Written by AbangNara | February 17th, 2014

14 Februari 2014 iaitu pada Jumaat lalu, pelakon Puteri Chichi atau nama sebenarnya Puteri Fateen Nasuha telah pun selamat diijabkabulkan dengan Nazir Azmar. Untuk makluman, Puteri Chichi berusia 23 tahun sementara suaminya pula 27 tahun. Kedua-dua pasangan pengantin nampak sama cantik bak pinang dibelah dua dengan persalinan pernikahan serba putih.

puteri chichi nikah

Majlis resepsi perkahwinan pula telah berlangsung keesokan harinya. Memang jelas terserlah kemeriahannya. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Puteri Chichi dan Nazir Azmar atas perkahwinan ini. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

puteri chichi nikah

Lagi beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Puteri Chichi.

puteri chichi nikah
puteri chichi nikah
puteri chichi nikah
puteri chichi nikah
puteri chichi nikah

puteri chichi nikah
puteri chichi nikah
puteri chichi nikah

92 responses to (TAHNIAH)Puteri Chichi Kini Sah Isteri Nazir Azmar

  1. Nureza Aida says:

    Wlupun sya langsung x kenal plakon ni, tahniah

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Pls la Nara… entah sapa2 pelakon yang ko citerkan ni. Tahun 2014 k… Gossip kena gempaq sikit la. Gempaq yg ada pengisian bukan kosong melopong

      0

      0
      • Anonymous says:

        Gusi die hitam, mcm perokok tegar. Klo korang perasan la.

        0

        0
        • saya says:

          wow dasat la awak ni..sampai gusi dia pon awak perhatikan…dasat dasat dasat….

          0

          0
        • owwwhh, dia nie kan yg gmbar masa brtunang tue mak mertua dia kelihatan sgt meluat and muka masam tue kan?? opssssss…….

          0

          0
        • One Direction says:

          hodoh lah orang Malaysia kawin, tengok Kate Middleton kawin cantik kan.. UK royal family mesti lah cantik, artis nya pun di minati ramai seperti One Direction, artis Malaysia boleh pergi jalan daaaaa dengan tuala mandi atas kepala bungkus lah tinggi2 lagi biar smpai ke bumbung…leher tak pe di biarkan nampak..lagu plak kena nyanyi lagu yg low note..kalau note tinggi kan tercabut plak tuala mandi atas kepala. release satu lagi berlagak internasional, helllo One Direction tu lah baru internasional..tgk berapa byk video views, fans seluruh dunia byk giler..artis Malaysia suara tercirit jgn mimpi lah.

          0

          0
        • miss m says:

          woii one direction.. lama2 aku rasa nak sepak gak kau ni.. sah kau ni budak2 tak sunat lagi.. belum matang.. kau melayu ke india ke cina ni? ke cas2 englishman american? berlagak sangat! bangga sangat ngan one direction kau yang belum tentu dia kenal kau.. heehhh rasa nak mencarut pun ada gak ni. aku nak tengok.. kau kawin nnti pakai tok kadi ke paderi..

          0

          0
        • Anonymous says:

          one direction tu macam perli yuna jer

          0

          0
        • Nenonh says:

          Puteri chichi who????? Nexttttt

          0

          0
      • fidah says:

        Ritu vs Aya …awak tak perlu la sombong sangat…klau tak kenal kenal la sekarang…awak tak kenal..tapi ade orang yag lain kenal. kalau dah tak ade bahan nak komen tak perlu komen, ucap tahniah sudah la….sape awak?? nak Nara cite artis yang awak kenal sahaja…bukan awak sorang pembaca blog ni..

        0

        0
        • GULAGETAH says:

          gambar no.3 yang dekat paper patung silver tu…..,,
          kempunan award ker?

          0

          0
        • One Direction says:

          biasa lah artis kampung, tengok One Direction menang byk giler awards famous seluruh dunia tak ada plak nak bergambar kat replika awards. Kesian sgt tgk kan artis Malaysia ni kan..opppssss

          0

          0
      • Adzah Adam says:

        ini yg dlm cite ku cinta kau seorang tiap kamis mlm tv3 skrg ni. remy ishak heronya tu. apalah nk hentam aje korang ni

        0

        0
        • One Direction says:

          cerita melayu bodoh kau tak payah nk promote kt sini lah.
          remy ishak tu kalau kat UK tak layak jadi pelakon. macam mana muka tak handsome mcm tu boleh jadi pelakon di Malaysia, patut lah tak maju2 pelakon muka hodoh hitam legam, citer sampah, tajuk “ku cinta kau seorang ” sooooooo old school lah, cuba tgk drama or filem british or US. mana ada tajuk bodoh macam tu..melayu ni kalau buat cerita tak pernah cerdik..selalu jer bodohhh ! sampah lahhhh

          0

          0
        • watever says:

          whatever la One Direction.. biar la remy ishak tu hitam legam tak handsome pun..at least die glamor dari ko tu dan ada talent dalam lakonan..kalo x suka cite melayu tak perlu tgk..n takyah la bc blog ni..ko pun sibuk la nk bc gossip artis melayu… lol

          0

          0
        • adik chika says:

          To One Direction, apa la yg nak dibanggakan sangat dengan filem US tu?? Tengah berperang or saat genting/nyawa di hujung tanduk pun sempat lg terselit aksi lucah…puittttt!!

          0

          0
        • apa2 aje says:

          Oh one direction, yang kau masuk blog artis MALAYSIA tu buat apa? Kan banyak blog artis UK / US. Pergilah sana, ke sebab ko tak reti speaking? Hahaha…

          0

          0
      • nana says:

        tengok banyak X baru kenal pompuan ni bnyk jugak dia berlakon tapi drama suam2 kuku je la

        0

        0
    • cicakiut says:

      9.99 daripada setiap10 rakyat Malaysia tak mengenali siapakah pengantin ini….

      0

      0
      • noroom says:

        Tak payah la nak buat statement menghina kat sini. Statistik awak teruk sangat ni. chichi lama dah berlakon. Tapi xde la watak yang gah sangat tapi dia ada bakat. Artis yang glamour x semua ada bakat. Xnak sebut sini tapi kalau glamour sebab kontroversi sebab ada rupa tapi bakat suam kuku buat apa. Mungkin sebab xde kontroversi liar macam ramai artis yang lain dia kurang dikenali. xkan la nak tunggu artis tu ada kontorversi baru nak kenal. Akak bukan la peminat sape2. Artis buat masalah korang kutuk artis x glamour pun korang nak kutuk. Hidup ni nak kutuk orang je ke. Awak tu glamour sangat ke. Adakah 9.99 dari setiap 10 rakyat malaysia kenal awak? Cer jawab..

        0

        0
    • alpha says:

      dia berlakon cirita qadr..best cite tuh

      0

      0
      • CHIKA says:

        pelakon “hanya aku cinta kau seorang”…jd kawan batrisya yg keje kat kedai buku
        dulu pelakon utama drama “puteri salju”
        sapa yg x kenal, mmg sedeyhhhhhhhhh

        0

        0
        • izzy says:

          setakat x kenal pelakon2 duniawi ni x payah nak sedeyhhhh sgt haish…

          0

          0
        • Aiman says:

          aku tak kenal pun., sedih ke?? huhu…sob sob…ada aku kesah?

          0

          0
        • NALIYA says:

          drama pe tue??! drama x gempak tue pasal pelakon nyer suam2 kuku.

          0

          0
        • ada aku kesah says:

          tak sedeh pun tak kenal dia!!!!

          0

          0
        • adik chika says:

          Menyampah dgn org yg bajet international nih…x kenal pelakon melayu la konon..kenal artis international aje la yer…berlagak nak mampus..klu speaking pon belum tentu lagi lidah tu lancar..mesti terbelit lagi..sibuk nak kutuk pelakon dan drama melayu!! puittttt!!!
          sapa kata drama ngan citer melayu x berkualiti? Dulu aku pun x berapa minat drama melayu..tp sejak dh byk drama adaptasi dri novel ni, mmg aku layan drama melayu wlupun ader yg x kena gayanya…sepatutnya kita hargai & sokong hasil kerja penggiat & anak seni tanah air yg x kurg hebatnya…bukan kutuk & hina mereka..(klu dri segi lifestyle yg sesat tu mmg patut la kena kutuk)..tp klu mutu lakonan dan hasil karya yg berkualiti, kita kena la sokong dan hargai…

          0

          0
    • Anonymous says:

      yg pakai gigi besi tuh nampak lagik menyerlah dr pengantin.. neway.. congrats..

      0

      0
    • bedah terlajak usia says:

      setuju..tak kenal pun siapa dia ni…
      tapi lagi mengelikan hati..abg nara buta warna…
      persalinan serba putih kebendanya…terang2 ada kuning….heehhhhhhhhhh

      0

      0
    • milik siapakah gadis ini... says:

      tu la..mle2 bce pn dh terpikir sape puteri chichi ni…

      0

      0
    • Olga says:

      DIA NI PELAKON SUAM2 KUKU,SUAMI DIA MCM MUKA LELAKI GATAL,APE2 PON TAHNIAH YE,JAGA SUAMI ELOK2

      0

      0
    • nana says:

      tengok dua tiga kali baru kenal pompuan ni bnyk jugak dia berlakon

      0

      0
    • azmar abd.aziz says:

      Tahniah ajir.. may allah bless the two of you with beautiful life & many blessed children…. love u all always…..

      0

      0
  2. bobo says:

    sape ney bang nara.. xkenal pon.. hihi.

    0

    0
  3. ash says:

    ni yg belakon aku cinta kau seorg…yg remy ishak belakon…die jd kwn isya tu..keje kt kedai buku..

    0

    0
  4. markonah says:

    berlakon citer Aku Cinta Kau Seorang yg jd pekerja kedai buku tu…pastu berlakon citer Rasaksa yg jd muka hodoh tu… pastu berlako jd Puteri Salju

    0

    0
  5. pah says:

    ishhhh tak kenal. berabis aku nak ingat tapi ttp xingat n tak kenal. apa2pun tahniah n semoga kekal hingga ke syurga. :)

    0

    0
  6. ayam says:

    la…ni kan yang berlakon drama raksasa tv3 dulu2 ingat tk ?
    die ni bnyak berlakon tp seri pengantin die terlampau seri sampai korang tk cam wajah seberna die…aku rasa korang kenal punyer.

    0

    0
  7. hudson says:

    oh, ok.. anyway tahniah. berseri muke adik.

    0

    0
  8. dotdotdot says:

    pakai tudung lagi nampak ayu :)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Sapa dia ni ? Nara pls explain lebih ckit biodata dia. Lainla Cik Ta …. ramai yg kenai

    0

    0
  10. anony says:

    Sape??? Nara yg tak popular takyah masukkan dlm blog ni.

    0

    0
  11. diana lempir says:

    retis sendu mana ni? Next!

    0

    0
  12. alhamdulillah dah mendirikan rumah tangga..
    >> DAPATKAN SERVIS PRINTING TERHEBAT DARI KAMI http://www.printingmurah2u.com.my <<

    0

    0
  13. konah says:

    persalinan pernikahan macam serba kuning cair je..

    0

    0
  14. Ogy says:

    Siaa eh…popuan ni tak kenal lah aneway slmt penggatin baru

    0

    0
  15. Anonymous says:

    rasanye bju time potong kek tu klo xpakai kain net yg kt kepale tu lg lawa kot…

    0

    0
  16. baby blue says:

    ni kan berlakon nora elena.. yg jadi kawan nora elena tu.. hg keje kedai buku tu.. kan3??

    0

    0
  17. pemburu lelaki says:

    dia ni yg dlm nora elea jadi kwn baik siti saleha tu

    0

    0
  18. adik nara says:

    aa dia ni la.. selalu dh berlakon dri kecik lgi.. tpi byk wtk pembantu

    0

    0
  19. nuha says:

    saperrrrr niiiiii…hahaha

    Anonymous says:

    February 18, 2014 at 7:15 am – kalau dia isap rokok pun….apa masalah ko????

    0

    0
  20. LadyD says:

    Sape niiiiii.. Tak glemer tak paya la publish abg nara oiiiiii… kering gossip ke?

    0

    0
  21. Buntat says:

    Korang yg dok tanye sapa ni mmg betol2 bangang…sebab,hari2 tengok gossip dlm bloggers jer..cite2 yg ada muka pelakon pun tak hingat…mmg sah2 otak sempit and otak udang…bahahahaa…

    0

    0
  22. Olaf says:

    dia ni sebenarnya x berapa lawa…tpi bila kawin aku x berapa cam muka dia ni sb lain..sb seri kot…nmpk lawa plk dia kawin..berubah muka dia..dia ni y berlakon jdi kawan baik batrisya y kje kt kedai buku tu kan…memg cantik pic kawin dia org…ap pn tahniah..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    ala..sebenarnya mgkn ko org ad kenal sape dia ni…tpi bila letak pic kawin muka dia lain n x sama ngan y biasa dia berlakon..so jadi x berapa kenal…mula2 aku pn x berapa kenal tpi bila tengok btl2 bila dia ketawa..haaa..baru perasan y dia ni y berlakon cite ku cinta ko seorng tu…kawan baik si batrisya y kt kedai tu…..

    0

    0
  24. cikmunge says:

    yang x kenal tu mesti layan ESTEROK jek..sbb tu x kenal dia ni… dia ni byk berlakon kt TV3.. RASAKSA – muke hodoh kene kawen dgn KAZA tu… HACKS – kawan heroin tu.. PUTERI SALJU – dia ler jd puteri tu.. muka dia maybe biasa2 jek.. tp sbb jd pengantin… lain sangat muke dia.. berseri2….

    0

    0
  25. aku kenal.. die berlakon mula2 cter “rasaksa” tak silap aku… yang die kena kawen ngan kaza… dah beso die jadi sapura… pastu die ade berlakon cter puteri salju…. nara die rabun ke? bukan kuning @ kuning susu ke baju die tu…

    0

    0
  26. bunga rose says:

    Sumpah…aku tak kenal pun sape dia ni….artis suam2 kuku je nie…..

    0

    0
  27. betik says:

    mcm kenal..

    dia jarang make up dlm lakonan.. yg ni nampak cantik plak.. kalau x make up tu muke sedihh je aku nengoknyer..

    tahniah.

    0

    0
  28. Din says:

    slmt pengantin baru. sori sy x kenal dia ni. lg pun sy x pernah tgk cite kat tv3 tu. bkn sbb bangang tp sbb x minat dgn cite smbung2.

    0

    0
  29. SWEET says:

    DULU AKU SUKA TENGOK DIA BLAKON DLM CITE PUTERI SALJU…
    APE2 PN TAHNIAH…

    0

    0
  30. eryn says:

    dia ni bnyak berlakon..lakonan dia ni steady je ..
    chi chi ni bnyak jugak acting,cuma org tak brapa perasan..aku perasan dia ni masa berlakon watak bff nora elena..pastu puteri malam..skrg ni pulak tgh hot xcerita dgn remy ishak ..
    well ,kalau tak kenal chi chi ni ..takyah la nak ckp mcm2..anyway chici..u nampak gojes! tahniah..

    0

    0
  31. NK says:

    Nampak sgt ramai kenal artis sbb kontroversi. Kalau artis cipta publisiti utk raih kontroversi, ada yg ckp artis tu jenis xde bakat..masuk industri utk meraih glamour semata dan buat modal nk ngap VVIP…

    Fatin Nasuha nie byk gile kot dia berlakon, bakat dan rupa ada cuma xde kontroversi..so org xkenal. Nampak tak? So terus label artis sendu..sendu psl apa?? sbb xde kontroversi..kah.kah.kah..

    Ngaku je la korang yg hadap BN nie pun mengharapkan cerita2 kontroversi artis2 walaupun artis penuh kontroversi tu bakat mcm hampeh.. Selak2 kain, kepit2 VVIP..percayalah, artis tersebut akan menjadi siulan di bibir korang walaupun berlakon mcm kayu..bg watak pape pun sama je lenggoknya.. Jgn la nk hipokrit sgt bila terasa diri hanya melihat bakat tanpa kontroversi bila tiba2 p komen “Artis A nie kontroversi je lbh, bakat berlakon/menyanyi ntah pape”…. PORACITTT..

    0

    0
  32. nbk says:

    who is that pokemon??

    0

    0
  33. naruto says:

    Boring~Boring
    Pls…NEXT!NEXT!

    0

    0
  34. Joyah says:

    Nampak sgt ramai kenal artis sbb kontroversi. Kalau artis cipta publisiti utk raih kontroversi, ada yg ckp artis tu jenis xde bakat..masuk industri utk meraih glamour semata dan buat modal nk ngap VVIP…

    Fatin Nasuha nie byk gile kot dia berlakon, bakat dan rupa ada cuma xde kontroversi..so org xkenal. Nampak tak? So terus label artis sendu..sendu psl apa?? sbb xde kontroversi..kah.kah.kah..

    Ngaku je la korang yg hadap BN nie pun mengharapkan cerita2 kontroversi artis2 walaupun artis penuh kontroversi tu bakat mcm hampeh.. Selak2 kain, kepit2 VVIP..percayalah, artis tersebut akan menjadi siulan di bibir korang walaupun berlakon mcm kayu..bg watak pape pun sama je lenggoknya.. Jgn la nk hipokrit sgt bila terasa diri hanya melihat bakat tanpa kontroversi bila tiba2 p komen “Artis A nie kontroversi je lbh, bakat berlakon/menyanyi ntah pape”…. PORACITTT..

    0

    0
  35. ooo... igt dah... says:

    OOO… igt dah…
    die byk berlakun sbg pelakon pembantu..
    cite Nora Elina die kwn baik pd Nora Elina (Siti Saleha) tu…
    ok..ok… igt dah..
    :) tahniah……

    0

    0
  36. samsul says:

    mmg x kenal..klo jumpa kt mana2 tmpt sure ingatkn bkn artis..nara bg up sikit cite kt dlm ni..artis suam2 ni pn nk bg masuk alahaiiii

    0

    0
  37. baby says:

    die ni selalu berlakon la.. cuma jarang dpt watak utama… sbb tu korg x pasan… aku ni suka tgk drama melayu tu yg pskali pndg pon da kenal… hehehe….

    0

    0
  38. orang_penting says:

    nak citer artis2 terkenal je…pastu masa zaman si nara kuarkan wedding artis2 terkenal mcm si che ta, fouziah ghouse, mawar fizo, kata boring plak….pelik lak aku ngn readers beautifulnara nih…hehehe….btw, chichi – tahniah! ;)

    0

    0
  39. CN says:

    walaupun CN tak berapa kenal artis ni, tapi CN ucapkan selamat pengantin baru. Semoga kekal hingga akhir hayat ;)

    p/s : tak perlulah duk mengutuk artis ni, free jer dapat dosa mengutuk orang ! isy2..ops ! ada yang terasa ? hehehhe

    0

    0
  40. Anonymous says:

    asal nak kutuk2 org..cm kowg 2 perfect jer…

    0

    0
  41. SWEET says:

    biar la gusi dia hitam pn…janji mulut dia tak busuk…huhuhu

    0

    0
  42. ned says:

    tahniah chichi…cantik sngt..semoga berbahagia hingga akhir hayat…#pd korg yg x knl pelakon ni..nmpk sngt korg ni x peka dgn retis m’sia kn.kesian korg!!pastu komen yg bkn2..#mohon terasa…

    0

    0
  43. che ta che tok says:

    huhu nara xde citer baru ke.. Erra Fazira da sah cerai tu.. please update

    0

    0
  44. kak ros says:

    abg nara ni cpt la update, erra fazira da sah becerai..lembap btl la abg nara ni..

    0

    0
  45. iris says:

    ye la…abg nara selalu wat cite basi…org dah tau…dia esok lusa baru update….apadaaa

    0

    0
  46. ArrianaRose says:

    Ingat Allah swt sentiasa :-)

    0

    0
  47. :) says:

    apalah gaduh2..ckp tak kenal ke apa..byk je dia belakon. tapi bukan heroin. selalu sahabat baik kepada heroin. yg glamer cite ‘puteri malam’, kwn kepada sape nama heroin ‘love u mr arrogant tu’..jgn la dok asyik tgk slot kol 7 kat tv3 tu je..huhu..mmg sempit la pemandangan

    0

    0
  48. fel says:

    Aduh ..tebal nya mekap. Ni lebeh dari 10 inci ni.

    0

    0
  49. HK says:

    hahahaha…baru aku ingat…dia ni yang berlakon cite RAKSASA…sampai skrg aku ingat cite tu,. layan drama dekat umah sewa dgn geng2 Poli – PKB…

    0

    0
  50. hah???!!!! says:

    Sape dia ni? Tap pernah nampak pun muka dia.. ke aku sorg yg tak kenal dia? huhu..

    0

    0
  51. […] (TAHNIAH)Puteri Chichi Kini Sah Isteri Nazir Azmar (89) […]

    0

    0
  52. It also develops some confidence in you because you can set a good
    pace as per how you want to reveal your secrets to
    the dream date. Video chatting permits you to ascertain and listen
    to whom you’re talking to. Have in mind that most guys are using
    the exact SAME retarded pick up lines, giving those girls undeserved compliments and liking
    the crap out of their profiles.

    0

    0
  53. fye says:

    ohh… ramai gile manusia busuk hati mulut longkang suke komen2 kt sini.. sapa yg x kenal pelakon ni memang jenis daya ingatan lemah kot?? ke jarang tengok tv.. dh banyak drama dia brlakon tau..

    0

    0