Written by AbangNara | August 29th, 2011

Yeahh ~~ Comelnya gambar anak perempuan Elyana yang telah selamat dilahirkan pada 27 Ogos pada jam 6.45 petang. Nampaknya Elyana dan suami akan beraya dengan kehadiran cahaya mata yang confirm akan menyerikan lagi raya mereka berdua.

gambar anak elyana

Buat masa ini, nama anak Elyana masih belum diberikan lagi. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Elyana atas kehadiran puteri yang dinanti ini. Semoga raya kali ini lebih bermakna dengan kehadiran anak yang dinanti-nanti ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (TAHNIAH)Elyana Selamat Lahirkan Anak Perempuan

  1. pic says:

    come n tembam..geram nya pipi dia

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  2. kechik says:

    tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  3. myssmie says:

    comelnyeeeee…….!
    p/s : selamat hari raya semua =)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  4. mygirl says:

    tahniah….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. Terlanjur says:

    cutenya….

    bilalah nak dapat baby jugak nie…. :)

    tahniah :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  6. tup2 dah dpat baby….

    comel lote….

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  7. namonamoki says:

    tahniahh.. baby raye+merdeka.
    selamat hari rayaa :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. topiJerami90 says:

    kiutnya..
    xtahu plak dia dah nikah nie..
    tahu2 dah ada anak.
    .tahniah..
    semoga adidil fitri semaikin meriah dengan jehadiran anak nie serta suami yang tercinta

    1)[ video Pilihan ] 2 kelab Manchester belasah 2 kel…
    2)[ Hiburan ] Brad Pitt selamatkan pelakon tambahan
    3)[ Semasa ]Barisan Pertahanan Islam (FPI) Bantah Fi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  9. topiJerami90 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
  10. Tengku Zulaikha says:

    ya allah !! comelnya lah…geram aku tgk…
    rasa macam nak picit2 je pipi die tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. toblerone says:

    tahniah.:)..elyana junior..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. nurul iman says:

    comeynye..bilalah Allah nak bagi rezeki kt saya pulak..dah lama nunggu =(

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  13. etsuk0 says:

    tahniah2 . Cumel sgt . Hehe . Sm0ga+mnjd parents yg tebaek t0k sicumel neh . Amin !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. sweet says:

    congrats elyana!! slamat juga mlahirkan baby yg comel..boley la collect bnyk duet raya tahon nie..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. guest says:

    cinta sumayyah nm dier

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. inne says:

    comelnye…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  17. Rizman says:

    Nama baby ni cinta sumayyah..lahir di hospital swasta di shah alam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. HoneyDQ - KL says:

    TAHNIAH.. semoga bertambah bahagia dgn kehadiran cahaya mata..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0