Written by AbangNara | May 29th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Tomok dan isterinya, Ayu telah yang kini telah pun bergelar ayah dan ibu dengan kelahiran bayi lelaki mereka. Bayi yang masih belum diumumkan namanya ini dilahirkan dengan berat 3.33kg pada kira-kira jam 6.30 petang tadi.

gambar anak tomok dan ayu

Gambar di atas telah dikongsi oleh Tomok menerusi Twitternya di @Tomok_NB_Oiam. Abang Nara ucapkan tahniah atas kelahiran bayi sulung ini. Selamat menempuh alam ibu bapa dan semoga anak Tomok dan Ayu akan sihat sejahtera sehingga dewasa kelak.

P.S: Maru, si kucing comel sambut ulang tahun ke 5

59 responses to (TAHNIAH)Tomok Kini Bergelar Ayah Dengan Kelahiran Bayi Lelaki

  1. tupai berjanggut says:

    tahniah tomok!!!

    0
    0
  2. sakura says:

    tahniah tomok dan ayu~~~
    comelllllll….bam..bam…. :-)

    0
    0
  3. ainalhadad says:

    comelllllllll

    0
    0
  4. aien alhadad says:

    comellllllll

    0
    0
  5. pasya sendat says:

    Cute2~~ Tahniah Tomok & Ayu

    0
    0
  6. izz says:

    comel

    0
    0
  7. aien alhadad says:

    gybuuu

    0
    0
  8. bila nk 1st ni.. says:

    Thniah!!

    0
    0
  9. makkiah says:

    kiut miut

    0
    0
  10. aien alhadad says:

    sejuk nya mata tgk baby..=)
    xdek dosa lagi..harap2 jd anak yg soleh..

    0
    0
  11. ainiz nurailiz says:

    Alhamdulillah, tahniah tomok n ayu..
    comelnye baby, bam2 lak tu..geramnye nak picit2, he2..

    0
    0
  12. Puteri Duyung says:

    Tahniah..lahir kt prince court yep cam knl jer bedung baby…

    0
    0
  13. Aina says:

    Alhamdulillah,comel persis tomok n ayu.btw,bukan 6.03 minit ke bang nara ?

    0
    0
  14. Anonymous says:

    kiut sgt..suke tgk…

    0
    0
  15. :-) says:

    Tahniah buat tomok dan isteri.comeinya anak korang.sya pun nak anak comei mcm ni lah.hehe.

    0
    0
  16. […] pada 29 Mei 2012 kira-kira jam 6.30 petang dengan berat 3.33 KG. Sumber ini dipetik daripada beautifunara. Semoga Tomok dan Ayu berbahagia bersama anak lelakinya itu dan semoga dianugerahkan lagi cahaya […]

    0
    0
  17. Qiqi says:

    Comellllllllllnyaaaaaaaa…….gerammmmm tgk baby ni :-)

    0
    0
  18. LaraHati says:

    Alhamdulilah tahniah yee Tomok n Ayu…
    Besar tu 3.3 kg..ngat pulak my 2nd bby 3.3 kg juga..ehehe cute n tembam nyerrr…lps ni sure tidur mlm tomok n ayu ‘trgangu’ :)

    0
    0
    • dynasty says:

      anak sy 3.49kg,tapi c zer..heheh.tapi beby sy tak bam2 cmni,die panjang.
      Gebu betol budak ni..dapat memang ciom2 smpai lemas.

      0
      0
  19. jaja says:

    tahniahhhh comel mcm mummy dierrr…..

    0
    0
  20. Anonymous says:

    eee tomeinyer anak tomok nyi…tembamnyer…geramnyer i rase nak cium2 je baby neh…

    0
    0
  21. SHAH SLAM BIN SHAH INDRAWAN says:

    PAPA.. HOPE PAPA TUKAR STYLE RAMBUT PAPA.. CANNOT HIDE FOREVER REAL HAIR…

    0
    0
  22. meeradriana says:

    tomok..wahhhhh..
    dulu aq mmg peminat tegar newboys..hihihi
    nway congrate..
    baby boy so cute..
    apa namanya..

    0
    0
  23. fazura house of doll says:

    tahniah lah tomok, baby kiut 2 ckp assalamualaikum semua hahaha….wsalam baby kiut >_<

    0
    0
  24. cleopatra cleo says:

    tahniah tomok dan ayu..
    tomeynye baby mcm korang..:)

    0
    0
  25. ku [email protected] d'omey says:

    comelnya anak dia tembam!!

    0
    0
  26. ana halia says:

    hishhh geramnyer tgk baby chubby neee…sooooo cute…apa agaknye tomok nak bagi nama ye…hmmm pepun tahniah

    0
    0
  27. NORA says:

    comei… ank i yg 2nd lg la kuar 3.65kg, huhu

    0
    0
  28. wani says:

    tahniah Tomok….

    0
    0
  29. truelovebabywanna says:

    tahniah tomok & ayu.. comel nyer baby..

    0
    0
  30. Comel baby! Alhamdulillah & tahniah untuk Tomok dan isteri :)

    0
    0
  31. Kurus says:

    tomok nk panggil per lak anak dia nih

    0
    0
  32. Mrs Khunnie says:

    Arrianshah Akid bin Shah Indrawan.. comel je nama baby ni..

    0
    0
  33. sueila says:

    saya suka saya suka….alohh..comelll sgt..

    0
    0
  34. […] Jutaan tahniah diucapkan kepada Tomok dan isterinya, Ayu telah yang kini telah pun bergelar ayah dan ibu dengan kelahiran bayi lelaki mereka. Bayi yang masih belum diumumkan namanya ini dilahirkan dengan berat 3.33kg pada kira-kira jam 6.30 petang tadi. Gambar … Continue reading → […]

    0
    0
  35. Fasyiha says:

    tahniah tomok…semoge sentiasa bahagia bersama isteri tercinta dan cahaya mata…sebagai peminat tomok since in new boyz,sy doakan yang terbaik untuk anda sekeluarga,,,amin….

    0
    0