Written by AbangNara | March 30th, 2013

Dalam diam, hari ini merupakan hari bahagia buat Ezad Exist. Sebentar tadi, Ezad telah sah bergelar suami kepada Nor Azeana binti Haji Ramli. Tidaklah pula diketahui apa punca Ezad tidak menghebahkan perkahwinannya. Mungkin ada sebab-sebab tertentu.

ezad exist

Wanita di atas ialah isteri Ezad Exist. Memang cantik orangnya. Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Nantikan update gambar yang seterusnya. Info dan gambar kredit kepada The Philosophy Pictures.

P.S: Lampu yang diperbuat daripada gummy bear

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (TAHNIAH)Ezad Exist Kini Bergelar Suami Kepada Nor Azeana

  1. Anonymous says:

    tahniah ezad n wife

    0

    0
  2. lovelove says:

    cantiknya wife dy… pelamin pon simple n nice…
    semoga hubungan kekal ke syurga <3

    0

    0
  3. EZAD EXIST GAY says:

    BUKAN KE EZAD EXIST NI GAY? HARI TU DIA KENA TANGKAP DENGAN YUSRY MAIN BELAKANG

    0

    0
  4. Olga says:

    HARUSLAH XNK HEBOHKAN TAKUT XJADI MCM YG DULU TU

    0

    0
  5. zul says:

    sudah2 lah bukak aib org aku tak ckp apa yang ko kata tu betul bab aku tak pernah dengar pun cita tu,, tapi sekarang ezad dah kahwin jadi baik ko dudk senyap je ,, tak yah nak komen negatif sangat,,,,

    0

    0
  6. miss pineapple says:

    tahniah…pelamin cantik tapi tak perlu kot letak bunga besar2 kat belakang tu…kalau letak bunga yg lebih sederhana lagi cantik, bulu mata plak tebal sgt..x nmpk natural, ok smoga kekal sehingga ke syurga, Amin

    0

    0
    • SEPUPU PAK HER says:

      biar lh dia nk letak bulu mata tebal ke..nk letak bunga besar kt belakang ke..ada dia mntak duit kamu ke..jgn suka jga tpi kain org lain..nti time kamu cm ne pulak..

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      kau tk boleh marah kn dia miss pineeeeee pasal tu kn mak andam yg make up kan n mak andam pulak bukan nye make artis yg pandai serba serbi pahammm. make up tebal ke make up tipis ke asal kawin sudah lah tol tak bang naraaaa…n tentang bunga besar kt blakang tu mungkin nk menyerlah kn lagi kecantekan pelamin kan tol tk !

      0

      0
  7. zul says:

    dah3 lah nak aibkan org, aku tak ckp pun ape ko kata tu betul tapi sekrang dia dah kahwin so senyap jelah,, dah3 lah komen negatif tu,,

    0

    0
  8. SEPUPU ABG DIN(PAK HER) says:

    tahniah izad dan isteri..apa cte lah dgn liza bekas tunang izad tu ek..cian ank buah pak her…dh ada penganti izad ke..

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap compute says:

    izad yg tua2 sikit tu ke? bukan yg penyanyi tu kan? betol ke?

    0

    0
  10. lulu says:

    tahniah uolls ezad n wife….!!!!btw, abg nara taknak ke buat entry apex sombong ngn peminat??bkn ape,meluat la tahap hipokritnye..

    0

    0
    • minah sengal says:

      apex who? bahahahaaa sorry la. tak minat apex & seangkatan dgn dia. main bola ke laut. hancuss! publisiti & scandal je yg lebih. kot la nak hebat cam tiger wood yg scandal sama hebat dgn career dia tak pa la

      0

      0
  11. lollyta says:

    https://www.facebook.com/thephilosophypictures kat sini gambo kawin ezad ngan azeana

    0

    0
  12. antiolgadan minahjambuwatsoever says:

    si olga dan minah merah jambu selalu komen macam babi.
    kalow artis buat jahat diorang ni pergi back up.
    artis kahwin dyorg caci pulak. Otak letak kat punggung ke.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      jangan marah jangan marah minah jambu komen dari ape yg minah jambu nampak n tengokkkkkkkkk kalau minah jambu tk tau minah jambu tanye lahhh ngan sape2 yg tau kt sini tk salah ken? minah jambu tk suka hipokritttt tol tk bang nara? bang nara !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  13. sara says:

    tahniah,semoga bahagia dunia dan akhirat..:-P

    0

    0
  14. sfma says:

    Siyesly Azeana ni lg cantik kalo tak mekap mcm ni…Dia ni sales manager kat sebuah hotel kt Ampang..mesra orangnya

    0

    0