Written by AbangNara | July 20th, 2014

Alhamdulillah. Sepasang sudah anak kepada Irma Hasmie dan Redza Syah. Irma telah pun selamat melahirkan seorang bayi perempuan di Prince Court Medical Centre 18 Julai 2014. Kedua-dua ibu dan anak dilaporkan berada dalam keadaan stabil. Jutaan tahniah diucapkan kepada Irma dan Redza atas kehadiran anak kedua mereka. Mesti teruja sangat-sangat kan?

anak kedua irma hasmie

Sebelum ini Irma dan Redza Syah telah mempunyai seorang anak lelaki bernama Redza Syah Irfhan yang telah berusia 1 tahun. Nampaknya Irfhan dah jadi abang dan kena lebih macho lepas ini untuk menjaga adiknya. Hehehe. Daripada gambar di bawah, dah nampak gaya seorang abang dah. Hehe.

anak kedua irma hasmie

Suami Irma turut sama berkongsi gambar anak kedua mereka. Comel sangat-sangat. Macam emaknya.
anak kedua irma hasmie

Semoga si ‘baby girl’ akan membesar dengan sihat selepas ini. Tahniah Irma dan Redza Syah. Semoga dengan kehadiran si comel makin lengkap kehidupan sekeluarga anda. Tahniah.

22 responses to (TAHNIAH)Irma Hasmie Lahirkan Anak Kedua, Seorang ‘Baby Girl’

  1. Anonymous says:

    tahniah irma dan suami :)

    0

    0
  2. seluar merah says:

    Tahniah irma hasmie. Comel je macam mak dia. Lepas ni kalau nak buat photoshoot anak tu pakaikan hijab tau? Mesti lagi comel. Hehehe

    0

    0
  3. Kiah says:

    Tahniah irma dan suami di atas kehadiran cahayamata kedua

    0

    0
  4. mak jemah pemalu says:

    tahniah irma n suami…selamat berpantang yek..tak sempat makan lemang n rendang.

    0

    0
  5. nur fahira iira says:

    Tahniah irma sbb dpt baby yg comel

    0

    0
  6. Hello there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?

    I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard
    on. Any suggestions?

    0

    0
  7. Anonymous says:

    alhamdulilah…ap pn tahniah ye kak irma..comelnya anak dia org ni…

    0

    0
  8. pikapika pong pong says:

    dah takdir nak bersalin b4 raya.. nk wat camne..
    tak dapat makan lauk raya sgt yer… berpantang penting demi kesihatan badan..
    tahniah!

    0

    0
  9. pakmat says:

    SubhanaAllah comelnya..tahniah diucapkan..

    0

    0
  10. Kim says:

    Liputan pasal artis bersalin max till anak 2 je. Then enuf. Dpt pulak yg kerap beranak ni, balik balik dia. Nextttttt

    0

    0
  11. intan nur azzura says:

    hei irma hasmie,ada akak kesah hal ko??

    0

    0
  12. bella says:

    ritu jumpa Irma ni kat hotel bangi-putrajaya time berbuka puasa.berlagak nak mampos.ada org tegur dia.dia mcm nk tk ja layan.senyum pun mcm nk tk nk.berbeza watak dlm tv dgn luar.
    if pun ko tk larat bw perot ko tu.tk phyla bt muka mcm masam mcm meluat sgt kat org tegur kot.poyo gila.blah la lu minah!

    0

    0
  13. […] (TAHNIAH)Irma Hasmie Lahirkan Anak Kedua, Seorang ‘Baby Girl’ (19) […]

    0

    0
  14. […] (TAHNIAH)Irma Hasmie Lahirkan Anak Kedua, Seorang ‘Baby Girl’ (20) […]

    0

    0
  15. […] sumber (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

    0

    0