Written by AbangNara | May 30th, 2010

datin camelia kahwin lagi

Tahniah buat Camelia yang kini sudah pun bergelar isteri kepada seorang Datuk. Sekarang semua orang kena panggil Camelia dengan nama Datin Camelia. Mengikut Mstar, Datin Camelia sekarang menetap di Bangkok bersama suami tercinta. Identiti suami Datin Camelia masih tidak diketahui sehingga sekarang. Tapi yangp pastinya bukan Wira Tun Daim Zainuddin, anak Tun Daim.

Tahniah buat Datin Camelia walaupun kahwin senyap-senyap. Mungkin dah bosan dengan publisiti kot. So itu yang Datin amik langkah pergi menetap kat Bangkok terus. Orang Thailand kan tak kenal dia. Harap-harap selamat daripada rusuhan baju merah kat Bangkok sana.

Tahniah sekali lagi dari kami kepada Datin Camelia atas perkahwinan baru beliau.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (TAHNIAH)Camelia Dah Kahwin Lagi Dan Sudah Ada Pangkat Datin

  1. Zulhelmy says:

    first?

    0
    0
  2. Zulhelmy says:

    wah.. terharunyer… dpt jd org first…

    0
    0
  3. afnie says:

    camelia dah ke2…aku ni 1st pun blom lg…sape la nak kat aku ni…

    0
    0
  4. Boraq Love Amy says:

    TAHNIAH..

    0
    0
  5. kyo_9 says:

    banyak2 negara, Thailand gak dia pilih.. ;)

    0
    0
  6. anak says:

    dah tue tempat yg dia berkenan. nat wat cam mana, ekk

    0
    0
  7. Zaza Muhammad says:

    klu betul Tahniah le….
    dok Thailand? tak takut ke?

    0
    0
  8. Miss_hujaN says:

    Dah kawen upe nye..Tahniah le..Moga2x cepat2 la dpt baby ..


    Sent on a phone using T9space.com

    0
    0
  9. anne says:

    waa..da kawin …melodi kne sergah nih..samada btol or just gosip..apepown congratz…x cilap aku die bercinta ngn henry kn?

    0
    0
    • kr0l says:

      dia duk kawasan elit kot wei …… mcm beverly hills kat hollywood tuh …wakaka

      0
      0
  10. Tahniah! Semoga jodoh kali ini berkekalan hingga ke akhir hayat…

    0
    0
  11. Nia says:

    oh,..tahniah buat Datin Camelia.

    0
    0
  12. Tahniah buat Kamelia…harap2 bahagia dgn suami baru

    0
    0
  13. Wah…tahniahla buat camelia…harap2 lps kawin ni attitude makin elokla…kurangkan sosial…lebihkan menjaga suami…hehe

    0
    0
  14. kaWan says:

    bagus3… :)

    0
    0
  15. rahsia hebat says:

    dah jadi datin lani..tahniah2….

    0
    0
  16. cun says:

    ape yang pasti dah jadi datin pon, habit berclubbing tak kan nak tinggal ye tak?…Minah clubbing btol..

    0
    0
  17. SIOT says:

    BAGUS LE GITU DAH JADI DATIN KAHWIN PUN SENYAP2 JE X KECOH SATU MALAYA. DENGAR DATIN NAK BERHENTI MENYANYI. TAHNIAH BAGUS LA KALAU CAM GITU. BARU BETUL2 DATIN.

    0
    0
  18. […] Hati Suaminya Yang Bergelar Dato’ShareMungkin sebab pose gambar-gambar ini yang menyebabkan Dato XXX tergoda dan terus menikahi Camelia. Kalau kami pun pun confirm tergoda jiwa dan raga. Memang pose yang cantik, menarik dan menawan […]

    0
    0
  19. winter_gurl says:

    CONGRAT , SHE IS REALLY PRETTY
    WANITA ANGGUN MALAYSIA

    0
    0
  20. vvv says:

    elok ler 2…

    0
    0
  21. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  22. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  23. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0
  24. wpolscemamymocneseo says:

    What cell phone browser is this website page optimized for Internet explorer?

    0
    0
  25. ono oreo says:

    dengar baru dpt baby pun.. tahniah

    0
    0
  26. eliz_emmerry says:

    Buat ape dia nak jadi yang 2nd???if harta sendiri dah melimpah ruah…family dia kan kaya raya….so kahwin Datuk is nothing to her….

    0
    0
  27. eliz_emmerry says:

    kalau nak kutuk pun kena la selidik latar orang tu…cuba fikir..kenapa dulu camelia leh kahwin anak TYT sarawak..ingat orang biasa senang2 ke kahwin anak TYT ???sebab dia kaya dan berharta dan sedarjat…ex dia aje tak reti nak appreciated her..ngan Azah pun ada masalah. Walau apa pun i respect Camilia wp kaya dan ternama tapi tak sombong…humble..thts the reason orang tak tau dia berharta…

    0
    0