Written by AbangNara | February 7th, 2013

Jutaan tahniah diucapkan kepada Faezah Elai dan suaminya, Heykal Hanafiah atas kelahiran bayi sulung hasil perkahwinan mereka. Faezah telah melahirkan bayi tersebut di Prince Court Medical Centre kira-kira jam 7.30 malam semalam.

faezah elai

Faezah dan Heykal masih belum berkongsi sebarang info (jantina, berat dan lain-lain) bayi mereka. Semoga Faezah dan bayi sihat tanpa sebarang masalah. Tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan.

P.S: Bayi ini bangun tidur terus menari Gangnam Style.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (TAHNIAH)Faezah Elai Selamat Lahirkan Bayi Sulung

  1. Anonymous says:

    Tahniah

    0

    0
  2. tupai berjanggut says:

    TAHNIAH!!!!

    0

    0
  3. Lol Lol says:

    congrats!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    tahniah..

    0

    0
  5. peah says:

    Alhamdulillah. nama ape? jangan letak merepek2 sudah leee

    0

    0
  6. peah says:

    alhamdulillah. name ape? jangan letak merepek2 sudah lee

    0

    0
  7. mika says:

    tahniah !!
    nama anak nanti jgn letak bg org berbelit belit lidah nak sebut taw .

    0

    0
  8. wAwA says:

    Senyap2 jer dah dapat baby…Alhamdulillah. Tak pulak heboh2… huhuhu.

    0

    0
    • . says:

      wAWa..dia ada bagi tahu la masa dia mengandung….tpi kalau nk ikut perkembangan dia kt BN ni x ada la sb nara pilih bulu….kalau lofa mengandung sok dari satu bulan sampai sembilan bulan mesti x abis2 cite dia kt BN ni….caye la….

      0

      0
  9. Anonymous says:

    no wonder la masa citer syurga seorang isteri tu dia agak berisi..rupenyer mengandung…serius dia tak kecoh pon bila dia preggy…..bagus !

    0

    0
    • Faezahs says:

      Saya ada bagitahu peminat d twitter…
      Mungkin u takder acct twitter…di oh bulan , di murai , di BN jugak…ada Jer artikel saya preggy setelah setahun berkahwin harap maklum yerk.

      0

      0
    • Anonymous says:

      tau xpe, xde la nak begambar posing depan cermin dgn baju ketat melekat mcm si FS tu..

      0

      0
  10. Prince Noob says:

    wah nana narita dah ada anak… mesti anak mcm naruto

    0

    0
  11. Biarbetik says:

    Nampak sgt tak ikut perkembangan semasa..
    Dia habaq lah iapreggy…mungkin uols terlepas pandang…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    mesti anak dia comel macam bapak dia.awwwwwww

    0

    0
  13. semek says:

    gedempol gila deh paezah time bunting..muko srupo laki dier doh..tak kisah la kan asal hati bahagia ..ko ada?

    0

    0
  14. Mirai Suenaga says:

    Siapa kata perampas laki orang tak leh ada anak???

    *tahniah Faezah + Memey*

    0

    0
  15. ............... says:

    masa tengok cerekerama hari tu…fuhhhh…punya la berisi badan faezah…..mcm dh bkn faezah aku tengok…pas bersalin nanti jaga badan tau…jgn sama badan ngan husband u sdh la….

    0

    0
  16. TopiPinkMakcikBedah says:

    ahhhh walaupun FE perampas….beliau tetap cantik di mataku……tahniahhh naaa….. rezeki Allah tu jaga bekbaikkkkk….. alhamdulillahhhhhhh

    0

    0
  17. toto says:

    cinta itu buta ……hurmmm …

    0

    0
  18. Anonymous says:

    toto,cinta tu x buta,tp manusia yg buta utk menilai cinta yg sebenarnya.Kalau betul dia perampas kebahagian org lain,pastinya hukum karma x kan terlepas sama ada didunia @ diakhirat.Jd sama2 lah berdoa semoga mrk bahagia ke akhir hayat…

    0

    0
    • TopiPinkMakcikBedah says:

      ailaikkkkkkkkkkk………..semoga bahagia dunia akhirat……..amin ya rabbb……

      0

      0
    • Pengkritik tidak bertauliah says:

      Hukum karma mende plak ni ??? dlm Islam hanya ada qada’ dan qadar aje lah.

      0

      0
  19. Anonymous says:

    camne ek malam malam tut…. satu besar, satu kecik. tak dapat dibayangkan

    0

    0
  20. nana(ke?) says:

    Beauty and the beast

    0

    0
  21. myrara says:

    Fasha sandha je yang x branak2 lagi.bunting gajah ke?

    0

    0