Written by AbangNara | May 6th, 2012

Dalam kesibukan orang ramai bercerita tentang perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya, rupa-rupanya salah seorang artis MIG iaitu Fezrul Khan turut sama mendirikan rumah tangga minggu ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik sama padan.

isteri fezrul khan

Buat masa ini, tiada info lanjut yang diterima mengenai perkahwinan Fezrul Khan. Info ini pun diambil daripada Facebook David Teo yang menghadiri majlis tersebut. Abang Nara doakan agar hubungan Fezrul dan isteri kekal sehingga akhir hayat. Nanti kalau ada info tambahan, Abang Nara akan update anda semua.

P.S: Kucing dan rambut palsu.

70 responses to (TAHNIAH)Fezrul Khan Kini Bergelar Suami Kepada Hafizah

  1. miszi says:

    firstttttttttttttttt! aku dah bersedia utk dipaku2! :))

    • papa says:

      pengantin baru ke? macam mak orang jer..

      • Pondan Sepi says:

        DULU C FEZROL NI KAN PERNAH JD CRUSH AKU MASA DIA MULA BERLAKON CITE JELATANG! TP MAKAIN LAMA AKU X MINAT DH SBB MAKIN X TERURUS!
        TAHNIAH LA DH KAHWIN!

  2. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    pes !!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahaha pes !!!!!!!

  3. shuk says:

    tahniah……

  4. ann says:

    yeszaaa..kawan ngan sepupu ai…fifi

    • jusoh says:

      yg kau meroyan pehal ni ann , kawan dgn sepupu kau je pun bukan dgn kau.. gila glemer lattew

      • gaban bapuk says:

        aku stuju ngn ko…aku benci benor klau org ckp cm tu,
        kwn ngn kwn ko la,kwn nenek ko la,sedare kwn ko la….
        bodoh…bodohhhhhhhhhhhh

      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        PA Fezrul cun wooo…!!

      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku cakap PA dia cun pun kena DISLIKE ke? Iskk..iskk…iskk… Hehehehe…nasib…nasib..

  5. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    pes !!!!! minah jambu pes lagi adoi………..

  6. aku says:

    tahniah…..1frst

  7. hohoiii.. kalo mate bertentang mate says:

    dh siap g hanimon dlu sblm kawen.. wakaka

    • markonah tonggeng says:

      haah, dah tgh gambar honey moon dorang sblom kawin

      • Anonymous says:

        tgk ktne?nk tgk juge..ehehehehe

      • ngomel says:

        korang ni kata sapa gi hanimun sblum kawin? fezrul ke? betul ke ni..? jgn memandai je… nanti jadi fitnah korang juga yg tanggung dosa…

  8. embok ketum says:

    Tahniah..

  9. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    sape si fezrul ni? minah jambu tk kenal pn…… kalau artis tk berape nk popular memang minah jambu tk kenal…..

    • Kurus says:

      dato tk tngk kum kum ker?

      • Dewi says:

        I kenal je dia..minat tgk dlm Cinta Balqis

      • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

        OOOO….yeeeeeeee minah jambu dh kenal skarang sape pelakon ni…kt gambar atas muka dia lain ada misai ada janggotttttttt patut la minah jambu tk kenallllllll…….minah jambu belek punye belek punye belek baru minah jambu perasan muka dia …si fezrul ni lakonan dia minah jambu suka natural ! jadi hero pn dia boleh jadi orang jahat pn dia ok dia pelakon yg serba boleh…..jangan marah ye fezrul minah jambu tk sengaja tadi……..semoga bahgia yeeeeee…..lov uuuuuu…..

  10. shahira roslan says:

    Tahniah, semoga berbahagia hendaknya..
    sederhanakan lebih bagus, tak payah nak kecoh2 dok buat live kat tv..
    dia ni pun berbakat, wish u the best okey!

  11. Anonymous says:

    Mak aihh..besarnye kopek<——- ala2 dialog antu kak limah..

  12. Anonymous says:

    Mak aihhhh..besornye kopek <——- ala2 dialog antu kak limah..

  13. Jenah depp says:

    Muncitnya perut pompuan tu … anyway I like fezrul lakonan mantop… congrats

    • Honey says:

      Xlah buncit pun…mcm perut ko kempis sgt Jenah samdol oii

    • Anonymous says:

      taniah jenah depp…perut anda sngt leper…

    • hijau says:

      sekurang2nya fezrul xterlalu memandang kecantikan tak mcm sesetengah artis yang nak seksi2 bdan kurus licin je..tahniah fezrul

    • yume says:

      perut buncit lah… breast besar lah… nampak tualah… banyak sangat korang ni suka mengata… Pada aku okey je… sekurang-kurangnya Fezrul suka..

  14. […] Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bergelar, Hafizah, kepada, Khan, kini, Suami, […]

  15. yanti says:

    amboihhhh~ selera fazrul mantooop……pau bape sen tu =)

  16. mencik says:

    Korang ni klu x ngata fizikal org x bley ke?

  17. kalis cinta says:

    alhamdulillah…tahniah & selamat pengantin baru.
    suka tgk fezrul blakon.

  18. tedrichie says:

    tahniah… mmg best dpt bini cmni hohoho…

  19. unana says:

    heh..bdn cntik tp kt perut ada buncit..ke sudah ada bonjolan baby??erkk

    • yume says:

      suka kan korang serkap jarang dengan orang? baguslah… teruskan perangai macam tu!

  20. intan says:

    janda ke bini dia ni,semacam je badan dia aku tgk

    • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

      kau niiiiiiiiii tk baik cakap bini dia ni janda nanti dia sumpah kau jadi hantu tetek padan ngan muka kau !!!!! minah jambu tengok badan bini dia ni ok2 je…..bini dia ni banyak makan tose gak nye tk ?

  21. sara says:

    Tahniah Fezrul . Orang yg komen negative memang takde moral . Budi bahasa budaya kita !

  22. Anonymous says:

    pakaian dia yg mnmpk kn gmok tu,,,,tp klau tgok mse majlis di rumah permpuan ok je,,,ramping je,,,,hahah,,,

  23. fezrul punya jiran says:

    suka hati dia la nk cari bini buncit ke, kopek besar ke..apa korang kesah…!korang dpt tgok je pn..!

    tahniah fezrul…smoga bahagia..!

  24. kira says:

    Nak comment jgn la sampai jatuhkan maruah org buat tambah dosa aje .apa pun tahniah fezrul semoga kekal hingga hujung nyawa amin..

  25. QIN says:

    nasi lemak 3.00 (ada telur, kupang, ayam dll).makan sekali kenyang sampai esok malam

  26. tina says:

    badan macam mak janda aja. kopek besar. tak sangka taste fezrul yang macam ni

    • Anonymous says:

      bdn awk cun sngt ke nk mengata org ni…. acu tepek gambo nk tngok body awk ala2 model tu….

    • yume says:

      ko ni mesti stok yang kalau nak bercinta cari lelaki yg hensem2.. badan ketak-ketak.. kan? Orang kata bodoh kang, kata kurang ajar… tapi ko lagi kurang ajar.. kalaupun dia mak janda, tak boleh ke dia kawen? selama-lamanya mak janda? kena kat ko, baru tau!

  27. dato minah jambu yg mls ngadap komputer 24jam says:

    ape2 jela..haha

  28. meeradriana says:

    laaa…fezrul ni baru kawin ker??
    aq suka jugak tgk dia blakon..
    not bad..
    tapi yg meninggalkan kesan cerita jelatang..huhuhu

  29. zbm says:

    ngomel ketinggalan keretapi.mmg ada gambo dorang tu g bercuti.nmpak cam berdua je sbb ada antara gambar tu cam dorang snap sendiri. pe2 pun diaorg dh nikah.tahniah.

  30. […] Dalam kesibukan orang ramai bercerita tentang perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya, rupa-rupanya salah seorang artis MIG iaitu Fezrul Khan turut sama mendirikan rumah tangga minggu ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. … Continue reading → […]

  31. Anonymous says:

    pengantin pompuan macam tengah pregnant jer…

  32. berpaut di dahan cinta says:

    tahniah fezrol.. jeles i…huhuhu..

  33. Anonymous says:

    perghhhh…..mantap derr

  34. Aku kesah says:

    y pompuan 2 bdnya cam dh kawin jer..dh cam bdn aku ank 4 jer..

  35. bkn siapa2 says:

    semoga ia berkekalan hingga ujung nyawa… amin

  36. seri says:

    perut aku buncit gak… tapi aku tak pregnant pun… ‘bangang’ la yang fikir2 negatif tu… Tak kiralah fizikal dia macam mana pun kalau dah Fezrul suka… biarlah.

  37. fiza says:

    tahniah..pd yg bg komen2 negatif tu, cermin diri dulu…doakan yg terbaik utk fezrul….jgn la nk menghina sgt penampilan, susuk tubuh org….tak semua manusia yg sempurna….jgn pandai tabur fitnah…bawa2lah bertaubat…

  38. cun says:

    x yah la nak meghina bagai…lantak la dieowang nak cm nerr pon..bukan myusahkan pakai wit korang…myebok sgt jaja tepi kain orang..kain sendri terbuka,,,x lak nak dijajanya…manusia2…paperr pon tahniah tok mempelai…badan x ok kerr..apa kerr..allah lbh taw..dr pd dpt orang cm kowang yang kaki kutuk nie…lg
    bgus dpt bini yg cm f nie dapat…

  39. cikukularis says:

    dia ni artis kurang kontroversi,..korang jgn nk timbul2 fitnah busuk korang tu…hidup x fitnah mmfitnah x sah..btw..slmt pgntin bru fezrol.i like..

  40. sweet32 says:

    senyap2 dah kawin.. bagus.. x mcm sesetgh artis tu, kecoh je.. tp x kawin2 gak..

  41. cik minah radio says:

    ~tahniah dan selamat pengantin baru~
    cuma….klu dh namanya pengantin kan…why not be smart..ikat sampin kemas2…mcm nak terlucut je cik minah tengok…si wife pun gayakan selendang tu elok2…klu di awal majlis mcm ni nampak mcm xbersiap….tp think positive,maybe dh penat sgt,majlis pun dh berakhir,tu yg nampak camtu kut….moga rumahtangganya kemas itu lebih baik kan….

  42. bini mael lambong says:

    pengantin baru la sangat! main dh berbuih sampai ke rome baru nk kawin? muka je baik tp perangai buruk bonar!!! low taste!!

  43. kunys says:

    betul dah kawen.5/7 haritu kut..dia ada gtaw dekat tweeter dia..tahniah abg fezrul,sy suka anda :)

  44. noein hasan says:

    bgus la fezrul ni….wat majlis simple je..
    i g majlis die (nk jgk ckp) hehe..
    hope bahagia slamenye..