Written by AbangNara | November 15th, 2010

gambar sharifah sofia hamil mengandung

Rasanya macam baru semalam kami keluarkan gambar perkahwinan Sharifah Sofia. Tup-tup hari ini Sharifah Sofia mengumumkan di Facebooknya satu berita gembira. Sharifah Sofia sudah hamil 5 bulan. Tahniah kami ucapkan kepada Sharifah Sofia dan suami. Untuk makluman, suami Sharifah Sofea kini berada di Mekah untuk menunaikan haji.

Untuk anda yang ingin mengucapkan tahniah secara direct kepada Sharifah Sofia, sila ke Facebook Sharifah Sofia. Kami tabik spring kepada Sharifah Sofea yang menggunakan kemudahan teknologi terkini untuk memaklumkan berita kehamilannya kepada kesemua peminat. Untuk pengetahuan, Sharifah Sofia juga aktif menggunakan Twitter.

Untuk peminat-peminat Sharifah Sofia, kami sertakan beberapa keping gambarnya untuk tatapan anda. Kesemua gambar adalah diambil daripada Facebook Sharifah Sofia. Enjoy ~~

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

gambar sharifah sofia hamil mengandung

43 responses to (TAHNIAH)Sharifah Sofia Hamil 5 Bulan

  1. silentgirl says:

    suke sgt ngan sofea ni..santek! tp cekci ar…hope pasni kurang2 la cekci..jd hot mama yg sopan..hihi!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. no name says:

    uiks..tangan kat mana tu??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. laksmana says:

    first. tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. The Poyo Me says:

    nak cop baby untuk buat bakal menantu duaploh tahuan akan datang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. sofia says:

    tahniah!! suke tengok die…kulit die bersih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jadi hot mama la lepas ni..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aku bkn sofea says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Lely says:

    tahniah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. marshmallow says:

    dia nih lawa laa… tp bdn dia berisi skit..
    kalu slim skit lagi ler lawaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      die ni mmg baka mcm ni la..mmg big size but still nice~ bygkan bdn die ni slim..x balance la sgala yg ade.huhuhu!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Laki dia pun tak kisah badan dia camtu….ada plak org lain nak komplen2 bagai! Haiya…..apa la marshmallow ni….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. gisele bundchen says:

    dah pg haji..pasni xmo seksi2 lagi..sayang kat ibadat haji tu..semoga mendapat haji yang mabrur..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • poco-poco says:

      yg pegi haji laki nye…bukan dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku serius says:

      gisele.. next time sy srh BN bold kan keywords.. biar terang2.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hitlon says:

        btol la..suami die pegi haji pn…kalau suami yg takutkan tuhan..akan menyuruh si isteri menutup aurat dan menjaga maruah nye…hanya suami yg dayus jek biarkan si isteri nye buat bende2 seksi2 nih…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • xkyn says:

          cukup hairan dgn suami yg nak isteri dia baik gila tp mak dia sendiri xtutup aurat xtegur mengumpat sana-sini dan adik bradik pompuannya pun aurat xjaga salam bukan muhrim padahal itu pun naik atas kepala si anak lelaki jugak. jadi lelaki ni sebenarmya suruh isteri tutup aurat sbb agama ker sbb ego n tunjuk kat orang jer?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. miss suka masak says:

    tahniah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Reena says:

    Terbaek dari ladang!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. […] Sharifah/Syarifah Sofia/Sofea Hamil Mengandung 5 Bulan | Beautiful … […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. SWEET says:

    Anak sure comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. YonG says:

    Oooo dia ke dlm paper ahad.. laki pi haji & dia pi majlis w/o baju ke @ Bra???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. non says:

    dia nie selamba, wat hal dia je, aku suke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. miss_pinky says:

    CONGRATS.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. zura86 says:

    jumpa sofea dkt sunway pyramid, zura senyum,tp sofea ni sombong giler,maby da rasa famous kot,hmmmm…xksah la asal kn dia bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. popular sangat ke zura oiii…
    well apa2 pown good luck…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. eszol says:

    yes!

    bigger boobs

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Hdupsantai says:

    mantap! haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. zura86 says:

    ntahhhhh ler tyr basikal,maby kottttt,heehhehee…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ntah says:

    gmbr kt atas tu mase die g tgk rugby kt pj…
    die g ngn siti saleha adek sam bunkface tu…
    siti saleha tu siap minum beer lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hmm says:

    bukan dia nikah oktober ke..then pregnant 5 bulan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. neez says:

    dulu nampk hensem laki die ni…apasal sekarang buruk semacam jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. marshmallow says:

    ha’ah, dia kawin tahun 2009 laa..
    cepat sgt buat spekulasi..
    tak baik tauuu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0