Written by AbangNara | July 12th, 2011

ekin mengandung

Setelah keguguran dua kali, Ekin telah disahkan mengandung 7 minggu kali ini. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ekin dan Mawi. Sama-samalah kita doakan agar kandungan Ekin sihat sejahtera. Kepada Mawi, sila jaga Ekin elok-elok ye. Congrats sekali lagi kepada anda berdua.

P.S: Alhamdulillah isteri Abang Nara pun dah mengandung. Doakan kandungan kami sihat sejahtera. Thanks ~~

55 responses to (TAHNIAH)Ekin Mengandung 7 Minggu, Doakan Mereka Berdua

  1. =) says:

    Abg Nara? wah..pantas! congrats! to Ekin n Mawi..congrats too..

    0

    0
  2. cibiusagi78 says:

    tahniah mawi

    0

    0
    • rose elena says:

      congrats both of you..
      moga dapat anak tu muka cam ekin..kalu ikut mawi x hemsem..hahhaha

      p:s..abg nara nak gak promote bini dia dah ngandong..

      0

      0
  3. blacktie says:

    oh. tahniah.. berjaya akhirnya.. tp abe nara hebak lagi.. kakakakkaa

    0

    0
  4. blacktie says:

    apa da tadi nye komen tak kuar.. ulang tayang lagi..

    oh tahniah.. berjaya juga akhirnya..tapi abe nara hebak lagi.. kakakakka

    0

    0
  5. blackberry00 says:

    sama due kot ngn Mrs Nara….

    btw, congrates to both ekin & mawi..

    pls take a very gud care, ya….

    to you too, Naz & Lin….

    :)

    0

    0
  6. eija says:

    Tahniah Abg Nara….kedua ytk Mawi…Hebatlah Abg Nara..fuyyo

    0

    0
  7. blackberry00 says:

    tahniah mawi & ekin…..sharp shooter kali nie, ek….

    do take care ya….

    sama due ngn Mrs Nara kot..???

    to you too, Naz & Lin….congrates!!!

    0

    0
  8. Reader says:

    CONGRATULATIONS to: Abg Nara & Mawi :D

    Happy sgt2….

    FYI: we also expecting :) Alhamdulillah…

    Sama2 lh kita doa agar semuanya dalam lindungan Allah…Amin

    0

    0
  9. nur says:

    abg nara,,kandungan kami ke kandungan wife abg nara? heheehehe..

    0

    0
  10. sue says:

    Wah!..Tahniah abg nara…Alhamdulillah..(^_^)

    0

    0
  11. hanys says:

    TAHNIAH abg nara!! nnt upload lah gambar kak nara bila perot dah betol2 ‘nampak’.. :D

    0

    0
  12. fina fento says:

    eh dah preggie? rasa mcm baru je lagi abg nara ngn kak nara kawen.
    apa pun..tahniah yeeee :D:D

    0

    0
  13. Amier says:

    Taniah!! Walaupun aku tak pernah meminati suara kamu Mawi, sebab suara aku bila tarik lagu Seroja lebih sedap dari kamu hampir-hampir dapat menandingi Jamal Abdillah.Sorry, kalau ingat aku perasan lebih dan tak suka komen aku ni tapi nak buat mcmana itu dah hakikat.

    0

    0
  14. ^^ says:

    bunting pelamin ke abang nara
    kikiki
    tahniah abang nara ngan mawi

    0

    0
  15. mummy honey says:

    Alhamdulillah & tahniah buat Mawi & BNara….
    Saya doakan semoga kandungan kalian sihat & selamat hendaknya….. Amin…..

    0

    0
  16. kid says:

    akhirnya… berjaya juga… hope kali ni jaga betul2 yea.. pastu bang nara follow.. :)
    Blogger PR4 Bongkar Tips Earning Nuffnang!!!

    0

    0
  17. MemBesar says:

    Bak Entri Nara yg lepas, Nara memang jantan. Tahniah…

    0

    0
  18. gyulee gyuri says:

    ok….tahniah..kepada BN jaga lah setiap perbuatan anda tu ye…tak payah dah nak gosip2 sgt…post cerita yang elok sudah….

    0

    0
    • YNyn says:

      btul tu gyulee gyuri…
      abg nara bhati-hati ngan setiap tulisan pas ni. jgn slalu kondem org and jgn suka sngt bergosip wlpun BN ni blog gosip. org kata,..apa yg parents buat masa ibu mengandung, turun kat anak. x psl2 bapa bloger anak mulut murai.

      0

      0
      • lalala... says:

        betul tuh gyulee gyuri…jgn asyik nk post citer x senonoh org jer…kene extra careful..k a.Nara?
        kitorg doakan baby a.Nara sentiasa sihat dn slmt…

        to mawi n ekin..AT LAST kan…alhamdulillah…jg ar kandungan tuh elok2..

        all the best to BOTH of u…(NARA N MAWI..)

        0

        0
  19. zuan says:

    tahniah mawi.. tahniah abng nara :D

    0

    0
  20. mia says:

    tahniah mawi n ekin..
    tahniah jgk utk mr. n mrs. nara…
    cepat, tepat n efisyen..hehehe..
    bila tah nara kawen?bkn baru sgt ke??

    0

    0
  21. BumbleBee says:

    alhamdulillah…semoga selamat semuanya.Amin
    dah dua kali keguguran tu..utk kali ni bwk2 lah extreme sket menjaganyer cth lepak atas katil ajer smpai cecah 3bulan ke atas…

    p/s: congrates Nara.. dh terbukti kejantanan

    0

    0
  22. Chipcoklat says:

    Abg Nara mmg hebat,,info cepat btul..hehehe.. tahniah kepada Mawi.. anak laki ke perempuan tu agaknya..

    0

    0
  23. pin2 says:

    woii..Nara…terer hang..tahniah..tahniah…

    0

    0
  24. kaki_g0ssip says:

    tahniah nara & mawi. jd la parents yg b’guna & contoh kpd anak2 ye :>

    0

    0
  25. aunty says:

    Tahniah buat Mawi dan abg Nara….

    0

    0
  26. fyna says:

    congrats mawi dan ekin.
    untuk abang nara jugak.

    ;)

    0

    0
  27. dayang says:

    ~apa2pun ct nurhaliza lah juga MERUNTUN JIWA bila baca artikel ni coz dia belum pregnant2 lagi….
    aduhai mawi tahniah..
    abang nara jantan seayhhhhhhh!!!!!
    hihihihii

    0

    0
    • haha says:

      takpe.kalo datuk K takleh..aku leh ngandungkan siti.muahahahahahahahaa

      0

      0
    • dayang senandung says:

      kau ni dayang, suka sgt ke org lain xdpt anak? kau tu nnt yakin ke ade anak? bodoh korang ni!

      0

      0
  28. basshunter says:

    tahniah…akhirnya………..
    uiks..nara pon?? pergh..sungguh cpt..tahniah

    0

    0
  29. what the? says:

    kena banyak berehat bagi yang pernah keguguran kerana rahim tak kuat.

    ps: tahniah buat mawi dan awak nara.

    0

    0
  30. huhu says:

    abg nara hebat sungguh bkn ke bru g kawen da lekat..hahaha akhirnya mawi ade rezeki

    0

    0
  31. sayangselasih says:

    Congrats!!..sekurang-kurangnya da gak citer pasal si Mawi ni..brulah org bukak mata blik…tulah org kita bila dh tak popular dh tak sokong…

    0

    0
  32. mail lambong says:

    tahniah wat mawi n abg nara jugek!!

    0

    0
  33. atieku says:

    nnt abg nara ngn mawi leh r berbesan.. :)
    huhu…

    0

    0
  34. effarieza johari says:

    wah abang nara..pntasnya..huhuhu..tahniah!

    0

    0
  35. LOL says:

    tahniah mawi n bang nara :)

    0

    0
  36. tahniah pasangan mawi…harap kali nie berhasil

    0

    0
  37. slumber dek says:

    Alhamdulillah & tahniah to both of them.
    Last but not least congratz to bro nara & wife too
    Meriahlah raya uolls tahun depan ahaks!!!

    0

    0
  38. y[o]n says:

    congrats all 4 of you!!! hebak abe nara. baghu nikoh smeta lekak teghuh. oghe kato buting pelamin. hihihi

    0

    0
  39. mrs.sheikh says:

    wah.. abg nara pun nak jadi papa…huhuhu cepatnyeee.. rasa cam baru je .. bunting pelaminn.. aminnn..tahniah

    0

    0
  40. didi says:

    cepatnya bini nara petnan mcm br ja kawen…bikin kontroversi plak haha,,nmpk sgt nara glojoh pancut

    0

    0
  41. Pening liplip says:

    aku teringat masa si BN letak entri pasal, BERAPA LAMA AGAKNYE PERKAHWINAN MAWI N EKIN BOLE BERTAHAN..sekrang ni, kite tukar plak…BERAPA LAMA AGAKNYA PERKAHWINAN NARA N BINI DIE BOLE BERTAHAN…si nara ni dulu men letak je post bukan2, mcm xpiki die akan kawen…
    aku rs 2 tahun je si nara ni…

    0

    0
    • kuikuikui says:

      hahahaha..lu mg siot…tp, salah si budak perasan korea ni jugak..die kn suke post entries yg bukan2..gosip la konon, padahal cedok dr mediamalaya…aku baek cikit..aku bg 2 tahun setengah

      0

      0
  42. ain says:

    congrats mr &mrs nara!!! (walaupun entri ni utk mawi n ekin)

    0

    0
  43. jijah says:

    biso abe nara..sero bru jh baru nikoh..ngandung doh,,tahniah deh..anda berjaya..

    0

    0
  44. Curuz Slim Vogue says:

    abang nara da nk dapek anok??
    wowww…. syukur alhamdulillah
    ni musti dua laki binik amalkan
    jamu mustika ratu

    0

    0