Written by AbangNara | March 12th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Datuk Malek Noor akhirnya selamat bergelar suami kepada Pakar Pediatrik, Dr Wan Asma Wan Ismail dengan hanya sekali lafaz. Datuk Malek Noor hanya memberikan senashkah Al-Quran tanpa wang hantaran dan 5 dulang hantaran dibalas 9 oleh pengantin perempuan.
gambar nikah malek noor
Dr Wan Asma mempunyai tujuh orang anak berusia 11 hingga 30 tahun serta empat orang cucu dan sudah tiga tahun menjanda manakala Malek memiliki seorang anak angkat iaitu Nik Nuramalin Aisyah Nik Mahmud berusia 2 tahun.

gambar nikah malek noor

Datuk Malik Noor berharap agar perkahwinan yang pertama buat dirinya ini akan menjadi perkahwinan terakhir. Apa pun Abang Nara terharu mendengar kata-kata isteri Datuk Malik Noor yang tidak mahukan sebarang wang hantaran:-

Kami berdua bersetuju tiada wang hantaran kerana saya tidak perlukan semua itu. Saya akan pergi ke Kuala Lumpur untuk berjumpa suami setiap hujung minggu. Kalau suami ada masa, dia akan datang ke Kota Bharu pula.

gambar nikah malek noor

Jutaan tahniah sekali lagi kepada pengantin baru ini. Gambar dan info kredit Mstar.

[jetpack-related-posts]

55 responses to (TAHNIAH)Malek Noor Kini Bergelar Suami Kepada Wan Asma Dengan Sekali Lafaz

  1. ahkak puaka says:

    TAHNIAH DATUK & DATIN. SEMOGA BERBAHGIA.. HUNTONGLAHH DPT DOKTOR…

    0

    0
  2. Makcik_Kantin says:

    Selamat Pengantin Baru

    0

    0
  3. Bro 10 Inci says:

    Congratz!!

    0

    0
  4. Tahniah buat Datuk Malik Noor dan isteri….

    0

    0
  5. Anonymous says:

    congratssss

    0

    0
  6. Saya says:

    Tahniah…dapat pakej siap dengan cucu sekali,..semoga berbahagia..

    0

    0
    • Dewi25 says:

      tu la namanya rezeki dari yang Maha Memberi..=) alhamdulilah. suka berita ni..insyaAllah semoga berkekalan dgn penuh keberkatan. Amin

      0

      0
  7. bunga kertas says:

    tahniah..moga berbahagia hingga ke syurga hendaknya.. :)

    0

    0
  8. MAK JEMMAH says:

    MENOPOS DAH KE NI?

    0

    0
  9. nita says:

    alhmdulillah…tahniah.

    0

    0
  10. Congrats auntie. May you be happy with him for the rest of your life =)

    0

    0
  11. kittun says:

    Tahniah ,

    Dr.Wan Asma very nice lady. Selalu jumpa bawa anak buat treatment dgn beliau.

    0

    0
  12. datok minah jambu 24jam,rngadap computer says:

    tahniah malek nor kerana di pertemu kn jodoh ngan dr.wan asma ni…jambu jugak bini dia…….dh jadi nenek pn maseh jambu…….tapibadan maleknor ni besar sangat lahhhhhhhhhhh minah jambu tengok dia pn naik lemassssssssss

    0

    0
  13. suke org simple says:

    tahniah wat kedua2 mempelai.ape pon dorg sedar akan usia dorg.dah tau dorg berumur dorg wat nikah simple2 je janji halal….ade gak sesetengah org tu dah berumur pon ade hati nak bersanding.anak dah bujang tp wat kawin cam org muda.eeee….geli aku nengok spesis camtu.

    0

    0
  14. […] Jutaan tahniah diucapkan kepada Datuk Malek Noor akhirnya selamat bergelar suami kepada Pakar Pediatrik, Dr Wan Asma Wan Ismail dengan hanya sekali lafaz. Datuk Malek Noor hanya memberikan senashkah Al-Quran tanpa wang hantaran dan 5 dulang hantaran dibalas 9 oleh … Continue reading → […]

    0

    0
  15. Norma Jean says:

    Ya, rezeki, jodoh pertemuan dan ajal maut semuanya ketentuan Allah. Tak kira umur berapa pun, bila Allah kata itulah rezeki jodohnya, maka jadilah.

    Mana yang mengutuk kata menopaus la, itu la, ini la, engkau memang tak percaya kuasa Allah kan? Maybe engkau atheis.

    Apa pun, tahniah Datuk dan Datin, moga berbahagia hingga ke akhir hayat dan diberkati Allah sentiasa.

    0

    0
  16. burung han-2 says:

    tahniah dato.. semoga perkahwinan kekal dan bahagia sampi akhirat…
    aminnnn…

    0

    0
  17. rita says:

    Abg din leh kenal

    0

    0
  18. mommyCute says:

    Tahniah kpd psgn Datuk Malik Noor. :)

    0

    0
  19. ditto says:

    Berkahwin pada usia begini di tambah dengan sifat kesederhanaan menunjukkan bahawa mrk ni ikhlas untuk memiliki antara satu sama lain dan melengkapi kehidupan masing2 .. apa yg penting pada umur sebegini adalah teman untuk brsama meniti usia .. bkn lah memandang nafsu nafsi.. klu pun betul, apa salahnya.. mrk dh selamat bernikah n halalllll… drpd yg dok ada.. canang sana..pegang dini.. bom san boh sini.. hasil? … yg adoooo..

    0

    0
  20. noriz says:

    syukur alhamdullilah… akhirnya ditemukan juga jodohnya… tahniah dato dan bakal datin.

    0

    0
  21. Kak Jenab Ampang says:

    Tahniah yer Datuk Malik…walaupon Datuk x pilih akak,akak redha …

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Semoga bahagia selamanya..berkat kesabaran Dr Wan Asma setelah bekas suami buat hal dgn staf miang.

    0

    0
  23. RakanBlog says:

    untung la dapat org badan camtu.. xD

    0

    0
  24. shazz says:

    tahniah Datuk & Dr

    0

    0
  25. Wong Jowo says:

    respek sama datuk malek noor… selamat pengantin baru buat datuk & dr…

    0

    0
  26. imani says:

    selamat pengantin baru datuk dan datin.. :)
    semoga ikatan kekal ke syurga..nak kata ke anak cucu dah ada anak cucu kan..
    so semoga kasih kekal ke syurga..aminn..

    abg nara..
    maaf lee..terlari tajuk sket..
    nape xletak gmbr oki setiana dewi dtg malaysia..
    bukan senang nk tgk artis seberang yang sgt istiqomah mcm dia..
    semoga dpt dicontohi bukan sj kita tp artis2 kita nie..

    0

    0
  27. Adibah says:

    tahniah datuk malek noor…
    semoga kekal bahagia ke akhir hayat ;)

    0

    0
  28. Cucu Atuk says:

    Alhamdulillah… hadiah daripada Allah SWT kepada hambaNya yang bersujud dengan keinsafan dan berserah diri …

    0

    0
  29. Ni says:

    to: ADIBAH
    Ko buang la gambar muka ko tu.dah bapa ramai org sound tp ko tak phm jugak..lau asa cantik sgt sekali pon please la jgn market kt cini.menyampah kiteorg tgok.. eeee please la

    0

    0
    • kecoh siak says:

      kitorg kat sini suka ngan avatar default by email ni haaa. x suka la avatar2 ada muka. x geng :P wahahaha!

      0

      0
  30. erin says:

    tahniahhhh!!

    0

    0
  31. kak joya says:

    akak respect ngan malek noor ni…klau org lain nk yg muda dn cantik je…..tapi dia simple je org yg dipilih tatapi berilmu…tahniah dato…..semoga bahagia hingga akhir hayat….

    0

    0
  32. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    malek nor ni kelakar orang nye harap dr asma hepy2 selalu lah yeeeeeee !!

    0

    0
  33. peminat says:

    Jodoh pertemuan ketentuan dari Allah. Tahniah & moga kekal hingga ke akhir hayat serta menjadi contoh baik kepada pasangan muda.

    0

    0
  34. 579654 468426I real delighted to uncover this internet site on bing, just what I was seeking for : D also bookmarked . 922553

    0

    0