Written by Bella | November 21st, 2015

Tahniah kepada pelawak Shuib Sepahtu dan isterinya Siti Sarah yang telah selamat menimang cahaya mata  ketiga mereka semalam tepat jam 12.27pm. Bayi lelaki dengan berat 3.1 kilogram itu dilahirkan di sebuah hospital swasta.

Shuib menerusi akaun Instagram miliknya sempat meluahkan rasa syukur atas rezeki yang diberikan oleh Allah SWT dan turut mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang mendoakan kebahagiaan mereka sekeluarga.

Syukur Alhamdulillah Ya Allah tepat pukul 12.27pm hari Jumaat 20 Nov 2015 lahirnya putera ke-3 kami dgn berat 3.1kg. Syukur ke hadrat mu Ya Allah. Terima kasih pd semua yg mendoakan kami sekeluarga. Alhamdulillah #persuibofhappyness#babybaru #Alhamdulillah #syukur.

Shuib yang bernikah dengan Siti Sarah pada  tahun 2011  sebelum ini telah dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Uwais Alqarni dan Dzahira Talita Zahra.

Sumber Berita: Instagram Shuib Sepahtu

24 responses to (TAHNIAH) Shuib Sepahtu & Siti Sarah Timang Cahaya Mata Ke 3

  1. unknown says:

    ALHAMDULILLAH

    yakin & percayalah pada rezeki ALLAH
    semuanya ALLAH yg mengatur rezeki anak2 kita

    Tahniah Syuib Sarah kerana dikurniakan rezeki
    3 anak dlm masa 5 tahun ^_^

    0

    0
    • dJ era fm suka buat lawak bodoh says:

      Anak confirm muka jawa

      0

      0
      • anon says:

        dj era……muka melayu mana lari dari jawa, kita sama serumpun. Yg nampak lain sikit tu sb mix dgn mcm2 bangsa….cina, omputeh,.siam….
        By da way, rupa kamu tu lawa sngt ke, cer tunjuk gambar sikit..

        0

        0
        • Rokiah anak Pak Abu says:

          Melayu penang tkda muka mcm tu, yg ada pon yg mmg keturunan Jawa, take note

          0

          0
        • Rokiah anak Pak Abu says:

          maksud I, orang Penang tak da muka Jawa macam tu, tgk artis2 Penang,
          Izara, mak dia org Penang, Fathia Latep, Norjuma, Jojie, Mila, gittu.. Izara lahir kat Johor tapi dia tak mengaku org Johor, kesian.. AHAHAH

          0

          0
        • Jgn Meroyan Pls says:

          I tak pernah cakap muka Jawa tak elok ? Ada I ckp ka ? I ckp muka mcm Jawa saja ? knp you nak marah ? mesti sebab you rasa Jawa tak elok sbb tu you ckp mcm tu !! Btw kalau Melayu bagi I, muka macam latin, sekian..

          0

          0
  2. melati says:

    Tahniah….tapi jgn namer kan budak tu nama yg indah2….nanti bila besar kesian anak tu , takut org kater indah nama dari rupa….

    0

    0
  3. guli says:

    melati oh melati…tk baik ckp mcm tu…cantik atau tidak itu semua kuasa tuhan. apa guna klu kacak bergaya tapi budi bahasanya ke laut…takde maknanya. All the best to Suip & family.

    0

    0
  4. guli says:

    melati oh melati. Tk baik ckp mcm tu. cantik atau tidak itu semua kerja tuhan. apa guna klu kacak bergaya tapi budi bahasa ke laut..All the best to suip & family

    0

    0
  5. Anonymous says:

    id jw bunga melati tapi tulisan hati bunga tahi ayam

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    antara pasangan yg aku suka,tahniah awak berdua…

    0

    0
  7. KakLeena says:

    Tahniah…

    0

    0
  8. Babuji says:

    Singh is bling

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Eh ni siti Sarah yg dulu kawin omputih kan ???

    0

    0
  10. annoyed says:

    Off topic..tapi aq menyampahlah dengan iklan yg beserabut kat nara ni…lebih2 lagi benda yg kat tepi tepi ni yg bila aq scroll ke bwah dia ikut turun skali…pleaselah tukar balik macam dulu…sorry panjang pulak..hehe

    0

    0
  11. makcik busyboda says:

    sweet sgt korang brdua ni. tahniah suib n sarah

    0

    0
  12. ummi says:

    ALHAMDULILLAH…MURAH REZEKI SHUIB N SARAH..MOGA DGN KELAHIRAN BABY BARU NI KELUARGA SHUIB N SARAH LEBIH DILIMPAHI RAHMAT DAN KEBAHGIAAN..AMINNN

    0

    0