Written by AbangNara | November 7th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan kepada Fasha Sandha dan Jejai atas kelahiran puteri sulung mereka. Nama yang diberikan ialah Putri Raysha Jemaima. Berita gembira ini telah dikongsikan oleh Jejai sendiri menerusi laman Instagramnya. Jejai turut sama berkongsi gambar puterinya ini. Sangat-sangat comel!!!

puteri fasha sandha

Jejai juga turut memaklumkan yang si anak dan si ibu berada dalam keadaan baik. Jutaan tahniah diucapkan. Semoga Putri Raysha Jemaima membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang solehah. Tahniah buat keluarga Fasha Sandha atas kehadiran si comel ini.

79 responses to (TAHNIAH)Fasha Sandha Selamat Lahirkan Bayi Perempuan, Diberi Nama Putri Raysha Jemaima

  1. mama says:

    cantik putri jemimahhh fasha…tahniah fasha….

    0

    0
  2. Mak Jemimah...Ko Ghase? says:

    nak tukar nama la…

    0

    0
  3. Jenab says:

    Tahniah fasha . comelnyaaa . ramainya artis dpt baby this month . ! alhamdulillah.

    0

    0
  4. haha says:

    cumellll nya baby fasha…tahniah dah spasang

    0

    0
  5. joyah sport says:

    comeyy..;)

    0

    0
  6. Kak Nam says:

    Cute juga!
    Oh…terkini. Awal Ashaari mengamok lagi uols kali ni cakap “full of shit” kpd Lazada sebab barang dia order kena kansel… dlm IG.
    Hahahahahaa

    0

    0
  7. abang says:

    tahniah baby comel
    macam muka nora danish baby ni

    0

    0
  8. misz says:

    tahniah fasha sandha… musim anak artis comel ke sekarang ni?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    aku nyah rasa macam nak ada anak puler…

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    tahniah fasha,dpt sepasang rezeki tu..semoga menjadi anak yg solehah

    0

    0
  11. nenek gayung says:

    saya tetap suka anak che ta…hua hua.

    0

    0
  12. alololo says:

    comel sangat2…..tahniah

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kelakarlah komen2 korang…agaknya orang yg sama yg komen… HUAHAHAHA..

    0

    0
  14. MEK TI says:

    Sejurus Mek Ti baca nama anak Fasha ni Mek Ti trus ingat kat Mak Jemah

    0

    0
  15. perak man says:

    tahniah!!!

    0

    0
  16. Ibu Merah@5469 says:

    Tahniah Fasha dan Jejai..semuga keluarga ini terus bahagia dan kekal hingga ke Jannah..

    0

    0
  17. x-klasmate Fasha says:

    tahniah Fasha sekeluarga
    baby Raysha tak kurang comel
    cooooooooooooomel sangaaat
    Alhamdulillah n selamat berpantang

    0

    0
  18. lolita says:

    lara, anak che ta, ank fasha… mst org membandingkn dorg. mak2 tu nt mule lah nk bt ank tu diva. konon ank dorg plg lawa. kalao ak pon, aku nak bsiap ank ak lawa dr org

    0

    0
  19. AZ says:

    raysha jejaima = (ray)fal + fa(sha)+jejai + ma(mama)?

    0

    0
  20. Anonymous says:

    So cute

    0

    0
  21. akulahperempuanittew says:

    aah la kan..muka dia iras Nora Danish la!

    0

    0
  22. Sandar says:

    This time ghupe omak nye putih

    0

    0
    • mak mah naik angin says:

      baru kluar mmg la npk cerah, esok2 gelap la kulit tu. x caye tgk la!

      0

      0
      • anon hodoh says:

        motip ko nak naik angin mak mah naik angin. elok ko gi buang angin busok ko tu. gelap ke cerah apa ko sibok. entah-entah anak ko lagi hodoh

        0

        0
  23. jd says:

    tahniah Fasha dan Jejai. Tak perlu tunggu berbulan2 nak tunjuk gambar anak. Tak perlu tunggu apa2 utk umumkan nama etc. Comel!

    0

    0
  24. tok mun says:

    Nama jemah alaf 22…jemah pon jemah la..salute kt fasha..xde nk tggu sidang media ka 40 ari ka nk tnjuk baby..jnji ko x gile glemer cam shawal tohh…smoga sihat kedua2 nya..

    0

    0
  25. ann says:

    eh…pakaian macam baby first dia je kan…apa2 pun tahniah sangat comel bayi tu…:)

    0

    0
  26. ade aku kisah says:

    Bagus tul Fasha ni…guna semula topi dan selimut baby yg sulung..tahniah

    0

    0
  27. fafai says:

    Lara Alana ikut muka mak dia..hidung kembang..rambut plk terpacak..hehe jgn mare..

    0

    0
  28. abcd says:

    hidung!!!!!!!!!!

    0

    0
  29. Linzy Longkang says:

    Kan dah ckp tak secomeyyy baby cik pon….nama kemain panjang camner kang besar nak isi boring tuh? Tambah2 kalo gi US seme jenuh omputeh nak letak mana last name mana firs name aduyaiiiii

    0

    0
  30. Kak Mala says:

    Gambar ni nampak sama dgn gambar anak sulung lelaki dia tahun lalu…Mungkin pakai kan pakaian yang sama kot?? Atau Bang Nara nak tipu kami semua…ambik gamba lama?

    0

    0
  31. elmy elsa says:

    tahniah fasha….. secomel mamanya

    0

    0
  32. anon says:

    Dia berkenan dgn nama Jemima khan, omputeh yg kawin dgn lmran khan dulu. Bila nanti blh panggil mak jemah…

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Ngok ngek la korg ni..prince court punya baju baby memang seragam ok! Xnah g prince court kan????

    0

    0