Written by AbangNara | November 17th, 2011

Dah lama tak dengar berita tentang Daphne Iking. Rasanya semua tahu yang Daphne Iking mengandung dan sebentar tadi Daphne telah mengumumkan yang dia telah selamat melahirkan Iman Daniella Iking Azmi. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Daphne Iking dan suami. Semoga dengan kehadiran cahaya mata baru ini akan menceriakan lagi keluarga anda.

gambar nama anak daphne iking

Nanti Abang Nara updatekan gambar bayi Daphne Iking tapi untuk sementara waktu, sila follow Twitter Daphne Iking dan ucapkan tahniah kepadanya sekarang jugak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to (TAHNIAH)Daphne Iking Selamat Lahirkan Iman Daniella Iking Azmi

  1. lolz says:

    alhamdulilah.. abg nara takde gambar anak daphne iking ni ke ? nak tgk mesti cute :D

    0

    0
  2. ombak^jahat says:

    tahniah… :)

    0

    0
  3. shahputra says:

    ????????

    0

    0
  4. Reena says:

    Alhamdulillah..pix please…tengs..

    0

    0
  5. ana says:

    tahniah….xde pic ka?

    0

    0
  6. kak dee says:

    Tahniah, anak yg pertama tu muslim jugak ke…maaf bertanya?….

    0

    0
    • Lols says:

      insyaAllah muslim jugak kut.. dah bapak pon tak tau saper, so ikut la mak dier kembali ke Islam. Harap suami baru ni dapat membimbing isteri dan anak2 betul2

      0

      0
  7. Bawang Bakong says:

    bg lah pic satu baby tuh nak tgk jgk..mesti kiut miut cm mak dia kan haha

    0

    0
  8. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Azmi, Daniella, Iking, Iman, Lahirkan, SELAMAT, […]

    0

    0
  9. bunga says:

    pakcik nara. nh video dapne dpt baby. sweet sgt video nh ;)
    selamat melihat

    0

    0
  10. Happy says:

    Wahhh..baby girl lagi..bestnyaa..

    0

    0
  11. cahaya7 says:

    daphne dh lame bersalin… mase hari raya aidilfitri hari tu… sy jumpe ye kt klia dgn baby bru ye…

    0

    0