Written by AbangNara | October 3rd, 2013

Anak kedua untuk Nurul Wahab tetapi anak pertama untuk perkahwinannya dengan Eric Depp. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan buat mereka berdua. Semoga dengan kelahiran “Baby Z” ini akan memeriahkan dan menceriakan lagi kehidupan mereka.

nurul wahab

Nurul Wahab sempat berkongsi pengalamannya melahirkan anak kedua ini menerusi laman blognya.

Syukur Alhamdulillah aku dah selamat melahirkan baby ‘Z’ jam 10:28 pagi tadi. Baby sihat dan begitu juga aku. Baby ‘Z’ dilahirkan secara normal dan beratnya 3.026 kg. semuanya okay. Aku sakit tak lama. Bermula jam 10:30 malam semalam – 1 jam sekali sakitnya – jam 3 pagi langsung ke hospital. Syukur Alhamdulillah berkat doa semua, pengalaman kedua ini amat mudah bagi aku. syukur..syukur..

nurul

Tahniah sekali lagi buat Nurul dan Eric. Selamat menjaga anak anda, selamat berpantang dan selamat membesarkan si comel. Tahniah!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (TAHNIAH)Nurul Wahab Selamat Lahirkan Anak Keduanya

  1. deheart says:

    congrates :)

    0

    0
    • hamid says:

      anak dia putih ke hitam? hehehehe…

      0

      0
    • enter yr name says:

      maaf, cuma nak membetulkan saja..takde niat apa2..
      ejaan sebetulnya adalah CONGRATS atau CONGRATULATION..bukan congrates ye..takde maksud bagi perkataan congrates tu..

      0

      0
      • Maria Mersadis says:

        Kalau aku nk tulis “Kongretz” ? Suka hati aku la nk tulis mcm mane skali pon , kau jgn nk belagak mcm Cikgu BI kat sini . It supposed to be “Enter your name” , jgn nk blagak mcm Pakar Motivasi plak !! Yg penting anak Eurasian , kau mampoooooooooooooooo ?

        0

        0
        • Lalola says:

          Kau ni maria Mersadis.. Biar laa dia cuma betulkan ejaan je.. Ni laa dia.. Bila oang cuba betulkan kesalahan, dikatanya berlagak macam cikgu BI.. Kalau macam ni cara kau berfikir.. Memang rosaklah jadinya apabila kesilapan tak boleh ditegur or diperbetulkan..

          0

          0
      • Lina says:

        “congratulations” with an “s” lagi tepat daripada “congratulation”

        0

        0
  2. LESONG says:

    taniah.

    0

    0
  3. kiki lala says:

    Tahniah!!!

    0

    0
  4. Mirai Suenaga says:

    Tahniah.
    Aku suka baca blog dia. Tak macam artis lain kalau buat blog, tulis caption nak berlagak bahasa inggeris

    0

    0
    • didie @ says:

      tulis bahasa inggeris je, berlagak. kesian mentality org mcm ni

      0

      0
    • Satay Daging Kuah Kacang says:

      ada masalah ke kalau berbahasa inggeris? habis tu kalau utk org mcm saya yg mmg bercakap bahasa inggeris dari kecik di rumah, dgn ahli keluarga dan dengan kawan2 (walaupun saya fasih bahasa melayu, SPM tahun 94 BM kedua2 kertas dapat A1 tau) takkan nak dikata berlagak juga? English dan BM sama penting pada saya dan saya tak pernah meminggirkan BM sbb saya Melayu..saya menggunakan kedua2 bahasa dalam kehidupan, tetapi mmg lebih berbahasa inggeris, BM, dan kadang2 mandarin..so, jgn lah generalize semua org yg berbahasa inggeris sebagai berlagak..

      0

      0
      • NINI says:

        bhasa syurga ja org x nak kuasai..bangga ngn bhasa barat..sekian~!!

        0

        0
        • Nora Cheese Danish says:

          Nini – ko lagi mentaliti melayu… Being multi lingual is good… Nabi suruh ko berjaya dunia dan akhirat… Nak tunjuk alim ler tu… Kalau ko tahu satu Bahasa ajer macam mana ko nak convince orang “barat” yang Islam itu indah? Ko pikir ler sendiri…

          0

          0
        • Zain Sardin says:

          ishh geram aku tak semegah tahap kebongokan si NINI nih, pergi main jauh2 tuh ko ckp bh melayu pon gagap nak suh org ckp bh syurga konon

          0

          0
        • marsha londeh says:

          wow Nini mcm dah dapat hidayah jekkk

          0

          0
        • org kg duk obesi says:

          islam itu ada dimana2. yg Esa juga mendengar doa kita…tak kira dlm bahasa apa pun. jgn megah duk Msia, kita semua belum terjamin tempat di Akhirat kelak.

          manusia saja yg suka beza membezakan, walhal kita semua tahu kita semua sama disisiNya.

          0

          0
  5. Thnia syukur kpada Allah smga jdi anak yg solleh

    0

    0
  6. nour says:

    tahniahhh

    0

    0
  7. Anonymous says:

    tahniah…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Tahniah….
    ayoyoyo…

    0

    0
  9. haniz says:

    blog dia mmg best…

    0

    0
  10. Tahniah Nurul dan suami!

    0

    0
  11. kiki Lala says:

    ada aku kesah…. x suka dia belagak!… puiihhhhhhhhhhh pg lantak la ko nurul…

    0

    0
  12. haniz says:

    teruknya mentality “hamid” & “kembar nurul” tu…warna kulit dipertikaikan. kenapa? tak kisah apa warna..ianya anugerah dari Allah. pesal muka korang elok sangat ke???

    tak kisah la bertutur english or bm or apa jua bahasa…jgn la be a judgemental person. pelik la some of u ni..komen mcm korang yg perfect.

    0

    0
    • Anonymous says:

      komen ko perfect sgt ke? ko tu yg ambil serius komen mereka.. mereka komen kat sini ko ingat serius mana? kalau serius dah lama artis dalam blog ni saman mereka.. ko pun komen mcm ni igt artis nak bayar ko ke?

      0

      0
  13. Safiyyah Hanzalah says:

    tahniah atas kelahiran orang baru.. :)

    0

    0
  14. […] Eric Depp merupakan President Team dalam Herbalife. Semoga dengan kelahiran anak ini membawa lebih seri kepada mereka berdua info boleh baca di beautifulnara.com […]

    0

    0
  15. Zain Sardin says:

    Congrats Nurul and Eric Depp!

    0

    0
  16. adnan semput says:

    kalo ning anak nama sky, nurul pulak sea tak?

    0

    0
  17. […] dengan kelahiran Baby Z ini akan memeriahkan dan menceriakan lagi kehidupan mereka Nurul Wahab Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Anak, Keduanya, Lahirkan, Selamat, […]

    0

    0
  18. mariam kampung pantat says:

    org cakap nurul ni kekwat tp bile aku jumpe sndiri kat openhouse media prima hr 2, trus bertukar persepsi aku. die la artis yg dok layan peminat sane sini dgn perut boyot 2. salute!

    0

    0
    • jula juli bintang bintang bekerlip says:

      Nurul mana ada kekwat, dia very friendly, artis dolu2 yg kekwat adalah Nasir Wahab… berlagak nk mmpos dia tu… tak suka betoi, dia ingt dia hebat

      0

      0
  19. Mak Senah AKA Radio karat says:

    Nara sudah tukar jadi forum MARI BELAJAR BAHASA ke? adeiiii….. nampak benor ramai yang lari dari cerita asalnya, Nara cerita psl Nurul yg dah selamat bersalin, Alhamdulillah dah selamat… dia tengah happy dapat Baby Z korang pulak bertekak, adoyaiii, xfaham betoi MS, ini bukan majlis rasmi Dewan Bahasa Pustaka, ini juga bukan dekat istana Buckingham, London, disini jg bukan tmpt untuk membahaskan ejaan, kalau nak menegur tak salah, tapi biar dengan cara yang berhemah, memandangkan anda2 di sini semuanya cerdik pandai (tak macam MS, skolah takat darjah 6 je) sudah pasti org yg cerdik pandai tahu bagaimana cara menegur dan menerima teguran dgn redha. Tahniah buat Nurul Wahab (org negeri MS) dan suaminya Eric Depp semoga berbahagia hingga kehujung nyawa dan smoga baby Z tu akn mmbesar mnjadi ank yg soleh & solehah. Aminnnnnn

    0

    0
  20. zilla says:

    Yang peling penting baby n ibu selamat…warna kulit ke apa tu x yah pertikai kn..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Yg kulit hitam semua disambar mat salleh.. ning ngan nurul. Si dayang nurfaizah bila lagi?

    0

    0
    • minah jembu merah biru pasti gerek says:

      si dayang ni susah sikit pasal dia tk sweet macm nurul …cantek pon tk jugak…muka dayang macm tkde tarekan di situ…sori ye dayangggg minah jembu cakap yg betol2 punye n minah jembu tk suka hipokrit….

      0

      0
  22. noname says:

    sesuai nurul ngan mat salleh ni tinggi, kacak, putih.. dapat baka pun cun drp ajai tu.. very the tett!!! wey ajai kau dahla pendek. tak hensem plak tu. yang paling tak tahan kau pelat S. hahahaha…

    mmg omputih mmg suka ngan kulit gelap macam aku mix mak saleh tp aku suka melayu kulit gelap2 ni nampak macho skeit. putih2 jambu ni idok lerr.. so balance la gelap suka kulit putih n kulit putih suka gelap..

    0

    0
  23. falisha adora says:

    tahniah buat pasangan suami & isteri.

    0

    0
  24. […] (TAHNIAH)Nurul Wahab Selamat Lahirkan Anak Keduanya (43) […]

    0

    0