Written by AbangNara | March 10th, 2014

Alhamdulillah. Jutaan tahniah diucapkan kepada Rozita Che Wan dan Zain Saidin atas berita gembira ini. Che Ta telah pun berkongsi gambar alat ujian kehamilan di Instagramnya dan ia jelas menunjukkan 2 baris yang mengesahkan pelakon jelita ini sedang mengandung. Pastinya Che Ta teruja untuk hamil sekali lagi setelah sekian lama.
che ta sah hamilChe Ta turut melahirkan rasa syukurnya atas anugerah yang tidak terhingga ini. Tulis Che Ta:-

Alhamdulillah.. syukur dengan nikmat mu ya Allah.. amin

rozita che wan sah mengandungDiharap Che Ta dapat berehat secukupnya sepanjang tempoh kehamilan ini. Sama-samalah kita doakan semuanya berjalan lancar buat Che Ta dan Zain. Apa pun, tahniah diucapkan buat pasangan ini. Semoga dengan kehadiran cahaya mata ini akan mengeratkan lagi hubungan anda berdua. Kredit info Instagram Rozita Che Wan.
misclaireP.S: Yeah ~~ MisClaire sedang mengadakan “giveaway” di laman Facebook mereka. Hanya perlu komen warna yang paling menarik di mata anda dan berpeluang memenangi voucher RM50 daripada MisClaire. Kalau dah tak sabar sangat, anda boleh beli terus Levelle Floral Lace Maxi Dress ini dengan harga hanya RM72. Untuk informasi lanjut, layari www.misclaire.com dan jangan lupa lihat koleksi terbaru mereka di Instagram MisClaire.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to (TAHNIAH)Rozita Che Wan Sah Mengandung

  1. Mat K says:

    pekat tak? terkemut2 la che ta..

    0

    0
    • jajaz says:

      Lisa belum pregnant katanye sbb tak tutp aurat dgn sempurna.
      Tp che ta pun sama tak tutup aurat. So…
      mengandung ke tidak itu rezeki Allah yer ustazah2 sekalian.

      0

      0
      • amoi says:

        rezeki beliau…alhamdulillah…

        0

        0
        • miss ynwa says:

          mata aku kero ke ape……mane positifnye??
          line 1 lagi tak pekat pon uols?………watever la .,, janji che ta memang superb, da ikat badan cantik2 bertahun jaaaahh ,,,,,zain mintak, da mengandung..hbs tempoh pantang gigih la ngko che ta ikat badan balik…jgn lupe ngko tu dpt pucuk mudaaaaaaaaaa gitewss..tahniah2

          0

          0
        • madu bedarah says:

          eee jahatnye mulut

          0

          0
        • BOLA MANISS says:

          KALAU DAH MENEGAK TU CONFIRM LA TU.. LAIN LAH KALAU MELINTANG TU BARU NEGATIF…… fiy :) PEACE

          0

          0
        • lynn says:

          kalau sekarang masih belum boleh menutup aurat, harap lepas beranak nanti tutup lah aurat ye che ta. kan apabila seorang wanita melahirkan anak, keluarlah dia daripada dosa-dosa seperti keaadan ibunya melahirkannya. suci seperti bayi baru lahir.

          semoga pregnancy ni berjalan dgn lancar dan didalam lindungan Allah.

          0

          0
      • Olga says:

        Another BIG SLAP for Siti!

        Sehina2 Che Ta xde pun rampas laki org & masih mampu mengandong!

        0

        0
    • Olga says:

      TAHNIAH CHE TA,ZAIN N XLUPA MADU ZAIN MAN KAJANG!

      0

      0
    • joey says:

      tahniah la che ta dan zain. Zain, jaga che ta elok2, jangan duk berjimba jimba pulak. Musim skarang ni banyak spesis2 hanez suraya nak cara mangsa.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Alhamdulillah.. terbukti masih subur..

    0

    0
  3. ain says:

    moga tutup aurat :)

    0

    0
  4. suka suki jer says:

    Alhamdulillah..Tahniah Che Ta..caya la Zain…huhu

    0

    0
  5. jengjeng says:

    Mak oiii cik ta.. kuku ko..kemain lagi membela kan.. grrrr..

    0

    0
  6. Jumi says:

    Akhir nya tahniah.. musim org tua mengandung

    0

    0
    • jumu says:

      Orang tua jugak yang lebih hebat! Kesian yg muda2 Lisa TokTi ..sampai la ni dok kena rembat tapi tak gol gol jugak.

      0

      0
      • oho says:

        dear jumu.. kenapa nak mempersoalkan kuasa Allah.. dah Allah bg rezeki dkt cek ta dulu..kenapa nak membandingkan dgn orang yg belum Allah kurniakan rezeki.. kalau Allah kata kun fayakun maka mengandung la dia org tu..tak fikir ke perasaan org yg dah kawen bertahun2 tp x dikurniakan rezeki sedangkan mereka dah berusaha untuk ada zuriat sendiri..

        0

        0
      • O_o says:

        tak berdosa pun tak ada zuriat sendiri jumu oiii.. lagi berdosa tak didik zuriat sendiri ke jalan yg di redai.. watpe nak pertikaikn oang lain plak kan..

        0

        0
      • mimiyangdivine says:

        aisey…don’t be so mean…it’s so sad that women are still being defined by their abilities to produce

        0

        0
  7. yelah says:

    Erkkk….ermmmmm ok.

    0

    0
  8. akak cute says:

    hamboi kau cik taaaaa.

    0

    0
  9. julia says:

    x sbr nk tgk ank pan asia nti

    0

    0
  10. akak nara says:

    well done nara!! akhernya ko kembali dengan gosip retis, tah hapa ko punya entry sblm nih, huhhh
    tahniah rcw n zs, ternyata ko mmg jantan!! we all doa yg baik2 utk korg, semoga xmabuk teruk2 (ksian macik over 40 mengandung, semoga kuat ye che ta)

    0

    0
  11. jonahs says:

    alhamdulillah!!!!! tahniah yee che ta.. moga sihat selalu di samping zain. hehehe..

    0

    0
  12. amin says:

    Alhamdulillah…jaga diri elok2..

    0

    0
  13. zaza says:

    Alhamdulillah rezeki Allah…TAHNIAH..!!

    0

    0
  14. Anne says:

    Rezeki dari Allah.. jgn di persendakan. Tua atau muda, tu suma rezeki dariNya..

    0

    0
  15. lola loli says:

    tahniah che ta!
    power la zain..

    0

    0
  16. hamba Allah_2 says:

    alhamdulillah, rezeki Allah :)

    0

    0
  17. Alia Vee says:

    syukur dengan rezeki yang dikurniakan…korang sumer udah2 ler mengutuk orang…diri sendiri belum tentu sempurna…yang dengki sangat kat orang tu kenapa??????? bawak2 la mengucap!!!!!

    0

    0
  18. kakton comel says:

    curlassss ko zain..mengandung jgk bini ko yer….neway tahniah la korang nk dpt baby,,,,

    0

    0
  19. Anonymous says:

    alhamdulillah…jaga baby elok2. rezeki dari Allah.

    0

    0
  20. ali says:

    Alhamdullillah…moga2 pasni dpt gurl plak, bawak-bawak ler panjg2 kan seluar & skirt yg semakin singkat tuh!!!

    0

    0
  21. Biskut says:

    Tahniah ZS & RCW!! skurangnya RCW tak rmpas laki org!

    0

    0
  22. LESONG says:

    ok,
    alhamdulilah.
    tahniah.
    ha, tu ari kate nk muke anak mcm omputih kan?
    insyallah, harap termakbul la.
    tapi, klau muke melayu mcm ko gak…terima jelaaaa…..jgn pulak nangis hentak² kaki seolah x dpt nk terima ape yg Allah dah bagi.
    lain kali jgn memilih nk muke mcm omputih ke hape ok?

    p/s: sape yg x suke komen aku, pegi jahanam!

    0

    0
  23. Anonymous says:

    kalau udah kojenye honeymoon memanjang mmg cpt la lekatnye… apepn tahniah la kome berdue.. jge anugerah tuhan 2 baik2. lengkapkan ank 2 dgn didikan agama supaye bleh mendoakan utk kome berdue nnti…

    0

    0
  24. bongok says:

    bile x ngandong sbok tanye..sampai ckp bukan2..x power la..2 la kawin ngan janda tua la..ape la..bile ngandong,kena kutuk lak..makcik tua ngandong la..musim owang tua ngandong la..ni la die pemikiran orang iq rendah nih,semenye xpuas ati kalo mende 2 da xsuke,baik camne pon ngata,buruk camnepon ngata..emm

    0

    0
    • mak c kina says:

      kan…bkn dia sorg je yg dh 40++ pregnant…ramai lg yg luar ni…sume tu rezeki Allah bg..semoga che ta jg kandungan & kesihatan baik2..sb risiko lbh besar..

      0

      0
    • Jumi says:

      Just bgtau je musim org tua ngandung area umah aku, kawan ofis ,, mmg ramai yg tua tua ngandung. so aku cakap la musim org tua ngandung.. ade nampak kutok ke kat situ.. buruk sangka. Btw… mmg che ta da tua pon,, salah ke cakap.

      0

      0
      • Janda Vogue says:

        dah ko guna kan perkataan org tua tu tak mengutuk ..nampak kau hati busuk sgt dengki kat mak mak orng yang vogue mengandung…kalau mat salleh tak cakap pun org tua ke bagai..kau ni mesti melayu kampung yang hati busuk kan…perkataan tu dah jelassss

        0

        0
        • Jumi says:

          Abis nak panggil gune ayat ape? makcik? aunty? same je maksud die.. malas nak layan org bodoh ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          Jumi tu apasai ha sakit ati kat che ta tu. hg ada anak ke?.biaq p la itu rezeki che ta. yg dia dok sibuk apasai. dok mendidih sorang tang mana tak kena .zain tu laki hang kaaaa

          0

          0
      • Anonymous says:

        mmg btl. rmai org yg sy knl umur 40+ ngandung thn ni.

        0

        0
    • Jumi says:

      Lupa nak cakap, iq kau pon rendah jugak. Nama kemain byk, nak jugak letak nama sendiri bongok. hahaha

      0

      0
  25. AZ says:

    tahniah…

    0

    0
  26. Mat G says:

    meraung zain kena kemut. terbaiklah zain, pandai buat kerja.

    0

    0
  27. mizz says:

    Tahniah
    wlupun dikutuk dihina dicaci namun rezeki ttp ada utk anda…
    # jangan lupa pakai tudung dan jaga aurat

    0

    0
  28. Jubo che ta says:

    Mengharap benar nak dapat anak pan Asian,sekalinya keluar nanti muka sebiji melayu. kahkahkah

    0

    0
    • faktafakta says:

      mesti lah. Pan asian bapak nya saja.i kalo dah kawen dgn Asian Melayu patut lah anak pon muka melayu nanti. Baka Mat saleh tak banyak,hanya persuku = 1/4 aje.

      0

      0
    • faktafakta says:

      mesti lah. Pan asian bapak nya saja. kalo dah kawen dgn Asian Melayu patut lah anak pon muka melayu nanti. Baka Mat saleh tak banyak,hanya persuku = 1/4 aje.

      0

      0
  29. Abg Gagah says:

    Ni mesti faraj lembut gile..best dpt fuck ni..zain, caya la bro..

    0

    0
  30. peah_gebussss says:

    Geli nengok kuku che ta

    0

    0
  31. PuanGojes says:

    tahniah che tah!

    0

    0
  32. hamba Allah says:

    Ape2 jer la…dari kita sibuk amek tau hal dorng,,baik kita ramai2 pakat bdoa spaya pesawat MH370 dijumpai & slamat..Ameen..

    0

    0
  33. sakura says:

    TAHNIAH ats kehamilan..
    pakai la pakaian yg sesuai dgn usia kerana ajal n MAUT tidak mengira waktu n umur..
    moge dpt menjadi contoh n ibu yg baik tuk bayi..
    sekian~~~

    0

    0
    • y so dumb says:

      kalo mati berpakai mini skirt pon tak ada kena mengena dgn ko. Itu dia punya hal. Ramai ibu2 yg bertudung bungkus kejam seksa anak2/buang anak. Hentikan lah pemikiran KOLOT dan BODOH ni antara bangsa kita ni. MALU lah.

      0

      0
      • sakura says:

        sekadar mengingatkan sesame manusia salah ke??
        cube bayangkan kalo tgh bermini skirt n termasuk skali dlm list penumpang MH370, agak2 sempat x bertaubat? ataupn time 2 je br nk sebut ALLAHUAKBAR???
        mood: confused sape yg berfikiran KOLOT n BODOH…
        what ashamed..
        pity of u..
        (rasenye komen diats 2 general je.. siap ucap tahniah lg)

        0

        0
  34. Jamal Pak Tongkol says:

    Tahniah Rcw and Zs.

    Ternyata jamu perapat Che Ta mujarab.
    Jealous dgn Zs. Confirm bergetah Che Ta kannnn.
    Time preggy pun boleh xxxxx lagi tau.
    Tapi kena slow2 la Zs.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Biar la Che Ta mengandung, semua org da kawen mmg smua nk anak..rezeki tu tuhan yg bagi..yg penting Che Ta kawen ngan org bujang..tak kesah la muda ke tua yg penting BUJANG ye..jgn ramas laki org pastu suruh org mtk maap plak, ko gila ke hape??!!!

    0

    0
  36. amal says:

    rezeki itu hak Allah S.W.T….x siapa yang boleh halang klu dia nak bg atau tarik balik….semoga berbahagia untuk che ta n zain…

    0

    0
  37. mur says:

    bukan ke kena rah sia dulu .. takot takot gugur ke apa.tggu la 3-4 bln bru umum..
    jgn excited sgt kot..

    0

    0
  38. mimi says:

    Besar kasih sayang Allah pada awak, Cikta.
    Jangan persiakan kasih sayang yang diberi :)

    0

    0
  39. Siti. says:

    At least bukan suami orang.

    Tahniah RCW & ZS!! Sending love and positive vibes to the parents-to-be!

    0

    0
  40. Rin says:

    Sblm ni blm confirm pn dh heboh apatah lg bila dah btl2 mengandung…Excited sgt nk tunjuk…kot ya pn tgu la lps 3-4 bln…kwn sy pn mcm cik ta, baru 3-4 mggu sibuk update kt fb ckp ngandung,tiap2 hr ckp psl baby baru tp last2 xdak rezeki…Mmg
    La kesian tp Ada btlnya ckp org2 tua

    0

    0
  41. kawan markonah says:

    1+5=6
    ALAHAI NARA…
    FUH TAK SIA-SIA BERHONEY MOON MERATA2 TEMPAT… BEKERJA KERAS SI ZAIN TU..

    0

    0
  42. lala says:

    mak aiiii kuku cik taaaa
    xsakit ke xgeli ke time cebok berak?

    0

    0
  43. Bodoh xdapat diajar! says:

    Siti ngan lisa sila belajar dari che ta..
    Korang kawin dgn org tua, cheta kawin dgn org muda..hihihihi

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      tk kerana lah kawin ngan orang tua ke kawin ngan orang muda ke sama ajeeeeeee…dh tuhan lm kasi dorang anak nk buat cmana ! tk anak lagi bagos nk pegi mana senang berduaaa aje ngan laki ! tkde nk sebok2kn anakkkk aje nk tukar pempers la nk buat susu la kencing berak leceh kan !! kalau dh tkde anak tu diam2 sudahhhhhh…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Minah kau da pernah kahwin ke ?

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          minah jambu lom kawin lah ! kenape? nk kenal2 ke? kol minah jambu ni hp no 83365147 minah jambu setia menunggu panggilan pagi petang siang malam hp on !

          0

          0
  44. Saloma says:

    Bertuahnya che ta dapat menunggang kuda muda. ;)

    0

    0
  45. mak jemah 2nd wife says:

    Alhamdulilahhhhhh, syukur… harap dapat kurangkn seksi bila preggy ni…

    0

    0
  46. mimiyangdivine says:

    alhamdulillah…tahniah yaw…tp puhleeezeeeee….kna ke tayang results? adoiyaiii..

    0

    0
  47. POPCAKE says:

    Alhamdulilah di atas berita yang gembira ini. Semoga dipermudahkan segala urusan dalam kehamilan ini. Semoga bakal ibu dan anak di dalam kandungan dilindungi ALLAH senantiasa. :) major love for both mum and dad to be! <3 <3 <3

    0

    0
  48. mulut celupar says:

    congratz che ta ngan zain…!!

    0

    0
  49. Anonymous says:

    tahniah. kan aku pnh ckp sblm ni, ini lah kelebihan wanita yg pnh beranak.

    0

    0
  50. Whatever says:

    Taulah happy but kalau nak tunjuk bukti sangat, sharelah gambar sonogram instead of UPT dia. Semua orang tahu benda tu pernah kena air kencing dia =___=;;;

    0

    0
  51. Bedah says:

    Congrats Che Ta! Tak yah pening2 kepala rebut laki org kan.. Bahagia je tgk Che Ta.. Tup2 mengandung dah.. Rezki ;o) Alhamdulillah …

    0

    0
  52. mak jemah says:

    orang mengandung kutuk. tak mengandung kutuk. tade bende yang boleh puaskan hati makhluk yang bernama manusia nie. cuba lah engat Allah sket..
    Tahniah Che ta. Rezeki. In shaa Allah. semua dipermudahkan.

    0

    0
  53. Anonymous says:

    Dah stop pasal che ta .. now p.k pasal MH370 je .. Sama2 kita bdoa smoga selamat smuanya ..hope che ta & zain pon bdoa jgk…

    0

    0
  54. cutie pie . says:

    HM tahniah che ta . lepasni harap boleh tutup aurat dengan sempurna . Amin

    0

    0
  55. Reena says:

    Tahniah Che Ta. Harap jg kandungan tu leklok. Jgn over sgt wat keja. Suami isteri kena jaga akhlak supaya selamat kandungan. Jagalah anugerah Allah ni dgn sebaiknya.

    0

    0
  56. […] hadiah paling bermakna di hari jadinya ialah kehamilan yang telah pun disahkan sendiri oleh Rozita Che Wan baru-baru ini. Pasti Zain sangat teruja untuk bergelar ayah. Sama-samalah kita doakan agar […]

    0

    0
  57. Anonymous says:

    JUMI tu mesti ROMIE pakwe hanis suraya..sbb 2 die asik meroyan…hahahaahah

    0

    0
  58. no coment says:

    kesian che ta…tak rasa hina ke diri bila org2 yg lg muda mcm puteri sarah tu dah bertudung…tutup aurat tu wajib…

    0

    0
  59. […] (TAHNIAH)Rozita Che Wan Sah Mengandung (90) […]

    0

    0
  60. […] (TAHNIAH)Rozita Che Wan Sah Mengandung (91) […]

    0

    0