Written by AbangNara | September 14th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan kepada pelakon Mon Ryanti Muhammad Sahudina Lee, 26, selamat diijabkabulkan dengan pasangannya di Dewan Sangkar Kristal, Johor Bahru, pada jam 10.25 malam Jumaat yang lalu. Mon Ryanti sebelum ini pernah membintangi filem seperti Jangan Pandang Belakang Congkak, Mantera dan Hantu Dalam Botol Kicap. Selain berlakon, Mon Ryanti juga merupakan seorang penyampai radio Ultra.fm.

gambar kahwin mon ryanti

Dengan hanya sekali lafaz, Mon Ryanti telah sah bergelar isteri kepada ah bergelar isteri kepada Mohd Hasrul Ali, 26 tahun.  Mas kahwin berjumlah RM515.15 dan hantaran sebanyak RM25,000 telah diberikan oleh pengantin lelaki kepada pengantin perempuan. Majlis pernikahan telah berlangsung dengan kehadiran kira-kira 200 tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga dan kenalan rapat.

gambar kahwin mon ryanti

Tahniah diucapkan kepada Mon Ryanti dan pasangan atas perkahwinan ini. Semoga berbahagia sehingga ke syurga. Semoga cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Tahniah!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to (TAHNIAH)Mon Ryanti Kini Bergelar Isteri Kepada Mohd Hasrul

  1. Amy Singapore Girl says:

    uols, jemput lah datang rumah Amy…Amy ada buat makan2 sikit.
    stay lah satu malam kat rumah Amy, pagi esok kita buat cheese, dah lama Amy tak makan cheese. ahhhhh ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh !!!!

    0

    0
  2. stupid amy says:

    Bodoh nya ko amy..

    0

    0
  3. Zu Mohd says:

    ???

    0

    0
  4. aku says:

    tahniah mon ryanti. moga kekal ke jannah.

    0

    0
  5. Agasi says:

    Dah parah dan tu…kat sini pun nak lepaskan rasa hati….nak minta perhatian ker…baik buka blog sendiri…boleh tulis perihal chese yg mcm2 tu…dunia akhir zaman

    0

    0
  6. miss ynwa says:

    korang nih tak kesian mon ni ke…..beria dia buka nara kot nk tgk
    21 komen tuh ckp tahniah ke rupenye komen merepek2 jer hahaha
    tahniah mon moga kekal ke jannah~

    0

    0
  7. huhu says:

    Dah parah dan tu…kat sini pun nak lepaskan rasa hati….nak minta perhatian ker…baik buka blog sendiri…boleh tulis perihal chese yg mcm2 tu…dunia akhir zaman

    0

    0