Written by AbangNara | January 20th, 2014

Tahun 2014 nampaknya bermula dengan baik untuk kebanyakan selebriti-selebriti tempatan. Ramai yang berkongsi berita gembira mengenai perkahwinan dan kehamilan. Terbaru, isteri kepada Ally Iskandar, Farah Lee telah pun berkongsi kehamilan anak pertamanya yang telah pun memasuki 12 minggu. Tahniah Farah Lee dan Ally Iskandar.

farah lee hamil

Farah Lee turut berkongsi mengenai keguguran kandungan pertamanya pada 15 April 2013. Ketika itu kandungannya berusia kira-kira 7 minggu. Berikut ialah status Facebook yang telah ditulis oleh Farah Lee mengumumkan kehadiran orang ketiga dalam hidup mereka suami isteri:-

Significant 2 on 200112. Ulangtahun ke-2 ‘Aku Terima Nikahnya’ and we celebrate this year anniversary together with 12 weeks old lil caliph in my bump. Our 2nd baby after my miscarriage on 150413 of 7 weeks old lil boo. Feeling blessed with all those ‘gula’ and ‘garam’ during these 2 blissful years alhamdulillah

farah lee ally iskandar mengandung

Tahniah sekali lagi buat Farah Lee dan Ally Iskandar. Jangan buat kerja berat-berat. Banyakkan berehat. Insya Allah segalanya akan berjalan lancar. Tak sabar nak menatap wajah si comel kelak. Pasti cute seperti mak ayahnya.

P.S: Proton Suprima S Premium dilancarkan

23 responses to (TAHNIAH)Isteri Ally Iskandar, Farah Lee Kini Hamil 12 Minggu

  1. Anti Jantan Ting Tong says:

    Tahniah…. jaga kandungan sebaiknya… mesti baby comel sangat ni

    0

    0
  2. iphoneuser says:

    alhamdulillah, semoga dipermudahkan..

    0

    0
  3. Aku says:

    tahniah la ye..jaga kandungan tu baik2 n jgn wat koje berat…

    0

    0
  4. Eqin says:

    Tahniaahhh.. Syukur Alhamdulillah..

    0

    0
  5. Deqna says:

    Tahniah ye….semoga sihat-sihat hendaknya…

    0

    0
  6. peanut says:

    comel & pendek cam ally

    0

    0
  7. olga says:

    Senang keja abg nara ni…kopipes fesbuk artis…dasar stalker!

    0

    0
  8. minah jambu merah biru says:

    semoga anak Ally yg bakal di lahirkn ni pompan yeeee mesti cute..

    0

    0
  9. ntah says:

    musim mengawan ke skg ne? rmai btl ea yg pregnant. :P hehe.
    semoga smua sihat2 blake.. :)

    0

    0
  10. abang yang tak bangang says:

    ni baru lah selebriti contoh. bukan mcm fasha sundal. atau pon neelopak muka kusam prasan cantik tuh. atau memey suhaiza khalwat tu.

    0

    0
  11. didi says:

    perempuan ni poyo. aku pernah nampak dia dekat langkawi. gedik kemain. pakai ketat plak tu. baru je ok. tahun lepas. please lah minah ni. poyo. dok berpeluk dengan laki mcm tak ada bilik.

    0

    0
    • Anonymous says:

      agaknyer time ko jumpe couple ni kt langkawi time same aku jumpe dorang kt langkawi..awl bulan 10 kan..aku tgk ok jek xde yg gediksnyer..cume dorg sorok2 skit,mybe nak privcy jek..

      0

      0
    • M says:

      assalamualaikum. orang tu dah berhijrah, and so should you. tak perlu ungkit kisah lama, kan?

      every saint has a past, and every sinner has a future.

      maksud dia senang. I don’t think I need to explain further.

      0

      0
    • makjemahpunyekomen says:

      eh bior la die nk peluk pun..LAKI die oi..dah HALAL! jeles la tewwww~~

      oo retis lain pelok2 tk de ikatan sah tk jadi isu plak? yg dlm tv melambak2 tu pelok sane sini..pelok laki org..pelok bini org..pelok anak dara org..tahpape tah.. tapaham mak jemah ngn dunia skrg ni..

      trend skrg kan..pelok laki or bini sendri suh cr bilik..pakwe makwe pelok2..ok je..org siap ckp..”ala pelok je pun bukan buat ape”

      PHUIIII sgt! didi klu awk tu dh kawen jgn pegang pn tgn laki or bini awk ye.. jln lapan batu jauh jarak nye..klu nk pegang2 CARI BILIK!

      0

      0
  12. lee lee says:

    pembawakan rupanya; patut la menggelabah kat fb nk saman owner page yg guna nama husband dia

    0

    0
  13. Anonymous says:

    eh abg nara cube risik sket psl wak doyok tu…bkn main popular skg…popular ke?

    0

    0
  14. sara lee says:

    alaa…dah tk comel daahhh…dua2 muka mcm sama jer kan…hihihi serasi bersama gitew…tapi pic bwh tuu nape muka ally kembang semacam jer…

    0

    0
  15. Nooney says:

    Alhamdulillah, syukur…

    0

    0
  16. MAXMORA says:

    dah beranak baru citer..

    0

    0
  17. […] (TAHNIAH)Isteri Ally Iskandar, Farah Lee Kini Hamil 12 Minggu (21) […]

    0

    0
  18. […] (TAHNIAH)Isteri Ally Iskandar, Farah Lee Kini Hamil 12 Minggu (21) […]

    0

    0