Written by Bella | August 24th, 2016

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon popular Shukri Yahaya dan isterinya Tya Adnan atas kelahiran cahaya mata sulung mereka hari ini.

Tya telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan tepat jam 12.22 tengah hari tadi. Berita gembira tersebut diumumkan oleh Shukri menerusi akaun Instagram miliknya.

Syukur Alhamdulillah, hari ini Rabu bertarikh 24/8/2016 tepat jam 12.22pm isteri saya @tyaadnan selamat melahirkan cahaya mata sulung kami(perempuan).. Terima kasih pada semua yang mendoakan.. Allahuakhbar..

Alhamdullilah segala proses bersalin berjalan dengan lancar. Semoga bayi dan ibu berada dalam keadaan sihat. Tak sabar nak lihat wajah puteri Shukri dan Tya. Mesti comel kan?

Sumber Berita : Instagram Shukri Yahaya

18 responses to (TAHNIAH) Isteri Shukri Yahaya Selamat Bersalin Bayi Perempuan

  1. hanni says:

    tahniah dan alhamdulillah

    0

    0
  2. masita said says:

    tahniah!!!!

    0

    0
  3. Cahaya kasih says:

    Alhamdulillah…tahniah…semoga Allah merahmati keluarga kalian…sekejap je masa berlalu…rasa mcm dia Baru je kahwin…harap saya pun ada rezeki nnti…ahmad jr coming soon…Allahuakbar….

    #preggy28week
    #kahwindah3tahun

    0

    0
  4. .... says:

    Alhamdulillah..semoga diri ini menyusul,aamiin

    0

    0
  5. ROSEBIRU says:

    ALHAMDULILLAH & TAHNIAH UTK SHUKRI DAN ISTERI.

    0

    0
  6. Anynomous says:

    Alhamdulillah..tahniah..didikla anak sebaiknya kerana anak cerminan ibubpnya..

    0

    0
  7. Sup Taik Idong says:

    kami menjual pelbagai aneka sup , antarannyer

    sup taik idong (resipi : taik idong cucu neng yatimah )

    free delivery!!!!……..pls call 012-2238121

    0

    0
  8. Ellysha says:

    Tahniah Syukri & Tya… :-)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tahniah syukri

    0

    0
  10. anon says:

    hensem jugak syukri ni ye…

    0

    0
  11. zupzapzupzap says:

    Tahni atah…barakallahu lakum wa baraka ‘alaykum…

    0

    0
  12. haron says:

    Saya nak tahu macam mana awak nak besarkan anak dgn gaji sebagai pelakon je dan masa depan yg tak kemana pun, Harga dan kos sara hidup semakin menigkat tetapi gaji tetap pada aras yg sama. Kalau hanya menagih job untuk industri hiburan, maka saya katakan masa depan anak awak gelap, dan bukan tahniah tapi takziah

    0

    0
    • kiki says:

      rezeki tukan dari Allah, suami saya gaji 500 aje, setakat ini alhamdulillah

      0

      0
      • kole susu says:

        Quantity over Quality and that is why the malays will be forever lagging behind others, in terms of wealth, property, assets etc…. Hey who cares about your RM500 monthly wages, your lost my gain. Correct it is rezeki from God but you have to work hard to get it and not pry day in day out and hope money bundle will drop on your lap. Again I fully agree what Haron said, living off on an actors pay will not bring happiness and sad to say bleak future…adios

        0

        0
    • gaji byk ke…gaji sikit ke…kalo pandai nak manage rasa nya takde masalah…ajal, maut, jodoh & rezeki dah ditentukan oleh Allah swt…bukan Tuhan Haron yg tentukan!!!

      0

      0
  13. kawin dgn org kaya…100% blh bahagia ke?? 100% yg husband to blh jaga wife dgn kasih syg?? blh tlg buat keje umah?? kawin ni bkn atas dasar duit sahaja ye…its all about attention, responsibility & helping each other in many ways…kalo kawin byk duit tapi hati tak happy…rasa2 boleh bahagia ke?? boleh kekal ke perkahwinan smp ke anak cucu?? think about it…

    0

    0