Written by AbangNara | July 7th, 2012

Sebentar tadi, Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminudin, 46 tahun telah pun sah bergelar isteri kepada Azhar Ghazali dengan hanya sekali lafaz. Ella telah menerima wang hantaran sebanyak RM50,300 beserta tujuh dulang hantaran. Sebelum pernikahan, mereka berdua telah ditunangkan terlebih dahulu.

gambar pernikahan ella
Majlis pernikahan telah pun berlangsung di rumah keluarga Ella di Teluk Gadong, Klang. Seramai 300 tetamu telah pun dijemput ke majlis serba sederhana ini. Ella dan Azhar nampak sama cantik sama padan dengan pakaian rekaan Saiful Baharim. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ella yang kini sudah pun bergelar isteri orang.

116 responses to (TAHNIAH)Ella Sah Isteri Kepada Azhar Ghazali Dengan Sekali Lafaz

  1. Lina.J. says:

    Pretty! Congrats!

    0

    0
    • fazura the gundeks says:

      pretty ke? serabai jer aku tgk… mcm ni ke RM 50,300? muahahhaha…

      0

      0
      • Ubat gegat says:

        pretty ke macam tu rupa? macam nenek kebayan je!

        0

        0
      • tak pretty yang macam kamu jangka, gundek fazura dan ubat gegat. kamu semua dah boleh expect pretty camne , kamu boring. baliklah layan tomok.

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        boleh la..jgn suka hina org.. tgk la nanti korang kahwin org ckp mcm taik baru tau, ella mmg mcm ni dari dulu simple..

        0

        0
      • lola says:

        tak elok dok mengata org..apepon, tahniah moga sampai ke anak cucu~

        0

        0
      • lisa says:

        erm memang nampak serabai sgt..gmbar die kat murai tu lagi la mcm hantu..kenapalah die tak ikat rambut..xnmpk sri pengantin tu ade..sygnyaaa

        0

        0
      • Sarah says:

        Jahat si mulut pompuan ni!

        0

        0
      • ye kewwww…bagus lewww

        0

        0
      • Rama-rama says:

        Pada umo 46 thn ella nmpk sgt anggun. Kita nnti smpai umo camtu blom tentu blh lawa mcm dia. Terharu dgn perkahwinan ella sbb dia tabah slama org menggelar dia andartu. Akhirnya jodoh dia dimakbulkan Allah..walau lambat. Jgn pertikai rezeki anak unt dia plak pas ni..sbb jodoh rezeki smua di tgn Allah. Mungkin mereka yg pernah menghina ella anak dara tu suatu masa dulu kini dah bergelar janda..laki mati xpun kena cerai sbb mulut jahat. Dan hari ini ella dah ada suami. Tahniah dan slmt pengantin baru:)

        0

        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        tahniah, duh x payah lah nk mengata ke ella ni, yg penting dia dh sah nikah, cantik ke x no hal lah…..yg penting hati kena bersih :D

        0

        0
      • yern says:

        la kenapa nak mengata ke ella.. jgn dibandingkan la dia dengan irma.. yang penting skrg hubungan dia dengan si lelaki sudah halal.. lebih bagus lagi ella ni kalau nak dibandingkan dengan artis yang berkepit pegang tangan..serabai2 pun serabai la yang penting ada lelaki nak jaga dia.. ni pakai cantik2 mekap tebal sepuluh inci tayang lurah dendam kat depan n bonggol unta kat belakang tapi dah lemau takde sapa nak kahwin..congratulations ella!

        0

        0
      • Anonymous says:

        yg mengata ni konfem muka hodoh. tp ella mmg agak serabai a bit, if nak buat mcm tu, aku rs xyah pakai veil or selendang, letak je bunga kat tepi telinga pastu dh, lebih kemas. ni sarat sgt. anyway congrats ella.

        0

        0
      • harap jangan monopos..

        0

        0
    • leman lambung says:

      adoyai ella kalau sanggul rambut tu aku rasa lagi cantikkan pada akulah.

      0

      0
    • bbycumil says:

      tahniah auntie ella..tp nape mcm langsuir tuuh?kalo sanggul rmbut tu lg ayu ma..

      0

      0
    • erin says:

      haha… aku nak tergelak sgt2 ni… nak share ngan korang sekali… housemate aku kata gambar ni mcm potret hantu…menyeramkan… sebab budak2 belakang tu pun wajah menakutkan… haha… ngigau dia malam ni tgok gambar ni… serius… bila aku belek2, aa2 betul jgk…:p
      sori yer ella… kawan i ni yg mereng!!!

      0

      0
      • akusukarita says:

        hahahaha..aku pon rasa dia nmpk cm hantu..hahaha..mybe dorgnye tema cmtu kot..tema seram..hahaha

        0

        0
      • erin says:

        aku dah tau kenapa Ella kawin lambat… sebb hntaran dia tinggi sgt… xramai laki yg mampu… mksudnya hebatla laki dia…:)

        0

        0
    • Kurus says:

      aku rasa bila dia tgk gmbar rmbut ikat masa brinai tuh tk semengah..tu yg dia tk nk sanggul

      gmbar kt rotikaya ada beh sket..yg ni cm pucat sgt dr angle brlampu.. abg nara tk sihat smlm jd tngkap gmbow pun niiih je..ok

      0

      0
  2. To Cik says:

    Tahniah…nenek Ella dah kawin :)

    0

    0
    • wow says:

      congrats ella… jgn monopos dulu tau..

      0

      0
    • aku yang cantik jelita says:

      yg cakap2 mcm ni ni, kalau belum kawen..hati2.silap haribulan ko tak merasa pun kawen di usia remaja. kalo dah kawen dan ade anak, esp anak perempuan, hati2..sebab mungkin nasib nya lbeh x baik kerana ada ibu atau bapa yg menghina org perempuan atau lelaki yg kawen lewat. saya kenal makcik2 yg masih belum berkahwin tetapi mereka bukan memilih, ada yg odohnya agak berat.

      Ingat ye jgn anak kamu pula kawen lepas menopos atau jadi nenek atau jika kawen pula tidak bahagia. mulut kita kena jaga. takut2 kerana menghina org berbalik kepada anak atau keturunan kita.. nauzubillah..peringatan kpd diri sendiri juga.. :))

      0

      0
  3. Aien says:

    Tahniah :)

    0

    0
  4. zara imalin says:

    tahniah :)

    0

    0
  5. Lina says:

    Tahniah to Ella…
    moga-moga bahagia !

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Alhamdulillah….tahniah ella.

    0

    0
  7. puyu says:

    Kalau di sanggul rambut tuh… lagi ayu kot…

    0

    0
  8. yeah..ur..rock says:

    finally….tahniah kak ella..moga bahagia selamanya.cantik baju u..

    0

    0
  9. sweet ella….di permudahkan segalanya untuk ella dan suami…amin…

    0

    0
  10. cik ain says:

    Mai ai RM50300? byknye hantaran.. bersederhana dalam setiap perkara kan lebih baik. btw happy for u bcoz akhirnya bertemu jodoh. Semoga jodoh kalian panjang. :)

    0

    0
  11. ssss says:

    akhirnya.. kawin gak nenek aku.. mmmuuuaaahhhhahahahahaha

    0

    0
  12. joyah says:

    Tahniah….

    0

    0
  13. Kak Limah says:

    Tahniah Ella, it’s better late then never.. jodoh pertemuan di tangan Tuhan.. siapa yang kutuk-kutuk u tu.. entah ada jodoh ke tak..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Tahniah… Moga kekal ke anak cucu.

    Tp menakutkn je dibiarkn rambut gitu… Dh cm isteri franskintien je!

    0

    0
  15. ella lentok says:

    Huuiiiyyooo..hantaran pun ikut umur ke? LMFAO

    0

    0
  16. wa suka Ella... rock! says:

    Tahniah. Moga kekal ke anak cucu.
    Rambut tu mnmpkkn ella cm isteri frankinstien sudah! Tp cantik baju.

    0

    0
  17. aku says:

    nenek ko???baru kawen mane dtg cucu????bongok!!!
    dah ALLAH atur jodoh die lambat so xpayahlah nk kutuk2….
    kawen awal2 kalo tahan setakat 2,3 taun nk watpe?

    p/s::aku pon blom kawen gak,,,,so what???

    0

    0
    • Anonymous says:

      Engko ni lg bongok! Oeg mdoakn yg baik… Knp la ko xfhm bahasa. Kesian… Mesti ttekan sbb xkahwin2 lg la ni… Simpati!

      0

      0
  18. anak dara tua gak says:

    pergghhhh anak dara tua dpt hantaran rm50,300?? wahhh “hebat”!!! :-D

    0

    0
    • mixgirl says:

      ko nk kata org ank dara tua??? klau ko ank remaja pn blm tentu ko ank dara….so jgn mgata org sgt.bab ajal,maut n jodoh smuanyer dtg dr Allah…lbt dgn cepat ajer yg mbezakn kita smua.cantik bkn lesen blh kawen kawen cepat manakala kurang cantik bkn xde jdh….pikir sdiri.zaman skrg mmg ramai perempuan x kawn.tp bkn mrk xnk kawen,sbb jdh blm smpai..

      0

      0
      • cik nad says:

        betul2.. cantik x bermkna akan kawen awal.. aku nie dalam kategori cantik la..(orang cakap) tp smp skrg x kawen2.. kwn2 aku yg biasa2 nie sume dh branak pinak.. bkn xmo kawen tp jodoh x sampai lg.. skrg dh umo 24 bf pon xdak.. muahaha.. nk wat cmne.. x minx pon jodoh lmbat..

        0

        0
    • Anonymous says:

      ala duit die byk biarla. lgpn tuk bini die (ella) gak. anak dara tua pn ape slhnye. okla tu dr amik bini org.

      0

      0
      • Yelettew says:

        Ye betolll…sokong
        X paham la diorg ni…org tu x kawen2, ejek..
        org tu kawen, ejek…
        berhati2 lah…takut hati kamu tu hitam…

        0

        0
    • Anonymous says:

      Ank dara tua pun dpt 50,300.
      Ko mampuuu???

      0

      0
  19. Minamanja says:

    Ni la pengantin yg paling serabai…
    Knp teruk sgt… tak de seri langsung mcm hari hari biasa je rupa tu

    0

    0
  20. […] Sebentar tadi, Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminudin, 46 tahun telah pun sah bergelar isteri kepada Azhar Ghazali dengan hanya sekali lafaz. Ella telah menerima wang hantaran sebanyak RM50,300 beserta tujuh dulang hantaran. Sebelum pernikahan, mereka berdua telah ditunangkan terlebih … Continue reading → […]

    0

    0
  21. Ruliriskian says:

    Slmt y smga mnjdi klrga sakinah mawaddh and warohamah amin,,amin,,yarballalmin

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Tak beza penmpilan masa nikah Dan hari hari biasa. Berserabut. Tkd apa yg cantik n sweetnya, berserabai.

    0

    0
  23. Lisa says:

    Congratulations beautiful !!! In sha Allah marriage life is awesome if you put Alquran and sunnah first. You’re great singer to us and I know you can be good wife too. Go ella we love youuuuuuu bebeh !!!

    0

    0
  24. aaaaa says:

    Nape ye aku tak excited tgk Ella nikah. tak mcm masa aku tunggu Irma Hasmie menikah. Pengantin mcm tak berseri.

    0

    0
  25. luqman hakim says:

    macam hantu kak limah lah pulak aku tengok.haishhhhh

    0

    0
  26. mojo says:

    Congrats ella. Ape la kome ni. Dah tertulis jodoh dia lmbt
    At least dia kawen jg. Jgn la jahil sgt nk kutok org bagai. Mcm la kome tu perfect sgt. Rezeki semua di tgn yg maha esa. Tak payah nak kutuk sgt haii.. org dh dirikan masjid. Doa ler. Sahabat syaitan para pengutuk tau dop. Sekian
    Peace yaww

    0

    0
  27. cikikaka says:

    takut la tgk rambut dia mcm tu…

    0

    0
  28. mimi says:

    korang ingat kawen ni matlamat nak anak je ke? bodoh…just like marriage, tertiray education, government jobs are not for everyone…mcm tu jugaklah ngan jodoh…aiyo. makin lanjut usia, makin berpengalaman, depa bukan pikir sempit mcm hangpa semua, kawen awal pastu nak bayar saman pun x de duit!

    0

    0
  29. boni kacak says:

    tahniah kepada mereka.. semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu.. amin

    0

    0
  30. farrel says:

    Tahniah Ella…memang rock lah….moga bahagia ke akhir hayat….

    0

    0
  31. asiy says:

    seram dol nengok..bak ikat rambutnya tuh..mana pi mak andam nye..

    0

    0
  32. ain says:

    Alhamdulillah selamat di iJabkabulkan. Tahniah ella.

    Yg duk kutuk2 kt sini tu tolong jangan duk berani sangat la mengata orang sbb nasib diri sendiri tu pun belum tahu. Maybe jodoh you awal tapi duk kawin cerai kawin cerai wtpe. OR maybe you nanti dh menopause pn jodoh x sampai juge. Hahaha. Allah tu adil. Aminnn…

    0

    0
  33. Yuni Fardzley Othman says:

    Capt Azhar.. Flying Instructor aku tuh beb. Salute.. Peaceee…

    0

    0
  34. Mak jemah pemalu says:

    Korg nie mengutuk mcm org xpenah belajar pendidikan Islam…Perkahwinan mg bukan matmalat untuk mendapat anak,tp melalui perkahwinanlah kita memanjangkan umat nabi Muhammad..sebab2kite digalakkan berkahwin awal supaya kite dpt meramaikan umat Islam.jodoh pertemuan ajal maut ditangan tuhan,ape2pun..tahniah.cume,pe salahnyer kalu xnak bertudung dihari biase pun, di majlis pernikahan tutuplah aurat,supaya kite dpt memulakan sesuatu yg diberkati dengan penuh kabaikan dan keinsafan.InsyaAllah…

    0

    0
  35. mutiara says:

    Klu bersanggul lg cantik & nmpk lagi lain….mcm ni,nmpk biasa sgt sbb slalu sgt nmpk ella lepaskan rambut.btw selamat pengantin baru & semoga kekal bahagia ke akhir hayat…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    BN nih entah apa2! come on laaa…. cuba nak sensasikan pic ella nih dgn your blog followers! dah la your followers mulut mcm G*****G! klu bg comment mcm depa saja yg terbaik… your blog nih dah jadi tempat kutuk mengutuk, caci mencaci kerana nak kan rating! huhhhhh. aku tengok pic ella kat rotikaya ok aje. cantik and berseri… BN.. ko tanggung la dosa followers2 ko yg suka menghina org x tentu pasal!

    0

    0
  37. anna luv says:

    serabai giler..x seri lansung,dah la baju putih rambut lak cam tuh,bdk2 kt blkg tu adoiyai..mekap la ckit muka nya,ermm 46??? leh beranak lagi ke hehehe,yela hantaran mahal2 takut x leh beranak kan rugi aje si suami tu;) ape2 pun selamat berbahgia la ye..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ala klu xblh beranak amik jela anak angkat. jnj laki syg. org len beranak byk2 pn blum tentu laki ngan family mertua syg. hantaran mahal bkn byaran tk die beranak.

      0

      0
    • Vulgarian says:

      Dah serupa macam duit hantaran tu upah utk beranak pulak la ek? Bodoh piangggg statement.

      0

      0
  38. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Ella ni pn satu lah nk nikah tu rambot tu buat lah lawa2 sikit sipot ke sanggol ke buat lah kelainan sikit….minah jambu tau la ROCK WILL NEVER DIE….tapi ni kn hari pernikahan ella……ok nanti bila sanding rambot tk mu ni macm ok pasti ella akan lebih jambu lagi …lov u ellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………kita mau ROCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!………………….

    0

    0
    • Kurus says:

      muakakhahka..
      datuk..kt rotikaya ada ckp elektrik kt tmpat tu tr’short’ ke pe..masalah teknikal ntah..tu yg agaknyer ‘curlers’ tk in take.. sian jugak eh.. tekaan aku jer..

      but ella being ella semphoi.. ‘tkper.. tk kisahh.. rmbut i cenih pun ok..rileks jer..’ sambil lentoks..ikikikik

      0

      0
  39. triple j says:

    tahniah ella! yg penting bukan cinta pertama ke berapa ke, tapi cinta terakhir :) cuma suami umur 30 tapi nampak lebih matang daripada usia, manakala ella yg dah 46 tapi nampak mcm hujung 20s ke early 30s plak :)

    btw sayanglah semua dah cantik dan lawa termasuklah pakaian dan set tapi rambut mcm tak terurus skit. takkanlah kahwin pun nak kekalkan imej rock rambut mengurai kot, event sekali seumur hidup kan…

    0

    0
  40. Tok Aji says:

    Yg dok comment dia elok bersanggul la apa la..napa tak comment dia elok terus bertudung. Elok terus berhenti menyanyi & jadi suri rumah yg baik… Semoga Allah bagi hidayah pada beliau & kita semua. Kalau ada yg dislike comment aku…kita semua tau dah apa jenis manusia org macam ni…As salam….

    0

    0
  41. hafiz says:

    orang kawin, korang kutuk-kutuk..tak kawin pun kutuk jugak..ape la masalah korang..biar la dia, ada la sebabnya dia nak serabai ke, nak kawin lambat ke..ketentuan ALLAH sume tu..nak kutuk orang sedar diri sendiri dulu macam mana.

    0

    0
  42. vee says:

    Tahniah Ella… I’m happy for you :)
    tapi kan… da biasa sangat tengok ella mekap macam ni… Lebih naik seri pengantin kalau sentuhan mekap tu ada kelainan ..
    Tapi… apa apa pun, yang penting selamat berbahagia menempuh episod baru.. tahniah tahniah tahniah… semoga berkekalan selamanya.

    0

    0
  43. Fara says:

    Tahniah ella..smg berkekalan hingga akhir hayat.ammiinnnn….

    0

    0
  44. Lynn Usj says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat kedua duanya…moga kekal hingga akhir hayat aminn

    0

    0
  45. Aku Minat Ella says:

    Yang mengutuk tu… ye kutuk la… nasib manusia ni tak tentu, kita ni kalau kawin pun, belum tentu dapat kebahagiaan… kawin lambat ke kawin cepat ke, itu memang dah rezeki dia… Allah mengetahui segala sesuatu… tak payah nak kutuk sangat la wei…

    Yang kutuk2 tu, kalau tak kawin lagi… ha berdoalah selalu agar dipercepatkan jodoh ye… takut silap sikit korang tak kawin2… dan mase tu, rase la sendiri kalau kene gelar andartu or apa2 lah… and kalau ada orang lain kutuk gambar kawin korang lak, jangan nak melenting atau terasa pulak ye… ingat balik la kata2 korng hari ni…

    Perasan bagus je manusia suka mengutuk orang lain ni…

    0

    0
  46. Lynn says:

    Kalu sangul on lg bags.. Sygnya.. Tp nie memang Ella dri Dulu jarg Tgk di sangul rambut..

    0

    0
  47. Prince Noob says:

    tahniah la ye ella… akhirnya dapat jugak dia merasai kenikmatan hubungan seks yang halal…

    0

    0
  48. Fieda Mohamad says:

    sweet…that we call..Rockerzzz…!!!!!juz wanna wish epy alwaizz n keep smilezz….ur really coollllll…!!!!!!!!!!

    0

    0
  49. Fieda Mohamad says:

    Sweet…that we call…”rockerzzz…!!!!”….juz wanna wish epy alwaizz n keep smilezz 4ever…ur really2 cooollll…!!!!!

    0

    0
  50. lolok says:

    wow 50,300… tahniah.

    0

    0
  51. let's talk says:

    sedap je dok mengutuk rmbut hantu la serabai la. biarlah dia. dah dia selesa cmtu. maybe dia saja nk bwk imej rock.sape tau kan.

    0

    0
  52. chic joon says:

    tahniah ella dan yg di luar sana. Cepat ke lambat jodoh 2 semua kerja Allah, x ada istilah terlewat utk apa pun. Anyway mana gambar majlis irma dan redza semalam?

    0

    0
  53. jack says:

    tahniah diatas perkahwinan ini, walaupun ada yang melabelkan perkahwinan bagi andartu. itu bukan persoalannya. Inilah cinta yang halal, dari berpasangan kesana sini tanpa ikatan perkahwinan (walaupun sudah betunang)

    Cinta yang halal bagi seorang lelaki dan wanita ialah apabila telah termeterai ikatan perkahwinan antara mereka. Inilah cinta yang diredhai oleh Allah jika disertakan dengan keimanan dan ketakwaan kepada Allah s.w.t.

    Firman Allah s.w.t:

    “Dan tidaklah harus bagi orang-orang yang beriman, lelaki dan perempuan – apabila Allah dan RasulNya menetapkan keputusan mengenai sesuatu perkara – (tidaklah harus mereka) mempunyai hak memilih ketetapan sendiri mengenai urusan mereka. Dan sesiapa yang tidak taat kepada hukum Allah dan RasulNya maka sesungguhnya ia telah sesat dengan kesesatan yang jelas nyata.”
    (Al-Ahzab,33:36)

    0

    0
  54. jack says:

    tahniah diatas perkahwinan ini, walaupun ada yang melabelkan perkahwinan bagi andartu. itu bukan persoalannya. Inilah cinta yang halal, dari berpasangan kesana sini tanpa ikatan perkahwinan (walaupun sudah betunang)

    Cinta yang halal bagi seorang lelaki dan wanita ialah apabila telah termeterai ikatan perkahwinan antara mereka. Inilah cinta yang diredhai oleh Allah jika disertakan dengan keimanan dan ketakwaan kepada Allah s.w.t.

    Firman Allah s.w.t:
    “Dan tidaklah harus bagi orang-orang yang beriman, lelaki dan perempuan – apabila Allah dan RasulNya menetapkan keputusan mengenai sesuatu perkara – (tidaklah harus mereka) mempunyai hak memilih ketetapan sendiri mengenai urusan mereka. Dan sesiapa yang tidak taat kepada hukum Allah dan RasulNya maka sesungguhnya ia telah sesat dengan kesesatan yang jelas nyata.”
    (Al-Ahzab,33:36)

    0

    0
  55. guiche says:

    ramai kt sinie duk sibuk mgata n menjaja aib org…Nauzubillah…

    0

    0
  56. yayang says:

    slm..kenapa ye dgn manusia ari ni, duk suka sgt mengutuk org…org kahwin salah x kahwin pun salah. lebih make up kata over, kurang make up ckp mcm antulah plak..tak boleh ke mulut tu doakan yg baik2 sesama manusia, sekali doakan yg terbaik utk org lain maka benda yg baik juga akan terjadi pd diri sendiri. memiliki hati yg baik akan memancarkan seri keimanan diwajah. Apapun tahniah ella. semoga dgn perkahwinan ini banyak perkara yg baik akan berlaku pada diri ella…amin

    0

    0
  57. awie says:

    tahniah ella!kira cantikler ni..ada akak opis umur sama dgn ella lagi nampak makcik tua

    0

    0
  58. Anonymous says:

    apela korang ni..kalau hantaran mahal, korang kata andartu hantaran mahal la..ape la. kalau hantaran murah, kang ade jgk yg ckp “dh tua,memang hantaran murah”. serba xkena. mulut manusia memang xleh dtutup

    0

    0
  59. Minah tonggeng says:

    Jgn suka mengumpat dihari baik bulan baik ni. Diri kita sendiri pun belumtentu baik. Apa yg berlaku buruk n baik atas kehendak ALLAH.

    0

    0
  60. Aku laaaa tu says:

    Kalo terbang tgah2 mlm nih mesti org ingat langsuir….ngeeeeeeeee

    0

    0
  61. kiroro says:

    tahniah kak ella…sy doakan semoga bahagia ke akhir hayat…dikurniakan cahaya mata secepat mungkin… :)))

    0

    0
  62. bekas penari gelek says:

    Tahniah Ella dan suami.Semoga perkahwinan ini diberkati oleh Allah sentiasa.
    Pada yang mengutuk tu jangan la jadi mcm anjing meyalak bukit.Walaupun RM50300 duit hantaran tu hak dia…ko ader???memey ar,,,,,

    0

    0
  63. nurul says:

    barakallah hulakuma wabaraka’ alaik kuma’ wajama’al bainakuma fir khoir

    0

    0
  64. ayun says:

    tema ………………pengantin seram hi hi hi (mengilai cam cik pontian…………….}

    0

    0
  65. Murid Pak Bad RELA says:

    Boleh lah Pak Bad, daripada tak ada…

    0

    0
  66. Dondang Sayang says:

    Tahniah ella, semoga sejahtera perkahwinan anda sampai ke hujung nyawa !

    0

    0
  67. jeje says:

    Am i the only person who thinks she looks like pontianak?

    0

    0
  68. hohohohoo says:

    lembah yang sekian lama gersang akan dibanjiri air kenikmatan malam ni…choiiiiiiiiii

    0

    0
  69. Diana says:

    Kepada korang semua yang mengutuk Ella serabai and all, janganlah kata begitu jika anda tidak mengetahui hal sebenar. Saya yang hadir pada majlis tunang dan akad nikah Ella memang menjadi saksi yang Ella tidak sempat disiapkan oleh Mak Andam di rumahnya kerana rumahnya blackout selama 2 jam. Banyak tenaga kerja yang cuba fix-nya. Untuk tidak membiarkan tetamu menunggu, sebaik sahaja isu blackout selesai, beliau terus tampil melangsungkan majlis dengan andaman yang sederhana. For me, Ella memang sangat menjaga majlisnya. Yang penting mereka telah selamat diijabkabulkan. Lagipun rasanya simple lagi bagus sebab ini hanyalah majlis akad dan bukan kenduri kahwin lagi.

    0

    0
  70. efa gitu says:

    mcm pontianak..muka po npk mcm tua j !!!hodoh gila…

    0

    0
  71. irawan shah says:

    semoga bahagia bersama cinta mu ke akhir hayat.. still number one.. ratu rock..

    0

    0