Written by Bella | January 4th, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon drama, Lara Aishah iaitu Shah Jaszle kerana telah selamat menimang  cahaya mata kedua bersama isterinya, Hanis Husna pada 2 Januari lepas.

Shah menyambut kelahiran seorang bayi lelaki seberat 3.3 kilogram pada jam 4.19 petang. Berita gembira itu dikongsi oleh Shah sendiri menerusi akaun Instagram miliknya.

Ruangan komen di Instagram Shah dibanjiri dengan ucapan tahniah dan peminat turut mendoakan kesejahteraan ibu dan bayi yang baru dilahirkan.

Shah Jaszle dan Hanis Husna mendirikan rumah tangga pada 1 Mei 2015. Sebelum ini, mereka dikurniakan seorang anak perempuan bernama Alana Jasmeen Jaszle.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to (TAHNIAH) Shah Jaszle Selamat Timang Cahaya Mata Kedua

  1. shahjehan says:

    untong la dah dpt sepasang wlupon byk gosip teruk sblm kawen ..mgkin ni la cara tuhan nk ubah seseorang ke arah kebaikan..berkahwin dpt zuriat, jage family leklok ok jgn wt hal mcm dlu2!!

    17

    0
  2. Anonymous says:

    Besarnya anak pertama.

    4

    3
  3. Anonymous says:

    Ini anak pertamalah. Kalau ke dua
    Mesti anak pertama masih kecil lagi

    1

    5
    • Anonymous says:

      ni ank kedua la ngok.. len kli bce jgn mls mbace.
      Tahniah kami ucapkan kepada pelakon drama, Lara Aishah iaitu Shah Jaszle kerana telah selamat menimang cahaya mata kedua bersama isterinya, Hanis Husna pada 2 Januari lepas.
      Ank pertama dia pompuan mmg da beso .. xtau la npe kawen bln 5/2015 tp yg first mmg da beso sgt..wallahualam.. aslkn dorg bahagia..

      5

      8
      • kepoh says:

        xpyh la nk pertikai apa pun..benda dah lama kot… x habis2 nk tambah dosa.. klu dia buat dosa skalipun.atleast dia xmmbuang merata. kenapa nk ungkit2…

        24

        1
        • miss kepoh says:

          eh….sentap laakk si kepoh ni…elok laa tu x buang..klu x nme die jgk y busuk..maklum laa retis kannn…nti lg teruk org kecam..hahahha..

          1

          9
        • kepoh says:

          aku xsentap.aku cuma tegur.menda silam org .knapa nk ungkit. ?? bagi org lain bertnya2. dah buka aib semula… org google2 cari2 kisah lama…. retis pun manusia.ko pun manusia.. klu xretis.mgkin public figure dlm kalangan kampung.sama jugak situasi.

          10

          0
        • yg sudah tu sudahlah says:

          betul tu, yg sudah tu sudahla. and plg penting diorg jaga anak tu dgn baik.

          3

          0
  4. shah says:

    anak y first tu mcm dh setahun lbh je…kawen mei 2015….urmmmm….xnk ckp ae2 tkut jd fitnah pulak…think positif maybe bunting pelamin kot anak y first tu…kehkehkeh…blh thn jgk si kacang hazel ni…anak rapat2…mau tiap2 malam di sondol eh..

    2

    4
    • Anonymous says:

      2015 lah….mestilah dah setahun lebih….skrg dah 2017..,.

      12

      1
    • Jemah says:

      Kalau tak nak cakap apa2 then dok diam je lah, tak perlu nak think out loud urmm urmm kat sini. Kan dah berbau fitnah jugak kalau macam tu.

      4

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      ape kau ingat anak pes tu anak haram dia eh ! kepala hotak tu asek asek ingat nak menfitnah ajee tk habis2….kalau anak haram pon kenape ??????? cakap macm orang cetek pemikiran…dh tuhan nak kasi anak dia terima aje la sepasang pulak tu hapening kan….dh dua tu cukop la jangan branak banyak2 takot nanti kena cerai ha daaaaaaaa jadi problem nak kena mintak nafkah turun naik makamah..kalau dapat tkpe la jugak .. 40kali naik makamah baru dapat duit nafkah…

      0

      3
    • Biskut says:

      aku hairan yer dgn org kita terutama nya melayu ni suka sgt nk ungkit bnda lama. katakan la dorg mmg dh ter ‘eksiden’ sblm kawen, tak pyh lagi kot kita nk sebut smpai skrg. smpai ade yg kata anak tu anak haram. anak tu tak slh pape pun. dh cukup bgs dh dorg bertanggungjwb dgn anak dorg. sihat walafiat, cukup mkn minum anak tu dorg bela. dulu mungkin tersilap langkah. sape2 pun pnah buat silap. tp org kt ni…skali org tu buat silap..smpai bila2 nk ungkit. yg kesian nya..anak dorg tu nnti.

      2

      1
  5. intan says:

    kawen 19bulan anak dah 2..
    produktif!

    3

    1
  6. Hei says:

    Ingat x boleh ka..abg2 aku kembar tahun..aku plk yg 1st 4bln pun aku dh pregnant..ok what

    2

    1