Written by AbangNara | August 29th, 2011

Yeahh ~~ Comelnya gambar anak perempuan Elyana yang telah selamat dilahirkan pada 27 Ogos pada jam 6.45 petang. Nampaknya Elyana dan suami akan beraya dengan kehadiran cahaya mata yang confirm akan menyerikan lagi raya mereka berdua.

gambar anak elyana

Buat masa ini, nama anak Elyana masih belum diberikan lagi. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Elyana atas kehadiran puteri yang dinanti ini. Semoga raya kali ini lebih bermakna dengan kehadiran anak yang dinanti-nanti ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (TAHNIAH)Elyana Selamat Lahirkan Anak Perempuan

  1. pic says:

    come n tembam..geram nya pipi dia

    0
    0
  2. kechik says:

    tahniah..

    0
    0
  3. myssmie says:

    comelnyeeeee…….!
    p/s : selamat hari raya semua =)

    0
    0
  4. mygirl says:

    tahniah….

    0
    0
  5. Terlanjur says:

    cutenya….

    bilalah nak dapat baby jugak nie…. :)

    tahniah :)

    0
    0
  6. tup2 dah dpat baby….

    comel lote….

    tahniah

    0
    0
  7. namonamoki says:

    tahniahh.. baby raye+merdeka.
    selamat hari rayaa :)

    0
    0
  8. topiJerami90 says:

    kiutnya..
    xtahu plak dia dah nikah nie..
    tahu2 dah ada anak.
    .tahniah..
    semoga adidil fitri semaikin meriah dengan jehadiran anak nie serta suami yang tercinta

    1)[ video Pilihan ] 2 kelab Manchester belasah 2 kel…
    2)[ Hiburan ] Brad Pitt selamatkan pelakon tambahan
    3)[ Semasa ]Barisan Pertahanan Islam (FPI) Bantah Fi…

    0
    0
  9. topiJerami90 says:

    kiutnya..
    xtahu plak dia dah nikah nie..
    tahu2 dah ada anak.
    .tahniah..
    semoga adidil fitri semaikin meriah dengan jehadiran anak nie serta suami yang tercinta

    0
    0
  10. Tengku Zulaikha says:

    ya allah !! comelnya lah…geram aku tgk…
    rasa macam nak picit2 je pipi die tuh…

    0
    0
  11. toblerone says:

    tahniah.:)..elyana junior..

    0
    0
  12. nurul iman says:

    comeynye..bilalah Allah nak bagi rezeki kt saya pulak..dah lama nunggu =(

    0
    0
  13. etsuk0 says:

    tahniah2 . Cumel sgt . Hehe . Sm0ga+mnjd parents yg tebaek t0k sicumel neh . Amin !

    0
    0
  14. sweet says:

    congrats elyana!! slamat juga mlahirkan baby yg comel..boley la collect bnyk duet raya tahon nie..hihi

    0
    0
  15. guest says:

    cinta sumayyah nm dier

    0
    0
  16. inne says:

    comelnye…..

    0
    0
  17. Rizman says:

    Nama baby ni cinta sumayyah..lahir di hospital swasta di shah alam..

    0
    0
  18. HoneyDQ - KL says:

    TAHNIAH.. semoga bertambah bahagia dgn kehadiran cahaya mata..

    0
    0