Written by AbangNara | July 31st, 2012

Alhamdulillah. Semakin hari semakin ramai selebriti wanita yang berhijrah untuk memakai tudung sepenuhnya. Tambah manis apabila penghijrahan itu dilakukan di dalam bulan Ramadhan yang penuh berkat ini. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Sharifah Aleya atas penghijrahan ini.

sharifah aleya bertudung

Kata Sharifah Aleya kepada portal Murai:-

Saya minta maaf kerana tidak dapat mengulas lanjut mengenai penghijrahan saya kerana bagi saya ianya sangat peribadi untuk dikongsi. Namun, sejak 1 ramadan lalu, saya sudah mula bertudung dan InsyaAllah ianya akan berkekalan hingga akhirnya. Alhamdulillah juga kerana sejak saya bertudung, ramai yang telah mendoakan yang terbaik untuk saya termasuk keluarga dan rakan-rakan. Mereka banyak memberikan sokongan.

Semoga Sharifah Aleya diberikan kekuatan untuk terus kekal bertudung buat selama-lamanya. Abang Nara tengok memang makin cantik apabila Sharifah Aleya bertudung. Jutaan tahniah sekali lagi kepada Sharifah Aleya atas hijrah ini. Anda juga boleh ucapkan tahniah kepadanya menerusi Twitter SharifahaLEYA.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to (TAHNIAH)Sharifah Aleya Telah Bertudung Sejak 1 Ramadhan

  1. Dauspozi says:

    Alhamdulillah~~

  2. mariah kari says:

    Wah alhamdulillah syukur

  3. IsteriVIP says:

    Alhamdulillah…inilah berkatnya bulan Ramadhan..tahniah Aleya :)

  4. cikikaka says:

    Alhamdulillah… :)

  5. sweeties says:

    alhamdulillah

  6. Nhakmar says:

    Alhamdulillah :)

  7. Alhamdullilah…moga berkekalan smpai bila2..

  8. Datin Ross says:

    shukur Alhamdulillah…tersangat cantik kamu apabila bertudung..semuga ini akan berkekalan..

  9. nora says:

    asmlkm , syukur alhamdulillah , tahniah Aleya semoga berkekalan sampai ke akhir hayat . semoga Aleya perolehi ketenangan dgn penghijrahan ni , amin

  10. Alahai says:

    Alhamdulillah… Gaya muslimah sejati ~_~

  11. Prince Noob says:

    alhamdulillah… bagus… jangan lupa masuk PAS ya

  12. mama red says:

    alolololooo….. tomei sgt.. suke mama tgk, baru nampak cam keturunan syed alhamdulillah

  13. No One says:

    alhamdulillah…hopefully adik nye sharifah amani will follow your step as well… :)

  14. pening lalat says:

    muke lg cantik ble bertudOng

  15. nenetBurberry says:

    jangan bertudung fashion pelik2 sudah lah yer.. cukuplah sekadar sederhana…

  16. my boo says:

    alhamdulillah..lg bertambah cantik bila berhijab..

  17. Mak jemah pemalu says:

    Tak pyh lah nak kaitkan dgn Abby tiap kali ada artis yg berhijrah, die pun xlps dari kesilapan..bagi aku biar lah berhijrah, masuk politik,dari mcm tu jek msk club night…

  18. Anonymous says:

    ALHAMDULILLAH…Syukur kpd NYA..moga ramai lagi yg terbuka hati.

  19. triple_j says:

    bukankah elok sebegini, senyap2 saja pakai tudung tak perlu heboh 1 dunia, tak perlu nak sindir2 mereka yg masih belum bertudung tanya kenapa tidak bertudung, tak perlu mengeluh cakap takde job lepas bertudung kerana kerajaan skrg dsb? tahniah dan alhamdulillah.

  20. no says:

    btoi2..ni x br bape ari pakai tudung dah sindir2 org yg blom berhijrah…mentang2la die dah puas pakai singlet skirt sume…..ish ..astagfirullahalazim….

  21. Penjual Hijab says:

    cantik aleya… insyaAllah saya masuk meminang lepas raya nnt… :)

  22. ............... says:

    alhamdulilah..jgn lupa ye aleya..bila dh berhijab ni semua kena jaga..mulut pn kna jaga gak..jgn jdi cam seorang artis tu..baru berhijab jer dh mcm2 hal y timbul..kan dh malu sendiri..

  23. Penang says:

    alhamdulillah, dan syukur kepada kakak aku yang turut berhijrah memakai hijab pada bulan ramadhan tahun ini.
    Semoga kita semua diberi hidayah yang sama. Yang penting ikhlas, bkn untuk meminta pujian sekalian manusia.

  24. Aku kesah says:

    aleya..dh bertudung ni jgn ikut cam perangai abby yer..

  25. whosebadsinbad says:

    Alhamdullilah…

  26. qizzreen says:

    Betul tu,pakai tudung..xyah la cite knp,apa sbb mcm artist lain
    Just do it,krn allah,nie cite berbagai2.

  27. Anonymous says:

    Tahniah leya!! Moga ini jd permulaan yg baik buat anda… Inilah keberkatan bulan ramadhan…

  28. […] Alhamdulillah. Semakin hari semakin ramai selebriti wanita yang berhijrah untuk memakai tudung sepenuhnya. Tambah manis apabila penghijrahan itu dilakukan di dalam bulan Ramadhan yang penuh berkat ini. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Sharifah Aleya atas penghijrahan ini. Kata Sharifah Aleya … Continue reading → […]

  29. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    selalu nye bila pompan kena cerai atau pn pompan putus ngan mateair lepas tu mesti dorang bertudong ciannnnn dh putus asa gak nyeeeee banyak kn bersabar yeeeee…

  30. ucin says:

    sesuatu berlaku mesti ada hikmahnya