Written by AbangNara | September 26th, 2013

Bertempat di Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Shah Alam, sebentar tadi Adam AF dan Fiza Elite telah pun bergelar suami isteri dengan sekali lafaz. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua.

adam af

Selamat melayari bahtera perkahwinan buat anda berdua. Beberapa lagi gambar sekitar majlis pernikahan Adam AF dan Fiza Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar MediaHiburan dan Galaksi TV9.

adam af
adam af
adam af
adam af

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 responses to (TAHNIAH)Adam AF Sah Suami Fiza Elite Dengan Sekali Lafaz

  1. Aaron Aziza says:

    Tahniah…1st

    0

    0
    • Anti-bini Mat You says:

      Jom kita pakat2 kutuk video ni. Hantar komen n dislikes.

      0

      0
    • kamariah says:

      tahniah semoga kalian bahagia hingga akhir hayat….
      dan saling lengkap melengkapi…

      0

      0
    • Anonymous says:

      pesanan buat mempelai.. “baik2 melayari bahtera perkahwinan..; yg di dalamnya penuh ujian. bertahanlah dengan kesabaran apabila gelombang datang menduga..”

      pesanan buat adam.. “pendanglah wanita yg di takdirkn sbg isteri mu dengan pandangan cinta kerana Allah.. layani dia dengan kelembutan & bimbing dia ke jalan yg lebih baik. kau lelaki mulia yg mengangkat darjat seorang wanita bergelar ibu tunggal; menjadiknnya permaisuri agong dlm kerajaan hidup mu..”

      pesanan buat fiza.. “tumpahkan kasih sayang mu kepada lelaki yg di takdirkan sbg suami mu dengan kasih sayang kerana Allah.. hargai dia yg mengagkat darjat mu sbg wanita & isteri. kau adalah makmum, yg mencari imam terbaik utk kerajaan hidup mu. hormatilh dia sebagaimana selayaknya dia sbg suami walaupn dia lbh muda berbanding mu..”

      semoga berbahagia hingga ke jannah.. amiiiiinnn…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ada jgk yg dislike?? sakit hati dengan kata2 pesanan tu @ sakit hati dengan mempelai @ sakit jiwa?? pelik betul. orang bg pesanan baik2 n ko nk dislike. ko yg dislike ni mesti sakit otak mcm bini mat yo tu kn??

        0

        0
      • blueberry says:

        aku paling suka komen nie. shahdu jer. nk nitis air mata. tersentuh jiwa aku.

        0

        0
        • gulahati says:

          Komen poyo baik gini, ngko menitis air mata? Sila terjun lombong sekarang.

          0

          0
        • buah cerry says:

          So sweet…simple je xmcm lain2 artis yg gila glam buat wedding bagai nak rak..suka sangat tengok fiza n adam sama sepadan, anak2 fiza pn comey…
          Dimanakah jodohku…???

          0

          0
    • makcikkantinsekolahmemandu says:

      tahniah.. comel sgt anak2 fiza… xde kawan perempuan teman or duk tepi fiza… nasib baik kali kedua kalau 1st neves truk…

      0

      0
    • haroon ajizz says:

      tahniah jugk 2nd

      0

      0
    • Mat K says:

      abah kau first

      0

      0
  2. zul says:

    yes 1 ..nak hadiah

    0

    0
  3. mmmmmmmmmmmm says:

    tahniaahhh..1st..

    0

    0
  4. Olga says:

    tahniah, Fiza bukan lagi seorang janda

    0

    0
  5. Tahniah moga perkahwinan & rumahtangga mereka kekal bahagian hingga ke syurga

    0

    0
  6. manusia biasa says:

    Syukur alhamdulillah…susah nak jumpe zaman sekarang, lelaki teruna/ bujang nak kawen janda yang ada anak ni.. untung fiza..
    semoga bahagia sampai syurga.

    #sejukmata tengok perkahwinan simple cmni#

    0

    0
  7. amoi69 says:

    Tahniah … Comel ny Fiza …
    Semoga kekal Bahagia Hingga Ke Jannah … Amin

    0

    0
  8. bini matyo says:

    cantiknye fiza..masyaAllah..nk kawen cmni jgkla nti..

    0

    0
  9. Mual says:

    tahniah yer ajam ngn pijot,,abg nara,,next,,,borink la asyik kosah diaorg nie

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku lg mual bc komen ko..shooohh2 xyah mnyemak sini…
      stahu aku nara update kisah dorang bru je lg..then xbyk pun..ko saje je kn..hati busuk mmg slalu rase xpuas hati..huh!kemualan melanda diriku..

      0

      0
  10. Mizz E says:

    baarak-allaahu laka, wa baaraka ?alayka, wa jama?a baynakumaa fee khayr
    Semoga bahtera perkawinan kalian berdua kekal hingga ke hujung nyawa…. aminnnn…
    By the way, anak-anak Fiza comel dan cute….:)

    0

    0
  11. phat says:

    bang pinjam gambar tq

    0

    0
  12. cikikaka says:

    cantik + simple… suke sgt couple ni.. TAHNIAH…

    0

    0
  13. bawang merah says:

    tahniah adam & fiza.semoga bahagia selalu. sama2 mencari keredhaan Allah.

    0

    0
  14. Aleesya Haseena says:

    ikan di laut, asam di darat…
    bertemu juga di dalam kuali…

    kalau dah jodoh…
    TAHNIAH, semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…amiin… :)

    0

    0
  15. Joyah Pok Pek says:

    Tahniah, semoga kekal ke Jannah.AMIN
    Simple jek pakaian akad nikah Adam & Fiza,
    harap majlis resepsi x menjolok mata ;)

    0

    0
  16. Cinta Jenab says:

    Adammm.. ak dah lama bertudunggg… uwawaaaaaa

    0

    0
  17. miss mong says:

    tahniah..cantik sngguh fiza.baju pn longgar tk ketat2

    0

    0
  18. lihat says:

    dua2 comel :)

    0

    0
  19. atien says:

    syukur alhamdulillah.. sukanya tengok.. tahniah :)

    0

    0
  20. nurin says:

    Selamat menempuh alam rumahtangga..
    Semoga berbahagia dan kekal hingga ke syurga

    0

    0
  21. marsha londeh says:

    fiza ni tutup camtu dah mcm style wasundal pulak

    0

    0
  22. pajel says:

    alhamdulillah,tahniah…
    perempuan yg baik hanya utk lelaki yang baik…
    mungkin ni jodoh yg terbaik utk fiza..
    semoga kekal ye,,in sha Allah:)

    0

    0
  23. adnan semput says:

    tahniah adam & fiza. cantek & sederhana. x sarat & over mcm si pojiah & zhafran yg perasan wedding of the year tu!

    0

    0
  24. Aku yang Terlewat says:

    Tahniah… seperti juga jodoh Abby Abadi. Mereka yang Berubah…

    0

    0
  25. Kemek Suhaiza says:

    Ni mcm akad nikah pengikut arqam jek,, pepun tahniah yer

    0

    0
    • :Y says:

      yang betulnya macam mana pulak??

      0

      0
      • Farid Titi Kamal says:

        Yg betul nya kalo melayu pakai jer baju melayu ngan songkok hitam jer yg pompuan pakai selendang pun dah manis takyah over org arab pun tak pakai macam tu masa kawin, nak tutup sangat buat sajer majlis tertutup utk family terdekat

        0

        0
        • key Pop says:

          yg ni aku x setuju… aku rasa pakai baju macam gini lagi elok kot time nikah… x de salahnye pun.. nampak islamnya.. tak kan nikah nak pakai kot hitam pas tu pakai gaun putih kembang² ala² omputeh gitu?? apalah….

          0

          0
        • hajar says:

          biarla die yg kahwin..janji tutup aurat..kahwin dah tentu kena war2 kan lagilah artis..nt kena fitnah

          0

          0
        • adoi says:

          ooo tu ke cara yg betul?
          tapi aku rase fiza n adam x ikut cara melayu
          ikut cara islam
          pakai yg tutup aurat, pakai jubah putih, serban sunnah nabi dpt pahala insyaallah
          kalau x pakai baju melayu, songkok hitam mcm adat melayu x dosa pun
          melayu tu kaum je
          ikut guideline islam lg penting
          n dorang x jemput pun any of us yg comment kt sini, so betul la die buat tertutup ntok org terdekat
          yg pi stalk nape

          0

          0
        • Anonymous says:

          vangang!haaa kn dh dpt 1 hdiah dr aku..
          pe punye hati hancing la ko ni…over ke???????aku tgk simple je..pnutup die pun simple..xde brenda manik bgai pun…kalau ko xdpt nk pkai xyah la emo sgt kate over…mn ko tahu org arab xpkai?ooo ko wt kaji selidik eah?hahahaha..kesian dkt ko..fiza xsuruh pun ko pkaikan..xde kene mngena ngn ko pun…xkn la nk nikah pkai bj kurung je kot??cam nikah xpress dkt thai la pulak kn..xsalah pun die pkai camni..aurat pun terjaga..

          0

          0
        • Tottos says:

          Ultra melayu sungguh kau ni ya. Dorang nikah pun dengan menutup aurat, cara islam.. kau pulak tak puas hati sebab tak ikut cara melayu? ikut adat melayu semata2 dan abaikan islam tu boleh bawak ke syurga ke?

          Mentallity tahap kelas ke-3. Very the PEKIDA PERKASA. Melayu ultra totok sangat.

          0

          0
        • melayu says:

          ko nk suh dia pkai selendang je. bahlol btl.selendang xtutup aurat.ko nk tanggung dosa dia ke?suka hti dia la nk pkai apa.yg ko ssah apesal.jnji dia tutup aurat.ko hade???

          0

          0
        • Mak jemah pemalu says:

          Yg pakai tertutup cenggini ko komen xyah r gaye arab sgt..yg kawen pakai baju mcm xcukup kaen xde lak ko nak komen..tak yah r cam omputeh sgt..menda yg baik pe salahnye..adoaiiii…

          0

          0
        • fara says:

          farid titi kamil: perghhh!!! ‘bijak’nya statement!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • buah cerry says:

          FARID TITI KAMAL ko apahal lantak dia la nak pakai apa pun janji tutup aurat, nampak keislaman baju fiza pun cantik pakai jubah je xda nak ketat2 ok apa dari si pojiah 2…majlis yang simple je n yg lagi penting adam 2 boleh terima fiza n anak2 dia membela nasib ibu tunggal ko boleh buat mcm 2???

          0

          0
        • MakcikBedahTopiMerah says:

          nie yg haku marah nie,,,,,, oiiii mangkok ayon,,,,, pakai songkok tu ikot style mamak,,,,, ooooo sape pakai camnie kalo nikah kire ar-arqam lah ye,,,,, low minded punyer budak,,,,,,

          0

          0
  26. win says:

    Fiza yg dulu bukanlah yg sekarang….Alhamdulillah…moga kekal keakhir hayat…suka sangat…

    0

    0
  27. Tina says:

    Tahniah untuk Adam dan Fiza semoga bahagia keanak cucu.

    0

    0
  28. zz says:

    salam semua…mcm2 komen ada…tapi melayu kita ni kalu dah tak suka yang dibuat baik pun tetap tak suka….sabor jer le…manusia2…kepada mereka2 yang melakukan kebaikan teruskan usaha anda…kerana penilaiannya adalah dari tuhan bukan daripada mereka2 yang tidak tahu untuk membuat kebaikan walaupun berupa kata2…oklah semoga mereka bahagia dan selalu diberkati Allah

    0

    0
  29. Lady Red says:

    Tahniah… semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..

    0

    0
  30. bini matyo says:

    anti bini matyo…hehe.xpela.skali skalo aku nk pameskan bini si yoyo tu…

    0

    0
  31. mak c kina says:

    so sweet…

    0

    0
  32. Mak Temah says:

    handsome pulak adam pakai gitu… kekalkan gitu boleh tak adam?

    0

    0
  33. deheart says:

    Alhamdulillah..tahniah fieza n adam.. :)

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Alhamdulillah..smoga mndpt kberkatan,keredhaan dr ALlah..tanpa ku duga Adam yg imej rap,hip hop brubah camni..jd lbh baik..kuasa Allah xde sape dpt tndingi..fiza pun sape..nmpak brseri2..n yg pasti ank2 fiza mmg comel sgt..sgt2 simple.Adam mmg aku salute ngn ko..pilih sbb die berhijab.Alhamdulillah..smoga kbhgiaan milik korang..aaminn…tahniah ye..

    0

    0
  35. nur kasih says:

    Cantik dan sopan kedua2 mempelai.Alhamdulillah.semoga kekal hingga ke jannah. Komen2 yang negatif sila abaikan sahaja.elok la berpakaian macam tu,daripada dedah sana sini.

    0

    0
  36. alahaiii says:

    sejuk mata memandang..
    :)

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Suka tgk Fiza. Nmpak ikhlas bertudung. Sm cm majlis Abby…takde ketat2..

    0

    0
  38. mama says:

    TAHNIAH Adan & Fiza semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah….amin..

    0

    0
  39. Lavender Sweet says:

    Tahniah.Fiza pon nampak sangat manis dengan tudung, pakaian yang longgar dan tanpa make- up yang tebal. Moga pernikahan ini dirahmati dan berkekalan hingga ke hujung nyawa.

    0

    0
  40. yaya says:

    1st…. tahniah..

    0

    0
  41. luke pritchard says:

    masyaAllah…cantik nye fiza…
    bertuah adam…
    tahniah.sangat sederhana dan sweet.aku impikan majlis macam ni ;)
    semoga kekal akhir abadi.
    amin.

    0

    0
  42. anakbertuah says:

    Terharu tgk pkahwinan diorang..mak sy dulu pun mcm fiza..janda beranak dua. Mula2 kawin ramai yg xpuas hati sbb mak saya janda..tapi lama2 diorang diam lepas tgk mak n ayah tiri sy bahagia sampai sekarang..sy & adik mmg rapat dgn adik2 tiri yang lain..dh mcm adik kandung pun..Ayah tiri sy mmg lelaki yg terbaik dalam dunia ni berbanding ayah kandung sendiri buat kami adik-beradik..kasih sayang xpernah rasa kurang…harap2 Adam sayangkan anak2 fiza dengn seikhlas hati..Tahniah.

    0

    0
  43. mak jemah says:

    Alhamdulillah.. cantik sgt pkaian mereka.. mak jemah suka sgt.. x menjolok mata.. Tahniah both of u..

    0

    0
  44. taniah kepada adam dan juga fiza sangat cantik dan sangat hensem waaupun adam kpop tapi bila berkhawin dia dah tunjukkan yg dia tidak dayus seperti bini mat yo ucapkan

    mehh korang baca entry aku pasai blogger dan pelajar uitm negeri sembilan yang telah memang anugerah MISS WORLD 2013 nak baca senang jew click jew nama aku tu atau search di google cerita apakah

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau ni fahrin ahmad tetes sundal tu ker suruh klik link bagai….miss world 2013 kan tengah berlangsung kat indon tu…tak tahu lagi siapa pemenangnya, memandai je kau ckp pelajar uitm menang miss world 2013

      0

      0
  45. pening says:

    x sangke kan…byk anggote elite yg dulunye sexy n terkinje2 atas pntas dh pn bertudung…abby, azza, fiza…alhamdulillah… Allah akan bukekan hati orang yg mau berubah…kepade pengomen2…xpyhla nk komen2 negatif sgt…dengan izin Allah, sekelip mate je diorg boleh berubah…maybe lg baik dr korang…so jage2 mulot bile bercakap ye… slamat pngantin baru!

    0

    0
  46. Gell lly says:

    Alhamdulillah….Tahniah kepada pasangan Adam dan Fiza.Moga perkahwinan kekal ke akhir hayat dan semoga barakah…

    0

    0
  47. penampilan Fiza Elite sangat cantik dengan menggunakan hijab seperti itu

    0

    0
  48. Imamah says:

    Adam punya imamah mmg smart giler… Dan dari cara pemakaiannya dah tahu mmg dah slalu pakai imamah dan bukan sekali sekala. Alhamdu Lillah… Perubahan yang sangat amat baik, dah takde dah bandangan!

    0

    0
  49. gigi emas says:

    “(TAHNIAH)Adam AF Sah Cerai Fiza Elite Dengan Sekali Lafaz Talak”….headline tabloid nara bangang tahun depan

    0

    0
    • Anonymous says:

      jahat betul ah kau …….

      nama nak sedap GIGI EMASKenapa tak pakai nama gigi songel ke gigi jongang kalau doakan orang gitu bodoh punya manusaia

      0

      0
  50. meee... says:

    love the veil.. may both live happily ever after… Insya Allah

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Walau pun Adam tu muda, pasti dapat mebimbing isteri dan anak2 walaupun anak tiri
    dengan baik insyallah…Semoga menuju ka jalan Allah.

    Rozita and Zain you patut ikut cara mereka berdua. Sederhana dan amat mudah.
    Tak kecoh satu Malaysia Singapura dan Brunei. Sibok dengan bajuketat baju pended
    tunok asset dan macam2 lagi. Lagi pun Che Tah kita ni dah berumor tak ya nak buat macam cara you sekaragn ni.. Dah penatlah peminat semua. Apakata sebelah Zain aja yang angkat perkahwinan you. Ini you lagi sibok nak shopping sakan tunjok segala benda brandad segalak.Tak kemana pun you bukan muda lagi Che Ta anak2 pun da besar panjang….Besok dia orang pulak nak kahwin you heboh nak shopping lagike Vienna pulak, adoi Che Ta I tak suka you betul ah

    0

    0
  52. bini matyo says:

    to gigi emas..xbaik tau doakan org cmtu…masyaAllah…kita doakan elok2..kalo org ckp cmtu kt awk,ape prasaan awk..hmmm

    0

    0
  53. geram says:

    untunglah dapat fiza elite, biar lah janda pon tp still baik n mantap lagi….hahaha

    0

    0
  54. Aiman Tak Kisah says:

    Adam please jangan jadi seperti Ashraf Muslim. jauhkan niat utk berkahwin 2.

    Fiza 1000 kali cantik dari bini Mat yo.

    0

    0
    • Y. says:

      itu namanya ketentuan tuhan..siapa kita nak mempertikaikan..sama macam jodoh diaorang sekarang..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Betul betul Aiman… Daripada Che Ta bulu mata, asset nya lagi tak habis
      habis menunjok dan bercerita tapi kahwin nya belum ada date. Buat ala kadar sudah la tak ya nak cerita g shopping sakan. Dah tua lah Che Ta dah setengah abad pun….Menang berbual Che Ta & Zain eh tak suka betul

      0

      0
  55. Anonymous says:

    Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. Suka sekali tengok anda berdua.
    Jaga isteri dan anak2 tiri seperti anak2 you sendiri. Dan I pasti you dapat membimbing
    mereka ka jalan Allah….Amin.

    Che Ta & Zain tolong tengok dan jadi kan ini sebagai your next step. Kapada Che Ta
    ala kadar sudah lah awak pun da tua sangat nak kahwin. Biar Zain aja lah yang sambut bagi pehak anda, bukan apa cerita dah terlaly banyak lah tentang you kahwin nak kahwin tak tak juga. Publisiti hanya nak shopping sakan, baju ketat tak ada apa benda yang nak di war war kan. Tak lama lagi anak pulak nak kahwin. .Awak lagi nak shopping tak penat ke. Ikut yang baik seperti mereka ginikan lebih baik daripada tunjok tunjok asset yang Allah da anugerahkan…..bersyukor ajalah eh Che Ta da setengah abad pun you. Bosan ahh lain cerita tak ada…Asek belum ada date belum ada date nak kahwin.

    0

    0
    • aku comel says:

      biar pi la che ta nak kawen grand2 ke apa. awat you jeles sgt ni.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Aku lagi comel,,,,bodoh…. Tak de maknanya aku nak jeles.

        Tak heran orang tak sibok nak tunjok itu dan ni tau2 dah nikah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Aku lagi comeldar kau la, bodoh .

        Tak ada maknanya aku nak jeles. Setakat beri pandangan.
        Sekarang beritakeluar Che Ta n Zain bertunang pulak heboh
        satu kampong.
        False alarm jugak apa da de….. Entah2 sendiri buat cerita. Lama2
        Zain fed up da tak jadi padan muka Che Ta. Betul katavAdam ini bukan
        Zaman cinta monyet lagi la ooi. Tua punya Che Ta da kering da

        0

        0
  56. kak bedah mulut laha says:

    kalau x silap,fiza ni dulu dvorce sbb kes dia curang dgn bapak erin malek pelakon remaja tu…suami dia dulu pun nampak baik.tp mereka sajalah yg tahu ape dlm2 kain pny hal.
    ape pun harap fiza dh benar2 berubah.jgnlah diulang kesilapan dulu.
    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.
    *nota : adam kini salah sorg pengamal perubatan di klinik bapa dayana (pak mentua serap muslim).

    0

    0
    • Nurul says:

      saje je buke aib orgkan.past is past.maybe dia dh taubatnasuha,x yah le bukk citer lame dr org x tau cite jd tau plak.org nk mula hidup baru x baik tau ungkit hal lama

      0

      0
      • kak bedah mulut laha says:

        bkn nak buka aib org, cuma peringatan…masa tengah fofular tu jgnla buat benda bkn2 nnti bila dh berhijrah perkara tu masih menghantui peminat.nak2 yg ikut BN ni sure pnah baca entri psl tu.kalau niat nk buka aib byk lagi cerita.sbb aku peminat tegar kump elite..ape pun syukurlah dia dah berhijrah n rezeki dia dpt jodoh lelaki seperti adam.suka tgk korg, xde gosip xde menafi2 beriya terus kawin.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Just shut up lahabauuuuuuu.
          Ada orang tak tau cerita ini
          Da bertambah orang tau disebbabkan cerita kau
          kau yang tambah berdosa bedah the
          Lahabau. Peringatan kepala hotak kau!

          0

          0
    • Anonymous says:

      Kak bedak mulut lahanat……you bole diam tak bastard.

      Jgn kepokan orang punya history bole?

      Betul Laha……..Nat at kau!

      0

      0
    • mina kepo says:

      mmg curang terbukti kat cctv antar laki tu jam 3 4 pagi..ex laki dia pun ada bukti2 sms kat jantan2 lain sebelum bapak erin tu..mmg bitchla..

      0

      0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Molot choiii macam puaker.!! Hati busuk macam Bangkai.. Mesti ko sakit ati ngan derang kan? ko mmg jijik dari laha.!!
      p bukak aib org., motipp.?? molot ko kudis bernanah baru ko tau.!!

      0

      0
  57. azrams says:

    alhamdulillah…sejuk jer mata memandang tgk majlis diorg.Semoga kebahagiaan milik anda berdua untuk selamanya…

    0

    0
  58. tehOais says:

    tahniah.

    0

    0
  59. zoe says:

    Tahniah for both of you,moga rumahtangga yg dbina berkekalan ampai ke jannah,kekkon ni omedetto gozaimasu.

    0

    0
  60. […] lafaz Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua Selamat melayari bahtera perkahwinan Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Dengan, Elite, Fiza, LAFAZ, SEKALI, Suami, […]

    0

    0
  61. Anonymous says:

    Bila kita nak berubah ke arah yg lebih baik, allah akan dekatkan kita dengan org, jodoh dan kawan yg baik2. Cth, irma hasmie, wardina, diana amir… semua berakhir dgn kebahagiaan.

    0

    0
  62. adda says:

    wah..cantiknya fiza..alhamdulillah..sape tau inai yang fiza pakai tu boleh dapat kt mana? cantik la color dia..

    0

    0
  63. Capt says:

    Alhamdulillah, semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat
    Suka tengok perubahan positif Adam & Fiza.

    http://www.captvitamin.com/2013/09/tips-hilangkan-jerawat-dengan-cepat-dan.html

    0

    0
  64. saya tak bodoh says:

    saya x bodoh,saya x bodoh,saya x bodoh 100x

    0

    0
  65. June says:

    Tahniah.smoga kekal spi akhir hayat.

    0

    0
  66. […] Akhirnya mahligai perkahwinan yang dibina oleh Adam AF dan Fiza Elite berakhir jua dengan penceraian. Menurut akaun Twitter Harian Metro, kedua-dua selebriti tempatan ini sah bercerai talak satu Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam sekitar jam 1 tengah hari. Untuk makluman, mereka berdua mendirikan rumah tangga pada bulan September 2013. […]

    0

    0