Written by AbangNara | August 1st, 2016

Tiada angin tiada ribut, Mingguan Malaysia hari ini melaporkan bahawa Wak Doyok dan Azrinaz Mazhar telah selamat bertunang pada 23 Julai lalu. Majlis pertunangan telah berlangsung di rumah bekas personaliti TV3 itu di Desar Hartamas, Kuala Lumpur. Majlis ini telah diadakan secara tertutup dengan kehadiran keluarga tredekat sahaja.

azrinaz wak doyok bertunang

Menurut Mingguan Malaysia, tarikh perkahwinan masih belum ditetapkan. Tulis Mingguan Malaysia:-

Majlis pertunangan mereka secara tertutup sahaja. Hanya membabitkan keluarga terdekat dan tida ramai tetamu luar dijemput hadir. Azrinaz disarungkan cincin pertunangan oleh ibu kandung Wak Doyok sendiri dalam majlis yang berlangsung secara sederhana.

wak doyok azrinaz bertunang

Sekira berita ini benar, jutaan tahniah diucapkan kepada Wak Doyok dan Azrinaz. Semoga ikatan ini akan bersambung sehingga ke jinjang pelamin. Tahniah Abang Nara ucapkan. Sumber Mingguan Malaysia.

47 responses to (TAHNIAH)Wak Doyok & Azrinaz Mazhar Selamat Bertunang

  1. sotong merah says:

    tahniah! semoga kekal ke jinjang pelamin..

    0

    0
  2. pinkydolly says:

    tahniah semoga sampai ke jinjiang pelamin..amin

    0

    0
  3. kentut hapak kurap bacin..wow !!!! says:

    nak bau kentut hapak.kurap bacin tak ????
    padu tau

    0

    0
  4. huhuhu says:

    amboii taste wak doyok!!! hehehehe

    0

    0
  5. Fido Dido says:

    Tahniah wak doyok sbb berjaya dpt ikan besar… :D semoga berbahagia hgga akhir hayat…

    0

    0
  6. pemerhati je says:

    Hadooiii….taste Azrinaz ni.. takpelah. Sama sama kaya. Mana tahan dok menyendiri sampai ke tua. Dahlah tak dibenarkan jumpa dgn anak. Sekurang kurangnya ada juga org tolong garukan belakang bila dah senja nanti. Nak harapkan bekas dia Sultan Brunei tu bersama bepimpin tangan sampai ke tua??? Memang tak kan punya. Semoga kekal ke nafas terakhir.
    Wak Doyok…wak doyok…. berani mati kau ambik bekas Sultan Brunei. Salutelah brooo

    0

    0
    • tekad pemedulian says:

      woi Sultan Brunei jangan dibawa dalam cerita mu ani talur! bila jua sultan kami kan pimpin tangan dengan azrinaz? apa kelas?????

      0

      0
      • Anti meroyan says:

        Depan Allah Swt semua manusi sama shj. Xde kelas2. Yang membezakan hanya Iman…

        0

        0
      • Kerlaaaasss Ayat Kau says:

        Habis. Dah tau takde kelas Sultan ko ngan kerabat Sultan ko yg terhegeh2 dok kawin ngan perempuan Msia dah apehal nye…. Pompuan Brunei kan kerlassss belaka?

        0

        0
        • lalala says:

          mmg kerabat brunei ade kwin dgn org malaysia,bkn dia sorg ni je,tp dia je yg dok kene hentam..ko tgk mazuin,kene cerai jugak tp takde yg mngate dia..sooo ko nmpk tk kat cni yg masaalah bkn pada warganegara?lg satu,mazuin takde nye tayang muka tayang body kat majalah bagai konon2 vogue wlaupum dia lg fofular dr wartawan sorg ni..ye dok..

          0

          0
    • ema says:

      status janda sultan brunei lain dari org biasa, mungkin maintenance agak tinggi & bukan senang nak jadi bapa tiri pd anak2 sultan brunei tau…. fikir2 renung2, sekian

      0

      0
  7. Anonymous says:

    tahniah CP..inilah dinamakan jodoh…kalau itu yg boleh membuatkan dia bahagia…ternyata kasih sayang yang lebih utama…harta bukanlah segalanya2….bukan harta tak penting…tapi harta boleh dicari diusaha sama2 pasangan….mungkin itulah yg CP nampak yang ada pada Wak…seorang yang rajin berusaha memajukan diri…tahniah!

    0

    0
    • lalala says:

      ha ah..cri laa bahagia..nak cri harta pn, cri laa cara yg halal, jgn tamak ambik yg bukan hak kte kn.. ape2pn.. tahniah laa ye.. tunang jgn tak kwin2 pulakk..

      0

      0
  8. Iamnobody says:

    Jackpot!! Good catch Wak Doyok…mcm ni la baru ngam…bukan semua lucky mcm dia ni…dpt bini kaya beb…just make sure you shower her with love and jaga dia bebaik…semoga bahagia ke akhir hayat!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Azrinaz kaya pun pasal ihsan dari dari Sultan Brunei. Kalau dia tak penah kawin dgn Sultan Brunei… dia tetap mcm biasa juga. Kaya harta pun takde maknanya. Dia tetap tak dibenar jumpa anak anak dia.

    0

    0
    • ffffffff says:

      ala..kau ni mcm jeles je sbp die kaye…doakan baik2 sudah…bs x kn die x bole kawen….nk merepot mcm engkoo?

      0

      0
    • kk says:

      knp die x dibenarkan jumpe dgn anak2 die? mmg law kt sane mcm tu ke

      0

      0
      • Kipochi says:

        Dia x mencuri la korang. Yg mencuri tu dulu famili si mazuin. Azrinaz ni scandal dgn mat saleh dari paris. Tu pasal dh cerai x boleh jumpa anak. Mazuin walau kene cerai. Dpt banglo tepi laut n duduk dgn anak2.

        0

        0
      • Lola says:

        Tidak ada seorang ayah ingin memisahkan anak-anak daripada ibu kandung nya sendiri melainkan ada sebab yang kukuh. Tentang Azrinaz tidak dibenarkan berjumpa anak-anak nya, bukan lah salah dari pihak Brunei. Tetapi…… “what happen in Brunei, stays inside Istana”.

        0

        0
        • Anonymous says:

          misteri sungguh ye…tp makin la masyarakat nak tau kenapa dan mengapa dan betul ke cite2 tu sume….emmm kalau Lola x keberatan nak share thanks….

          0

          0
  10. saw says:

    pencuri.. hahahah

    0

    0
    • Yang Benar says:

      i may not like Azrinaz, but she is definitely not a pencuri. dulu, selepas Sultan Brunei menceraikan Azrinaz, sebab kononnya Azrinaz mencuri harta benda Kerabat Diraja Brunei.. ternyata bukan Azrinaz yang mencuri, tetapi orang lain yang mencuri harta benda tu. sebab lepas penceraian tu, pencurian tu masih tetap berlaku, sehinggalah pihak Istana Brunei sudah dapat menangkap pencuri yang sebenar.

      0

      0
  11. X says:

    nie baru mercik,sedap dilenjan

    0

    0
  12. Anonymous says:

    mmg nama dlm kad pengenalan wak doyok ke dia ni ek

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Sesiapa yg memisah kan ibu & anak adalah orang yg kejam…tunggu lah balasan nya

    0

    0
    • anon1 says:

      ptuiiii! takde maknanya kejam! kalau dibiar jumpa ibunya selalu, taku2 besok mengikut pulak perangai ibunya…….. simpang malaikat 44

      0

      0
  14. melati says:

    ok lah tu…tapi Wak Doyok ni tak lew sehebat Pekin Ibrahim..GF dia Model dr London tu..!!!..tapi syg Model tu cuma cact penglihatan jew…..wakakkakakakakaakaaaaaaaaa.a….

    0

    0
    • xyz says:

      cacat penglihatan maksud you the girl blind?
      its not nice to make fun of others difficulties okay

      0

      0
      • melati says:

        xyz august 1, 2016 at 12:38 pm….maksud nya Model tu nk kew pandang muka Pekin yg macam itik pulang petang tu…..itulah maksud nya….Citer semua org boleh citer..kikikiki

        0

        0
  15. Anonymous says:

    pemerhati jgn buat statement klu cuma bca gossip, ada sultan brunei tak bagi jumpa anak….dia…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    org biasa pun ada rules ini kan pula kehidupan istana ,mana2 istana pun ada had2nya n protocol n kat opis pun ada official procedure…otak tak global tak worldwide

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Apa kene mengena tentang otak tak global? … kasih sayang antara ibu & anak tiada penghujung nya

    0

    0
  18. nina says:

    Ada la tgk gmbr azrinaz pergi jumpa anak2 dia kt brunei. Siapa kta tak blh jumpa tu.

    0

    0
  19. Mak iti says:

    Tahniah semoga berbahagia

    0

    0
  20. Anonymous says:

    azrinaz ni lagi cantik klau berhijab….

    0

    0
  21. Beautiful Norra says:

    lohhh…mati2 ingatkan Wak Doyok nie gay…
    atau Azrinaz mmg dah tau & tak kesah…??
    sbb nowadays mmg ramai gegurls yg taste pd gays…
    ahaks :-)

    0

    0
  22. Lola982 says:

    Azrinaz diceraikan oleh Sultan Brunei kerana sikap nya yang tidak pernah bersyukur dan ingin mengambil tahta dari Isteri pertama kepada Sultan Brunei. Hanya orang Brunei sahaja yang tahu kisah sebenar. Orang-orang Brunei tidak ingin memburukkan sesama insan. What happen in Brunei, stays inside Istana.

    0

    0
    • Yang Benar says:

      if you’re talking about Azrinaz mencuri atu, then let me tell you this.. it is not her!! aku ani bukannya suka banar arah si Azrinaz ani jua, sasak ku meliat mukanya, ada lah! even until now, i don’t really like her!

      masa dulu, banar.. aku pun pikir yang ia ani mencuri harta Sultan & Raja Isteri. tapi, i get this from a very reliable source, she is definitely not a pencuri. dulu, selepas Sultan Brunei menceraikan Azrinaz, sebab kononnya Azrinaz mencuri harta benda Kerabat Diraja Brunei.. ternyata bukan Azrinaz yang mencuri, tetapi orang lain yang mencuri harta benda tu. sebab lepas penceraian tu, pencurian tu masih tetap berlaku, sehinggalah pihak Istana Brunei sudah dapat menangkap pencuri yang sebenar.

      0

      0
  23. clever girl pulau besar says:

    AZH mcm desperado jek. Tp dari amik laki orang baik wak doyok yg sah2 bujang trangtangtang

    0

    0
  24. Cik kiah says:

    Betul ker WD GAY?

    0

    0
  25. Halo haa says:

    Gmbr azrinaz pakai baju hitam tu da mcm ayam serama aku tgk.senonoh la sket.dlu ske tgk dier.ayu jeee

    0

    0