Written by AbangNara | May 6th, 2012

Dalam kesibukan orang ramai bercerita tentang perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya, rupa-rupanya salah seorang artis MIG iaitu Fezrul Khan turut sama mendirikan rumah tangga minggu ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik sama padan.

isteri fezrul khan

Buat masa ini, tiada info lanjut yang diterima mengenai perkahwinan Fezrul Khan. Info ini pun diambil daripada Facebook David Teo yang menghadiri majlis tersebut. Abang Nara doakan agar hubungan Fezrul dan isteri kekal sehingga akhir hayat. Nanti kalau ada info tambahan, Abang Nara akan update anda semua.

P.S: Kucing dan rambut palsu.

Baca Yang Ini Pulak:-

70 responses to (TAHNIAH)Fezrul Khan Kini Bergelar Suami Kepada Hafizah

  1. miszi says:

    firstttttttttttttttt! aku dah bersedia utk dipaku2! :))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 3
    • papa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 38
      • Pondan Sepi says:

        DULU C FEZROL NI KAN PERNAH JD CRUSH AKU MASA DIA MULA BERLAKON CITE JELATANG! TP MAKAIN LAMA AKU X MINAT DH SBB MAKIN X TERURUS!
        TAHNIAH LA DH KAHWIN!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 42
  3. shuk says:

    tahniah……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  4. ann says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 19
    • jusoh says:

      yg kau meroyan pehal ni ann , kawan dgn sepupu kau je pun bukan dgn kau.. gila glemer lattew

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 13
      • gaban bapuk says:

        aku stuju ngn ko…aku benci benor klau org ckp cm tu,
        kwn ngn kwn ko la,kwn nenek ko la,sedare kwn ko la….
        bodoh…bodohhhhhhhhhhhh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 9
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        PA Fezrul cun wooo…!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku cakap PA dia cun pun kena DISLIKE ke? Iskk..iskk…iskk… Hehehehe…nasib…nasib..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  5. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
  6. aku says:

    tahniah…..1frst

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  7. hohoiii.. kalo mate bertentang mate says:

    dh siap g hanimon dlu sblm kawen.. wakaka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
    • markonah tonggeng says:

      haah, dah tgh gambar honey moon dorang sblom kawin

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        tgk ktne?nk tgk juge..ehehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • ngomel says:

        korang ni kata sapa gi hanimun sblum kawin? fezrul ke? betul ke ni..? jgn memandai je… nanti jadi fitnah korang juga yg tanggung dosa…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  8. embok ketum says:

    Tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  9. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 26
    • Kurus says:

      dato tk tngk kum kum ker?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Dewi says:

        I kenal je dia..minat tgk dlm Cinta Balqis

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

        OOOO….yeeeeeeee minah jambu dh kenal skarang sape pelakon ni…kt gambar atas muka dia lain ada misai ada janggotttttttt patut la minah jambu tk kenallllllll…….minah jambu belek punye belek punye belek baru minah jambu perasan muka dia …si fezrul ni lakonan dia minah jambu suka natural ! jadi hero pn dia boleh jadi orang jahat pn dia ok dia pelakon yg serba boleh…..jangan marah ye fezrul minah jambu tk sengaja tadi……..semoga bahgia yeeeeee…..lov uuuuuu…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  10. shahira roslan says:

    Tahniah, semoga berbahagia hendaknya..
    sederhanakan lebih bagus, tak payah nak kecoh2 dok buat live kat tv..
    dia ni pun berbakat, wish u the best okey!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  11. Anonymous says:

    Mak aihh..besarnye kopek<——- ala2 dialog antu kak limah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 17
  12. Anonymous says:

    Mak aihhhh..besornye kopek <——- ala2 dialog antu kak limah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 10
  13. Jenah depp says:

    Muncitnya perut pompuan tu … anyway I like fezrul lakonan mantop… congrats

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
    • Honey says:

      Xlah buncit pun…mcm perut ko kempis sgt Jenah samdol oii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      taniah jenah depp…perut anda sngt leper…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • hijau says:

      sekurang2nya fezrul xterlalu memandang kecantikan tak mcm sesetengah artis yang nak seksi2 bdan kurus licin je..tahniah fezrul

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
    • yume says:

      perut buncit lah… breast besar lah… nampak tualah… banyak sangat korang ni suka mengata… Pada aku okey je… sekurang-kurangnya Fezrul suka..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  14. [...] Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bergelar, Hafizah, kepada, Khan, kini, Suami, [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  15. yanti says:

    amboihhhh~ selera fazrul mantooop……pau bape sen tu =)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  16. mencik says:

    Korang ni klu x ngata fizikal org x bley ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
  17. kalis cinta says:

    alhamdulillah…tahniah & selamat pengantin baru.
    suka tgk fezrul blakon.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  18. tedrichie says:

    tahniah… mmg best dpt bini cmni hohoho…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • Jantan says:

      Best.aku pon sukaaaaaaaa. Minta maaflah yg cekeding tetek buntot melepeh .

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  19. unana says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 21
    • yume says:

      suka kan korang serkap jarang dengan orang? baguslah… teruskan perangai macam tu!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. intan says:

    janda ke bini dia ni,semacam je badan dia aku tgk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
    • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

      kau niiiiiiiiii tk baik cakap bini dia ni janda nanti dia sumpah kau jadi hantu tetek padan ngan muka kau !!!!! minah jambu tengok badan bini dia ni ok2 je…..bini dia ni banyak makan tose gak nye tk ?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  21. sara says:

    Tahniah Fezrul . Orang yg komen negative memang takde moral . Budi bahasa budaya kita !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  22. Anonymous says:

    pakaian dia yg mnmpk kn gmok tu,,,,tp klau tgok mse majlis di rumah permpuan ok je,,,ramping je,,,,hahah,,,

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. fezrul punya jiran says:

    suka hati dia la nk cari bini buncit ke, kopek besar ke..apa korang kesah…!korang dpt tgok je pn..!

    tahniah fezrul…smoga bahagia..!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  24. kira says:

    Nak comment jgn la sampai jatuhkan maruah org buat tambah dosa aje .apa pun tahniah fezrul semoga kekal hingga hujung nyawa amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  25. QIN says:

    nasi lemak 3.00 (ada telur, kupang, ayam dll).makan sekali kenyang sampai esok malam

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
  26. tina says:

    badan macam mak janda aja. kopek besar. tak sangka taste fezrul yang macam ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 13
    • Anonymous says:

      bdn awk cun sngt ke nk mengata org ni…. acu tepek gambo nk tngok body awk ala2 model tu….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • yume says:

      ko ni mesti stok yang kalau nak bercinta cari lelaki yg hensem2.. badan ketak-ketak.. kan? Orang kata bodoh kang, kata kurang ajar… tapi ko lagi kurang ajar.. kalaupun dia mak janda, tak boleh ke dia kawen? selama-lamanya mak janda? kena kat ko, baru tau!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  27. dato minah jambu yg mls ngadap komputer 24jam says:

    ape2 jela..haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. meeradriana says:

    laaa…fezrul ni baru kawin ker??
    aq suka jugak tgk dia blakon..
    not bad..
    tapi yg meninggalkan kesan cerita jelatang..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. zbm says:

    ngomel ketinggalan keretapi.mmg ada gambo dorang tu g bercuti.nmpak cam berdua je sbb ada antara gambar tu cam dorang snap sendiri. pe2 pun diaorg dh nikah.tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. [...] Dalam kesibukan orang ramai bercerita tentang perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya, rupa-rupanya salah seorang artis MIG iaitu Fezrul Khan turut sama mendirikan rumah tangga minggu ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    pengantin pompuan macam tengah pregnant jer…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  32. berpaut di dahan cinta says:

    tahniah fezrol.. jeles i…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Anonymous says:

    perghhhh…..mantap derr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Aku kesah says:

    y pompuan 2 bdnya cam dh kawin jer..dh cam bdn aku ank 4 jer..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. bkn siapa2 says:

    semoga ia berkekalan hingga ujung nyawa… amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. seri says:

    perut aku buncit gak… tapi aku tak pregnant pun… ‘bangang’ la yang fikir2 negatif tu… Tak kiralah fizikal dia macam mana pun kalau dah Fezrul suka… biarlah.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. fiza says:

    tahniah..pd yg bg komen2 negatif tu, cermin diri dulu…doakan yg terbaik utk fezrul….jgn la nk menghina sgt penampilan, susuk tubuh org….tak semua manusia yg sempurna….jgn pandai tabur fitnah…bawa2lah bertaubat…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. cun says:

    x yah la nak meghina bagai…lantak la dieowang nak cm nerr pon..bukan myusahkan pakai wit korang…myebok sgt jaja tepi kain orang..kain sendri terbuka,,,x lak nak dijajanya…manusia2…paperr pon tahniah tok mempelai…badan x ok kerr..apa kerr..allah lbh taw..dr pd dpt orang cm kowang yang kaki kutuk nie…lg
    bgus dpt bini yg cm f nie dapat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. cikukularis says:

    dia ni artis kurang kontroversi,..korang jgn nk timbul2 fitnah busuk korang tu…hidup x fitnah mmfitnah x sah..btw..slmt pgntin bru fezrol.i like..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. sweet32 says:

    senyap2 dah kawin.. bagus.. x mcm sesetgh artis tu, kecoh je.. tp x kawin2 gak..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. cik minah radio says:

    ~tahniah dan selamat pengantin baru~
    cuma….klu dh namanya pengantin kan…why not be smart..ikat sampin kemas2…mcm nak terlucut je cik minah tengok…si wife pun gayakan selendang tu elok2…klu di awal majlis mcm ni nampak mcm xbersiap….tp think positive,maybe dh penat sgt,majlis pun dh berakhir,tu yg nampak camtu kut….moga rumahtangganya kemas itu lebih baik kan….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. bini mael lambong says:

    pengantin baru la sangat! main dh berbuih sampai ke rome baru nk kawin? muka je baik tp perangai buruk bonar!!! low taste!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  43. kunys says:

    betul dah kawen.5/7 haritu kut..dia ada gtaw dekat tweeter dia..tahniah abg fezrul,sy suka anda :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. noein hasan says:

    bgus la fezrul ni….wat majlis simple je..
    i g majlis die (nk jgk ckp) hehe..
    hope bahagia slamenye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0