Written by AbangNara | November 13th, 2013

Jutaan tahniah diucapkan buat Yasmin Hani dan suami yang telah menyambut kelahiran cahaya mata pertama mereka pada 12 November 2013. Berita gembira ini telah dikongsi oleh Yasmin sendiri menerusi akaun Instagramnya. Abang Nara pasti Yasmin dan suami kini teruja bergelar ayah dan ibu kepada anak lelaki mereka.

anak yasmin hani

Comel kan gambar yang dikongsikan oleh Yasmin Hani ini? Caption di bawah turut serta ditulis beserta gambar ini:-

Alhamdullilah, After nine months of construction, our little project is complete.. On the morning of the 12th of November 2013, we welcome with great joy into our home and into our hearts our little baby boy. #haniandshaarin #babyN #yasminhani #shaarin #lilangel #baby #newborn

anak yasmin hani

Semoga si anak dan si ibu akan berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua. Selamat datang ke alam ibu dan bapa.

P.S: Harga Toyota Corolla Altis dijangka bermula pada RM115,000

28 responses to (TAHNIAH)Yasmin Hani Selamat Lahirkan Anak Lelaki

  1. kk says:

    tahniah ler.. lepas ni sopan sikit pakaian tu yasmin oiiii.. malu sikit anak tu…

    0

    0
  2. ain says:

    tahniah..smuga kehadiran cahaya mata ini mnjadi pelengkap alam rumah tngga. dan akan lbih bahagia utk selamanya…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    alhmdulillahh..semoga permata syurga dari allah akn membesar mnjd umat yg di rahmati olehNYA..aminn..

    0

    0
  4. Wawa Zainal says:

    Eww…pakaian..
    tak sopannyeww…klik me pliss

    0

    0
  5. miss s says:

    suami dia umo bpe?
    mesti comel baby

    0

    0
  6. ayamKMP says:

    tahniah yasmin hani dapat penyambung zuriat. semoga mendapat taufiq dan hidayah buat yasmin hani sekeluarga

    0

    0
  7. Amoi Comel says:

    Lepas ni kalo ko ngandung lg x payah la nk pakai mcm pelakon porno.
    Memalukan je… Bukan lawa sgt muka dan badan ko tu nk tayang2…

    0

    0
  8. ROZITA CHE TWO says:

    @miss s
    husband die tua dh dlm umur 40++..Anak die dgn wife yg dulu dh anak dara umur dlm 20 lebih dah..tak tengok tangan husband die kan berkedut tu..kertu dah pun..hari tu kecoh die upload gmbr laki die buat tatto kat bdn..yasmin ni plak mse pregnant tngkap gmbr perut tanpe lapik konon2 nk cm mat saleh r buat kenangan gmbr perut..terbonjol perut die lngsung tak malu, geng geng die sazzy falak n dynas pun tak buat cenggitu mse pregnant dulu..

    0

    0
  9. ape daaa says:

    ‘After nine months of construction, our little project is complete.. ‘

    ko ngat buat rumah ke ape?
    cakap je la pregnancy instead of construction
    cakap la little khalifah instead of little project..

    terlalu nk berpuitis sampei huduh bunyiknye..

    0

    0
  10. Melayu Tegar 2020 says:

    Hidup UMNO!! Hidup Melayu!! Hidup Bumiputera!!
    Bersama-sama menuju wawasan 2020..
    Kearah negara berpendapatan tinggi dan maju!!!!!!!!!

    Dulu, Kini & Selama-lamanya BN!!

    0

    0
  11. Anje says:

    Em…alangkah cantiknya kalau pakaian itu menutup aurat…

    0

    0
  12. momiya says:

    x bekenan ngan minah sorg ni….hehehehhe

    0

    0
  13. misz heyhey says:

    astagfirullah halazim … pkaian dyer mngalahkn owg putis … agak2 la weyh .. ak x mnat pun dyer nie . hihihi

    0

    0
  14. minah jambu merah biru says:

    eeeeeeeeeeeee jejari runcing sape tu? macm jejari dinsor pulak minah jambu tengok……..helo bang nara !! mana gambar anak dia ???? tkan gambar jari aje yg kite nk tengok huh !

    0

    0
  15. 2x 5 says:

    Hansome jgk gambo laki dia ni.
    Muka mcm mat salleh yg jadi sales pat bangsar aje ..

    Aku harap sblm diorg tangkap gambo ni ,tangan kiri bapak budak ni , da pun dicuci bersih la ..
    Pertama sebab gambo tu shoot pat tangan kiri ,
    Kedua ada cincin , mana la tahu bila instinjak terSELIT pat CELAH cincin sikit .. Kesian pulak baby tu .. Kanng .. Hahha

    0

    0