Written by AbangNara | September 4th, 2012

Seorang demi seorang selebriti yang hangat bercinta mengambil langkah yang seterusnya dalam percintaan mereka. Terbaru, Ahad lepas, Diana Danielle dan Farid Kamil telah pun mengikat tali pertunangan. Menurut perancangan, mereka berdua bakal bergelar suami isteri dalam tempoh masa setahun.

diana danielle bertunang

Majlis yang dijalankan sekitar jam 4 petang di rumah ibu Diana Danielle ini telah berlangsung dengan lancar sekali. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Farid Kamil dan Diana Danielle atas berita gembira ini. Banyakkan bersabar sepanjang tempoh pertunangan ini. Jangan cepat marah, jangan cepat emosi dan jangan cepat merajuk. Kena banyak bertolak ansur.

diana danielle

Kepada lelaki di luar sana, walaupun Abang Nara tahu perasaan jeles anda tengah membuak terhadap Farid Kamil, doakanlah kebahagiaan mereka berdua. Tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan kepada Farid Kamil dan Diana Danielle atas berita gembira ini.

55 responses to (TAHNIAH)Farid Kamil Dan Diana Danielle Bertunang Ahad Lepas

  1. comel says:

    congratz.. :)

    0

    0
  2. lalalaa says:

    congrats! kwin jgn lupa jemput..

    0

    0
  3. x kesah pon... says:

    :p

    0

    0
  4. Reena says:

    Tahniah DD & Farid Kamil..semoga jodoh berpanjangan..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    1st

    0

    0
  6. Anonymous says:

    tahniah…bertunang jgn lelama…. jgn jd mcm nasha aziz…

    0

    0
  7. ein says:

    tahniah dd and farid pastinya ini adalah momen yang paling indah untuk anda berdua ;)

    0

    0
  8. I like =) says:

    haaa…..ok lah tu, dah, jgn kontroversi lagi ::

    0

    0
  9. […] post: (TAHNIAH)Farid Kamil Dan Diana Danielle Bertunang Ahad Lepas Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!Abby Abadi Tak Faham – Dr. AsriIsteri Sham Kamikaze Failkan […]

    0

    0
  10. mikan says:

    dorang ni x banyak bgmbar bsama kan..low profil je..hrap jodoh brpanjangan.amin tahniah

    0

    0
  11. liz says:

    congratulation….

    0

    0
  12. didie @ says:

    SAYA LELAKI.
    SAYA STRAIGHT.
    SAYA TAK JEALOUS. (x hot pun… fazura lg hot)
    PROBLEM?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1stttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  14. Hamba Allah 2012 says:

    mmg sepadan dpa ni
    sma cantik sma hamdsome
    smga berkekalan smpi mati
    hrp nnt DD dpt menutup aurat dgn sempurna spya blh menjd insan yg lebh baik dr skarang ni …..
    amin……

    0

    0
  15. mak jemah..... says:

    ha! mcm nie br i suka, x de nyer nk becanang bagai , tup..tup da tunang, da la jarang tengok diorang bekepit mcm belangkas mcm sorang lg artis tu s**l* h**z*h th jd tah idak la nnti, anyway DD & FK congrat mudah-mudah kekal smpai ke jinjang pelamin.

    0

    0
  16. Saye ler Perempuan Itew... says:

    tunang? x herannn
    kawin ?? pun x herann
    cerai???? lg x heran..

    mainan duniawi bg artis2.. bg kita org kampung kesemua 3 benda ni amat2 bermakna.. apa pun, tahniah..

    0

    0
  17. rambut cendawan mcm anzalna says:

    Tahniah DD & FK….but aku tak suka FK…berlakon mcm org gersang…

    0

    0
  18. baby says:

    dd ni mcmlah takda lelaki lain dia boleh cari please u pilih fk nak muntah i camon girl u are pretty fk tak sesuai dengan u hes a nobody!!!!!!!!!

    0

    0
    • Bukan Puteri Lindungan Bulan says:

      Hidup jgn menentang arus.. Sbb jodoh ajal maut dan rezeki bkn kita yg tentukan

      0

      0
    • :) ;):}...Yg psti aku setuju je.. says:

      oklah tu..farid kamilkn boleh tahan hensemnya..yg pasti dia putih asli dn asli tnpa cmpuran darah orang luar pn..ok..jadi kedua2 sama cntik dn sepadan..dh tuhan nk satukn dia brdua tkkn mereka nk lawan perasan cinta tu..kan…apapn thniah kepada farid dan diana semoga brjaya keperingkat seterusnya..dn seterusnylh..ok selamat…

      0

      0
  19. nyah dangdut says:

    gojessssssssssssssssss

    0

    0
  20. wAwA says:

    Farid kamil masa zaman memuler berlakon dulu time filem cinta kolestrol, aku rasa kacak la jugak. Nampak kemas dan time tu pon xder kontroversi lagi. Sekarang ni muka comot giler… tolong pergi facial ker apa ker… rambut kasik kemas balik la… Adoiii~ Diana Danielle punyerla sweet…so tolong jaga penampilan.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    DD dh buat smyg isthikarah ke?

    0

    0
  22. Sweet32 says:

    Bile dah kawin, cepat2 dpt baby, k. X sabar nak tgk baby korang mesti gorgeous cute!!!!

    0

    0
  23. Minah tonggeng says:

    Jodoh rezeki dan ajal maut semua kehendak Allah . yg miskin boleh jadi kaye yang kaye boleh jatuh papa kedana. Janji dapat suami baik tak garang dan pandai ambil hati isteri. Berapa ramai pasangan yg sederhana hidupnya tapi bahgia . Sama sama boleh berusaha mencari rezeki. Kalau hari hari dirumah asyik bergaduh saje apa guna nya. Jadi… Walau pun kita nampak farid kamil tu tak sekaye mana tapi…..diana serasi dgn nye dah bersyukurlah tu.

    0

    0
  24. sokmo says:

    Baguslah, lepas ni ada orang bimbing DD. Dahlah tak de bapa yg … kesian budak ni. Harap FK jadi suami yg bertanggung jawab, bimbing DD jadi isteri mithali. Jangan jadi mcm emak dia, membohong sentiasa. Congrats DD & FK.

    0

    0
  25. eloanayara says:

    LOL kenapa baju diana dianelle dlm gbr dgn farid kamil tu cam kerja GSC cinema je

    0

    0
  26. ::sepatu buruk says:

    ::tahniah farid n diana..mudah2an smpai ke akhir hayat..ameen..ameen ya RABB..

    0

    0
  27. ::sepatu buruk says:

    tahniah

    0

    0
  28. unknown says:

    Yang korang nak kutuk artis ni kenapa? Hidup dah bahagia sangat? Doa yang baik baik sudah.

    0

    0
  29. iezasalleh says:

    suke lagi i tgk fasha sadha dari dd ni….btw congrate jgn la kite suma bsgka buruk mb dia anak angkat ke sape la taw citer sbnr melainkan mereka dah keluarga mereka dan ALLAH SWT..

    0

    0