Written by AbangNara | July 4th, 2012

Akhirnya penantian untuk mengetahui siapakah juara Kilauan Emas 2 telah pun berakhir sebentar tadi. Uncle Fuad yang berasal dari Selangor telah pun menggondol gelaran juara sekaligus membawa pulang RM50,000. Confirm wife Uncle Fuad tersenyum lebar saat kemenangan suaminya diumumkan. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan.

fuad juara kilauan emas 2

Naib johan pula telah menjadi milik Uncle Azri yang membawa pulang RM25 ribu. Selain itu, Uncle Azri turut memenangi anugerah khas Polident yang menyaksikan wang tunai RM5 ribu menjadi miliknya. Kiranya Uncle Azri pasti tersenyum lebar dapat RM30 ribu malam ini. Di tempat ketiga pula dengan hadiah kemenangan RM15 ribu menjadi milik Uncle Jumat. Nampaknya semua pemenang Kilauan Emas 2 ialah peserta lelaki.

fuad juara kilauan emas 2

Jutaan tahniah sekali lagi kepada semua pemenang. Diharap tahun depan jika ada Kilauan Emas 3, hadiah yang ditawarkan akan lebih menarik. Abang Nara pasti ramai uncle-uncle dan auntie-auntie yang mempunyai bakat terpendam di luar sana. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to (TAHNIAH)Fuad Juara Kilauan Emas 2

  1. jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

    nk cantik mai lh duk kelate, tgk neelofa..cantik kan..? sampai zed zaidi senyum sampai nmpk gigi masa bersalam dgn neelofa masa sesi minta maaf alzalna tu, tunggu lah kau zed zaidi, aku tembak jubur kau sampai berlubang

    ORG TUA GATAL MENANG TAHNIAH

    0

    0
  2. Nadid says:

    Hmm

    0

    0
  3. jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

    hadiah anugerah khas Polident <—— khas utk org yg x dak gigi, org tua gatal x sedar diri, dh senja x sedar diri lagi, balik baca al-quran biar sampai ingt

    0

    0
    • kuih says:

      tahniah

      0

      0
      • ... says:

        bakat dan keinginan utk menyanyi tu adalah slah satu anugerah tuhan juga .Tapi .. gunakanlah dgn cara yg betul .Menghina mereka yg mempunyai minat utk menyanyi sama lah juga menghina kejadian tuhan …

        0

        0
    • hyde l arc en ciel-- nape ko wat konsert kat singapore n jakarta je???nape tak dtg mesia??? says:

      tak baik ckp camtu ar.. imam kedua kat tempat aku suke nyanyi.. setiap kali mjlis kawin die msti dtg karaoke.. suara die sngt sedap. sesedap die bc quran. owng slalu jemput die nyanyi tapi die bg syarat.klu nk die nyanyi pastikn takder permpuan nyanyi kat mjlis tue..

      0

      0
  4. sapa says:

    muka iras2 zizan raja lwk…la,,

    0

    0
  5. djdanchef says:

    tahniah kepada fuad beautifulnara

    0

    0
  6. Prince Noob says:

    ada aku kesah???

    0

    0
  7. jerkk says:

    elok sgt la tu..mlm nisfu syaaban plak tu..

    0

    0
    • comei says:

      “Apabila tiba malam nisfu Syaaban maka hidupkanlah malam tersebut dan berpuasalah di siangnya, maka sesungguhnya (hari tersebut) Allah SWT turun (membuka seluas-luas pintu rahmat) ke langit dunia apabila tenggelam matahari (malam nisfu Syaaban) sehingga terbit fajar (keesokkan) seraya berkata : Ketahuilah sesiapa yang meminta ampun kepada-Ku maka Aku akan memberikan keampunan baginya, sesiapa yang memohon rezeki kepada-Ku nescaya Aku akan memberikannya rezeki dan sesiapa yang memohon kesihatan (kesembuhan) kepada-Ku akan aku berikannya kesembuhan” Kesian..ramai yg terlepas kelebihan malam nisfu syaaban ni.

      0

      0
      • Harunoichi says:

        Terima kasih attached hadis di sini. Harap saya akan mengingatinya. Amin~

        0

        0
  8. […] Akhirnya penantian untuk mengetahui siapakah juara Kilauan Emas 2 telah pun berakhir sebentar tadi. Uncle Fuad yang berasal dari Selangor telah pun menggondol gelaran juara sekaligus membawa pulang RM50,000. Confirm wife Uncle Fuad tersenyum lebar saat kemenangan suaminya diumumkan. Jutaan … Continue reading → […]

    0

    0
  9. kak Nera says:

    Lepas ni bolehla demand harge utk buat MC kat dewan felda..

    0

    0
  10. familiar says:

    Kilauan Emas 2 ni aku dengar diorg turunkan had umur kan? aku tngok pun peserta die tak mcm yg 1st one…semua mcm masih muda bukan tergolong dlm warga emas lagi.. juara ni mcm familiar la muka die. Jumpa kat mana yer..hmmm.

    0

    0
  11. mamapteranodon says:

    Fuad.. yg ko berpeluk ngan salina tu pehal??? Kte ni dah tua, wat malu je…

    0

    0
  12. achunurul says:

    tahniah buat kak suriani sbb husband dia menang kilauan emas ni. tak sangka btol… husband kak ani upenye time en. fuad ni nyanyi lagu ‘my baby you’ dlm beberapa mggu yg lepas… btw, congrats kak…! :)

    0

    0
  13. bel says:

    musim seterusnya untuk pertandingan kilauan emas ni aku nk sponsor hadiah kain kapan lah utk rancangan ni…boleh tak?

    0

    0
    • Polidettol says:

      Saya nak sponsor set mandian jenazah dengan Batu Nisan ye. Sila hubungi saya untuk tajaan bersama.

      0

      0
  14. Noor says:

    Tahniah untuk naib juara lepas ni bolehlah gi operate mata ya…

    0

    0
  15. mamamia says:

    Kilauan emas dimalam nisfu syaaban….

    0

    0
  16. neelofa bakal CARAS lana nordin krn tetek beso nya , pakcik nara suka says:

    nsib baik aunty brtudung tp nmpak leher tk mng . . Klau yak , mau hilang trus tdung nya . .

    0

    0
  17. Amier says:

    Wau! besar hadiah tu 50K. Bila pusingan seterusnya aku nak sertai …umur 27 boleh ka masuk? Suara aku compare dengan Fuad tu aku dengar suara aku lebih sedap.

    0

    0