Written by AbangNara | January 12th, 2014

Alhamdulillah. Murah sungguh rezeki Irma Hasmie dan suaminya, Redza Syah Azmeer. Baru sahaja menyambut hari lahirnya baru-baru ini, kali ini Irma telah disahkan  hamil anak kedua mereka. Untuk makluman, anak sulung mereka, Redza Syah Irfhan kini telah berusia lebih kurang 10 bulan. Molek benarlah “timing” untuk menimang anak kedua.

irma hasmie hamil lagi

Berita ini telah dikongsi sendiri oleh suami Irma sendiri menerusi akaun Instagramnya. Tulis Redza Syah Azmeer:-

Alhamdulillah…Alhamdulillah..Alhamdulillah…Allahuakbar…Allahuakbar…Allahuakbar! Terima kasih atas pemberian zuriat pada kami Ya Allah…Doakan #irmahasmie dipermudahkan untuk terima amanah Allah SWT…Im very proud of u mommy :) Me & #redzasyahirfhan love u so much…Syukur Alhamdulillah

irma hasmie hamil lagi
Tahniah diucapkan buat Irma Hasmie sekeluarga atas berita gembira ini. Semoga dengan kehadiran cahaya mata kedua ini kelak akan memeriahkan lagi keluarga mereka. Beberapa lagi gambar keluarga bahagia ini dengan membaca artikel sepenuhnya.


irma hasmie hamil lagiirma hasmie hamil lagiirma hasmie hamil lagiirma hasmie hamil lagiirma hasmie hamil lagiirma hasmie hamil lagi

41 responses to (TAHNIAH)Irma Hasmie Hamil Anak Kedua

  1. zul says:

    cute molek anak diorg

    0

    0
    • Neelofa says:

      bila nak kahwin, bila nak ada anak ni?

      0

      0
      • Olga says:

        anak ramai ni tanggung jawab pun bertambah lah..
        jangan pulak bila dh beranak, susahkan mak bapak atau mertua jagakan anak tu pulak… lepas tu bile hantar ke pusat jagaan kanak2 mcm2 komplen… takut anak kena dera la apa lah.. dh tu ko beranak tu kenapa? pandai2 la jaga!

        0

        0
    • One Direction says:

      hello peminat sekalian sapa nak kawin dgn One Direction 5 jejaka tampan ?????? fans kpop asian hodoh kpop gay tidak dialu2 alukan. not my taste

      0

      0
      • One Direction says:

        mana fans kpop monyet pergi tak reply lagi komen aku. selalunya ramai fans kpop monyet backup bontot korea. eh malam ni tak der plak puak2 monyet tu.

        0

        0
      • pineapple says:

        blah lah kau one direction, kau ni setiap kali post komen ada je tak puas hati dgn kpop ? kpop x pernah pun kacau fandom kau, so kau x payah lah kacau fandom lain ok. one more taste bdk kpop hanya pada idol kpop jer, so kau tak payah risau dgn taste bodoh kau tu. puuihhh !

        0

        0
        • Anonymous says:

          fan kpop ni cepat butthurt bila kene usik kan..

          0

          0
        • mona says:

          @anon 10:30am.
          kalau sekali dua x pe lah, ni dah banyak kali si WRONG DIRECTION tu hina orang lain monyet lah gay lah, sangat kurang ajar ok, sabar pun ada had nya.

          0

          0
        • Anonymous says:

          haha .. tw xpe .. cpt sgt terasa . sama mcm idola diaorg .. yg lelaki tu menangis je keja dah mcm pondan ak tengok ..

          0

          0
      • asian girl says:

        One Direction tu terdiri drpd 5 pondan lembik, tak kuasa aku nak hadap…yg lawak nya One Direction tu tunggu fans kpop reply komen dia…ahahahaha, kpop dgn one direction dua dunia yg berbeza..kalau bertembung akan berlaku perang dunia ke 3. eeeee tak kuasa aku dgn one direction ni lembik sgt mcm pompuan eeeeeee

        0

        0
    • minah jambu merah biru says:

      cuma idong anak Irma aje yg kembang tk macm idong Irma n laki diaaaaaaa kan..

      0

      0
  2. zul says:

    eh aku first komen nak hadiah boleh tuntut kat mana???????

    0

    0
  3. Aaron Aziz says:

    untunglah, aku dah ramai anak…

    0

    0
  4. mummy che ta says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat Irma & keluarga

    0

    0
  5. enteryourname says:

    c
    hensemnye suami die

    0

    0
  6. Kak Cham Gatal Puki says:

    ABG REDZA BILA NAK TAMBAH ANAK NGN DIK CHAM,PUKI DIK CHAM DAH GATAL NI,OH ABG REDZA KU

    0

    0
  7. eyka says:

    Tahniah irma..
    Alhamdulillah,sejak berhijab dan berkeluarga semakin berseri-seri irma

    0

    0
  8. shazzy says:

    Alhamdulillah tahniah Kak Irma! Sukanyaaa tengok pasangan ni. Humble. Takde pun nak menunjuk-nunjuk :”)

    0

    0
  9. minah jambu merah biru says:

    kt dl perot lagi anak Irma dh jambuuuuu kalau dh kt donia yg fana ni lagi lah jambuuuuuuuuuuuuuuu taniah Irmaaaaa lov uuuuuuuuu..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    AKU SUKA NGAN PASANGAN NI…DIA LA DI ANTARA RETIS KAWIN Y AKU SUKA..

    0

    0
  11. ape2 je la says:

    dear abg nara,

    sy harap abg nara boleh tapis dulu komen kt sni sbelom approved utk d publish. klu komen2 berunsurkan nasihat mmg bagus tp klu komen2 y tiada kaitan n carut marut tolong la tapiskan. sekian terima kasih

    0

    0
  12. SJ2 says:

    ALHAMDULILLAH..suke couple ni..aku kawin same date ngn irma..anak br umur 8.5 bulan…sonok dgr irma dh preg anak ke2..harap2 sumenye ok..aku yg deliver normal pn rs cuak nk preg lg..nk rest dl..hihihi..erm..irma dl operate kn??..setahu aku la..doc suh jarakkn 2 thn tuk luka tu baik..xpe.yg penting doa.allah mesti bantu.. :)

    0

    0
  13. Mirai Suenaga says:

    Semalam aku tgk citer cinta fotokopi tak lawa irma dgn rambut megi serabai tu. dah berhijab, baru nampak seri, lawa rupanya…
    Tahniah!

    0

    0
  14. cekedis says:

    gambar dengan pak arab kelakar….baby irma mcm pelik je tgk janggut pak arab tu…hehehhe….

    0

    0
  15. Tahniah, murah rezeki, aq suka tengok pasangan keluarga bahagia ni. sejuk mata memandang.

    0

    0
  16. acik wok says:

    irfan da nak jadi abang ye….acik suka!
    acik wok tengok Assalamualaikum sabtu lepas, irma macam tak larat je..macam lemau je….nampak sangat tak fresh macam selalu..nasib bergandingan dengan farah adiba yang pandai cover…rupanya sedang hamil….emm….sian irma…kuatkan semangat…doa banyak2 semoga semuanya dipermudahkan..aminnnn!

    0

    0
  17. peanut says:

    comeii nyer… kali ni dpt pompuan ok la kot?

    0

    0
  18. irma memang artis yg ak mint... cntik sm padan mereka bdua... smoga kluarga ini bhgia slamanya.... says:

    ak mg mint dgn irma… dia cntik… baik… ank 2 kn amanah allah… smoga kluarga ne bhgia slamanya… jgn jd mcm artis lain…

    0

    0
  19. […] (TAHNIAH)Irma Hasmie Hamil Anak Kedua (39) […]

    0

    0