Written by Bella | March 6th, 2015

Pelakon Erin Malek  disahkan mengandung anak pertama bersama suami Farriz Fauzy setelah hampir lima bulan mendirikan rumah tangga.

Berita ini telah disahkan sendiri oleh ahli keluarga aktres jelita tersebut.Menambah keterujaan mereka, Erin dikatakan sedang hamil anak kembar berdasarkan sebuah foto yang dikongsikan oleh beliau.

Tahniah buat Erin dan suami, nampaknya selepas ini bertambah lagi lah kebahgiaan serta kasih sayang anda berdua, lebih-lebih lagi bakal menerima cahaya mata kembar. Buat  masa ini, Erin harus membataskan sedikit pergerakannya supaya kandungan kekal sihat dan kuat.

Sumber Berita: Berita Harian

17 responses to (TAHNIAH) Erin Malek Sah Mengandung

  1. Anonymous says:

    alhamdulillah.. murah rezeki.. muda2 da ada anak

    0

    0
    • X Kenal says:

      saper dia ni….next???

      0

      0
      • Anonymous says:

        Hg dok kat gua mana? Dia start karier dia as pelakon sejak kecik lagi. Berlakon tentang bulan and banyak lagi termasuk misiku kuza. Lol

        0

        0
    • akuuu says:

      Congrats erin. Aku minat dia sejak dulu lagi. Umur kita sama.Tapi kau kawen dulu, dah bekerjaya, bakal dapat anak.

      Aku?? Bhahaha mereput sanaa dengan buku. Bukan saje suami, bf pun xde kahkahkah..

      0

      0
      • HAMBA ALLAH says:

        ALHAMDULLILAH DAN TAHNIAH. BERTAMBAH LAGI UMAT NABI MUHAMMAD. SEMOGA KANDUNGAN SIHAT DAN ERIN JUGA BEGITU SAMPAI WAKTU MELAHIRKAN. SEMOGA MENJADI ANAK2 YANG SOLEH DAN SOLEHAH DAN JUGA KHALIFAH SERTA SRIKANDI ISLAM. AAMIIN YA ROBB.

        BUAT AKUUU, REZEKI, JODOH AJAL MAUT SEMUA TELAH ALLAH TETAPKAN. JANGAN RISAU NANTI SAMPAI LAH JODOH NYA TU YA.

        0

        0
  2. bijan says:

    untung laa…laki kaya..kacak plak..moga2 bahagia la..semoga anak tu menjadi anak yg soleh/solehah..

    0

    0
  3. rahat om nuluhon says:

    Alhamdulillah. Semoga kandungan sentiasa dlm keadaan baik & semoga d kurniakan zuriat2 yg soleh/solehah.

    0

    0
  4. Wan Din says:

    Alhamdulillah.. rezeki dari Allah..

    0

    0
  5. bby says:

    Untunglaaaa…
    Dahla cantik…mng fear factor….kawin awal…dpt suami hansome…kaye pulak tu….now…dpt twin bby….hidupnya sgt bertuah…

    0

    0
    • yaya says:

      Dia diuji dgn perceraian ibubapa masa muda remaja. Dugaan berat gak tu. Kita nmpk masa dia gembira. Masa dia bermuram durja dan sedih sape la yg tau.

      0

      0
  6. franky says:

    tahniah

    0

    0
  7. franky says:

    Kawen muda cpt dpt ank…mmg untung

    0

    0
  8. kekcekelat says:

    mane kembornye..satu baby je tu dalam satu kantung. tu view berlainan tuh

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    huntunggnyer jadi erin…….dah la kaya…..ada personality,dpt suami handsome,lagi tambah dpt baby kembar……mmg bertuah sungguh….jeles lak aku nengok dia….ape pon tahniah….semoga selamat hingga melahirkan nnty.

    0

    0
  10. annara says:

    alhamdulillah..Allah s.w.t menguji manusia dengan berbagai cara..ada yang Allah s.w.t bagi musibah, ada yang Alllah s.w.t bagi nikmat..xsemua musibah sebab kite berdosa dan x semua nikmat sebab kite ni baik..ape pun muhasabah diri..anggap rezeki dari Allah s.w.t ini sebagai reminder dari Allah s.w.t untuk kite berubah ke arah yang baik

    0

    0