Written by AbangNara | June 19th, 2013

Jutaan tahniah diucapkan buat pasangan suami isteri, Zahiril Adzim dan Shera Ayob yang telah pun dikurniakan anak lelaki petang tadi. Berita gembira ini telah pun dikongsi oleh Zahiril Adzim sendiri menerusi akaun Twitternya.

zahiril adzim lahir anak

Shera dan Zahiril telah selamat mendirikan rumahtangga pada 25 November 2011. Semoga dengan kelahiran bayi lelaki ini akan mengeratkan dan memeriahkan lagi hubungan kekeluargaan mereka. Tahniah!!!
gambar anak zahiril adzim
UPDATE: Di atas ialah gambar anak mereka yang telah dikongsikan oleh ibu Zahiril Adzim menerusi Facebook. Comel bangat!!!

P.S: Stesen pengecasan solar di New York

52 responses to (TAHNIAH)Shera Ayob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki, Zahiril Adzim Teruja

  1. rormbau says:

    Tahniah…terhapus dosa2 kecil isterimu.. lepas ni, elok ajar dia menutup aurat.. semoga anda berjaya dunia dan akhirat serta mempunyai zuriat soleh n solehah yang bakal mendoakan kalian diSana..

    0

    0
    • KIMJONGKOOK says:

      Makin ramai umat Nabi Muhammad s.a.w.

      0

      0
      • kim jong kook sparta says:

        tahniah, semoga menjadi anak yg soleh

        0

        0
        • Kim Jong Kook Girlfriend says:

          comel sungguh anak dorang….tahiah :)

          0

          0
        • crush kim jong kook says:

          subhanallah comelnya baby, geram pulak…harap bila besar jadi org yg berguna, congrats kpd shera dan zahiril

          0

          0
        • Kim Jong Kook Punyer Jiran says:

          bertuahnya dapat baby, comel pulak tuuu, sy ucapkan tahniah…

          0

          0
        • suka kim jong kook says:

          congrats , baby tu sgt cute…rasa nak cubit jer pipi baby tu, mata dia bulat..wah cutenya

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Cham TASTE sangat dgn Abg Zahiril ni! Senang2 datang la rumah Cham yer bang!

          0

          0
        • Eqa says:

          Aku tgk baby ni tersangat2 lah comel dan nampak sgt bijak….huuuu….geram sgt2…..pandangan matanya menunjukkan kematangan dan sgt tenang …. Semoga membesar menjadi anak yg soleh n taat pada ibu bapa ya nak…. :-)

          0

          0
      • Anonymous says:

        hahahhaha tergelak aku tgk nama sorg2. semua ada kaitan dgn jongkook hahhahah. go jk goo gooo! <3

        0

        0
        • pelik says:

          tahniah zahiril n shera.. cute gile ank dorang nie.. mesti mase mengandung shera tak minum air sejuk.. sebab, petua orang dulu2, kalau nak anak rambut lebat, jangan minum air sejuk masa pregnant.. tahniah.. selamt menjadi anak yg soleh kelak..

          0

          0
      • Rock Terjah says:

        nape nmpk cam anak matsalleh , ayoyo !! Apa shera ayob buat nie ?? JAGHO JAGHO ADO YANG MEMEGHOTIIIIIIIIIIIIIIII !!!

        0

        0
        • nenek kim jong kuk says:

          aiyoo. tak syg mulott keee? anak tomok tu muka mat saleh takkan biniii diaaa buat dgn mat saleh kott. aiyooo. typical malaysian

          0

          0
    • Ari ariku berseri says:

      omeynyer……!!!!! nak kiss… muachhxxx… :P

      0

      0
  2. lalala says:

    2nd .. yehahh

    0

    0
  3. gincu_merah says:

    comel nye..

    0

    0
  4. nufarsa says:

    bulatnye mateeeeeeeeeeeeee!!!

    0

    0
  5. IU says:

    Comel sangat sangat!!!! Tahniah. Alhamdulillah.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    cam anak omputeh comel sgt

    0

    0
  7. FA says:

    congrats shera and zahiril. comel sangat baby boy diorang :)

    0

    0
  8. kak piah says:

    tahniah zahiril…tahniah shera…comel laa baby die…comel sgt2… ikut muka mak laa ni…

    0

    0
  9. loli says:

    comelnye baby dia…

    0

    0
  10. Jong kook's says:

    Subhanallah. Comel sangat. Semoga jadi anak yang soleh ya sayang..

    0

    0
  11. Mummy M says:

    Srius Comel……..mata 2 menambahkan lg kecomelan baby mereka…mcm ank mat saleh pun ada jugak…comel9999999….x sia2 mengandung 9 bulan, puas hati dapat ank comel macam 2…

    0

    0
  12. Farhana says:

    tahniah diucapkan kepada zahiril dan shera . baby sangat comel . semoga menjadi anak yang soleh :)

    0

    0
  13. Lee Kwang Soo says:

    Nak Tengok Gambar Shiera Aiyob Time Pregnant…

    0

    0
  14. Minah says:

    Comel nye..

    0

    0
  15. mabel says:

    selamat shera memilih lelaki yg baik… dulu bukan dia pernah bercinta dgn shah jazlee ker…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    dulu dia pernah bercinta dgn shah jazlee kan???

    0

    0
  17. nenek ji sukjin says:

    sape ckp first aku cepuk dgn penyapu! haha

    0

    0
  18. subtips.com says:

    Untung Zahiril. Muda2 dah jadi bapa =)

    0

    0
  19. wawa says:

    mata baby tu memg biru or mata aku salah tgk nie? hee… btw congrats y’all…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    comelnyaaaaaa ank dia org ni…tpi kan jujur aku cakap..anak fasha x comel…jgn marah…

    0

    0
  21. kimjongkooktusiapa?ada aku kesah? says:

    wahhh..giler comel kot. ikut muka mak nya ni…hidung mancung mata besar…ishh comei comeiiii… tahniah uols!

    0

    0
  22. akak celah bedah says:

    cutenyeeeeee anak diaaaaa….congrats!!! zahiril ni probably ada sense of humor because he mentioned on his twitter…”welcome to the world my boy”…hehehehhe…macam penah dgr je statement tuh kat ig seseorg…gitueeee….tapi yg ni for real laa bukan utk cetus kontroversi…heheheheh…then again…congrats! :)

    0

    0
  23. nina says:

    Alhamdulillah…mmg cute sgt..
    erm..tetiba plak tringat anak2 kat umah..rindunyer kat anak2 ummi ;)

    0

    0
  24. Mirai Suenaga says:

    comel…tahniah…
    tu tutup sikit tu, ada tahi lalat macam bapanya tak?

    0

    0
  25. Reena says:

    Seriously..anak Shera & Zahiril memang comel!!! Subhanallah..Masya Allah..congrats to both of them.

    0

    0
  26. SH says:

    Geramnyaaa tengok. Nak kiss kiss baby ni..tahniah for the new born & mama, papa

    0

    0
  27. zai says:

    bulu kening terbentuk…comelnya…..

    0

    0
  28. aku tak kenal pun kau sapa says:

    TAHNIAH!

    0

    0
  29. Anonymous says:

    tahniah…comel sgt…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    tahnia ye! comel your baby.:-)

    0

    0
  31. Anonymous says:

    ajar isterimu tutup aurat.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    well, i like!

    0

    0
  33. Anonymous says:

    comel sangattt

    0

    0