Written by AbangNara | July 23rd, 2013

Amboi terasa macam blog omputih pulak bila kongsikan berita terkini tentang Kate Middleton. Setelah 14 jam di dalam bilik bersalin, Kate telah pun melahirkan seorang bayi lelaki di Hospital St. Mary London. Jutaan tahniah diucapkan atas kehadiran putera diraja ini.

anak kate middleton

Pastinya kelahiran putera sulung Charles dan Kate ini umpama satu pesta kepada rakyat Britain. Buat masa ini, masih tiada sebarang gambar bayi tersebut didedahkan. Namun daripada apa yang dimaklumkan, bayi tersebut lahir dengan sihat dan tanpa sebarang komplikasi.

anak kate middleton

Jutaan tahniah sekali lagi buat Kate sekeluarga. Semoga putera sulung ini akan membesar dengan sihat. Tahniah!!!

71 responses to (TAHNIAH)Kate Middleton Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

  1. peace says:

    congrats!!!!!!

    0

    0
  2. me says:

    Congratz

    0

    0
  3. me says:

    congratzz

    0

    0
  4. nemo says:

    “Pastinya kelahiran putera sulung Charles dan Kate ini umpama satu pesta kepada rakyat Britain…. ” –> menantu dan mertua ada anak?? omg! this is scary…

    0

    0
  5. ann says:

    Bukan Prince Charles lah..Prince William..charles tu bapak william..aduh nara..

    0

    0
  6. lia says:

    Its a boy! Royal baby. Born with silver spoon in his mouth.. ;) Congrats to Prince William and Kate.

    P/S abg Nara: Putera sulung William dan cucu sulung Charles.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    welcome new prince! william,ur face look exactly like lady diana

    0

    0
  8. ooooo says:

    hahaha.. mmg lawakk.. prince charles.. ekekekekek

    0

    0
  9. sukasuki says:

    Abang Nara oi…
    please la..make research dulu sebelum tulis na..
    huhuhu

    0

    0
  10. ahkak says:

    abg nara ni kalau org suruh dia btulkan entry bukannya dia nk buat pun..huh

    0

    0
  11. Linzy Longkang says:

    Laa abg nara takkan tak tau prince Charles tu atuk bkn bapa royal baby nih, adusss bila pulok dia rampas kate dari prince william? Byk sgt update citer retis rampas merampas sampei konfius yer abg nara?

    0

    0
  12. politik says:

    mane la nk perasan die tulis ape. copy paste tau la.

    0

    0
  13. tudung oren says:

    owh my nara.. pls do research before u post anything on web… uhukuhuk~~

    0

    0
  14. Queen Elizabetho says:

    kalau queen Elizabeth tgk entry nara ni mesti dia murka. laki dia ada affair ngn cucu menantu dia. abg nara ni bole tahan kadang2. serbu tembok tak pakai helmet.

    0

    0
    • kuin elizebet says:

      9 x 6 = 54
      queen elizebeth mak prince charles la. camilla tu baru la isteri prince charles. adoiyai

      0

      0
    • gugu gaga... says:

      dia murka kot ngn ko…queen elizabeth tu mak prince charles..prince philip baru suami dia…nak ngata org ko pn xbetul….

      0

      0
    • Anonymous says:

      charles tu anak queen elizabeth la… bukan laki dia.. adoii

      0

      0
    • sukasuki says:

      Ko LAGI PANDAI DARI NARA kan..
      nak masuk kan FAKTA LA KONON..
      SEKALI..SAMA BENGAP JUGAK.
      kikikki

      0

      0
  15. Queen Elizabetho Pon Bengap Gak says:

    Lawaknya aku bc komen2 yang hentam Queen Elizabetho tu..ade hati nak betulkan org tu..x kala diri sendiri pon x betul2 tahu…kang aku beli cermin kat GIANT BG KAT KO EK….

    0

    0
  16. amin says:

    Tahniah ye kome brdua dh de anak..klau kome phm ckp aku la.. Jgn lupe jemput aku nnti time mjlis cukur jambul.. Aku buat silat cekak dpn kome..ateeeee

    0

    0
  17. lollyta says:

    abang nara jangan fitnah… bila masa charles ada affair dgn kate nih?????

    0

    0
  18. serap jgk ada isu katanya says:

    Lama juga depa ni kahwin baru dpt anak,xde pula putera william ni sibuk nak cari isteri baru kekeke..

    0

    0
  19. kate william says:

    bangang abadi laa sape y bg komen BODOH tuu . da sah-2 laa abg nara letak surname (nama keluarga) haruslah ade CHARLES ngekk . mmg MELAYU TYPIKAL laa korg nie . egt abg nara mengong sangadd kerr ta research dulu ?? . pk sblm ckp .

    0

    0
    • bukan MELAYU TYPIKAL says:

      ko kenape? dah ni blog bahasa melayu nak kata ape, xyah nak surname2 sangat la.. bagi PRINCE WILLIAM kan senang. xde la org confius.

      0

      0
    • Ada aku kesah hang nama apa.... says:

      Prince William punya last name bukan charles.. Wales la.. ikut ayah dia Charles, Prince of Wales. Harry pun sama, Harry Wales… Pandai sgt la tu, sikit2 pun nak tick org.. Hahahaha….

      0

      0
    • nemo says:

      ni lagi bangang bodo.. kalau tak tahu pasal salah silah keluarga diraja Wales pun.. google ada.. wikipedia tu tak de la tak berguna langsung.. kau pikir dulu sebelum taip.. charles tu sendiri first name.. kepala hots kau charles tu surname..

      0

      0
    • Anon says:

      kate william @1.39pm BODOOOO…buuuuuu

      0

      0
  20. wawa says:

    aku taw charles & keith jer… hehehehe…

    0

    0
  21. nadia says:

    Tahniah wiliam dan kate…Teringat dkat puteri diana…:(

    0

    0
  22. Hush says:

    Mlm tadi kat TV3 umum yg Kate kena admit sambil tunjuk gmbr kate pregnant. Aku siap cakap kat mak au, tinggi betul perut dia tu. Ni mesti baby boy.. Congratss Kate..

    0

    0
  23. kambinghitam says:

    charles tu nama family lah. korang kecoh kenapa. chill la.

    0

    0
  24. Layankan je says:

    Nama betul prince william = william arthur philip louis mountbatten-windsor. Mountbatten tu drpd family sebelah datuk dia, prince philip. Windsor pulak drpd sebelah nenek dia, queen elizabeth. Surname diorg ni based on british royal house.

    0

    0
  25. zoe says:

    Lawak komen korang,almost tersedak aq yg tngah mkan maggie ni tau,huhu

    0

    0
  26. cat middleclass says:

    I am one of their fan..congrate Prince William and Kate Middleton

    0

    0
  27. tacacila says:

    yg penting baby tu tak kan di namakan ashraf muslim huhuhu

    0

    0
  28. Queen Elizabeth II says:

    I am The Queen is Head of State of the UK and 15 other Commonwealth realms will sue your in court Nara!! so be ready!!

    0

    0