Written by AbangNara | October 28th, 2013

Masih belum ada sebarang pengumuman rasmi mengenai perkara ini. Namun menerusi akaun Instagramnya, Mizz Nina dilihat telah pun memakai tudung selepas pulang dari menunaikan haji baru-baru ini. Nampak manis, comel dan cantik sekali. Tahniah diucapkan kepada Mizz Nina dan Noh atas penghijrahan ini.

mizz nina tudung

Mizz Nina nampak lebih berseri-seri kan selepas memakai tudung? Semoga segala urusan Mizz Nina dipermudahkan lagi selepas penghijrahan ini. Abang Nara percaya Noh ialah orang yang paling gembira dengan penghijrahan isterinya ini. Tahniah sekali lagi diucapkan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
wana

P.S: Tampil bergaya dengan maxi dress daripada EDZ. Potongan dress EDZ sopan lagi classy. Dapatkan online di www.edz.com.my atau singgah ke butik EDZ di 40-G, Jln 8/35, Seri Bangi, Seksyen 8, Bdr Baru Bangi, Selangor. 03-89123410.

mizz nina tudung
mizz nina tudung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to (TAHNIAH)Mizz Nina Kini Bertudung Selepas Tunaikan Haji

  1. iphoneuser says:

    Alhamdulillah,

    Semoga diberi hidayah memakai tudung dengan sempurna pula, insyallah, amin..
    By the way, she looks gorgeous..

    0

    0
    • Wawa Zainal says:

      Tudung style apa yg last tu,
      dasar pengikut yuna!

      0

      0
      • xoxo says:

        takde siapa ikut siapa. janji dia pakai tudung. :)

        0

        0
        • Yana says:

          JANJI PAKAI TUDUNG??? islamkah anda? faham ke camna cara pakai tudung mengikut syarat?? kalau pakai tudung nampak tetek and pepek pon takpa la bagi hang? asalkan “JANJI PAKAI TUDUNG” bodoh mcm mak ang

          0

          0
        • selamatpagi says:

          Islam itu mudah. Biar la dia berjinak-jinak dengan tudung gaya apapun, tudung saji ke ape ke asalkan dia berniat nak berubah dan telah berubah ke arah yang lebih baim dari sebelumnya. Islam menuntut kita berubah ke arah kebaikan, sedikit demi sedikit.

          Cakap nak tak elok je semua. Awak tu harini dah berubah lebih baik dari semalam tak?

          0

          0
        • pirrah says:

          Islamkah anda dengan adab sebegini?sapa yang ajaq hang baginnasihat mcam haram jadah, ingat semua nak dengar keluar carut marut?….ni mesti anak didik abby abadey…

          0

          0
        • 3x8=24 says:

          yana, kamu sendiri bertudung ke? kalau kamu bertudung dan mengikut syarat seperti dikata maka alhamdulillah..namun berakhlak mcm ni dan gagal mengawal lidah sehinggakan berkata2 mcm ni maka kamu yg sepatutnya berasa malu..Islam itu cara hidup..kalau pun pakai tudung tapi apabila berkata2 tak seperti org Islam maka ini adalah lebih memalukan..sepatutnya org Islam kena ada cara hidup yg selaras dgn ajaran Islam, bukan pakaian saja yg nampak Islam tapi dalaman nya tak Islam langsung. Kamu tahu tak setiap perkataan yg kamu ucapkan itu ada nilai sahamnya di akhirat? apakah manis bagi seorang wanita Islam yg kononnya bertudung tapi menyebut perkataan2 lucah di dalam forum awam? Seriously, kamu ni mencerminkan akhlak bukan Islam tapi bertopengkan Islam semata.

          0

          0
        • sape2 je says:

          cik yana & wawa.. ce upload gambar korang pakai tudung.. nk tgk ada style atau mmg pakai purdah trus..
          ckp pakai otak dan tgk cermin dulu sblm nk judge org ye?

          #peacenowar

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Korang sume kena pandai cara pakai tudung,
          kena tutup dada, xlehe bentuk badan punggung…

          macai pun cakap: xpe, at least bertudung :p
          klik me..

          0

          0
      • audrey hepburn says:

        kira oklah dari kau, pakai tudung sbb nak tutup kesalahan..
        berpura-pura sangat!!!
        plasssstiiiikkkkkk!

        0

        0
        • Anonymous says:

          takpela ok apa, baju dia tak ketat, labuh je.
          better dari Puan Wawa yang bertudung tapi kata akan sedia buka kalau trima twaran belakon.
          tudung on off. eh? :P

          0

          0
      • Eddy says:

        Biarlah dia bertudung dulu..syarat2 bertudung no 2…sekurang2nya dia cfuba perbaiki diri..nabi dulu pon dia islamkan dulu orang2 kafir..walhal masih ada yg beloh boleh sembahyang…masih minum arak…tp dibaiki secara perlahan2..itulah dakwah berhikmah namanya..jgn dihentam itu tak kena ini tak kena seolah2 kita telah sempurna..berdoalah utk saudara seagama !!

        0

        0
      • wawapoyp says:

        nak pakai tudung pon kena ikut style ke?
        lantak la dia nak pkai tudung mcm na skali pon janji tutup aurat?
        ckap x pkai otak la ko ni…
        klu dia ikut stail tudung yuna, sekurang2nya dakwah yuna tu berjaya
        ko apa ada?
        itu pon nak jadi isu ker?

        0

        0
      • mutiara says:

        kalau betol, alhamdulillah..kadang2 nak berubah pun bukan terus kena drastik..nanti die perbaikilah sikit2..

        tapi ade gak yg pegi umrah bila balik, pakai tudung dalam tujuh hari, sebagai amek berkat je, then bukak..ramai dah buat camtuuu

        0

        0
      • im says:

        xkesahla dasar ikut yuna ke apeke..yg pntg bertudung…ke arah kebaikan…..tutup aurat tukan wajib….

        0

        0
    • Fahrin Ahmad says:

      mmm, ok la…
      klik me..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Subhanallah..syukur Alhamdulillah..Aaminn Aaminn Aaminn YA Allah..mahkotanya terlindung..smoga mndpt haji mabrur..sies makin nmpak cantik..smoga perubahan ni kekal hingga akhir hayat..Insya Allah..
      bile bc entry ni tetibe rase sebak…Ya Allah betapa kerdilnye hamba-MU ini…
      moral die jgn sesekali hina seseorg..kelak die lebih baik dr kite..bg yg belum brubah kite hanya mampu doakan smoga hatinye lmbut..

      0

      0
      • HAMBA ALLAH says:

        Alhamdulillah….saya doakan semoga beliau akan terus memperbaiki diri ke arah yg lebih baik dari sehari ke sehari….kalau setakat nak membuka keaiban seseorang ada kah diri kita ni dh cukup sempurna di sisi Allah Taala…yg perlu kita lakukan ada berdoa semoga beliau akan berubah dg sebenar2nya…Aamin.

        0

        0
    • makcikkantinsekolahmemandu says:

      baguslah.. moga jd tauladan buat org lain….

      0

      0
  2. cece says:

    alhamdulillah….

    0

    0
  3. abg engineer yg sbnr says:

    Alhaldulillah. Bagus nina, rahsia Allah…

    0

    0
  4. saya ok jer!! says:

    Alhamdulillah.. tahniah mizz nina.. dah berubah kerarah kebaikan..

    kepada yang suka ‘komen’ negative kepada artis2 yang seksi tu:
    jangan pandang yang seksi tiada harapan untuk berubah.. pandang lah diri sendiri dulu. :)

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Alhamdulillah. Semoga lebih ramai diberi hidayah olehNya.

    0

    0
  6. sukanya... says:

    hidayah itu milik Allah =)

    0

    0
  7. mek jenab says:

    alhamdulillah..tahniah mizz nina..semoga istiqamah. nampak sgt cantik dan tenang! :D

    0

    0
  8. maklong says:

    Alhamdulillah.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    kalau betul mizz nina dh pakai tudung…alhamdulilah…jgn jadi mcm rossa tu dh la ye..balik dari haji ye2 j pakai tudung..pas tu togel balik…pd retis y lain y dh senja tu bila lagi nk berubah..shila majid..rohana jalil..salamiah…n y paling sedih adalah melihat seniwati mariani…

    0

    0
    • umat says:

      aah..setuju dgn awak…sedih dgn seniwati mariani
      sanggup kesana kemari bertopi semata2 nak tutup keadaan rambut yg dah nazak
      tapi tetap tak nak bertudung…
      adui…bila laa nak sedar? umur rasanya dah 70an ke 80an…

      0

      0
      • musta says:

        salam..apa kata kalau nak komen pasal tudung..masuk jer blog tudung atau blog2 islamik. ni blog gossip, blog lagha, blog yg post gambar dedah sana dedah sini. kalau komen kat sini sampai ke nasihat uols kat seniwati mariani dll tu? ntah dia tau ke x blog nara ni wujud..lagi satu, nak bersedih dgn rambut org tu pasai apa? dia ada sakitkan hati hampa ka? korang yg mengata belakang dia adalah kan.. nak bg nasihat x kena tempat , x kena ayat… lagi sedih tgk org melayu mcm ni..baiki dalaman korang tu dulu dr tanya bila org lain nak sedar, tanya diri kita dulu..x payah bg komen mcm kat atas ni.. apa salahnya doakan supaya mereka ( dan kita) dapat petunjuk Allah, dan aminkan ramai2..

        0

        0
  10. miss s says:

    alhamdulilah..xdelah lincah sgt mse nyanyi nnti

    0

    0
  11. midot says:

    alhamdulillah….harap berkekalan…. kalo betul..ini menunjukkan noh berjaya mendidik nina menutup aurat….x per slow2… suka dgn nina sgt merendah diri…prnah jumpa skali dgn dier mase buat charity.. x kerek walopon anak org kaya….. dan noh pon x kerek walopon dah kawen ngan anak hartawan… diorg ni sempoi jer…

    0

    0
  12. banana says:

    subahanallah.. cantiknya dia….
    alhamdulillah dia sudah berhijrah.. thumbs up!!!

    yuna ke banana ke.. kalau dia berubah ke arah positive kenapa nak komen?

    0

    0
  13. cikikaka says:

    Alhamdulillah syukur.. xsangka sangat.. kuasa Allah

    0

    0
  14. minah jambu merah biru says:

    dh macm minah kampong pulak mizz nina ni minah jambu tengok….semenjak dua menjak ni minah jambu tengok muka dia sebelom dia gi haji muka dia dh tk berape cantek ..tembam ngandong ke? tk macm dia sebelom kawin dulu cuteeee je comel…lepas ni mizz nina tk payah lagi la nk melonjak2 kt pentas ..biar noh aje yg cari nafkah untok bini ..u stay kt rumah aje jaga makan minom laki ada jugak faedah Nye

    0

    0
    • ninoninonino says:

      Dia tak payah nak susah2 lompat2 atas pentas tu pun tak apa.Dia dgn Noh dah mmg ada business sendiri pun.

      0

      0
    • luluo says:

      hoi minah jambu.. org kalo dh berhijrah ucap alhamdulillah… bg kata2 semangat dan motivasi.. bkn bagi kata2 yg menjahanamkan.. mata aku tengok ok je dia.. celah mane nya yg ko kelaskan org muka kampung ke x.. sekurang2nya muka kampung dia 2 cantik, ayu, banyak duit…. ko ade?

      0

      0
    • emm says:

      biar tak cantik asal kan menutup aurat dari cantik tapi mendedahkan aurat..tapi jngn la bila dah btudung masih melompat2 atas pentas..

      0

      0
      • makcikkg says:

        ntahnyer..dari pakai tudung tp dok terkinja2 atas pentas, tergelek2 montot.
        pakai tudung salah, x pakai tudung salah. ada je nk dikatanyer..menimbun2 nk bwk bekal kt sinun nti kn?

        0

        0
  15. Mirai Suenaga says:

    Comelnyaaa….!

    0

    0
  16. im says:

    hope dia berubah ke arah kebaikan..amin..bukan apa sekarang org btudung dah lari konsep..bertudung utk nmpk style..cuba tengok artis/bukan artis yang bertudung suka sangat pose bajet2 hot..pastu sonok bila org puji..bukan cakap artis je la sapa2 yang p haji/ umrah hatta makcik2 kat kampung pon balik pkai tudung elok..jaga perangai..tapi lepas tu x smapai sebulan back to normal..pakai tudung asal ada..baju asal tutup..lengan nmpak..tubuh tertonjol x kisah dah..aurat bukan muhrim x jaga..lau bersembang laki pompuan x kisah apa yang boleh apa yang tak boleh..itu semua adalah normal..bukan semua orang akan dapat hidayah..bukan semua orang akan mati dlm iman..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    alhamdulillah..siapa lah kita untuk menilai seseorang….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bia ape org nk kata nina..move on..allah shja yg tahu ..

    0

    0
  19. reda says:

    Alhamdulillah…semoga MZ istiqomah..kita doakan jugak semoga ND & Teman tapi Mersanya (TTM) akan menerima hidayah jugak…& bagi kedua2 ND & TTMnya jgn la Mrs & Mr ARROGANT sangat…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    alhamdulillah..manusia xkan sempurna..org jahat x selamanya jahat.yg baek x selamanya baek.tp kite sndr yg pilih jln mana yg kite nak baik or jahat..siapa sangka artis yg dulunya pakaian yg mengaibkn boleh berubah sprt yg islam tetapkan. noorkumalasari,catriona ross,wardina,yatthamzah,irmahasmie,dianaamir…yg penting kite jgnlah lupe berdoa supaya Allah tetapkan hati kite…dear mizz nina, i pray for your happiness.ketenangan dgn si Pencipta lebih bermakna dr apa yg ada di dunia.. barakallah

    0

    0
  21. Nadeem kaki perempuan says:

    mizz nina?
    dah kawin lahhhh ..tak paham kenapa dan kenapa mizz tu ada lg ?
    madam nina la wehhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Ya Allah, aku ingin menjadi seperti hambaMu ini. Hijrah kepada yang lebih baik. Perkenankanlah doaku ini. Amin

    0

    0
  23. mak lampir says:

    Alhamdulillah.. tahniah pada noh, berjaya membawa nina ke arah kebaikan.
    mak suke cara hubby n wife ni… tenang dan senang…
    nak pergi haji pon xyah nak war2 kan.. xde nak tunjuk update dlm instagram bagai, tidak keluarakan ape2 statement gembar gembur..
    lagi2 nina yang born with the golder spoon.. xsangka sangat2 merendah diri sedangkan die anak tunggal tan sri azman.. tidak seperti sesetengah orang yang suke menunjuk kekayaan keluarga.. life mereka berdua pon simpe je.. tidak bermewah2, hari raya pon nina pkai baju kurun koten uols… suke suke..
    semoga terus kekal dgn penghijrahan baru ini.

    0

    0
  24. BUNKFACE NO.1 says:

    rimas aku tengok fashion tudung yg berbelit belit mcm tu. perempuan ni kan lebih cantik klau pakai tudung bawal

    0

    0
    • Anonymous says:

      mesti ramai minah tudung hijabi terasa kan…dorang tak tahu lelaki lebih suka pompuan yg pkai tudung bawal….nampk sweet gitu

      0

      0
      • adey says:

        Mana hang tau lelaki suka..llelaki melayu bajet kampung memang minat gitu2…bawal pun jarang nampak bayang leher…
        Nak pakai tudung sebab nampak sweet di mata lelaki? Apa motip pakai tudung tapi hati nak menarik jelingan lelaki jugak? Tadakkkkkka maknanya

        0

        0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          knpa kau sentap ke. ? Aku lelaki dan aku suka girl yg pkai tudung bawal..kau nak kata kampung ke lantak lah..sebab aku dah bosan girls yg terlalu urban.
          kawan2 aku pun suka girls yg pkai tudung bawal. girls pakai tudung bawal ni dorang tak perasan kot lelaki suka tgk dorang, so tak ada istilah nak tarik perhatian ke apa

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          kalau dah tahu tudung bawal jarang, pilih lah yg kain tebal or cover pakai ank tudung yg labuh ikut dalam. aku x paham apa motif kau lilit2..lepas tu tepek bunga kat atas kepala. motif ??

          0

          0
  25. Nana says:

    Alhamdulillah miss nina sudah berhijrah menjadi yang lebih baik sebagai seorang muslim. Komen bertamadun skit..jgn hidup nak kondem manusia lain.. awak nak suruh org menutup aurat tetapi bahasa yang awk guna xmelambang kan awk wanita muslim yg taat perintah Allah langsung. shame on you!

    0

    0
  26. Batu ladong berat says:

    Semua retiss korang nk paksa pakai tudung , kalau tak pakai tudung mcm la jahat sangat korang pandang.!!!
    Kasi la peluang bebudak ni nk jadi Retiss nk rasa glamour dan cantik .

    Korang2 yg tak tahu ber pesen dan tak suka kan hiburan tu ,dan suka kritik tak habis habis , pegi la buat keja berpekdah .. Mcm lipat kain baju ke , lap tingkap ke ..Parut kelapa ke .. Hhahaha
    Dari asyik2 nk paksa semua retiss pakai tudung aje.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Alhamdullilah….. Suka lihat dan dengar bila ramai artis mula berhijrah. Percaya la , orang akan lebih menghormati dan mendoakan yang terbaik dengan penghijrahan ini. Noh telah menjalankan tugas sebagai suami dengan baik dan dapat membimbing isteri ke jalan yang diredhai…Duit yang banyak memang boleh memberi keselesaan hidup tetapi ketenangan jiwa tidak boleh dibeli dengan wang ringgit. Semoga pasangan ini dikurniakan baby secepat mungkin.

    Semoga ND juga dibuka kan hati untuk mencari suami yang dapat membimbing dia bukan sebaliknya.

    0

    0
  28. mariam kampung pantat says:

    ok. lepas ni blh la slow2 turunkan poster mizz nina freehair yg besar gedabak kat menara ambank tepi federal highway 2 yer? aib 2…

    0

    0
  29. kak chah says:

    alhamdulillah..semoga kekal bertudung dan menjadi ikutan peminatnya..perkara yg baik dilakukan pasti ada ganjaran, insyaAllah.

    0

    0
  30. dida says:

    Ya Allah… kau tetapkan pendiriannya untuk terus berhijab

    0

    0
  31. karly says:

    Syukur, akhirnya Allah S.W.T membuka pintu hati MN utk berhijab, semoga ianya berkekalan hingga hujung nyawa.. Amin….

    0

    0
  32. l says:

    cantik sangat..

    0

    0
  33. miss nani says:

    Syukur & Tahniah buat miss nina & noh hujan…Syabas buat noh, walaupun anda seorg mat rock tapi anda berjaya membimbing isteri ke jalan yg diredhai…

    0

    0
  34. layankan ajee says:

    alhamdulillah.. org dh pki tudung, sebok plak pki tudung berbelit lah, tiru yuna lah.. kang die pki tudung bawal kang lg la korg kutuk kn? dasar sgt!

    eh, mizz nina pki evouque ke? jelesss.. bila nk dpt ni.. huhu

    0

    0
  35. anon15 says:

    Alhamdulillah nampak comel sgt! semoga dia istiqamah amin :-)

    0

    0
  36. butthurtmeleis says:

    Hajjah Nina bagus lah dah dapat menunaikan rukun ke Islam ke 5, dah mampu kan.. Tapi sayang betul sebab:
    1. pergi menunaikan haji dan pulang dengan kening sebegitu rupa
    2. berhijab bagaikan bongol unta… sah2 hadith Rasulullah dah mengatakan kaum2 begini dilaknati Allah
    3. pergi haji dengan hasil yg haram… ouch butthurt ke korang? Menyanyi tu kan haram

    Kesimpulannya, haji mabrur ke haji marlboro?

    0

    0
    • Lusipat says:

      Fuuuhh siap kasi 3 musabab kenapa Haji dia ni haram!!!
      Kau ni musti yahudi kan. Saja jer nak goyah iman orang.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ambiii… ko sape nak tentu haji orang mabrur ke x??? tu semua urusan Allah…. kita jgn mudah2 nakmenghukum orang….. skrg2nya dia berusaha utk berubah…ko??? dok baca blog nara smbil ngutuk je…

      0

      0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Bodoh komen ko..!!!!!!!

      Walau sedikit perubahan yg dia buat, kita kena support sebb dia ada niat dan diikuti dengan perbuatn untuk berubah..!! tak semua org dilahirkan dalam keluarga Ustaz/Ustazah..!!!!
      Kalo aku jumpa ko, aku lempang laju2..!! \Bodoh sangat ko nak bagi hukum dekat org.. !! Ko ni penyakit dalam masyarakat..!!!

      0

      0
  37. Permysuri says:

    Alhamdulillah, from FHM magazine to being a muslimah.
    Dia antara insan terpilih yang digerakkan hati untuk berhijrah.
    I’m sure she’s still learning – so, take baby steps k Mizz Nina.
    Let’s give her encouragement and support, friends – this is not easy for her ;-)

    0

    0
  38. akulahperempuanittew says:

    Alhamdulillah..syukur….

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Menegur jangan sampai menghina .

    0

    0
  40. Shanur says:

    Alhamdulillah…hidayah 2 milik Allah… Allah anugerahkan hidayahNya pada hamba2nya yg terpilih tanpa mengira masa silam seseorang itu dan bagaimana dia dahulu… kita doakan saja dia akan menutup aurat dgn lebih sempurna pada masa akan datang… dan mungkin, bila dia berubah, dia akan jauh lebih baik dari kita… Wallahualam… :)

    0

    0
  41. kyle says:

    alhamdulillah…smoga cik nina tabah dlm mengharungi dugaan…bila manusia nk berubah ke arah kebaikan akan banyak dugaan…kita jgn terlalu cepat menghukum kerana itu bukan tugas kita..yg penting kita boleh bg support agar cik nina akan berubah menjadi muslimah sejati..

    0

    0
  42. beautymom says:

    Alhamdulillah syukur jika Mizz Nina benar benar berubah, semoga lepas ni Minzz Nina boleh join usrah artis mcm Diana Amir, Irma Hasmie tu

    0

    0
  43. NiaAmira says:

    Alhamdullillah… makin berseri tengok mizz nina… cahaya indah terlakar di wajah…

    0

    0
  44. Dolbie O Danis says:

    Alhamdulillah kawan berkinja kinja ku dah cantik berselubung…so what you waiting for? jomla semua bertudung mcm nina..”hadek2″ tu jgn sebok nk bertudung jgk k..uolss tu helok free hair jer..akak invite ni utk golongan wanita dan perempuan cam hakak nina jerr…

    0

    0
  45. cikwiduri says:

    Tahniah Mizz Nina. Semasa permulaan nak pakai tudung ni memang banyak dugaan yang perlu ditempuh. Jangan hiraukan kata-kata manusia sekeliling. Yang penting, anda memenuhi syarat memakai tudung dan tidak lagi mengekalkan imej seksi semasa bertudung. Good luck untuk di masa akan datang.

    0

    0
  46. malik perang says:

    takkan nak pakai tudung untuk menutup aurat pun kena buat pengumuman dulu? bijak penulis ni. Apepun semoga mizz nina teruskan istiqomah dalam melakukan amal ibadat.

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Alhamdulillah…semoga mendapat haji yang mabrur.. ini perubahan yang baik untuk Mizz Nina dan suami walaupun sedikit..semoga lepas ini akan lebih mendapat redha dari Ilahi..aminnnn

    0

    0
  48. yop says:

    x kisah le macam mana dia pakai tudung..janji tutp aurat..bak kata ustaz azhar idrus.. serkup baldi kat kepala pastu tebuk lubang utk tengok pun boleh..asalkan aurat tu org x nmpak.

    0

    0
  49. ai says:

    tak faham org yg nak nasihatkn org lain tp gunakan bahasa kesat, kasar, marah2.
    mcm mane org nak appreciate nasihat kalo bahasa pon tak melambangkan
    diri sendiri tu beriman…
    bukan nak backing sape2 tp buat malu org Islam je…

    0

    0
  50. Angah says:

    Alhamdullillah…bersangka baiklah beb…Hidayah itukan milik Allah….

    0

    0
  51. […] (TAHNIAH)Mizz Nina Kini Bertudung Selepas Tunaikan Haji (87) […]

    0

    0
  52. […] (TAHNIAH)Mizz Nina Kini Bertudung Selepas Tunaikan Haji (89) […]

    0

    0