Written by AbangNara | June 2nd, 2012

Sebentar tadi telah pun berlangsung pusingan akhir Super Spontan. Keputusannya ialah Zizan berjaya merangkul gelaran juara, Johan berada di tempat kedua dan Tauke mendapat tempat ketiga. Dengan kemenangan ini, Zizan membawa pulang RM100,00 tunai dan sebuah kereta Toyota Camry.

zizan juara super spontan

Sementara itu Johan yang mendapat naib juara membawa pulang RM50,000 dan sebuah trofi. Manakala Tauke pula mendapat wang tunai RM25,000 dan trofi. Peserta-peserta final yang lain membawa pulang saguhati RM5,000 dan trofi. Kesimpulan yang boleh dikatakan daripada final ini ialah ianya pertarungan di antara Zizan dan Johan. Tahniah kepada Zizan atas kemenangan ini. Stay lawak forever.

120 responses to (TAHNIAH)Zizan Juara Super Spontan, Bawa Pulang RM100,000 Dan Toyota Camry

  1. minah_kerabu says:

    first jgn jeles semua..ha3

    0

    0
  2. haku says:

    best!

    0

    0
  3. embok ketum says:

    I’m back!

    0

    0
  4. ainaesther says:

    jozan sangat comel peluk2 sebelum annoucement dan sangat terharu tgk zizan menangis and masih lg nak johan menjadi johan bersamanya. this is a true friendship!

    0

    0
  5. Aku 1st kah? says:

    Ye, aku 1st… Tahniah Zizan.

    0

    0
  6. pemerhati says:

    dah agak dah..

    tahniah zizangg

    0

    0
  7. ROSE says:

    Rsenyer JOHAN lg super spontan kut dr zizan.. Zizan byk xde idea.. 2 la johan dh kurang peminat spe sruh kutuk pembangkang ari2..kn dh kalah :)

    0

    0
    • intan says:

      Nape johan je yg di kutok pembangkang? Kan Afdlin & Harun Sali Bacik ada sama bergambar masa tu? Oh I see! Johan tengah hot time ni, maka tu lah dia selalu jadi bahan nak di persalahkan. Tapi aku rase Johan akan ckp “ada aku kesah?”.

      0

      0
    • Cik Embun says:

      mungkin la….!
      ape pun Johan tetap JOHAN di hati peminat2 setia mcm haku!

      0

      0
  8. suka zizan says:

    tahniah zizan!!!

    0

    0
  9. aku baik says:

    haa tgok , pakwe ak menang, duit dah banyak , lepas ni boleh la kawin dengan aku

    0

    0
    • pemerhati says:

      ouh…time dia femes dan kaya ramai pulak muka takmalu ngaku pakwe bagai.

      wakakaka so pathetic

      jgn mareee

      0

      0
      • aku baik says:

        hak elah , bukan ak nak kawin betul2 pun , ak hanya bergurau sende je , yg kau nk emo ni apahal ? zizan x pandang ko lantak ko la , kesah pulak aku , pergi basuh berak anak kau lah ,

        0

        0
    • apeapela says:

      bodoh je . zizan tak pandang muke kau semua wahai voters yang buta!

      0

      0
    • Lan Todak says:

      sebut pasal awek ni .trINgat ex zizan, si leez tu. Mesti leez menyesal giler kn skrg ..tula mase zizan di tahap biasa2 je. juz star bukn tahap superstar sperti skarg, leez curang, siap kantoi dgan mak zizan lagi ..

      Lpas tu bgitau media dia digantung xbertali .xtau ape sbab zizan xberhubung dgan dia lagi .. .. tu lah sbab zizan skrg ni single je .. nak percaye pade cinta balik ..susah wo .. contoh yursi kru tu ..bertahun baru bukak pintu ati …

      0

      0
      • pena says:

        ye ke prnh kantoi dgn mak zizan? dulu, waktu derang couple, prnh nmpk zizan kiss pipi leez kat eskalator the curve

        0

        0
      • Lan Todak says:

        ha ah peah .. ni zizan sndiri yg bagitau media lpas abis raja lawak akhir 4 … try google tgok .mesti jmpe punyer

        0

        0
    • membe zizan says:

      waktu dia tak popular dulu ramai kutuk hidung zizan.. dah popular byk duit, sibuk mengaku gf zizan laa.. mula promote diri.. mcm dah takde harga diri org prempuan zaman skrg ni!! jgnla dijodohkan aku dgn prempuan mcm tu :)

      0

      0
      • yang ko tu x sedar diri ...membe zizan konon.. says:

        x malu..!

        0

        0
      • l arc en ciel says:

        betul!!! mase zizan kurus kering, iduung je besar, tak de pun pompuan pandang skunk ble da glemer, pkai stylo2 sket rmai plak yg terhegeh2… tapi aku tetap setia ngn JOHAN.. dr zaman kurus sampai la jd daddy and perut n rambut sama naik.. johan je yg tak pandang aku.. si ozlynn tue gak yg die pandang.. huhuu sedih…

        0

        0
      • membe zizan says:

        sbb aku mmg membe zizan la aku ckp. kau tu tak tahu jgn ckp. baik diam.. lebih mulia :)

        0

        0
  10. safa says:

    terbaik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  11. hanny says:

    tersentuh hati tgk keikhlasan zizan menghargai persahabatan mereka

    0

    0
  12. LOL says:

    fap fap kena tgk kut youtube,takdak astro warna.tahiniah jozan.

    0

    0
  13. ains says:

    thniah sume…bez gler..law lh wt lg super spontan ni..lh release tnsion….terbaekkkk!!!!

    0

    0
  14. nananan says:

    besh la dpt camry free

    0

    0
  15. Lan Todak says:

    Saham zizan smakin naek .. syabas zizan .. dh dpat bayangan yg zizan akan bawak pualng trofi abp 2012 …

    P/S : Guys, klau korang ade twitter . tolong lh backup saudara Zed Zaidi, bagi morale support ke , bukan ape , kesian dia truk kena hentam dgan cina2 yg xpuas ati pasal isu kpop .. Siap kate dia ni xpandai speaking english . aku dh sound dh amoi cina tu . kurang ajo btol .. .

    0

    0
    • dr dre says:

      apa hal nak back up si zed zaidi tu? dia tu bercakap bukan tgk kiri kanan. isu permit kerja aaron aziz nak diungkit. sebab mamat tu menang besar. masa dulu tak pulak disuarakan. memang aku setuju dia kena bambu dgn cina. padan la muka dia walaupun aku tak minat kpop. dia tanggung la sendiri.

      0

      0
      • Lan Todak says:

        Dr dre … kiter ni same2 melayu ..kau suke ke bangsa lain perlekehkan bangsa melayu ni … cina2 tu kate mcam2 dkat die .cuber kau bukak twitter kau tgok skit .Mule2 tu aku pn macam kau pikir “padan muka kau ZZ, tu la dulu kerek sgat ” tapi klau tgok btol2 ayat cina2 tu mmg boleh bikin panas ..

        Come lah wei .. xkn nk tgok je cina kutuk2 bangsa melayu .
        Cina2 tu suma tau kiter ni xsuke dgan ZZ .. tu pasal la bukan maen lagi kutuk ZZ … bab AA dgan ZZ tu ketepikn dlu lah ..
        xpe lah .. xnak backup sudah …

        0

        0
      • tinodul says:

        kamu tau ka…kamu org d area semenanjung ja beperangai mcm nie…perkauman sangat…kami org borneo nie sangat la aman damai…..siap boleh makan sepiring g dgn bangsa lain…
        biar la bha diaorang gaduh…yg ko p sibuk apasal????sangap la perkauman…sadis

        0

        0
      • Anonymous says:

        PERLU KE NAK BACK UP ZED ZAIDI? CUBA KAU FIKIR BAIK BURUK BILE KITA RAMAI RAMAI SERANG CHINESE TU. BUKANKAH KEADAAN AKAN JADI LAGI TERUK? DARIPADA PASAL KPOP KANG TERKELUAR SAMPAI ISU LAIN? TAK KE NAYA CAMTU? FIKIR LA BETUL BETUL. IMO, ZED ZAIDI PON DA CUKOP BIJAK NAK MENGATASI PERKARA CAMNI. AKU TAULAH KAU NAK PERTAHANKAN MELAYU. TAPI SIAPA YG START DULU. CHINESE TU KAN? SO DA NAMPAK ORG TU JENIS YG MEMANG TERUK JADI KITA TAK PELRULAH NAK BALAS BALIK SBB KALAU KITA BALAS BALIK NGAN MAKIAN PON MAKNANYA KITA SAMA JE LAH CAM DIA.

        0

        0
      • Lloyd Irving says:

        bodoh punya melayu terutama anon.. tolong menolong pun susah sgat ke …

        0

        0
      • saje-saje says:

        alah buat ape nk back up zed zaidi…biar cina2 tu kutuk dier…dier pn duk kutuk org melayu, kaco org melayu cari mkn kn??!! ady putra n aaron aziz kn org melayu cume berlainan kenegaraan je….org cina angkat bangsa dorg , dier tk jatuh kan bangsa dier…BTW, kt Msia ni, kite pkai konsep 1Msia…so xde bangsa2 dh..sume bangsa Msia…so jgn la buat statement2 racist mcm “cina kutuk melayu”, benci org racist!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      yang tweet cakap zed zaidi tak pandai speaking tu amoi cina ker? bukan melayu ker? sebab bila aku baca tweet dia ada yg BM.DAn Bm yang dia gunakan bukan mcm Bm org cina aku rasa di melayu ah cuba kau check twitter dia betul betul

      0

      0
  16. congrats zizan dan semua peserta Super Spontan.Bertambah lagi la koleksi keta zizang ni.

    0

    0
  17. barbidoll says:

    semakin kayes la kau zizan . untunglh . harap kau tak lupa diri . n tak lupa agama . peace~

    0

    0
  18. barbidoll says:

    semakin kayes la kau zizan . untunglh . harap kau tak lupa diri . n tak lupa agama . peace ~

    0

    0
  19. johnny melayu says:

    kalau ikut dari segi performances, tauke lagi menyerlah dalam super spontan. just my 2 cents

    0

    0
  20. […] Sebentar tadi telah pun berlangsung pusingan akhir Super Spontan. Keputusannya ialah Zizan berjaya merangkul gelaran juara, Johan berada di tempat kedua dan Tauke mendapat tempat ketiga. Dengan kemenangan ini, Zizan membawa pulang RM100,00 tunai dan sebuah kereta Toyota Camry. Sementara … Continue reading → […]

    0

    0
  21. pendapat saya says:

    tahniah zizan…love u forever n ever…muaaaahh

    0

    0
  22. sayejer says:

    tahniah zizan, johan n taukeh. u three mmg deserve to win!!!:)

    0

    0
  23. ygadil says:

    kalau ikut kespontanan, semua spontan n best, tp ini kan prog undian, so lebih kepada populariti n rezeki….kan…tahniah zizan…dah rezeki awak..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye ke?bukan artis komedi lelaki paling popular johan ke?tu pun peminat pnye undian kan.

      0

      0
  24. miss wawa says:

    BAGUSLAH KALAU ZIZAN MENANG,KALAU SUHAIMI MENANG CONFIRM KENA KUTUK,NTAH2 ZED ZAIDI PULAK YG MEROYAN NANTI,MAKLUMLAH KAN SUHAIMI TU SPOREAN..

    0

    0
  25. Makcik_Kantin says:

    aku lebih ske rahim dpt no3 dr si taukeh tuh, lawak rahim pun ape kurang nye..

    0

    0
  26. ZIZAN says:

    Antara sebab zizan menang adalah sbb jd pak jabik nyanyi lak lagu ..cute gilaaa

    0

    0
  27. sakit hatiku... says:

    weii…nara…..bosan la gosip ko skg…..ari2 aku bukak cte benda yang tak best sgt..takde yang gempak…panas…

    0

    0
  28. dzuandiey says:

    zizan memang layak dapat tu…better dia daripada johan rasanya..

    0

    0
    • apeapela says:

      laakkk. bodoh nya. tak nampak ke ZIZANG tu overrr jee.. jozan kalah maharaja lawak pon sebab zizan la. org buta je cakap zizan better than johan ,

      0

      0
      • Anonymous says:

        ni misti kes jaki ngan zizan. org pekak badak mcm ko jer yg ckp zizan tu tak best. sib baik tak ramai msian mcm ko. kalau tak maka ramailah lahir artis2 sampah

        0

        0
  29. putihkaseh says:

    Nak komen sikit kat astro ni, asyik buat rancangan untuk muka2 baru jer, baru2 ni konsert mania, now super spontan, bertuah muka2 baru ni dah pegang duit ratusan ribu ringgit, ngapa pihak astro tak buat tuk muka2 lama, bagi lah peluang kat dia org, maybe dia org x penah rasa hadiah se lumayan tu, muka2 baru ni masa dia org panjang lagi, lagi pun klau tgk album muka2 baru, cuma satu dua jer yg sedap didengar, dulu album muka2 lama ni ksemuanye sedap, berbaloi beli. Jgn ingat muka2 lama tu x da peminat, klau kita baca n dgr penyanyi 60an tu ada yg susah, ngapa pihak astro x bagi peluang kat dia org, lagi pun duit tu bukan seratus peratus astro bagi, peminat yg mengundi. muka2 baru ni arap glamour dia, tarian gila dia n seksi. Harap astro dpt buat program tuk muka2 lama n komposer2 lama seperti Dato Ahmad Nawab, Adnan Abu Hasan, Habsah Hasan n ramai lagi yg patut nye dikenang n dia org pun hingga kini masih aktif, tgk muka2 baru, budak2 AF, mana dia org pergi, ada sekor dua ekor jer yg aktif, yg lain hampes ……..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Nape la adiah pertandingan hburan mesti tinggi…pertandingan keagamaan rendah jer….tak patut

    0

    0
    • pena says:

      itu lah… kalo hiburan, punye la ramai nak sponsor. kalo keagamaan, payah nak tgk org sponsor mcm ni..

      0

      0
  31. Ikmal says:

    Assalam, terbaik buat Zizan… Tahniah buat semua sekali… Menang kalah adat pertandingan.. So, happy2 semua… Ceh Johan baik hati pula dia…huhuhu

    0

    0
  32. rombau says:

    JOZAN = Nilai persahabatan… Tp aku suka gak kalo Toukey (betul ke eja???) menang.. tengok mukanyer selamba badak je.. gitu juga dgn Rahim.. kalo si Ropi tu.. alahai..

    0

    0
  33. angelina jolie ketiak putih bak mutiara, nah ambik....harum x...!!! says:

    congrats zizan, kelas ko

    0

    0
  34. Dhiya says:

    tahniah zizan :)

    duet 2 share2 laa sikit heheh :)

    0

    0
  35. peminat spontan says:

    kalau arwah abg din beramboi ada ni mesti dia yang dapat malam tadi ni, seronok tengok spontan masa dia ada dulu, meriah gler!

    0

    0
  36. KALAU KORANG PERASAN, JOHAN MEMANG NAMPAK MACAM NAK BAGI LALUAN KAT ZIZAN NAK BAGI MENANG MASA FINAL TU. AGAKNYA DIA TERFIKIR “takpe la..bagi chance kat zizan plak..” YELA, ZIZAN MEMANG STRUGGLE, NAMPAK MACAM TRYING HARD NAK MENANG. JOHAN KAN MACAM DAH MATANG, DAH JADI BAPAK ORANG. TENGOK LA MASA NAK ANNOUNCE, MEMANG DIA RILEK JE. ZIZAN SUKA EMO TERLEBIH, DULU MASA MAHARAJA LAWAK PUN ZIZAN SELALU EMO, JOHAN YANG COOLKAN DIA. TAPI APA PUN, DUA2 MEMANG BEST. CUMA JOHAN MEMANG LAGI COOL N KREATIF DARIPADA ZIZAN. PEACE. -.-

    0

    0
    • hyde says:

      aku like komen nko 1000 kali…. dr zaman RL1 johan mmg rilek.. tengok mase jd pengacara RL, zizan lebih menonjol lawak die tapi johan rilek je.. die tak plak trying hard nak beat zizan. die pun mcm tak kesah je mse tu walaupun waktu tue popularity zizan mmg mencnak naik n johan suam2 kuku je walaupun sma2 mengacra RL. johan naik perlhan2 dan die tonjolkn bakat die pelan2 tanpa trying hard untk beat zizan..and now, die setanding ngn zizan malah bagi mreka yg pandai menilai, lawak johan mmg lebih superb.. aku rse thats why zizan mmg senng kawan ngn johan plus zizan plak mmg jenis sahabat yg baik.. JOHAN MMG SUPER COOOLLL!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • pendapat aku says:

      zizan suker lawak lucah…die suker buat lawak bersangkut paut ngan dua2 bahagian bawah die…setiap episod mesti ade pasal “aahaaaa” sambil buat aksi tarik ke belakang pinggang dan kedepankan anu die(mcm gaya Michael Jackson menari tu)….pastu semalam ade part buasir plak… johan nyer lawak xyah nak related kat bende2 mcmtuh or double meaning pun…rilek jer tetap menghiburkan…

      0

      0
  37. arjunaku says:

    pasal tuah hidung kot..heheh

    0

    0
  38. Zed Zaidi Presiden Seniman says:

    Singaporean memang tidak boleh di beri kemenangan dalam ape2 pertandingan pon di malaysia ni walau pon dia bagos sekali pon saya akan pasti kan yang singaporean tidak akan di beri peluang untok menang

    0

    0
  39. wawa says:

    JOHAN TERBAIK, JOHAN MMG SPONTAN…. LAWAK ZIZAN NI TERLALU OVER LA…
    TNGK LA, MASA ZIZAN CUTI TU PUN, SUPER SPONTAN TETAP CERIA…!!

    0

    0
  40. diyana says:

    apapun johan tetap the best…….

    0

    0
  41. mrazydy says:

    tahniahla zizan.. rezeki2.. johan pun hebat jugak..tahniah jugak..

    0

    0
  42. datin maimon says:

    RANAP KREDIT TIN MON UNDI JOHAN, TAPI TIN MON TETAP UNDI JOHAN! RILEK JE DIE KAN? LAGIPUN MCM UNFAIR ZIZAN MASA SAKIT TU 2 WEEKS DIE XDE, APA2 PUN REZEKI, HOPEFULLY JOZAN TERUS BERTAHAN! JGN GADO2 N JGN LUPA DIRI, K….

    0

    0
    • dogei botui budak nie.. says:

      tak prnah2 aku undi pserta rancngn realiti tapi malam jummat lepas mmg aku pecah rekod undi johan. bukan aku je, adek beradek lelaki aku yg lain pun sume pecah rekod anta undi demi johan. sbb kitowng betul2 nak johan mnng kerana die paling layak die ialah super duper spontan yg sebenarnyer… then bile diumumkan zizan yg mnng ktong sume terdiam.. sedihh.. bukan sbb terbang sorang rm 50 anta undi johan, tapi sedih sbb bakat hebat mm johan tak dpttempat yg sepatut nye…mmm anyway tahniah zizan….

      0

      0
  43. meeradriana says:

    walaupun aq peminat zizan tapi aq rasa baik x payah buat rancangan yg berunsur undian sebab kita dah tahu saper pemenang..
    lebih baik group by group daripada individual..

    0

    0
    • nama aku ila says:

      tau xper… bosan bila kat final kene vote individual plak.. mana aci camni.. penat2 member2 satu grup struggle nk menang masuk final… takat final kita mmg dah tau saper yg menang.. kalo x johan sure zizan.. adoyhaiii

      0

      0
  44. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh kenape johan tk menang ! johan kn kelakar dn bagos bila dia buat showwwww….tapi ape2 pn tahniah buat zizan dn yg lain2 nye…..semoga johan….zizan di beri keberkatan dn di tambah rezeki amin….

    0

    0
  45. who cares says:

    johan sgt cool & spontan..mayb dsebabkan format super spontan yg guna sms undian..fans johan xbape nak support sgt.pape pun tahniah zizan & tlg la jgn wat lawak double meaning & buat aksi2 yg annoying ye.peace yooo!

    0

    0
    • dogei botui budak nie.. says:

      aku tak rase fans johan tak brapa support johan (undi) ini teori aku:
      – peminat zizan dn johan sma2 ramai tetapi kelompok peminat yg berlainan. fans zizan rmai terdiri dr perempuan n anak2 dara. zizan nie pandai dressup dan sangt menjaga image die. so, pompuan nampak die comel or kiut or ape2 je la (pdahal mse sbelum glemer dlu tak de sape ckp die kiut). mmg sikap owng pompuan suke undi2 artis rancngn realiti nie berbanding lelaki. sbb pd lelaki, suke tetap suke tapi buat ape nak buang dwet undi…??? so, zizan mmg untung dr sudut itu.
      – fans johan plak terdiri dr ramai fans lelaki. orng lelaki mmg tak pandang rupa artis lelaki yg diong minat. asal klakar je kitowng akan suke. n lelaki tak kesah pun ngn penampilan sesowng artis lelaki. tengok johan, die sngt simple, dgn rambut kembang n sweeter je die da boleh msuk tv. fans yg ske die adalh fans yg betul2 minat die kerana talent dn bukan kerana penampilan semata2. n of cos lah fans tue terdiri dr ramai lelaki… so, johan hebat sebenarnyer krn bukan senng nak tambat hati fans lelaki. mse konsert search ari tue. mmg mat2 rockers sume suke giler ngn johan termasuk gak aku.. so, johan sush nak mnng melalui sms tetapi klu diadili scra profesional, johan mg terbaik.. mse abph dulu pun johan mng sipi jer ngn zizan..

      0

      0
      • sepatu biru says:

        aku pompuan tp aku minat johan. watever la. zizan dress up hnsem ke apa tp aku tetap vote johan. dah nama pun rancangan super spontan. msti smuanya nak kena spontan. aku tgk zizan byk kering idea je. johan setiap mnggu terbaik. maybe johan kurang undi sbb ramai boikot dia psl video berunsur politik tu. hurmmm…

        0

        0
  46. akutin says:

    aku tak puas ati zizan menang sb bg aku….zizan takde idea lawak.lawak lucah aderla.tambah lagi dia penah break off seminggu.so, penglibatan dia kurang dari peserta yang lain.lawak JOHAN lagi superb.aku memang tak puas ati.bagi aku, Johan patut jadi juara,naib juara taukeh ketiga rahim.zizan cannot go la.aku dapat tahu..peserta yang tersingkir bukan kerana undian peminat tapi taktik dari penerbit super spontan sendiri…….sorryyyyy……….JOHAN the best EVER!!!!!!!!!!!!!!!!-buka mata la sikit wahai produksi super spontan!!

    0

    0
  47. jijo says:

    Akutin..dah rezki zizan..kptusan juri muktamad.kalu u xpuas hati pun,camry&rm100k tu xkan beralih ke tgn johan pun.msg2 berbakat tp rezki berpihak pd Zizan kan..redha jela..

    0

    0
  48. nadia says:

    suka tgk persahabatan JOZAN. dorang sentiasa support each other. tahniah buat zizan & johan. tingkat kn prestasi lagi & kurang kan sebarang kontroversi.. =)

    we love JOZAN!!!!!

    0

    0
  49. kaklang says:

    Johan lg lawak dr zizan..johan kreatif dan lawak pelbagai…zizan xabih2 ngan lawak lucah2 jerk…JOHAN ADALAH.. JOHAN DIHATI KAMI….

    0

    0
  50. izara zandra says:

    undian johan merundum kerana video ejek bersih hari tu. langsung merudum undian beruang comey

    0

    0
    • nadia says:

      aku da tgk video yg ejek bersih tu..pelik la..knp johan yg lbh2 kne hentam & kne boikot..pdhal johan xbyk dialog pun dlm video tu.. and np xde plak yg nk hentam afdlin, harun, dee, syarifah shahirah dll???? why johan??? WHY???
      sabor ye johan, ape2 pun masih ramai yg menyokong anda & JOZAN. keep it up!

      aku adlh peminat setia johan & JOZAN!!

      0

      0
  51. Emily Harissa says:

    tahniah pada semua, terutamanya Zizan…ada tuah ada tuah

    0

    0
  52. diyana says:

    walaupun johan nombor dua dalam superspontan tp bg aku dia tetap pelawak no 1

    0

    0
  53. lolalita says:

    xpe Johan, wpun x menang tp lawak Johan ttap tbaek no.1!

    0

    0
  54. yanie says:

    zizan mnang sbb publisti……tp johan ttp popularti dihatiku….

    0

    0
  55. aku kesah org tak kesahhhhhh... says:

    rezeki zizang…

    0

    0
  56. sardin```- says:

    walau mcm JOZAN adalh plawak yg trbaik d mlaysia…

    0

    0
  57. lantakpilah says:

    johan best. tp xcukup vote. zizan da basi. asik lawak lucah. puiiii

    0

    0
  58. ewanz says:

    zizan yg terbaik .. jozan lagi terbaik .. org dok tertanye kenape zizan menang .. sedangkn yg tertanye-tanye 2 xpenah nk undi .. terok2 .. zizan go zizan .. hidong biar kembang .. hahahahaha

    0

    0