cantek tau!! hidong mesti mau mancong ok !! kauorang ni tk tau tegok orang punye muka eh???? bahlol!!!!

      0
      0
      • ef..bee..ai says:

        Oi cik Minah kalo kembang pun @least dah terpilih pun, ko pulak cam ne.
        lagi, kalo kembang pun dia selalu bau yg baik2, sbab tu rezki dia murah. Jgn2 hang selalu bau yg busuk2,,sbab tu lah asyik marah2 kot. Pergi wambil wuduk!
        CooL baby…….

        0
        0
        • ef..bee..ai says:

          Allah murka deik kamu hina ciptaannnya. Nasib baik kamu masih ada hidung tuk bernapas…kalo tak camne nak ngadap pc. Tulah..jgn 24jam kat pc….waktu solat jgn lupa ye!
          relaks minah…….

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ni nk marah minah jambu je…..minah jambu komen yg betol punye…iklas lagi tau…….

          0
          0
        • ef..bee..ai says:

          siapa yg marah atau siapa yg terasa diri dimarah. Kite marah tidak..kutuk pun bukan……tapi perbuatan yg ikhlas tu tak perlu disulam dgn keji mengeji dik….jgn senang memberi komen tapi diri sendiri tak bole terima komen….
          cermin cerminlah…..

          0
          0
      • zaia says:

        tk kisah la hidung bntuk ape pn yg pasti msng2 ade kelebihn dn kekurngn.. fazura,scha,ummi nazeera,tiz zaqyah-hdung tkde la lawa mne tp ttp nmpk cun je kn,klu hdung dorng perfect lawa mncung trletak,agk2 rupa dorng cmne,brtmbh lawa la kn?minah jmbu ni msti jelita amat super duper perfect kn,tu psl hina fizikal org..huhuhu..

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          minah jambu tk hina tapi minah jambu cuma komen hidong fazura tak mancong itu aje pe!!! lain lah kalau minah jambu komen muka fazura ni macm kerbau itu baru di katekn menghina !!! kau tk tau baca ke zaia??? kesian pulak minah jambu ngan kau ni …..dh la tk tau baca..pandai pulak komen yg konon nye minah jambu ni menghina….kelakar seram betol la kau ni zaia….sakit rupa nye kau ciannnnnnnnnnnnnnnnnnn

          0
          0
        • zaia says:

          hehehe..ntahnye,aku rse mcm mnhina jer..bkn aku sorang je,ef..bee..ai pn rse cmtu gak,tk tau baca apenye..dr smalm,asyik komen kembang kembang kembang hidung tk cntik tk sesuai jd duta la ape la,pe kaitan hidung kembang dgn sabun Lux?yg pnting muka lawa kulit cantik,sesuai la tu jd duta sabun.
          aku kelakar seram?mcm hantu kak limah ke?pe2 je la minah jambu,i tau la u jambu sgt jelita..hehe

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ha ..ha..ha…………kite kawan ok……….be coollllllllllllllllllll

          0
          0
        • ef..bee..ai says:

          cik mina kalau kite2 ni tak tau baca komen ko, bole tak fahamkan pembaca blog ni apa yg ko maksudkan dgn tak mancung….bole define tak? atau apa kata seiras tak mancung……

          0
          0
      • amy.. says:

        inilah yg dikatakan wajah malaysia.x perlu idung mancung.cucuk sana,cucuk sini..X payahlah nak bahlol2 kan org dik.x baik tu..Dia dipilih sebab bakat n dia kurang kontroversi.kalau idung mancung mcm “heroin industan” tapi perangai Nauzubillah buat ape nak jadi duta.Kita terimalah ciptaan allah tu…Tapi sikap n perangai yg buruk bkn ciptaan Allah.Tu semua kehendak sndiri.APe jua yg baik dtg dr Allah,Yg buruk dtg dr kita sndiri..

        0
        0
  38. anieziesai says:

    *suke sgt2……!!!!

    0
    0
  39. memang cantik..

    ‘KAMI MENJUAL MACAM2 JERSEY GRED AAA PADA HARGA YANG MURAH DAN KOS POSTAGE ADALAH PERCUMA UTK SATU MALAYSIA!!’

    0
    0
  40. Zura says:

    cantiklah baju dia…tapi kalau tang dada tue tutup abis lagi lawa… :)

    0
    0
  41. mikan says:

    sesuai sgt

    0
    0
  42. Lely says:

    Tahniah tuk Fazura….sesuai gan dia…cantik…

    0
    0
  43. fifi says:

    suke tengok fazura ni..cantek!!
    mmg sesuai la sgt2 klu jd2 duta ni.

    0
    0
  44. wintergurl says:

    wow congrat , bestnya .

    0
    0
  45. tijah says:

    fazura memang cantik..

    0
    0
  46. no name says:

    dah Allah buat hdung dia cam tu…syukur ade hdung…nanti klu mancung sgt2 kan org kate dia cucuk tang sane cucuk tang sini plak…uhhhh

    0
    0
  47. amy.. says:

    ALHAMDULILLAH…Fazura mmg sesuai sbg Duta Lux…Nak jadi Duta ni jenis2 org yg kurang kontroversi..Lagipun personaliti Faz yg berhemah n berbudi bahasa mmg sesuai sgt2 lah.Lakonan dia mmg mantap..Watak2 yg dia dpt dlm filem2 lakonan dia,semuanya menyerlahkan lagi “keprofesionalannya”..Dia popular kerana bakat bukan kerna kontroversi mcm “org tu”.Teruskan kerendahan hati,budi bahasa dan profesionalmu itu.Insyallah kamu akan terus berjaya dipersada seni..saya mmg minat sgt2 kat Fazura ni..

    0
    0
  48. Amier says:

    Tunggulah Iklan tv Fazura tengah mandi bersabun LUX.. slogan atau advertising phrase sabun LUX untuk tahun ini ialah…..sabun seketul air setimba.

    0
    0