Written by AbangNara | February 22nd, 2011

salon chinta fasha sandha

Lama kelamaan seorang pelakon pastinya akan memikirkan satu jenis business yang boleh diceburinya untuk masa depan. Iyerlah, kalau nak harapkan lakonan je, sampai bila boleh berlakon kan? Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fasha Sandha yang kini sudah bergelar business woman dengan wujudnya Salon Chinta. Anda memang otak business!!!

Untuk yang berminat mendapatkan rawatan rambut daripada Salon Chinta Fasha Sandha, salon ini terletak berdekatan Wangsa Link (area-area Carrefour Wangsa Maju), iaitu bersebelahan dengan OCBC Bank. Dan untuk pegetahuan, salon ini terbina dengan duit hasil titik peluh lakonan Fasha Sandha. Tak ada yang sponsor ye.

Tahniah sekali lagi kepada Fasha Sandha atas pembukaan Salon Chinta. All the best dan semoga terus maju jaya. Lagi gambar selepas ini. Gambar kredit kepada CuteCarry dan Facebook We Love Fasha Sandha.

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

salon chinta fasha sandha

212 responses to (TAHNIAH)Fasha Sandha Kini Sudah Ada Salon Chinta

  1. ZullWell says:

    think positive…

    kita doakan kejayan salon dia. tahniah…

    tapi takut plak bila perminat – berduyun2 tiba (guna slang Juliana Banos) bayang Fasha tak pernah muncul2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnneDeSilva says:

      kalau setakat berduyun nk tgok dia jek buat hapa..xmaju pon bisness…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eliz says:

        dan dan rambut chek panjang lak
        nk potong lah

        hahahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eh eh says:

          salon ni dh lama wujud..2009 lagi..sebelum ni mcm owner lain..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • paris hilton says:

          sempat jugak hang kikis duit jejai buka butik kat hang nohh…hahaha…aku nak tgk brapa lama nak bertahan bukit cinta hang ni….professional kat hair stylish hang tu…x mau pi lah..satgi abih rosak rambut aku.hahaha
          or nak pi sana nak rambut style ND bole ka? muahahhahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          ok la gak dapat kikis duit jejai….dpd dikelek kehulu kehilir for free…… anyway all the best…start a new chapter in your life …harga promosi reasonable…pastu jgn la naik harga tinggi sangat mana la tau kot2 satu hari aku nak potong rambut kat sana….gud luck

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          tetap bangga sebab mampu kikis duit jejai…
          dapat kereta… barang2 mewah…
          dapat buka salon…
          walau hati sakit tetap rasa puas..
          sebab dapat kikis jejai..
          tak ada maruah langsung fasha ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          lupakanlah jejai tu…. mulakan hidup baru, jgn macam ND harap duk celah ketiak mentua jer….. berlakon pon x seberapa……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • intanizani says:

          orang buat salah ko kutuk, orang buka salon pun ko nak cari point nak kutuk. ape daaaa.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          tak kesah lah duit sapa yg dia kikis yg penting duit dn dapat bukak salon cantek kn? shabas fasha minah jambu sokong sangat2 kt fasha mudah2an bisnes fasha akan maju di masa akan datang………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          ok la…rezeki die la..dpt bkak salon..blakon pn byk skang ni..aku cm ok je ngan Fasha S ni..mmg la attitude die trok..tp put aside la..xde plak aku benci mluat gle smpai xnak tgk cte die blakon…huhuhu! wahhh…murah gak salon die pny service…xlah mahal..kdg salon kokak pn…wash n blow smpai rm30..cm bes je..;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • quEenR!ana says:

          same la..tp murah giler harga kt kdai die…
          jgn nnt ade +++++ da la…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • min says:

          apsal lak kutuk ND? sape salah dulu?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • haku says:

        haku suka dgn lakonan fasha ni,,best klu dia berlakon…haku juga percaya satu hari dia akan jd wanita solehah jika diberi bimbingan..amin

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Mak Limah says:

          smoga adalah lelaki soleh yang dapat membimbingnya ke jalan yang diredhai……aminnnnn!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lynn says:

      aku pun nak ke sana jgk nti.. tgk pricelist dia ok jgk tuh.. x mahal.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nia says:

      insyaallah dye datang…slalu npak dye… :)
      cantik+tidak sombong :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • belacan~hangus says:

        oit…..very the murah ..

        jgn sedih2 pasah..caiyok!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          semurah nilai harga diri dia sj..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sue says:

          farisha sandha mudah nyer ko taip mengatakan kan harga diri seseorang????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • joyah_sp0rt says:

          dia ni mmg kuangajar tau AYU… mulot dy mcm puaka!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          fasha tu ada harga diri ke??
          jangan nak menidakkan pula..
          tak bermaruah langsung fasha ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sue says:

          ya allah…

          ko xlayak nak pertikaikan harga diri seseorang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abarage says:

          farisha mulut ko pun murahan kan?pandai2 nak ckp org murah.suka hati fasha la dia nak buat apa.apahal ko nak marah2 mcm laki ko lak kna rampas dgn fasha?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • 123 says:

          HA START LA NAK MNGATA LBIH KURANG JE KAT ORG…INGAT2 LA SIKIT WEI.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omei says:

          harga diri ko mahal sgt ker????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          pasal harga diri dia pn murah si farisha sandha ni……… jadi dia ingat si fasha ni murah macm dia jugak la……….kesian nye dia……………………………………………………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TulipBiru says:

          harian tul lah ngan org mcm ‘farisha sandha’ ni.
          org buka salon…bukannya buka baju. duk kutuk org tak tentu psl tu wat pa?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dolly says:

      fasha memang cantik..tapi peangainya pulak yg x boleh blah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bzbody says:

    cantik gak fasha ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ehem says:

    mmg dkt ngn umah aku ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. gayah moden says:

    tahniah ye…moga berjaya…tp pekeja dia yg rambut kuning terpacak tu mcm penah ku lihat je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mak ai… rambut, ya ampon (rambut kuning). Hairstylist dia kot. Btw, wallpaper yg ada bunga2 purple tu cantk… nyaman jer. Bagusla wat business, sbb dunia hiburan ni xlama… tgk artis2 zaman dulu (xsemer)… xder backup, lama2 hidup susah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Liyana Lunia says:

    macam tepung gomaks kbai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. AnneDeSilva says:

    Harga not bad..
    tp produk yg digunakan ok kew??
    wokeh nanti g try ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. nissa says:

    congratz~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Belinda says:

    Tahniah Fasha..semoga bisnes tambah sukses. Dengar citer sejak berpisah ngan Abang Lombok, peminat Fasha semakin bertambah. Baguslah, mmg ramai tak suka Fasha ngan Abang Lombok tu. Semoga lepas ni takde lagi skandal2 dan kontroversi2 ttg Fasha. Fikirkan saja masa depan, bisnes, dan keluarga. Cinta nanti akan datang dgn sendirinya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nonanina says:

      aku takut lah… nnti customer yg dtg tu kebanyakan nya haters fasya…camner hek?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Maia says:

        Apsal kau lak yg takut.. Ape nak risau.. Haters pun haters la.. Dia cuma cari rezeki halal tu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. bubibubi says:

    comel…nak try lah nanti..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. kak Timah says:

    tahniah FS…harga pom murah je..bole try ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. BrainFreeze says:

    fokus kt bisnes kan lg bagus dri duk meroyan sane sini…..haisshhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. lavender says:

    frankly tak suke fasha..tpi dia dah bkak kedai nie,semoga berjaya shj la..harga kat kedai die murah,boleh cube.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. gladice says:

    fasha makin kurus kn?? msty bz sgt..smpai jd kurus smulajadi. tp cntik. :) aku pn slalu g2. lau bz sgt2, lupe nk makan, seminggu je dh turun brape kilo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. huahuahua says:

    ok a neh..harge pun murah.x mengunakan sgat status artis tu mcam tok ti..lok la pasha ooii..de gak aktvti msa lapng ko tu..sudah2 le meroyan ngan kontroversi2 yg tah pape tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. abc says:

    WOW PRICE NOT BAD..
    MMG NK KENA PERGI NI SBLM HARGA BACK TO NORMAL..
    HOPE MORE SUCCESS FASHA SANDHA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. kebaboommm says:

    congrats Fasha…at least adela pikir future gak kn lepas kena dinch dgn jejai…all the best to u..(wlpon aku xsuke sgt ko)..tp i like u blakon…mmg ade talent..x mcm sesetgh artis itteww!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. kebaboommm says:

    congrats Fasha…at least adela pikir future gak kn lepas kena dinch dgn jejai…LOL…all the best to u..(wlpon aku xsuke sgt ko)..tp i like u blakon…mmg ade talent..x mcm sesetgh artis itteww!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Kancilbiru says:

    tahniah. semoga dia berjaya la hendaknya…

    bagus, otak bisnes!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. bb says:

    TAHNIAH FASHA.SUKE TGOK WANITA ADA KERJAYA MCM NI.=) ANYWAY, DIA NI SBNARNYA SANGAT JELITA KAN?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rin says:

      org kalo dh cntik, posing cane pom cntik…
      fasha leh x bgtau , u slalu pakai lipstick brand apew n kaler apew..?
      i pon brangan nk bibir cntik mcm fasha sandha gaks~ hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. pinky says:

    wow…so sweet kedai fasha..all the best.!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Orked Desa says:

    tahniah FS…wpun x suke sgt dgn FS ni sbb byk sgt gosip yg x sedap di dgr tp yg dh lepas tu bio la lps… semoga makin berjaya wpun x der mana2 lelaki di sisi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Saya says:

    Congrats..cm melodi kata ” kurangkn kontreversi (btul ke ejaan ni?), tingktkan prestasi!” jaga kedai elok2 eik..jgn buat drama2 murahan lg lps ni! haissshh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Lovely says:

    HARAP2 FASHA MASIH KEKAL HARGA PROMOSI INI SAMPAI BILA2. SEBELUM CHINTA SALON NI BUKA LOVELY DAH SURVEY LOKASINYA. DEKAT JUGA DGN KEDAI CHEN HO AMY SEARCH. LOVELY AKAN PERGI KE SALON FASHA NAK TRIM RAMBUT MEMANDANGKAN HARGANYA BERPATUTAN.

    TAHNIAH FASHA!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. potpet says:

    congrats!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. dara says:

    congrat. to fasha sanda..
    ble try nii, xde lh jauh sgt wangsa maju

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. miaw miaw says:

    congrate fasha!! smoga bisnes anda sukses selalu insyaAllah…bangge bile org melayu bjaya mbuka bisnes sendiri….harap dpt boley kurangkan kontroversi utk taun ni dan taun2 seterusnye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. detektif conan says:

    fasha sememangnya lengkap n sempurna..sya cukup2 mngagumi ciptaan tuhan yang cntik nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. mamarazi says:

    tahniah ler, bagus juga ada bisnez boleh sibuk kan diri di salon tu bila tak ada lakonan kan..yang lepas bior led fasha oii yang mendatang ni fokus lah betul2 yer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. farisha sandha says:

    bgus buka perniagaan ni tapi ya ke bkn tajaan??
    duit sndr ke?? apa pun tak kisah lah ya..
    jgn propa lbh sdh ya fasha, byk acting dan propa sj..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • joyah_sp0rt says:

      ko ade bukti ke yg dy bkk salon ni atas tajaan org?? lau xde bukti,jgn main tuduh2.. besar dosa ko tau x!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        duit jejai lah yg dia buka salon ni joyah oii..
        semua org tahu lah fasal ni..
        peminat kipas mati fasha sj yg payah nak terima..
        palsu semata2 fasha ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • joyah_sp0rt says:

          dats why aku tny ko, ko ade bukti ke yg fs ni ditaja oleh jejai or some1?? lau xde bukti, jgn main ckp!dh terang2 kt paper arini dy ckp duit hasil dy b’lakon CHINTA! ko ni phm bahasa melayu ke x??? adehh! pity u!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          pity your self joyah…
          sanggup di perbodohkan oleh fasha…
          konon duit sendiri, blah la..
          kesian peminat yang tak terima bulat2 penipuan fasha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zaia says:

          farisya,aku rse joyah tu bkn peminat fasha,aku pn tk minat fasha tp hal lepas tu dah2 la..klu brng2 yg dihadiahkn,dh nama pun hadiah,tkde msalah samaada nk terima atau tak kn?brcinta dgn org kaya of course la dpt hadiah mahal,psl kikis2 ni kite sndiri pn tk nmpk,dr dulu smpi skg offer brlakon dia tk putus2,msti la dia ade duit nk wat business..
          dn klu betul pun dulu2 dia suka kikis,tk semestinye selama2 dia cmtu kn..cmne la org nk jd elok ckt klu asyik kena hentam je,tngok la ni nk wat business nk majukn diri sendiri pn org hentam lg..lgpn dh bnyk gak blasan yg dia terima akibat prbuatan dia kn,korng nk ape lg?nk tengok dia mampos tk bngn2 gi?tp aku rse dia pn dh lali dh kot..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lynn says:

          alahai…. dia igt buka salon tuh kena pakai duit juta2 kot… fasha nih blakon lebat la… igt dia sengkek ka smp x da duit nak kikis duit org.. suka2 jek tuduh fasha mcm tuh.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bb says:

      wlupn dulu aku tak berape nak suke sgt ngan attitude dia, sbb jadi org ketiga tp tak selama2 nya manusia bersikap begitu.awk takde hak nak ckp harga diri org tinggi atau rendah.dia nak mnipu ke, ape ke..i don think so..dulu dia ni top, duit banyak.cuma karier dia mula menurun sbb terlibat dgn bnyk kntroversi.bukak saloon mcm ni, lgkap ngan perlatan semua, dlm 200k-300k..aku pernah dgr fazura ckp klu berlakon dlm satu drama drang bleh dapat dlm 40-60k.so, dh bape banyak drama fasha ni berlakon drama tak termasuk filem?aku rase 200k tu, celah gigi dia jer..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • joyah_sp0rt says:

        BB – btul ckp ko! si babun ni sedap mulot dy je ckp fs disponsor! ko igt dy kebulur sgt ke duit jejai?? aku pecaye fs ni mmg byk saving. tgk la dy byk dpt tawaran b’lakon. so x heran la dy nk bkk salun or ape! ko jgn main tuduh2 ye setan!

        hidup BB!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          joyah, awak ke babun yang awak maksudkan tu??
          jangan lah nak biadap sangat sedang kan saya tak mengata tentang diri awak…
          awak ni kipas susah mati fasha ya..
          patut lah ayat sama seperti fasha..
          propa saja lebih..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gulipecah says:

          farisha sandha oiiiiiiii….suka hati awk je nak mengata org..yg awak titip so kami kutip lah..ni sye nak sembor lu..lu pikiak lu mulia sgt ke..smpai glkan org sundal jual bdan..sye tak penah menyundal tu yg sye tak kenal SUNDAL.. entah2 awak penah menyundal pi tak laku tu yg jeles sgat ngan si FS tu..tak gitu..sokong bb..sokong joyah..123..tak da namo..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          tul tu joyah.sbnarnya bnda ni kita boleh fikir sndiri.sdgkn plakon yg tak brape naik boleh wat bisnes.ni kan plak yg popular mcm fasha ni wlupn dlu bnyk kntroversi.think rational la beb, dnt emotional.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        buka salon duit celah gigi dia?
        awak ni sasau ke bb??
        mana dia nak ada duit yang banyak kalau bukan dengan mengikis duit jejai??
        sebab tu dia sikit mereng bila jejai tinggalkan dia..
        fasha ni sara hidup tinggi mana mampu dengan duit lakonan…
        tak ada orang spedo mana nak mampu…
        jika biasa menjalang selamanya tetap jalang…
        jangan nak propa lah.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          whatever la..u ade msalah ke ngan dia.tak baik ckp org jalang.kite ni pmpuan.nnt bnda yg sama jd kat kite.ok.=)tak la sasau, tp bckp sy bfikir dulu sbl tgglkn komen.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          suka hati awak lah..
          dasar sundal tetap sundal..
          dasar jalang tetap jalang..
          duit kikis lelaki saja kerja nya..
          pelacur kelas atasan fasha ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          farisha, di akui aku ni mmg xberkenan gan perangai fasha tu, tp xder lah smp nk kata dia smp tahap cam yg ko tulis ni..

          seteruk mana pun fasha tu bg aku hnya perangai dia sj, tp kalo smp ko label kan fasha ke tahap yg cam ni, aku rasa ko yg lbh teruk perangai nya dr fasha tu…

          nk komen pun komen lah walau ko xsuka fasha, tp jgn lah tulis org tu JALANG ke, SUNDAL ke atau yg sama taraf dgn nya… jgn memandai nk label fasha smp mcm tu skali… nk hentam fasha sbb perangai dia go ahead la, tp tlg jg skit ayat ko tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          bb,kasih,takdo namo,123, zaia,baby,guli pecah…
          awak semua kisah kenapa??
          memang dah dia pelacur atasan..
          duit juta2 pun hasil jual badan..
          berapa sangat duit lakonan dia tu..
          jika awak semua tak suka baca apa yang sata titipkan..
          jangan lah baca..
          jangan pula nak tunjuk alim…
          walau benci perangai fasha sekali pun..
          walau tak pernah gelarkan dia dengan gelaran sundal atau pelacur pun..
          awak semua tetap benci pada perangai jalang dia…
          sama seperti aku yang menyampah tengok…
          plastik dan palsu semata2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Abu Bakar says:

          setuju dengan kasih, bb dan juga takdo nama. apa lah masalah hang kan dok kata fasha sampai lagu tu sekali? hang tak ingat dosa ke? memfitnah orang sampai tahap macam ni? bawa2 lah mengucap farisha oii.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          tu dia ayt.. hbat btl kn farisha sandha ni.. malu lah skit adoyaii… ni spa y x bermruah sbnr nya ni? ska hti glarkan org mcm2, hng tu dh elok sgt ke? mlia sgt ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          farisha, semoga selamat dunia akhirat.. Amin…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • takdo namo says:

          ekau ni farisha sandha, ckp ikut sodap mulut kau yo kan. mcm oghang takdo agamo.. kalau la pasha tak buek bondo yg kau tudoh2 tu, mampuih kau tanggung doso bosar. ko, kau da byk pahalo smpai tak kesah setakat buek doso2 fitnah ni??? apo2poun, klu kau teghaso or kocik ati kek nasihat den ni, den mintak mahap. sekian

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          betul tu kasih, tkdo namo..mana tau langit terbukak mase ni, kate2 tu melantun kearah awk la farisha..ckp mcm tk rnah ambik subjek pndidikan islam kat skolah..ape la awk ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • 123 says:

          aku ni suka bc komen2 kgkwan kat sini tapi aku paling berbulu mnyampah kok jenis komen mcm org x sekolah,xguna akal fikiran mcm c farisha sandha…da la 2 kok nak komen guna la ayat yg sedap d dengar..ini sbut jalang,sundal..apahal?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          bb,kasih,123..
          awak semua pun pelacur kelas atasan juga ke..
          seperti fasha..
          yang memakan hasil duit lelaki saja..
          kerana kekayaan sanggup mengadai maruah diri…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          farisha, sy doakan yg baik2 utk awk.aminnn…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          farisha, moga selamat dunia akhirat ya.. Amin..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gulipecah says:

          betul tu takdo namo..suka hati dia ckp kita P……L kelas atasan..kenapa dia tu ada masalah ke..klu beci pun simpan dlm ati..tak yah tunjuk..nampak sgt mcm org nak meroyan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Maia says:

          Ish ish x paham betul nape Farisha ni meroyan emo x tentu pasal mcm ada kisah hitam kerana Fasha je.. Busuk hati & dengki betul.. Biarlah apa sumber dia dpat buka salon tu bukan urusan kita sampai nak cari salah jer.. Benci punya pasal.. Dah la guna nama dekat sama.. X paham aku… Ish ish.. Awak tu pempuan kan.. Nanti ape yg awak kata org tu ‘sundal’ la ‘jalang’ la terkena diri sendiri.. Takpun terkena anak sendiri.. Ingat.. Allah tu Maha Kaya.. Kalau Dia nak bagi balasan kat awak atas dunia pun dia boleh bagi.. Renung2kan dan swlamat beramal..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Maia says:

          Ish ish x paham betul nape Farisha ni meroyan emo x tentu pasal mcm ada kisah hitam kerana Fasha je.. Busuk hati & dengki betul.. Biarlah apa sumber dia dpat buka salon tu bukan urusan kita..nak cari salah jer.. Benci punya pasal.. Dah la guna nama dekat sama.. X paham aku… Ish ish.. Awak tu pempuan kan.. Nanti ape yg awak kata org tu ‘sundal’ la ‘jalang’ la terkena diri sendiri.. Takpun terkena anak sendiri.. Ingat.. Allah tu Maha Kaya.. Kalau Dia nak bagi balasan kat awak atas dunia pun dia boleh bagi.. Renung2kan dan swlamat beramal..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omei says:

          ko nie piod kot kn..emo lebey2… marah2 cm ko nie gf dia plak…kuikuikui

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zaia says:

        aku tk la kenal fasha ni tp ade kwn yg kwn ngn fasha. fasha ni dh de simpanan cecah juta gak,bp sgt la bukak salon tu..
        jejai hadiahkn kete n bp brngan tu btul tp bukak salon ni duit dia sendiri..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          buka salon pun duit ehsan jejai..
          tak malu ke makan hasil duit kikis lelaki..
          ni contoh artis pelacur kelas atasan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • 123 says:

          mulot ko ni farisha..sesedap rasa je nak ngata org..xterpikir ke ko arini kita kata org esok anak cucu cicit kita lak jdik gitu..,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • baby says:

          aku rasa ko sakit hati dengan fasha coz nama ko hampir sama dengan dia.bila orang kutuk fasha, orang akan kutuk ko jugak kan? actually aku pun x minat sangat dengan f.s ni tapi bila dia selalu berlakon dengan ady putra, aku suke plak.bab dia mengikis plak, orang bagi kita amik je la..kalo x amik kata sombong plak.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gulipecah says:

          ko ni kenapa farisha sandha ..????..dengki ke..
          ada dia sakitkan hati awak yg mulia tu????? dia blkon sana-sini tu mana pegi duit dia…u yg bagi..ckp pakai otak ye…jgn pkai rembat je..dosa tau dengki org tanpa sebab..hanya Mereka bertiga je yg tau siapa salah/betul..kita tak da hak nak judge depa noh…pandai je ckp org tak da maruah..u ada maruah ke..mari sini tgok !!!!….ALL THE BEST FASHA SANDHA !!!..SUKE TGOK LAKONAN DIA..ADA MUTU / GAYA / STYLE…!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          biarlah dia gulipecah.mgkin dia ada kisah silam psl tu benci sgt ngan fasha.=)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • suhana says:

          ntah2 yg dslike sume ni si abun ni farisya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omei says:

          pe ko kesah la ppuan…
          bukan duit ko pun..ke da kaitan ngn fmly ko? hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Belinda says:

          Terkejut baca penghinaan dan kata2 kesat Farisha ni ke atas FS. Agaknya Farisha ni Nora Danish kot atau takpun adik2 Jejai yg kamcing ngan ND. Mana lah ko tahu dia bukak salon pakai duit Jejai, lepas tu ko cakap plak dia jual badan pada lelaki2 kaya. Ntah2 mmg 100% duit dia berlakon atau mungkin 1/2 duit hasil lakonan, 1/2 lagi dia berhutang dgn bank. Adik ipar aku bukak kedai majalah samapi jual 2 bijik rumah, pinjam duit ngan makbapak, siap hutang bank skit;. Ni kerja keras nak bayar hutang bank dan hutang makbapak. Kalau Jejai bagi dia duit pun apa salahnya, dah nama pun mereka bercinta kan. ND yg dah jadi ex pun dapat duit tiap2 bulan tapi gunakan anak sebagai umpan…melukut di tepi gantang. Kalau dia pakai dut Jejai, baik dia bukak salon kat tempat2 mewah utk orang2 kaya. Tapi ni dia bukak salon kat tempat biasa dan utk orang2 middle class sahaja. Atau kalau dia jual badan ngan lelaki2 kaya, baik dia dok rumah saja jaga badan, pasang badan, duit masuk tiap2 bulan macam sesetengah artis tu. ini terkejar ke sana kemari, habis shooting lari plak ke slaon dahtu lari balik ke tempat shooting lain. Kesian dia, at least dia ada pemikiran utk berubah dan berjaya, kita mesti support dia agar terus sukses.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mak dara says:

          aii..tengok gaya dari cara si “farisha” menulis ni dia bukan pompuan la…ni mesti antara keje bekas2 boyfrens fasha ni..paling tidak pun org2 yg cintanya yg ditolak oleh fasha ni..hahaha jgan marah ye farisha mak dara jentik2 aje tu. kat warung ni kita tak boleh la emo sgt..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          belinda, awak pun sama ya..
          jual badan dan kikis duit jantan macam fasha?
          macam bb, kasih, 123, gulipecah dan lain2 ya?
          dasar hidup menumpang kekayaan orang lain..
          tak perlu nak babitkan nama bekas bini si jejai..
          buntot pans ke kalau jentik si fasha ni…
          maklumlah pelacur kelass atasan..
          sebab tu awak semua sibuk nak tunjuk baik kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fasha sandha says:

          i luv u fARISHA SANDHA…
          U MMG TERBAIK. SETUJU DGN KATE2 U OKEY..
          MUAHHHC3..!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gulipecah says:

          Mak dara..mybe tol ckp ko…jgn 2 farisha sandha ni lelaki . ENCIK FARIS..tu yg dia berani nak sebut benda 2 cam tu..bawak2 lah taubat..tak baikk kutok org..0x0x0..
          klu gi kuching dah kena NGAYAU !!! dah !!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          aku ni perempuan asli…
          sama macam fasha tapi bukan plastik macam dia..
          awak semua sakit hati kenapa?
          sama ke kerja nya dengan si fasha ke..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Farisha Sandha says:

          X payahlah la ngaku pempuan Farisha oi.. Memalukan kaum je mulut mcm kau nih.. Mulut sgt jijik cop org sundal.. Mesti orangnya lagi jijik..sbb tu la mngata org sundal adlah sgt BIASA pada kau.. Sblum ngata dia ape kata kau tukar nama dulu.. Nanti terkena tempias gelaran tu.. X paham ape yg kau sakit hati sgt dgn dia… Dari awal
          smpai akhir ckap pasal dia kikis duit la, Jejai sponsor la bla bla.. Suma psal duit.. Mcm ada ‘something’ between u and her… Musykil… Kau je yg paling over.. Dah la pakai nama dekat sama.. Yg kau dengki sgt dia bukak salon nape eh… Ntah2 kau ni seorang ‘musuh ketat’ dia kot… Itu yg meroyan x habis2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          apa ada pada aku…
          kira hebat juga lah kan..
          sampai awak pun teringin nak gunakan nya…
          biar mulut jahat dari nampak baik..
          tunjuk sopan, tunjuk alim..
          tapi padahal menyundal saja kerja nya..
          berkat ke hidup macam tu..
          kalau dah bermula sebagai bohsia..
          lepas tu gro…
          kemudia pelacur kelas atasan apa sangat lah…
          berlakon tetap berlakon..
          salon tetap pergi..
          menyundal untuk sedap ada waktu nya..
          ramai saja jantan kaya yang dia kikis..
          bodoh lah siapa yang percaya…
          segala propa si fasha ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni sebok tanye duit sapa yg dia pakai pesal???? gi jehenem lah duit sapa yg dia nk pakai!!!!! asalkn dia bahgia dengan kehidupan dia sekarang ni hepi paham tak!!!!! dato ke tan sri ke datin ke nk taja tu dia punya pasal lah !!!! SEBOK!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        dia nk akting tu dia punye pasal!! kau peduli happe!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lailatul says:

          minah jambu marah sape tu?hehehe.tulis sikit name dia biar org tu sedar diri sket.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          si farisha tu lah ! kate si fasha ni kikis duit lelaki la pelacor klas atasan la dn macm2 lagi lah! kalau fasha ni pelacor ke kenape? kalau fasha ni kikis duit lelaki ke duit laki orang ke kenape? jeles? menyebok je nk kate si fasha ni yg bukan2……………..padahal dia pn sama jugak……………….fasha be coollllllllllll ok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. TAURUS says:

    x nak ahh….! banyak lagi saloon lain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. farieyna says:

    alhamdulillah..drp byk gosip x tentu msuk dlm paper, bgus lagik masukkan ttg kejayaan bukak saloon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Ummiekin says:

    Congrats Fasha… Semoga suksess u nyer Chinta Salon. I suka tengok artis ada wawasan untuk majukan diri dan ingat masa depan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Pink says:

    fasha da kurus…evebtho tak minat die sgt..tapi die nampak santek..good l uck k..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ef..bee..ai says:

      memang cantik….tapi fazura lebih lebih cantik dan manis lagi. ada class…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        beza nya fazura tu hidong kembang! si fasha ni hidong mancong!! memang dua2 pn cantek…….. sori ye fazura………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ef..bee..ai says:

          ala minah….sebenarnya kau ni jeles pasal hidung ko tak macam dia dan ko tak secantik & semanis faz kot…..
          relaks minah oii…jgn darah tinggi…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. joyah_sp0rt says:

    awesome FASHA!!! think positif la korg! jgn la m’hukum dy lg atas ape yg dh t’jd lately ni! yg pntg dy pn dh x kaco si katik (ND).. so yg mane fans to ND tu, xyh la nk jeles2 kt fs ni hokay! dlm paper arini terg2 dy ckp, dy guna duit hasil lakonan drama CHINTA utk build up salon dy.. so there’s no sponsor by some1 ok! fasha ni work hard, thats why x t’kjt lau dy blh bkk bisnes sndr!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sceptics says:

      it’s good for her tapi kan joyah, kalau betul dia di sponsor pun… ada ke dia nak ngaku dia dapat sponsor!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • takdo namo says:

        ala… klu ado org sponsor pun, tak kesah la. bukan duit rompakan ko, duit haram ko..

        den belaja tinggi2 dulu pon ado org sponsor. kerajaan. hehe. jgn maraaaa aaaa.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • joyah_sp0rt says:

        ko ni pn soklan leh thn sengal! ade ke org yg dh berak kt jln nk ngaku taik tu dy punya?? sama jgk ngn FS. lau dy disponsor pn, biarla.. yg kite2 ni duk sibuk nape yek?? ape pun aku pecaya ckp fs yg dy guna saving dy b’lakon chinta utk bkk salun ni.. thats why nama salun ni pn CHINTA. so dr c2 korg pn dpt agk nape nama salun ni CHINTA… jgnla typical sgt!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. student bandung says:

    her beauty is fake..i dont want to go to a saloon that embrace fake beauty..
    n her personality is fake..nahh..i’ll go to another saloon thank you very much..

    anyway, i say congratz to FS sbb tunjukkan dia ni ada gak otak..bkn bdn sexy gmbr sexy n gosip bodoh je..

    hope bz2 la jg bisnes k..jgn duk kacau laki org lg~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omei says:

      laki org yg duk kacau dia…ahaks..loL

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau kau tknk gi salon dia tu kau punye pasal la……tkde sapa yg nk paksa kau gi salon dia………………….dn lebih baik pn kalau kau tk gi salon dia…………..klau kau gi pn buat SUEHHHHHHHHHHHHHHHH je………………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. petaibusuk says:

    murahnye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ella says:

    MACAM BUNGA TAIK AYAM JER DESIGN WALLPAPER KEDAI SENDAT TUE…SAKIT MATA MENUSUK KE LUBANG JANTUNG JER TGK WALLPAPER KEDAI DIA..
    NAPER XCKUP BAJET KER NAK MBIK ERIC UTK DESIGN?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • farisha sandha says:

      tak sempat nak kikis jejai lg dh putus…
      tu duit tak cukup..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni farisha sebok kate si fasha ni kikis duit jejai…….lantak dia lah nk kikis duit jejai……….kalau minah jambu ada mateair orang bnyak duit pn minah jambu akan gunakn duit mateair minah jambu…………al maklom lah minah jambu ni mate duitan tk boleh di salah kn…………bab tu sampai sekarang minah jambu belom belaki lagi mateair pn tkda…………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          lelaki tak mungkin lah berkehendakkan awak minah..
          tapi jantan pasti ramai…
          elok lah tu ya..
          awak kikis jantan..
          jantan kikis pula maruah awak..
          patut lah awak ni sokong sangat fasha..
          sespesis rupanya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      cantek pe wallpaper dia…cuma kau tu yg kampong asek tuggukn ayam masok reban je………bab tu tk tau pe2… mengata pandai!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bb says:

        bab ni aku sokong ko minah.cantik ape wall paper dia.nmpk best jer saloon dia.n awk tak dpt beza ke kaler bunga taik ayam?bukan purple.hehehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          betol tu kaler wallpaper dia nampak cool je nampak redup…..dn nyaman…………

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. what the? says:

    salon dia nampak cantik je, mungkin sebab pakai duit sendiri tu yg bajet takda nak upah eric, maklumlah kalau upah eric nantikan orang ingat bukan duit dia, apapun, harga servis salon ini lebih kurang macam salon pro lain, mungkin dia buat kajian harga dengan salon lain baru boleh tetapkan harga, sebab itu murah, saya pun pergi juga salon pro, murah aje bayarannya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ginger says:

      anyway let me get ur fact right ya dear? i keje kat wangsa link, mmg i biasa sgt la area tu salu g maybank, kk mart, actually sebelum fasha beli kedai tu, kedai tu memang dah ada wujud tapi owner lain, its a kedai salon juga, wallpaper purple tu dah ada pun digunakan oleh previous owner before fasha beli and konsep sama, kerusi untuk buat treatment tu menghadap dinding bunga purple tu, cermin dilekatkan kat bunga purple, credit on deco must go to the previous owner even not 100% cos fasha may add up something else, but for me major deco should be credited to previous owner and not fasha, senang cakap fasha beli kedai tu cuci kaki je on deco, and for some readon yg i tak tahu kenapa previous salon tu tutup maybe bankrap cos mmg kurang customer, very slow that area for salon or spa kinda shop not long ago, nowadays tak tahu mcm mana market, and fasha mmg dpt advantage la beli, sebab kedai tu dah lawa

      and untuk price or bayaran service soo true mmg fasha have to have a good strategies, haha, mahal ke murah mmg penting to determine whether she can do it or not at that location, cos ive seen many spa, beauty salon, hair salon mcm2 brand yg famous yang baru nak bertapak sekalipun dekat area tu mmg tak bertahan lama, wangsa maju ni area golongan yang moderate, bukan golongan yang income terlalu tinggi, i bet you kalau fasha tak manage betul2 she could end up nothing, maybe boleh berjaya sebab fasha is a celeb ada tarikan utk dtg and such, till then good luck fasha.

      this is not personal, most likely can say some observation done for particular business and area =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Nonanina says:

        dats right ginger… spa business and alike are 2 common nowadays.. any mak datin or puan sri can invest into tis business, but its how u manage yg penting. n dats why noorkumalasari pernah berniaga n at last it end up like dat… x tau apa citer business dia lepas 2… most probably, org yg pegi salon fasya nie cume nk tgk fasya dari dekat aje… anyway, gud luck in yr business…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ginger says:

          anyway ramai celebs venture into businesses, kalau kat area wangsa link je ada amy seach punya restoran, zahid af (but recently closing down, anyway mmg ketara gila takde business for his restaurant, tunggu masa je nak tutup kedai, too bad) and now fasha, so i really hope she’ll learn from others and manage her business well =)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Anum Soraya says:

    hair salon and beauty?
    or hair and beauty salon?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. hahaha says:

    rezeki tuhan masih bagi walau banyak dosa.bersyukurlah dgn bertekad tak mau kacau suami orang lg,ok fasha.good luck!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. MisstauruS...MisspocO says:

    ok la tu wat bisnes… moga sukses…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. uzbek says:

    ada iras2 aleeza kassim n ziana zain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. anum says:

    i like fasha.. go fasha go…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. amy lara says:

    harga ok boleh tahan… aku nk gi wat rambut jerk… kalo pasah sandal ader pun dulik ahh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. shiro says:

    mcm cengkung sket muka..anyway npe mkin cantik pula..photoshop ke hape?Haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Miza says:

    takper la, dia tau ramai tak minat dia better dia usaha untuk cari duit lain, macam L.O selain DJ ada bisnes nasi ayam..sementara masih ada yang minat bleh guna nama untuk naikkan bisnes sket..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. bucutt says:

    wlaw dia jahat.teruk,semua bagai la pangai….dia ptut bsyukur..dia sorang yg cukup cantik…alangkah bgus kalau dia seorang yg sopan santun,jga adat dan pakai..selalu buat kebaikan…mest terlalu indah insan yg bernama fasha sandha..kau begitu cntik….tpi syg…tlajak prahu boleh la d undur……………………….
    apepom…smoga bjaya dgn bisnes…amin!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. pah bedah yooooo says:

    fasha cantek..aku x penah miss tgk samson dilaila tv3..best….
    tahniah and all the best 4 ur bisnes…
    wlaupun mcm2 gosip yg melanda tp u ttp maintain..
    i likessss..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. b0m b0m p0w says:

    cantek tp nampak kurus kn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Wak Kertopo says:

    Tahniah Fasha Sanda !
    Walaupun kau telah kecewa nak kawin dengan Jejai, aku harap kau tabah. Teruskan kehidupan glamour ini.
    Bintang dan peluang bagimu terus bersinar dgn terang.
    Selagi ada peluang, gunakan sebaik2 untuk kemewahan asal tidak melanggar batas2 agama dan sosial.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. zaia says:

    tahniah..
    semakin cntik dn brseri2 fasha skg..mgkin ht dn fikiran dh tk serabut sgt dh kot..mulakn hidup yg baru..semoga berjaya~!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. My Girl says:

    Ala tak payah gado2 joyah… klu salon tu dari punca rezeki yang halal, berkat la nanti perniagaan dia. Klu dr sumber yg @#@##…lingkup la salon tu tak lama lagi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hani says:

      ala.. tak semesti. ada je bisnes dr duit haram tapi laku siap boleh buat branch2 lg. wish her success sudahla

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. jue_loffa says:

    caya ah fasha…. rase nk g se kt salon dye…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Tahniah Fasha. Semoga dimurahkan lg rezeki dihari2 mendtg. Insya Allah saya pun nk ke saloon fasha. Hari tu pi tapi x jumpa lg.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      wlupun aku x minat kat fasha tp aku sokong gakla bisnes dia tu… org Melayu wat bisnes ni tetap AKU SOKONG…!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. MisstauruS...MisspocO says:

    farisha sandha… tak bek kata org pelacur atasan… ko ade bukti ker nk kata camtu… lgpun fasha sandha ade sakitkan ati ko ker…ker ko dah dikecewakan oleh si jejai tu…

    ohya, kalau ye pon ko tak minat kat fasha sandha tp tolong la tukar nick ko tu…kan da iras2 nama fasha sandha gak tu… x paham la aku… manusia…manusia…

    haahh… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yanie hakim says:

      btl3… enth apa2 farisha ni.. ska hti dia sj kta org mcm2 kn.. sdar farisha adoyaii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        poco, btl tu… xpaham aku gan farisha ni la… bkn main lg tuduh org smp tahap mcm tu…

        xpa lah papepun aku doakan yg baik2 jer wt farisha, Amin…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omei says:

          ahaks..kelako baco komen farisha tue..(ntah2 dia ND..gimik jek lbey..kekeke)
          agak nye BOYPREN dia minat gler kot kat FS nie..tak pun dia ada masalah jiwa sb tak dpt jd cm FS..hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          omei, sy pun fikir bnda yg same.agaknya bf dia minat sgt kat fasha kut…sbb tu name dia nak2 mcm fasha sandha.jahat tol mulot dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. razd says:

    kalu tgok tul2 kan cantik jugak dier nie huhuhuhuuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ef..bee..ai says:

      dah ku kate, fazura many many many times cantik dan manislah……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hani says:

      mmngla dia cantik. tak dpt dinafikan. walau aku tak suka perangai rampas laki org, tapi aku tak boleh nafikan yg dia cantik. benda dah nyata, kita mengaku je lah. dah mmng Tuhan cipta dia cantik. ini jugak bukti yg wanita melayu pun cantik. true malay beauty (dh jgn nk lecture psl perangai cantik plak. ye, faham, prangai dia yg lepas tu tak cantik. aku tgh ckp psl fizikal beauty skarang ni)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. promulgate says:

    Dah macam DRR ROZMEY dah aku tengok salon pasha nie. taruk gmba sendiri bebesar. naseb lawa. lawa ke? kihkihkih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ira says:

    aku percaya dia bukak salon ni guna duit sendiri..boleh tengok brape banyak dia berlakon,buat iklan lg..lain ND dah cerai pun harapkan mak bapak jejai je…guna anak lak tu..tengok jelah lakonan dia yg x seberapa tuh..at least sifasha x mcm artis lain kawin ngan datuk nk kaya dengan singkat..dulu aq pun tak brape ske sgt ngan fasha ni..tp bila tgk dia cool & buat hal sendiri..tak kacau org…aq dh jd peminat setia dia skg ni..harapan aq moga dia kan berubah menjd lebih baik amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rid says:

      taula kau minat fasha. tp tak baik kata gitu pada ND. dia tu bekas isteri jejai. bukannya bekas awek. dlm islam pun, mmng bekas suami wajib bayar nafkah anak zuriat dia sendiri. kalau jejai atau family dia nak bagi hadiah apa2 ke, tu hak mereka. bukannya ND pegi mintak2 ke apa mcm fs tu. tang kawin org kaya, si jejai tu yang nak kawin ND kan? bukannya ND yg pegi mintak jejai kawin dia.. salah ke ND nak terima lamaran org? tak semua perempuan jenis terhegeh pegi carik lelaki mintak lelaki tu kawin dia. think positivela

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. ef..bee..ai says:

    bole tak mas rizal pergi kedai pasha. dapat free hair cut tak?
    cuci 1 kepala 1 percuma…aw…wa..aw…….!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. takdo namo says:

    Den nak nasihat kan si pasha saman fitnah yo kek budak farisha sandha ni. dio ingat malaysia ni takdo law agak eh.. Bg den, tahap kestabilan mental si farisha ni samo tarap dgn org gilo yg kito tak bole nak buek apo da… uish, kalau la ekau kono saman kan si farisha sandha… duit monang saman tu pasha bole buek modal bukak satu lagi saloon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omei says:

      setuju!!!! chayok2x!!!
      sewel dah budok tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jun says:

      mmngla tak patut si farisha tu komen gitu. tp tak payahla kata dia tu sewel tahap gila. tak semua org blh terima prangai fasha tu. lainla kalau kau boleh terima bila suami digoda orang, pastu cinta rampasan tu dicanang2 pulak. harap tak jadi kat ko la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • omei says:

        ko tak bace komen kt atas ker? dia sesuka pgil sundal..pelacur..jalang..tue baik ka? aku kata sewel jek..ko yg tambah tahap GILA.. kalu suma org tak leh terima perangai fasha tue ko ingat org len kat cni leh terima perangai farisha tue ke? yg ko terlebih emo psal rampas merampas ni pe kes beb?…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Maia says:

      Xpelah.. Biar je dia tu… Tunggu je balasan dr Tuhan.. X ke mana…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. non says:

    tahniah fasha! ko dah x tersandar lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. PINK says:

    poyolah ko..nk muntah siak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. shark says:

    haha nampak kurus ja fasha tp tap mantap yg kmu ni sakit ht apasal ngok btl langgar krg br tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. addy says:

    oh, dekat dgn kedai makan tu ek? kedai makan orange klu tak silap… klu betul… eh, selalu lalu depan tp tak perasan. hahaha… :P
    slmt maju jaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovely says:

      Kedai Chinta atas restoren bedok
      Pernah mkn restoren bedok memang bedok pun
      x sedap langsung

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Android says:

    fasha mmg jelita. dari dulu adores kecantikan dan disiplin diri dia. Cuma x suke dengar hal sosial dia. Apepun semoga fasha berjaya dgn salon chinta ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Android says:

      owh mak fasha dah bertudung sempurna. alhamdulilah, supaya perubahan mak cik dpt bawak anak mak cik ke jln yg lurus, no bengkok2..heh~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aloha says:

    CONGRATS fasha…
    smoga success :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. dimple k.f.s says:

    CONGRATZ FASHA:)
    BTW I ADORE UR HAIR..
    BEAUTIFUL :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. me says:

    yela si farisha sandha tu, cakap sukahati mak bapak die jer..kalau ye pon si cantek fasha tu nak kikis duit jejai, tapi die pakai duit tu utk tujuan yg baik..buka saloon lg tuuuu.. bukan nyer buka club ke ape ke… mungkin si farisha sandha ni ND kot..tu pasal sakit hati sgt kat si cantek manis fasha ni.. tak pon, saudara mara si ND dia ni.. sbab sampai skrg si ND tu masih tak puas hati dgn si cantek fasha and slalu buat cerita yg bukan2 pasal si cantek fasha.. bertobatlah ND, pasal tu kot jejai tak tahan hidup dgn awak.. wakakakaka. kantoi sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. aku suka fasha says:

    chaiyok2 fasha sandha..love u so much..xpenah nk amik port pun ko nk wtpe.tu hal ko.jnji ko lawa dan blakon best,i support..nk g salon sbb nk jmpe fasha je boleh?? i botak la..xleh nk buat rmbut.hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Black Dalia says:

    Eh..member aku pernah citer dia slalu lepak club tmpat FS slalu lepak..me,ber aku ckp FS ni kalo nk brkawan ngn jantan mesti nk tngkap jantan yg kayo2…mesti pangkat datuk2…so xde masalah la kalo dia nk buka salon ni..kalo da buruk prangai tu tetap buruk gak la..kalo perampas tu da tetap la perampas namanye…bagi aku lakonan dia xde la bagus pun..suara mcm itik kuar petang jew…sorry..aku memang xminat lakonan dia..lembik gile..n membosankan..bagi aku lakonan dia tak smpai ke hati ni n xbagus mana pun..lakonan dia trserlah kin sbb kelembutan yg dia buat2 tuh..ceh!!….hipokrit!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. fishu sindhu says:

    tahniah kakaQ fasha sandha, disebabkan nama kita hampir sama, saya minat giler dengan kakaQ sebab jelita, berani dan berkeyakinan tinggi . saya sokong kakaQ,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Bull says:

    Based on Ken Blanchard’s Situational Approach, the most important is now..So for now, I would say, “Congratulation Fasha..!”

    Perkara lain yang remeh temeh menyusahkan pemikiran patut tolak tepi sebab tak penting.. Cerita peribadi patut diasingkan dengan profesionalism..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. HAMBA ALLAH says:

    YA ALLAH…TURUNKANLAH BALA PADA ORANG YG MNABUR FITNAH INI JIKA INI YANG BOLEH M’BUAT MEREKA INSAF… (ESPECIALLY FARISHA SANDHA)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • farisha sandha says:

      siapa menabur fitnah?
      awak saja tak dapat nak terima penipuan yang dia lakukan…
      penipu dengan lakona palsu dia saja…
      dasar propa lebih..
      bala tu patut diturunkan pada fasha sandha…
      kerana dah banyak kejahatan yang dia telah lakukan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. abarage says:

    Tahniah fasha..i harap bisnes tu berjalan dgn baik.love fasha sandha.fasha ni mmg tabah n kuat bekerja org nya…Go Fasha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. ermmm says:

    alaa…price list die murah pun sbb tu promotion price jer..lepas abis promotion kompom mahal la jugak…hahhaha korg dah kene tipu la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. fafafa says:

    lupakan jejai..
    fokus ngn salon lagy bagus..
    lagy 1, tunaikan janji yg fasha tanak pakai seksi2 utk taon 2011 nie.. all the best..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. fasha sandha says:

    salam sume.

    berkat usaha i, dpt gk buka salon ni, doakn bisnes i maju yek..
    tq sume :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Dublin says:

    I LOVE THE PURPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE…..MY FAVOURITE COLOURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. garfield says:

    tahniah .. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. miszLyssa says:

    GO FASHAAA…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. me says:

    Fasha sanda is the best!!! pedulikan apa org nak kata/kutuk.. yg penting hidup kita maju ke depan n kita success! utk family and utk masa depan kita.. makin kita layan org BODOH, kita pun akan bodoh juga..buang masa jer lain org mcm tu..yg penting kita ikhlas and jujur, berkat pun akan melimpah ruah..dorang tak nampak, tapi ingat, TUHAN nampak apa yg kita buat… GOD always with u fasha, GOD BLESS!!
    i love u fasha sandha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. erisaamieza says:

    woww tak sangka kawan aku liza dak IKBN kerja dengan fasha ape pun taniah bukak biz nye fasha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Kurus says:

    tahniah pasha….
    kalo nk org audit akaun.. panggil haku..hik hik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. DaringAbis says:

    tak peliklah kalau si fasha ni buka salon rambutke, restoranke, spa ke, sbb dia mmg lebat duit, job xpenah xmasuk, byk org amek dia berlakon, so mestila duit byk….lenla artis xbyk job, itu lehla kata org sponser

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0